Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída – skupina B 12. kolo 10. – 11.11. 2012

 

   1. B TŘÍDA   

 

 

DAŘÍ SE JIM LÉPE VENKU NEŽ NA DOMÁCÍM HŘIŠTI

 

Poslední výsledky Losiné na domácím hřišti  s týmy z Pošumaví  (výhra nad Strážovem 7:2, nad TJ Žichovice 6:0 ) a naposledy nad So Štěnovice  6:1 byly předzvěstí toho, že lídr tabulky Sokol Mochtín nečeká na půdě tohoto soupeře procházka růžovým sadem. Zápas v Losiné to také potvrdil . Po jeho bezbrankovém průběhu  se o druhém bodu rozhodovalo v penaltovém rozstřelu ve kterém  byli úspěšnější hosté. Pro Mochtín to znamená upevnění prvního místa a prodloužení svojí série neporazitelnosti na hřištích soupeřů.

Venku se daří s obdivuhodnou osmdesáti procentní úspěšností  i Sokolu Měčín.  Čtvrtou výhrou v řadě, tentokráte v Žákavé to měčínský celek znovu potvrdil. 

Opakem Měčína je na podzim  FC Švihov  který se znovu vrátil ze hřiště z venku  z duelu dvou celků ze dna tabulky nejen bez bodů, ale také s porážkou rozdílem jedné třídy.

Ve vítězné sérii pokračuje Pačejov, který si přivezl na úkor domácích Žichovic body z jejich hřiště. Pačejov tak prodloužil svojí poslední úspěšnost , kdy vytěžil z 15 možných bodů plných 14 !!!

V dalším derby hraném ve Strážově  se domácí rozešli smírně se Sokolem Hradešice . Ve vyrovnaném utkání byli Strážovští  šťastnější rovněž ve střelbě pokutových kopů a i  druhý bod zůstal na jejich hřišti.

Podruhé za sebou venku neuspěla Dlouhá Ves, když se vrátila z Blovic s prázdnou a ve vyrovnaném souboji o druhé místo mezi druhými Hradešicemi, třetím SK ZČE Plzeň a D.Vsí (tyto tři týmy mají shodný počet 22 bodů)  to stálo dlouhoveský Tatran pokles  na 4.místo . Kéž by vždy   si vyžádala prohra pouze  takovou "krutou" daň.


 

  

ŽÁKAVA  -  MĚČÍN   0 : 2 (0 : 0)

Evžen Veselý

Utkání mělo průměrnou úroveň s řadou nepřesností na obou stranách. V prvém poločase byli domácí aktivnější a jejich střely končily mimo branku. Hráči Měčína podnikli několik rychlých brejků ale zakončení nemělo efekt. V druhém poločase byli  aktivnější a po centru Němce dorážel Kroupa, který otevřel skóre zápasu šli do vedení. V 70 minutě  unikl Kroupa a byl zastaven v pokutovém území jen za cenu faulu. Nařízenou penaltu proměnil Karel Bureš a upravil na konečný výsledek. Utkání řídil nepřesný  rozhodčí Holeček.

 

ST.SMOLIVEC  - ŠVIHOV   6 : 2 ( 2 : 0)

Podrobnosti nehlášeny.

Branky: Procházka 3, Krejčík, Nachtmann, Štěpánek - Lösch 2; ŽK: 1:0 . Diváků: 40

 

LOSINÁ  - MOCHTÍN   0 : 0 ( 0: 0)  PK 1: 4

Karel Šot

Souboj dvou týmů, které zatím daly svým soupeřům nejvíce branek (Mochtín 33, Losiná 29) skončil nakonec smírnou remisou 0:0 a tak o druhém, bonusovém bodu rozhodovaly pokutové kopy. V těch byli lepší hosté z Mochtína, vyhráli je 4:1, z Losiné si odvezli dva body. Zápas se hrál na těžkém, bahnitém terénu a tak  přítomní diváci žádný oslnivý, kombinační fotbal neviděli. Spíše to byla urputná bitva o každý metr hřiště, šance na obou stranách však byly. U domácích to byl především Radek Veleman a Oldřich Fremr, u hostů pak Jaroslav Cihlář, který ze dvou volných kopů trefil břevno a tyč domácí branky, v závěru pak po úniku jen těsně minul otevřenou branku Losiné. Ve 43.minutě navíc vsítil hlavou mochtínský Pavel Staněk branku, ale nebyla mu uznána. Domácí měli od 70.minuty přesilovku, když byl hostům vyloučen po 2 ŽK Tomáš Dolejš, ale této výhody využít nedokázali. S velkým přehledem zápas odřídil rozhodčí Miroslav Duda, asistovali mu Milan Vocelka a Michal Konig, ŽK 2:3, ČK 0:1, 120 diváků.

ŽK: 2:3; ČK: 0:1. Diváků: 120

 

STRÁŽOV – HRADEŠICE   2 : 2 (1 : 0) PK 5 : 3

Petr Presl

Dva mistrovské body asi spravedlivě zůstaly ve Strážově po zápase, který diváka určitě nenudil. Domácí šli do vedení v závěru 1. poločasu, když přesný padáček O.Janského zužitkoval hlavičkou do protipohybu brankáře zkušeně kapitán B.Mayer . Nepozornost domácích v rozmezí 3.minut druhého poločasu je stála vedení v zápase po špatném řešení vlastních standardních situací. Do penaltové loterie poslal domácí razantním průstřelem odraženého míče ze standardky mladík Aleš Presl. Štěstí  stálo opět při domácích střelcích i brankáři M. Javorském a proto si Strážov připsal do tabulky soutěže důležité dva body.Branky:  44. Mayer Bronislav , 62. Presl Aleš – 55. Kotiš Václav, 57. Novák David

Rozhodčí: Havránek Martin, Kavka Václav, Bína Roman. ŽK:  2 : 3, ČK 0 : 1 (81. Hlaváč Milan). Diváků 120.

Sestavy :

Strážov  : Javorský -  Michel, Franc, Helm, Uruba , Kološ, Nenk M. (85. Janka ), Faltín, Jánský , Mayer, Presl Aleš  . Trenér: Presl Petr.

Hradešice : Míček – řezáč, Hlaváč M., Šmrha M. ml., Melka L., Kotiš V. (74.- Nauš V.), Šaek, Starec(88. Sekyra), Šmrha L. (46. Melka P.). Trenér : Melka František

 

ŽICHOVICE - PAČEJOV   1 : 2(1 : 1)

Karel Sládek

Derby s tradičním soupeřem z Pačejova přineslo bojovné utkání s minimem šancí a výhru hostujícího celku brankou, která padla pět minut před koncem.Hned úvod střetnutí byl pro domácí pronásledované zraněními a smůlou špatný. Běžela první minuta, do míče se opřel za šestnáctkou Hosnedl a jeho tečovaná střela vysokým obloučkem doplachtila do Čakrtovy branky – 0:1. Odpovědět mohl Mourek, ale míč vyboxovaný Bořem se mu mezi tři tyče umístit nepodařilo. V 5. minutě však už bylo v Žichovicích veselo. Švehla na půlce vybojoval míč, přihrál Špírkovi, který postupoval sám na Boře a ranou zpoza velkého vápna mu nedal šanci – 1:1. Zbytek poločasu mnoho fotbalové krásy nepřinesl, hrálo se sice od podlahy, ale pouze mezi šestnáctkami. Za zmínku stojí jen střela Roberta Beneše z trestného kopu, která olízla tyčku Bořovy branky.

Ani druhá půle nepřinesla lepší podívanou. V jejím úvodu Čakrt vychytal Mrázka a pak se zase dlouho nic ani před jednou brankou nedělo. V 70. minutě se na Boře řítil Špírek, na jeho bombu si gólman Pačejova sice sáhl, ale míč přesto doskákal do branky. Balón už za brankovou čárou sledoval důrazně Beneš a rozhodčí Brůha poté k překvapení všech odpískal faul na brankáře Pačejova. O dvě minuty později šel do sprch za kritiku rozhodčího po dvou žlutých kartách Šiška a domácí dohrávali v deseti. Žichovičtí se i v oslabení snažili strhnout vítězství na svou stranu a tlačili se před branku Pačejova. Udeřilo však pět minut před koncem na druhé st raně. Bokr zatáhl míč po levé straně, poslal jej Kubaňovi a ten tváří v tvář brankáři nezaváhal.

Existenční utkání jsme nezvládli a s deseti body se krčíme na 13. místě tabulky. Příští týden v Měčíně a v posledním podzimním utkání s lídrem z Mochtína nás nečeká nic lehkého. Na jaře to bude šichta, i kdybychom v posledních podzimních kolech získali plný počet bodů.

Branky: 5. Špírek – 1. Hosnedl, 85. Kubaň. ŽK: 7:2. ČK: 1:0. Rozhodčí: Brůha. Diváků: 80.

Sestava Žichovice : Čakrt, Jiřík, Brož, Mourek, Barborka (80. Tuček), Štěpán, Špírek, Šiška, Polan, Beneš, Švehla. S

Sestava Pačejov:  Boř - Lávička - Hosnedl - Pavelec - Kolařík - Ticháček - Polena - Klásek - Mrázek - Fiřt – Havlíček. Střídali: Kubaň, Bokr, Kába

 

BLOVICE – DLOUHÁ VES  1 : 1

Podrobnosti nehlášeny.

Branky: Loula 2 – Páleník Petr

 

OSTATNÍ VÝSLEDKY :

Štěnovice  - SK ZČE B 0: 4 ( 0: 2) 

Branky: Mundl, Rous, Will, Zervos; ŽK: 3:1. Diváků: 80

 

 

 

  1. Mochtín         11   8   2   1   33 : 11    27

  2. Hradešice       11   5   5   1   23 : 11    22

  3. SK ZČE Plzeň B  11   5   5   1   23 : 13    22

  4. Dlouhá Ves      11   5   4   2   23 : 16    22

  5. Měčín           11   6   2   3   20 : 19    21

  6. Losiná          11   5   2   4   29 : 16    18

  7. Pačejov         11   5   1   5   20 : 20    17

  8. Strážov         11   3   4   4   19 : 22    16

  9. Štěnovice       11   4   3   4   20 : 22    15

 10. Žákava          11   4   1   6   21 : 25    14

 11. Blovice         11   4   1   6   16 : 24    13

 12. St. Smolivec    11   3   1   7   20 : 22    11

 13. Žichovice       11   3   1   7   19 : 35    10

 14. Švihov          11   1   0  10   13 : 43     3

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku