Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní přebor ; III. třída 11. kolo 3. – 4.11. 2012

 

OKRESNÍ  PŘEBOR    

 

LUBSKÝ REZERVA JE BLÍZKO K PŘEZIMOVÁNÍ NA  ČELE TABULKY

 

Ani z pohledu rozlosování poslední podzimní kolo ještě nerozhodlo o tom, kdo přezimuje na čele tabulky okresního přeboru. Po té kdy vedoucí tandem  přeboru obou rezerv účastníků krajského Startu Luby a FK Horažďovice ani v tomto kole na hřištích soupeřů nezaváhal rozhodne až dohrávka . Definitivní tečku udělá odložené  kolo po kterém o příštím víkendu spadne podzimní opona za prvním dějstvím přeboru. Vzhledem k tomu, že vedoucí tancem bude mít výhody domácího prostředí ( Luby B hostí Hrádek a druhé Horažďovice B  Duklu Janovice)  je blíže k zisku podzimního prvenství lubská rezerva.

Zcela otevřený je souboj o třetí místo Dva z aspirantů na tuto příčku Vrhaveč a Sušice B si to spolu rozdají v přímém souboji v Sušici a nezamyslice, které prohrály v tomto kole v Janovicích  musí doma zvítězit nad Sokolem Běšiny a pak čekat jak dopadne jejich poslední přemožitel v Horažďovicích. Svojí šanci pro podzim se mezi nejlepší zařadit HAAS Chanovice ztratil tento exúčastník krajské soutěže dalším domácím bodovým výpadkem se Železnou Rudou.  

 


 

VRHAVEČ - MOCHTÍN B  4 : 0 (1 : 0)           

Jindřich Pacner

V posledním domácím utkání podzimní části OP přivítala Vrhaveč na svém hřišti rezervu Mochtína.Od úvodních minut měli domácí hru ve své režii a již ve 3.min. otevřel skóre tohoto utkání přímo z rohového kopu na zadní tyč kapitán Jan Potužník 1:0. I po této brance dále diktovali hru domácí a přidali i další branku,která nebyla ovšem uznána pro ofsajd. Přesto je tato skutečnost nezlomila a i nadále si vytvářeli další šance ke skórování, které ovšem nedokázali zužitkovat a v některých situacích měli i trochu smůly.Do konce I.poločasu již domácí žádnou branku nepřidali a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 .

Začátek  II. poločasu byl od domácích raketový a během 15.min. rozhodli zápas,ale hezky popořadě.Již po 5.min. II. poločasu zvyšoval Jiří Švátora střelou ze střední vzdálenosti, který je ve Vrhavči na hostování právě z Mochtína 2:0.Za dalších 5.min. zahrávali domácí VPK,kdy Václav Hrach našel nabíhajícího Lukáše Vacovského,který z první vystřelil do brankáře, ale následnou dorážkou již potřetí rozvlnil síť mochtínské branky 3:0.A aby toho nebylo dost,tak za dalších 5.min. měli domácí výhodu rohového kopu ke kterému se postavil Jindra Pacner a ten našel ve vápně Tomáše Vejskala,který hlavou vymetl šibenici hostující svatyně 4:0.Další šance nedokázali domácí zužitkovat a předháněli se v zahazování 100% šancí a pokud by zpřesnili koncovku tak mohl být stav utkání i dvouciferný.Nechtěl bych chválit jednotlivce,ale uznání si dnes zaslouží celé mužstvo za předvedený výkon počínaje brankářem a konče střídajícími hráči.

Sokol Vrhaveč: O.Pressl - M.Skřivánek, V.Mayer, V.Hrach, J.Švátora- L.Taitl, P.Reitmajer, J.Pacner,  J.Potužník (K),-T.Vejskal,T.Jandečka. Střídali: L.Vacovský,L.Malenka, J.Skřivánek, M.Lorenc

Branky:  3. Potužník Jan , 50. Švátora Jiří, 55. Vacovský Lukáš, 60. Vejskal Tomáš.

Rozhodčí: Bureš Jiří ; ŽK: 0:1 ; diváků:  60.

 

BĚŠINY - SUŠICE  B 2 : 0  (1 : 0)        

Branky:  13. Vališ Miroslav, 65. Vacovský Milan

Rozhodčí: Pastyřík Vladimír  ; ŽK: 0 : 3 ; diváků: 20 .

           

JANOVICE – NEZAMYSLICE  3 : 2 (2 : 0)      

Václav Slivoň

Dukla vstoupila do utkání hodně aktivně a bylo znát , že chce souboj sousedů v tabulce vyhrát. Domácí hráči diktovali tempo hry,velmi dobře kombinovali a vytvářeli si i celkem nadějné gólové příležitosti, povětšinou však střelám chyběla potřebná přesnost . A tak se diváci dočkali až v 30 minutě , kdy parádní kombinaci Míry Urbana a Matěje Hájka zakončoval druhý jmenovaný do prázdné branky 1 : 0 . O minutu později dostal do pověstné české uličky balon od Davida Kološe Míra Urban , který pohlednou akci zakončil přesně k tyči 2 : 0 . Do konce poločasu dál domácí celek měl více ze hry .

Do druhé půle k údivu domácích fandů jako by nastoupil úplně jiný celek v domácích barvách . Hráčům scházel patřičný pohyb , kombinace vázla . Za to hostující tým se každou minutou druhé půle zlepšoval a tak se i dočkal zaslouženě branky . To v 70 min po chybě ve vápně domácího obránce Antonína Macha a následném foulu  se kopala penalta a navíc se domácí hráč poroučel po ČK předčasně do sprch . Z nařízené penalty se nemýlil Václav Kočí 2 : 1 . Hosté vycítili šanci v početní převaze srovnat stav a přidali ještě na obrátkách .Několik střel musel likvidovat domácí brankář Karel Šnejdar . Pojistku 3 bodů pro domácí barvy měl v 80 minutě na kopačkách věkem ještě dorostenec Roland Diviš , jeho samostatný únik od poloviny hřiště doslova volal po gólu , bohužel střela skončila vedle branky. Hosté se mohli radovat v 82 minutě , střelu z 10 metrů reflexivně zlikvidoval domácí brankář . Klid do domácích řad přinesla 89 minuta , to pěkný centr do vápna Radka Holého našel na zadní tyči zcela osamoceného Míru Urbana a ten dal dnes svůj druhý gól 3 : 1 . V poslední minutě se ještě kopala proti domácím druhá penalta , opět úspěšným střelcem byl Václav Kočí 3 : 2, to však již nic nezměnilo na tom , že Dukla tento mini souboj v tabulce dovedla do vítězného konce . Utkání velmi dobře odřídil Vladislav Habada .

Branky:  30. Hájek Matěj,31.a 89.Urban Miroslav - 71. a 91. (oba z PK) Kočí Václav.

Rozhodčí: Habada Vladislav  ; ŽK: 2 : 2 , ČK: 1 : 0 (70. Mach Antonín)  ; diváků: 70.

Sestava domácího celku :  K.Šnejdar  – J. Hájek  – V.Valečka ,J.Macura , A.Mach    R.Diviš  , M.Urban, V.Slivoň, , D.Kološ ( K ), J.Müller ( 70 R.Holý ) - M.Hájek

           

HRÁDEK - HORAŽĎOVICE B  1 : 4 (1 : 4)

Branky:  11. Moravec Jiří – 9. Koc Ondřej, 13. a 35. Forman Michal, 30. Mičkal Petr.

Rozhodčí:  Blaheta Josef ; ŽK: 2:1 ; diváků: 100 .

           

TÝNEC - LUBY B  0 : 2 (0 : 1)             

Branky:  43.  Sydorenko Vasyl, 80. Čížek Aleš

Rozhodčí:  Kurc Lubomír ; ŽK: 1:1 ; diváků: 50 .

 

CHANOVICE - ŽEL.  RUDA   0 : 2 (0 : 1)       

Petr Štěrba

Ten kdo nebyl na zápase neuvěří, co domácí hráči zahodili. Snad 13 gólových šancí a ani jedna neskončila v bráně hostů. Hostům stačily dvě rychlé akce a dál se štěstím bránili.

Sestava domácích:  Hermanchak, Ladman, Harenčák, Vivatenko/52"Šulc/, Skuhravý, Srb, Šebek /70"Prýmas/, Pavlovský, Polena Michal, Šedivý, Polena Josef, Branky:  27.  Bechyně Petr, 52. Trejbal Alois

Rozhodčí: Abraham Josef ; ŽK: 2 : 3, ČK 0 : 1 (86. Greiner David)   ; diváků:  80.

           

VELKÝ BOR – BOLEŠINY  2 : 4 (0 : 3)            

Miloslav Kolář

První poločas pro obě mužstva veledůležitého a posledního zápasu na vlastním hřišti se domácím vůbec nepovedl. Po  chybách obrany a rychle inkasovaných 2 gólech znervózněli, což se projevilo i v neproměňování ojedinělých šancí. A tak hosté svůj náskok z PK ještě navýšili. I když se domácím hra příliš nedařila, dostali se ještě v závěru poločasu do několika slibných šancí, ale při hostech stála neuvěřitelná štěstěna. Druhý poločas naznačil ze strany domácích určité zlepšení, přibyla bojovnost, ale zase se projevil starý neduh – neproměňování šancí.  Štěpán Kulhánek a poté i Tomáš Zoubek ještě vykřesali naději v podobě dvou branek, ale hosté ihned snadno kontrovali, a tak jak domácí hráči ze hřiště, tak fanoušci do svých domovů odcházeli nespokojení.

Branky:  56. Štěpán Kulhánek, 86. Tomáš Zoubek – 16. Jan Roháč, 20. a  30.(PK) Petr Hess, 87. Petr Zahálka

Rozhodčí:  Dolejš Jiří ; ŽK: 3:3  ; diváků:  100.

 

 

 

 

 1.  Luby B        12   8   4   0   31: 13    30

 2.  Horažďovice B 12   7   4   1   38: 18    28

 3.  Vrhaveč       12   7   1   4   20: 15    23

 4.  Janovice      12   6   2   4   34: 21    22

 5.  Sušice  B     12   5   5   2   26: 14    22

 6.  Nezamyslice   12   6   3   3   30: 18    21

 7.  Žel.  Ruda    12   3   5   4   18: 19    17

 8.  Chanovice     12   3   4   5   25: 28    16

 9.  Běšiny        12   5   1   6   23: 30    16

10.  Hrádek        12   4   2   6   22: 25    15

11.  Bolešiny      12   3   4   5   19: 27    14

12.  Mochtín B     12   4   2   6   21: 33    14

13.  Velký Bor     12   3   2   7   20: 25    12

14.  Týnec         12   0   1  11    9: 50     2

 

 

 

III. TŘÍDA   

 

ČTYŘLÍSTEK SE JIŽ ROZLOUČIL S PODZIMEM  

 

 

Podle původní termínové listiny měla být 13. kolem ukončena podzimní část III. třídy . Odložené zápasy 12.kola  kterými se bude první část soutěžního ročníku 2012/13 dohrávat o následujícím víkendu se již nebudou týkat čtyřlístku Klatovy B, N. Hory, K. Hory a Žihobce, který se již  odebral k pomyslnému  k zimnímu spánku.  Úspěšnou tečku udělaly Žihoce v podobě výhry doma nad Bezděkovem a roli lídra tabulky si ještě užívá rezerva Klatovy B  , které doma nadělila do sítě hostů z Hradešic deset branek a nyní bud čekat, zda je v tabulce nepřeskočí Malý Bor, ale za to jen za předpokladu, že si z Velkých Hydčic odveze v dohrávce tři body.  

 

MĚCHOLUPY – KAŠPERSKÉ  HORY   5 : 0 (1 : 0)     

Zdeněk Bárta

Utkání mezi Měcholupy A a Kašperskými Horami se hrálo za krásného počasí, který bylo pravým opakem minulého týdne, kdy nebyla většina utkání odehrána z důvodů zásahu vyšší moci.

Do utkání Měcholupy nastoupili hned od počátku s velkou vervou a začali se tlačit do útoku, kde si dokázali vytvářet brankové příležitosti, ale zpočátku se je nepovedlo proměňovat. Soupeř z Kašperských Hor hrozil ojedinělými výpady, které aspoň tentokrát nedělali naší obraně takový problém. První branku vstřelil Jan Kaňák v 26. minutě, kdy po závazu před brankou se mu povedlo míč dotlačit až za brankovou čáru. Po zbytek poločasu jsme si taktéž vytvářeli dostatek šancí, ale již žádnou se nevedlo proměnit.

Ve druhém poločase jsme si vybrali prvních 10 minut slabší chvilku, kdy soupeř začal hrát lépe a povedlo se mu trochu hru srovnat. Naštěstí jsme neinkasovali žádnou branku a celý tým nastartovala další trefa Jana Kaňáka z 56. minuty. Další branku vstřelil Lukáš Jakubec z přímého kopu, kdy ukázal svojí skvělou kopací techniku. A moment na to se mu povedlo prosadit podruhé. Tečku za střeleckými úspěchy udělal Dušan Bálek v 83. minutě, kdy po nahrávce Zdeňka Zadražila z pravé strany usměrnil míč za záda kašperskohorského brankáře.

Výkon celého domácího týmu byl s nasazením a je nutno všechny hráče Měcholup pochválit za předvedenou hru. Na Kašperských Horách bylo znát, že jim s největší  pravděpodobností chybí několik opor, ale jejich výkon byl také bojovný.

Sestava Měcholupy: Jakubec David – Gašpár Ivan – Zadražil Zdeněk, Matějka František (Jakubec Lukáš), Kroupa Luboš – Maršálek David (Bečka Stanislav), Vrba Jindřich, Tvrdík Ivan, Kanta Michal (1986) (Blahouš Lukáš)  – Bálek Dušan, Kaňák Jan 

Branky:26., 59. Kaňá Jan, 61., 63. Jakubec Lukáš, 83. Bálek Dušan  .

Rozhodčí:Říha Zdeněk;ŽK:2:3;Diváků :80.

 

VELHARTICE - NEZNAŠOVY   5 : 0 (3 : 0)

Branky:  1. a 32.  Rendl Kamil, 21. a  88.  Polednik Pavel, 73.  Nguyen huy Truong

Rozhodčí: Štefan Radek ; bez karet ; diváků: 50

 

MALÝ BOR - NALŽ. HORY   3 : 2 (1 : 1)        

Bojovné derby do kterého hosté vyrukovali s defenzivní taktikou skončilo sice šťastnou, ale zaslouženou výhrou domácích. Na vedení Malé Boru  dovedli hosté dvakrát odpovědět,  ale na závěrečnou lahůdku M.Šiply už odpověď nenašli. Zajímavostí jistě je i fakt, že všech pět branek vstřelili kmenoví hráči Malého Boru.

Branky: 6. Kocum Pavel, 73. Trubač Lukáš (PK), 78. Šipla Miroslav – 22.  a 76. (PK) Vaněk Luděk.   Rozhodčí:  Švátora Petr; ŽK: 1 : 3; diváků: 90 .

sestava : Petřík, Trubač, Šipla D., Chodl, Sládek, Dvořák, Vodička, Šipla M., Melka V., Jára, Kocum, ( Kodýdek, Hlaváč, Melka Voj.)

           

ŽIHOBCE - BEZDĚKOV             3 : 0 (1 : 0)   

Branky:  12. Pokorný Luboš, 65., 78. Nemrava Oldřich

Rozhodčí: Staněk Luděk ; ŽK: 3:4, ČK 0:1 (Ouda Jan) ; diváků: 40 .

 

VEŘECHOV - HARTMANICE   2 : 8 (0 : 6)                 

Branky: 62. Vítek Jiří, 74. Hodánek Josef – 3. Kolář Jan, 7. ,38. a 39.  Sládek  Petr, 16.  a 50. Šimek Michal, 20. Sládek Josef, 48. Hasehöhrl Petr

Rozhodčí: Bala  Petr ; ŽK:  2:1 ; diváků: 40.

 

KLATOVY 1898 B - HRADEŠICE B   10 : 0 (5 : 0)      

Branky:  Lukeš Marek 4, Votípka 3, Frous, Šlechta, Ježek

Rozhodčí: Javorský Josef  ; ŽK: 0 : 1 ; diváků: 30 .

Sestava SK Klatovy 1898 B: Herman - Ježek, Hošek, Rendl, Kotáb Zd., - Votípka, Šlechta, Sojka, Homolka - Frous, M. Lukeš. třídáli: Bilíček, Kozák, Dolanský, Zedek, Brož Jan

           

STRÁŽOV B - V. HYDČICE    1 : 2 (1 : 2)       

Josef Vaněk

K poslednímu domácímu podzimnímu utkání nastoupili domácí hráči s odhodláním odčinit poslední domácí porážku z Bezděkovem a taky se rozloučit s diváky vítězstvím. Bohužel ani jedno se nesplnilo. Od začátku utkání byla hra vyrovnaná a hosté dokazovali že mají zkušené mužstvo a domácí zlobili hlavně po pravé straně. Ve 33 minutě po chybě obránce který váhal s odkopem se dostal míč k hostujícímu hráči který střelou z 25 metrů která bohužel byla ještě tečovaná skončila v brance a hosté se dostali do vedení 0 : 1. Domácí poté zatlačili hosty před jejich branku a výsledkem bylo vyrovnání ve 41 minutě kdy po závaru před brankou nejprve nastřelil břevno Míšek L.  míč se potom dostal k Čermákovi J. který střelou pod břevno vyrovnal 1 : 1. Bohužel ale vlastní nekoncentrovaností domácí dovolili hostům hned ve 42 minutě se opět dostat do vedení 1 : 2. Do 2. poločasu nastoupili domácí se změnami v sestavě a vytvořili si velký tlak , ale šance neproměnili. Hosté hrozili z rychlých protiútoků. V závěru utkání se domácí tlačili před branku hostů ale bez brankového efektu. Hosté si proto odvezli výhru 1 : 2 a domácí ztráta bodů velmi mrzela.  

Sestava - Nový J., Janda V., Helm L., Kollross P., Kolář M. ( 46min. Kreibich K. ), Kalista K., Míšek L., Plíhal M., Hosnedl J., Rendl P ( 18min. Presl A. ), Čermák J. ( 46min. Beneš J. )

Branky:  42. Čermák Josef – 34. a 43. Zelený Zbyněk

Rozhodčí: Diviš Robert ; ŽK:  1 : 3 ČK: 0 : 1 (87. Kropáček  Martin ; diváků: 80 .

 

 

 

 

 

 1.  Klatovy 1898 B 13  10   2   1   54:  9    34

 2.  Malý Bor       12  10   1   1   45: 10    32

 3.  Hartmanice     12   8   1   3   43: 24    25

 4.  Kašp. Hory     13   7   3   3   33: 23    25

 5.  V. Hydčice     12   7   1   4   27: 23    23

 6.  Nalž. Hory     13   6   2   5   25: 25    20

 7.  Měcholupy      12   6   0   6   17: 17    18

 8.  Bezděkov       12   6   0   6   19: 21    18

 9.  Žihobce        13   4   2   7   18: 33    15

10.  Velhartice     12   4   0   8   17: 22    12

11.  Strážov B      12   3   2   7   24: 33    12

12.  Hradešice B    12   3   1   8   24: 42    11

13.  Veřechov       12   3   1   8   14: 32    10

14.  Neznašovy      12   1   0  11   15: 61     3

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku