Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
ODEŠEL NESTOR HRÁDECKÉHO FOTBALU MIROSLAV SKÁLA

ODEŠEL NESTOR HRÁDECKÉHO FOTBALU MIROSLAV SKÁLA

Fotbalový klub Svatoboru Hrádek přišel v podobě MIROSLAVA SKÁLY o velkou osobnost  . Tomuto bývalému dlouholetému  hráči a funkcionáři dne 28.11. 2012 ve věku 77. let dotlouklo srdce .

 Jeho srdce bylo vždy hodně velké , když se v něm  našlo dostatek místa nejen pro své nejbližší , ale také pro  hrádecký fotbal.  Pro Miroslava Skálu byl tento sport jeho  velkou celoživotní láskou . Když již nemohl pomoci  svým  fotbalovým umem jako dlouholetý hráč na hřišti, vždy byl klubu ochoten pomoci tam kde bylo třeba.  Jako trenér se věnoval nejen mládeži a svým vnukům, ale  vychoval řadu hráčů, kteří navázali na jeho hráčskou karieru jak v místním tak v jiných klubech nejen na Sušicku.   

Velkou ztrátu odchodem Miroslava Skály utrpěl i výkonný výbor Svatoboru jehož byl aktivním členem a také správcem místního sportovního areálu. Ti všichni stejně jako ti, kteří ho velmi dobře znali se s ním přijdou rozloučit v sobotu 1.12. 2012 ve 13:00 hodin do Hrádku, kde bude na místním hřbitově  uložen do rodinného hrobu k věčnému spánku. V srdcích pro které žil a pracoval, ale zůstane vždy jeho obraz živý.

Děkujeme  Miroslavu Skálovi , který spojil celý život s hrádeckým fotbalem  za jeho nenahraditelnou práci pro rozvoj fotbalu v Hrádku i v Pošumaví. Součastně vyslovujeme upřímnou soustrast rodině  a dalším pozůstalým nejen jménem TJ Svatobor Hrádek, ale také jménem OFS Klatovy i těch kteří ho znali.  Čest jeho památce.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku