Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
MLÁDEŽNICKÝ FOTBALOVÝ SVÁTEK V PAČEJOVĚ NEMĚL CHYBU

UNIVERZITA SLÁVIE

U N I V E R Z I T A S L A V I A pozvánka


MLÁDEŽNICKÝ FOTBALOVÝ SVÁTEK V PAČEJOVĚ NEMĚL CHYBU

Tomáš Cihlář, Miroslav Sedlmaier

Závěr sezóny si zpestřily mládežnické oddíly  Sokola Pačejov. Domácí fotbalový klub již několik let, ostatně stejně jako většina klubů a nejen z Pošumaví  se vyrovnává s nedostatkem hráčů žákovských kategorií z řad chlapců  zařazením  dívek, které mají o fotbal zájem. Toto se v Pačejově daří a některé místní díky ve fotbalové dovednosti své vrstevníky z řad chlapců i převyšují. Důkazem toho je fakt, že v součastné době  dvě hráčky Sokola Pačejov  Markéta Pitulová a Šárka Růžičková hrají ve  Viktori Plzeň v  družstvu mladších žákyň na střídavý start .

Právě mladší žákyně FC Viktorie Plzeň, které hrají v této věkové kategorii 1.ligu. z iniciativy domácího trenéra Václava Růžičky přijely do Pačejova k přátelskému utkání, které se konalo v úterý 23.října. Soupeřem jim byl kombinovaný tým starší přípravky a mladších žáků Sokola Pačejov. V tomto utkání obě  dvě hráčky domácích – Markéta Pitulová a Šárka Růžičková oblékly plzeňský dres, což bylo jistě pro Pačejov citelné oslabení. 


 

 

   

     SOKOL PAČEJOV (kob.st.př.a MŽ)  -  FC VIKTORIE PLZEŇ(ml.žákyně)  1: 5 (0 : 1) 

Utkání přilákalo do ochozů velice slušnou návštěvu 70 diváků, která se často nevidí ani v řadě mistrovských zápasů soutěží dospělých. V prvním poločase se hrál poměrně vyrovnaný zápas. Viktorka se dostala do vedení brankou Šárky Růžičkové, která dostala přesnou přihrávku za obranu  a svůj nájezd bezpečně proměnila. Pačejov mohl vyrovnat, ale hlavička po trestném kopu kapitána Fandy Sedláčka skončila na břevně. Po změně stran už na hřišti dominovaly hráčky Viktorie Plzeň, některé jejich kombinační akce zakončené přesnými střelami si vysloužily potlesk uznalých diváků.  Postupně se trefily Gábina Šlajsová, Natálie Mirtlová, Adéla Türková a Kamila Švábová. Domácí byli nebezpeční hlavně po standartních situacích.  Jejich čestný úspěch zaznamenal Fanda Sedláček z pokutového kopu. Po brance pak volala i gólová hlavička Ondry Havlíka. Nejlepší hráčkou Viktorky byla Gábina Šlajsová, v dresu domácích pak Fanda Sedláček a stále se lepšící Míša Šloufová.

Úterní odpoledne si všichni aktéři z řad hráčů i diváků skvěle užili a zápasová i pozápasová atmosféra tentokrát prostě neměla chybu!

                                                                                    

FOTO Z UTKÁNÍ  





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku