Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída – skupina B 11. kolo 3. – 4.11 . 2012

 

1.B. TŘÍDA  skupina B

 

 

TÝMY Z POŠUMAVÍ  OVLÁDAJÍ  OBA PÓLY TABULKY

 

Po vynuceném odpočinku v minulém kole , kdy museli  účastníci v 1.B třídě v soubojích o mistrovské body z důvodu nezpůsobilých hřišť  pauzírovat se tato soutěž rozběhla opět na plné obrátky. Jedenácté kolo bylo tentokráte  znovu velice úspěšné TOP týmy  Mochtína, D. Vsi a Hradešic . Polepšili se i Strážovští , kteří dosavadní  hubenou  bilanci  na hřištích soupeřů si vylepšili v  derby v Měčíně odkud si přivezli  první podzimní výhru z venku. Potřetí za sebou doma naplno bodoval Pačejov . Vysoká výhra nad exúčastníkem 1.A třídy posunula tento tým do středu tabulky .  Zatím co plný bodový zisk  Strážov a Pačejov mají za sebou na podzim poměrně rozporuplnou dosavadní podzimní sezónu, daleko lépe jsou na tom Hradešice. Druhá polovina sezóny je  úspěšné série šesti zápasů za sebou povýšila mezi kandidáty na boje o postup. Jak se zdá po další prohře doma s kvalitní rezervou plzeňských energetiků pro  tento ročník bude mít trvalé starosti hráči reprezentující FC Švihov.  Celkově pak 11. kolo lze hodnotit z pohledu počtu branek který se přiblížil k číslu šesti branek na utkání jako nadprůměrné.

 


PAČEJOV – ŽÁKAVA  6 : 1 (3 : 0)                 

Tomáš Cihlář

O tom, že fotbal bývá často nevyzpytatelný a že právě v tom je jeho krása,  se mohli přesvědčit pačejovští hráči i fanoušci v sobotním zápase se Žákavou. Domácí měli totiž velké starosti se sestavou. Kromě dlouhodobě zraněného Ondry Němce, totiž trenérům scházely  další opory – brankář  Miloš  Boř, kapitán Petr Pavelec, nepomucký Marek Baran, Franta Kába či střelec z posledních zápasů Ondra Havlíček.  V nouzi nejvyšší tak ochotně vypomohli hráči béčka a dorostenci.

V úvodu utkání byli aktivnější hosté, ale do výraznější šance se nedostali. Naopak ve 14.minutě šli domácí do vedení.  Z 20 metrů napřáhl Honza Hosnedl, míč před brankářem zaplaval a skončil v horním rohu jeho branky. Krásný gól!  Ve 33.minutě po kopu z rohu pohotově zvýšil Jirka Mrázek na 2 : 0 pro Pačejov. Ve 43. minutě se dostal do brejku Pavel Polena, jeho střelu vytáhl brankář na břevno, ale odražený míč pačejovský hráč vrátil hlavou do sítě.

Po změně stran opět začali aktivněji hosté, kteří evidentně chtěli se zápasem ještě něco udělat. Domácí pozorně bránili, ale v této fázi zápasu scházela přesnost v rozehrávce a větší důraz a aktivita v útočné fázi. A tak se ke slovu dostala i Žákava. V 60.minutě zcela nepokrytý Jan Winkelhöffer hlavou z malého vápna snížil na 3 : 1. Pačejov ale neponechal nic náhodě a v 72.minutě po faulu v pokutovém území skóroval  z penalty Josef Ticháček a vrátil domácím klid v podobě tříbrankového náskoku. Ale to nebylo zdaleka všechno. V 82.minutě zachytil rozehrávku Jirka Fiřt, prošel hostující obranou jako nůž máslem a zvýšil na 5 : 1. O dvě minuty nato předvedl podobnou individuální akci Ticháček a podtrhl konečný účet zápasu na 6 : 1 pro Pačejov.

Na rozdíl od předchozích zápasů Pačejova, kdy se jeho hráči doslova nadřeli na vstřelení jediné  branky,  jim tentokrát štěstěna nastavila svou přívětivější tvář a výsledkem byla jedna hezčí branka za druhou v síti soupeře. Žákava rozhodně nehrála špatný fotbal a směrem dopředu byla velice nebezpečná. Rezignovala až po obdržení čtvrté branky. Konečný výsledek je pro ně více než krutý.

Zápas s přehledem řídila trojice  rozhodčích Volf Michal,  Hodek Jakub a  Pálek Ondřej.

Branky:  14. Hosnedl Jan,  33. Mrázek Jiří ,43.min. Polena Pavel,72. a 84.(PK).Ticháček  Josef,  82. Fiřt Jiří -  60.. Winkelhofer.  ŽK: 1 : 4 ; diváků: 50 .

Sestava Pačejov:Kalčík  – Hosnedl  – Lávička –  Kolařík – Bokr -  Ticháček J. - Polena –  Klásek  -  Fiřt  – Mrázek  - Kubaň. Střídali:  Panuška. Cikán J., Ticháček P., Vavříčka

 

MĚČÍN – STRÁŽOV   0 : 3 (0 : 1)                  

Petr Presl

Hosté poprvé v soutěži bodovali venku naplno a bylo už také načase. O branky se postaral  dvakrát  kapitán Broňa  Mayer, který osvědčil svůj čich na branky a třetí pěknou branku přidal po individuálním průniku nekompromisně Jiří  Franc. Soupeř toho moc nepředvedl a tak obrana Strážova řešila několik závarů před brankou. Konec utkání už byl jen dohrávkou v níž Strážov mohl při troše štěstí skóre navýšit, ale nakonec hosté byli spokojeni hlavně s vítězstvím.

Branky:  20. a 55. Mayer , 65. Franc

Rozhodčí:  Velíkšek ; ŽK: 3 : 3  ; diváků: 90 .

Sestava Strážova : Javorský, Michel, Čížek, Franc, Helm, Jánský, Faltín, Denk (70.Hosnedl J., Mayer, Presl A., Uruba

 

HRADEŠICE - ST.SMOLIVEC  4 : 1 ( 1: 1) 

Milan Černík

Za krásného počasí, bohužel před malou diváckou kulisou, začali domácí zápas svižně, dobře kombinovali po zemi a výsledkem toho byl pokutový kop pro domácí za faul na D. Nováka, který již ve 12.´ bezpečně proměnil L. Melka. Pak se do 2 šancí po sobě dostali ve 21.´ hosté, ale gólman domácích byl na místě. Ve 25.´ postupoval sám na branku hostů O. Starec, ale gólman jeho střelu vyrazil na roh, a to bylo na dlouhé minuty vše, co domácí směrem dopředu předvedli. Ve 35.´ chyboval v rozehrávce M. Šmrha, ale gólman Fr. Míček samostatný nájezd hostujícího útočníka vyrazil na roh. Domácím to jako varování od hostů nestačilo, stále pokračovali v pasivní hře a výsledkem toho byl vyrovnávací gól  po špatném pokrytí hostujícího útočníka.

Ve 2. poločase se hra domácích výrazně zlepšila, vytvořili si řadu gólových šancí, z nichž proměnili jen malou část. Nejprve se ocitl L. Šmrha zcela sám před hostujícím brankářem, ale místo přímého zakončení zvolil nepřesné zpracování a bylo po šanci. V 57.´ se tentýž hráč dostal do další šance, míč ale místo střely přeběhl, avšak v pádu stačil ještě přistrčit D. Novákovi, který bombou k tyči poslal domácí do vedení. O 3 min. si kanonýr domácích připsal další branku po nejhezčí akci utkání po ose Kopal - Kotiš - Novák, který si ve vápně pohrál se dvěma obránci a prudkou střelou k tyči nedal hostujícímu brankáři šanci. Čtvrtou branku domácích přidal v 69.´ M. Šmrha, jehož centr zapadl nečekaně za záda jinak výborného hostujícího gólmana. Poté neproměnil 2 samostatné nájezdy domácí V. Kotiš a když další 2 velké šance nedal v závěru ani D. Novák, skóre utkání se již neměnilo. V zápase nečekaně často chybovala domácí obrana, takže Fr. Míček musel předvést spoustu vynikajících zákroků a byl společně s D. Novákem nejlepším hráčem domácích. 

Branky: 12. L. Melka, 57., 60. D. Novák, 69. M. Šmrha - 36. J. Strejc

Rozhodčí: Fr. Petrželka-Vlast. König, Petr Komanec, ŽK 1:2, 80 diváků

Sestava domácích: Fr. Míček-J. Forman, L. Melka, P. Řezáč, M. Šmrha, J. Kopal (M. Melka), F. Šašek (P. Melka), O. Starec (P. Nauš), L. Šmrha (V. Kotiš), D. Novák

 

ŠVIHOV  - SK ZČE B   Plzeň  0 : 2 ( 0: 1)

Branky: Zervos 2. Hráno bez karet . Diváků: 50.

 

DLOUHÁ VES – ŽICHOVICE  7 : 1 (3 : 1)

Petr Pechek

Za příjemného počasí se odehrálo derby mezi Dlouhou Vsí a Žichovicemi. Domácí chtěli hosty zatlačit hned od úvodu a tento plán jim vyšel dokonale. Během prvních 10 minut se dostali do vedení 2:0, první gól vsítil Páleník z rohu a druhý přidal po pěkné akci Krůs. Následně byl zbytečně vyloučen hostující Barborka po 2 žlutých kartách a zdálo se, že hosté rezignují. Opak byl ale pravdou, domácí na chvilku povolili a výsledkem byl kontaktní gól - 2:1. Naděje hostů na vyrovnání ale utnul ještě před odchodem do šaten svým druhým gólem Páleník po pěkné přihrávce Hubeného.

Druhá půle už se odehrávala jasně v režii domácích, kteří předváděli pěkné fotbalové akce a bylo otázkou času, kdy přidají další branky. Ty nakonec přišly. Na 4:1 upravil opět Páleník, který tak završil hattrick a tím hosty poslal definitivně do kolen. Ti se sice ještě snažili něco se zápasem udělat, ale přitom zapomínali na defenzivu a to Dlouhá Ves trestala. Pátý gól přidal Pechek po přihrávce Gobyho, šestý a zároveň svůj čtvrtý v tomto utkání dal Páleník. Na konečných 7:1 upravil hlavou Kolář, který si tak připsal svoji premiérovou branku v dresu Dlouhé Vsi. Domácím toto derby vyšlo ve všech směrech výborně a Žichovice si tak odvezli pořádný debakl.  

Sestava Dl. Vsi: Hanzl - Pechek, Valvoda (Sperl), Riepl - Goby (Příhoda), Trčan (Hasenhörl), Hubený, Kolář - Krejčí, Krůs, Páleník

Branky: Páleník Petr 4, Krůs martin, Pechek Petr a Kolář Pavel – Malý Jaroslav

ŽK: 4:5 ČK: 0 : 1 (Barborka Ondřej), diváků 120.

Rozhodčí: Petržilka Jiří, Petrželka František a Špindlerová Zuzana.

 

MOCHTÍN - BLOVICE  7 : 0 (4 : 0)

Karel Šot

Domácímu Mochtínu se daří, pokračuje ve vítězném tažení. Tentokráte to  "odnesly" Blovice, které odjely s pořádným výpraskem. Hosté prohrávali již od 5.minuty 0:1, když skore otevřel J.Cihlář. O sedm minut později zvýšil na 2:0 Zd. Plánička, domácí kráčeli za dalším vítězstvím. Pak se začalo na mochtínském trávníku hodně jiskřit. Hosté přitvrdili, za nevybíravé fauly sbírali žluté karty a  ve 33.minutě šli do deseti, když se nechal hloupě po dvou ŽK vyloučit obránce Zd. Švec. Početní převahy domácí  využili, svého soupeře jasně přehrávali, přidávali další branky.Blovice měly šanci vsítit čestný úspěch ve 40.minutě, ale z nařízeného pokutového kopu Šeba branku netrefil, vysoko přestřelil. Vzápětí se kopala penalta i na druhé straně, z ní se mochtínský kapitán Jiří Dolejš nemýlil, zvyšoval již na 4:0, když tu třetí branku vsítil již ve 34.minutě Zd. Plánička. I po přestávce domácí pokračovali ve vytrvalém tlaku a v době od 63. do 89. minuty přidali další tři branky, pro diváky jednu hezčí druhé.

Branky : Jaroslav Cihlář a Zdeněk Plánička - 2, Jiří Dolejš (p.kop), Tomáš Babka, Pavel Staněk po 1.

Rozhodčí Tomáš Kovářík z Příšova, ŽK 1:6, ČK 0:1 (Švec), 70 diváků.

 

Losiná - Štěnovice 6 : 1 ( 3: 1)

Branky: Votípka 3, vlastní 2, Šlais - vlastní; ŽK: 4:3

 

 

 

 

 1.  Mochtín         10   8   1   1   33: 11    25

 2.  Dlouhá Ves      10   5   4   1   22: 14    22

 3.  Hradešice       10   5   4   1   21:  9    21

 4.  SK ZČE Plzeň B  10   4   5   1   19: 13    19

 5.  Měčín           10   5   2   3   18: 19    18

 6.  Losiná          10   5   1   4   29: 16    17

 7.  Štěnovice       10   4   3   3   20: 18    15

 8.  Pačejov         10   4   1   5   18: 19    14

 9.  Žákava          10   4   1   5   21: 23    14

10.  Strážov         10   3   3   4   17: 20    14

11.  Blovice         10   3   1   6   14: 23    10

12.  Žichovice       10   3   1   6   18: 33    10

13.  St. Smolivec    10   2   1   7   14: 20     8

14.  Švihov          10   1   0   9   11: 37     3

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku