Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
KLATOVSKÝ TRIVEL ČEKAJÍ O VÍKENDU TĚŽKÉ ZÁPASY

KLATOVSKÝ TRIVEL ČEKAJÍ O VÍKENDU TĚŽKÉ ZÁPASY

Po minulé sobotě, kdy se klatovským futsalistům ziskem šesti bodů povedl výborný vstup do Celostátní ligy, čeká tuto neděli ve vodňanské hale náročný program. Klatovský Trivel narazí na vynikající zlínský celek, přemožitele Trivelu z posledního play off z minulé sezony. Zlínský tým je pro letošní rok posílen dalšími výbornými futsalisty a má v plánu vylepšit loňské absolutní třetí místo.

Ve druhém utkání se Klatovy postaví proti slavičínskému Jerevanu. Tento celek sice v loňské sezoně bojoval do posledního kola o záchranu, ale vypadá to, že na letošní ročník je připraven výrazně lépe. V prvním kole ztratil body pouze za remízu s favorizovaným Zlínem.

„ Před turnajem ve Vodňanech má náš tým   velké potíže se sestavou. Z osvědčené vítězné sestavy minulého víkendu vypadne vlivem termínových kolizí s utkáními oblastního přeboru celkem sedm hráčů a to je velká komplikace. Je tak jasné, že v týmu dostane příležitost celá řada hráčů, kteří zatím s Celostátní ligou nemají žádné zkušenosti. “ posteskl Martin Štancl si hrající manažer Trivelu , který  sám z důvodu vážného zranění z velkého fotbalu bude v sestavě Klatov chybět minimálně do ledna příštího roku. „ Další nepříjemnou věcí se kterou se budou muset nejen naši hráči, ale i další  účastníci nedělního turnaje vypořádat je velikost vodňanské haly. Ta má k ideálním rozměrům 20 x 40 metrů opravdu daleko.“ uvedl manažer kaltovských sálovkářů Uvidíme, co nám nedělní turnaj přinese, vzhledem k uvedené situaci můžeme mít těžko přehnaná očekávání dodal k víkendovému programu Trivelu Martin Štancl  kteří i přes tyto problémy věří, že se nebudou Klatovy z  Vodňan vracet  s prázdnou.

 

Časový program turnaje ve Vodňanech v neděli 4.11. 2012

04.11.2012 12:00  SF TRIVEL Klatovy "A" - SMR Plus Zlín 

04.11.2012 13:05  BOMBARĎÁCI Větřní - SMR Plus Zlín 

04.11.2012 14:00  SF TRIVEL Klatovy "A" - SK Jerevan Slavičín 

04.11.2012 15:05  BOMBARĎÁCI Větřní - SK Jerevan Slavičín





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku