Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1.B třída – skupina B 9. kolo 20. – 21.10. 2012

 

1. B TŘÍDA   

JAK NEHRÁT O ZÁCHRANU UKAZUJE DLOUHOVESKÝ TATRAN

 

Deváté kolo 1.B třídy ještě více zvýrazni bodový  rozdíl   prvními čtyřmi týmy a šesti celky které tvoří závěr tabulky. Na jedné straně je potěšující, že na prvních čtyřech místech v tabulce  figurují týmy z Pošumaví Mochtín, D.Ves, Měčín a Hradešice  . Bohužel, ale mezi kolektivy od 9 . do posledního 14. místa jsou rovněž čtyři týmy z našeho regionu . Příčinou toho, že se  značně rozvírají nůžky mezi oběma póly tabulky jsou nejen bodové ztráty doma, ale hlavně na hřištích soupeřů. Nejhůře je na tom Švihov , který z pěti zápasů venku nebodoval ani jednou . O mnoho  lépe na tom není ani Strážov , který má veku osmiprocentní úspěšnost zisku bodů ,  ani Žichovice , které již prohrály venku  třikrát za sebou a třikrát se vrátil ze hřišť soupeřů s prázdnou také Sokol Pačejov.  Varování je na místě , neboť nepsané pravidlo hovoří o tom, že body k záchraně se získávají na podzim . Podzimní část sezóny  určí osud účastníků soutěží  pro jaro . O tom, kdo  bude hrát o záchranu se  rozhode ve zbývajících čtyřech podzimních kolech. Tu lepší cestu například ukazuje Tatran Dlouhá Ves, který vozí body z venku a doma jako jediný z účastníků soutěže ještě neprohrál.


 

PAČEJOV - STARÝ SMOLIVEC 1 : 0 (0 : 0)        

Tomáš Cihlář

K veledůležitému  utkání o 6 bodů nastoupili domácí v nezměněné sestavě, která úspěšně před týdnem bodovala na ZČE v Plzni.  Hrálo se za krásného podzimního počasí. Diváci byli v prvním poločase svědky vyrovnaného zápasu. Nejvíce vzruchu přinesla 19.minuta, kdy domácí brankář Miloš Boř bravurně zlikvidoval umístěnou tvrdou ránu k tyči. Po změně stran v 52.minutě Pepa Ticháček  skvěle uvolnil Ondru Havlíčka a ten svou šanci podobně jako před týdnem v Plzni využil. Ve druhém poločase se hrál pro oko diváka lepší fotbal, hosté se samozřejmě snažili o vyrovnání, ale po pravdě řečeno, domácí byli lepší a k ničemu vážnějšímu je nepustili. Jejich vítězství bylo zasloužené. Zápas s přehledem řídila trojice  rozhodčích Burda, Kavka a Čermák

Branky: 52. Ondřej Havlíček

Rozhodčí: Burda, Kavka, Čermák;ŽK:1:1.  Diváků: 100

Sestava Pačejov: Boř  – Baran ,Pavelec, Hosnedl, Lávička, Ticháček , Polena ,Klásek , Fiřt, Mrázek, Havlíček. Střídali: Kolařík, Kalčík, Kába

 

MĚČÍN - SK ZČE PLZEŇ B  1 : 1 (0 : 0) PK 5:6          

Evžen Veselý

V prvním poločase se hrál průměrný fotbal  kdy brankových příležitostí bylo na obou stranách  minimum.  V druhé polovině se hrál kvalitní fotbal kdy obě družstva chtěla strhnout vítězství na svoji stranu. První branka vsítil domácí hráč Němec. Domácí se dlouho neradovali když po rychlém brejku hosté Závosem  vyrovnali. Na pokutové kopy byli šťastnější hosté kdy šestou penaltu za ně proměnil Muncl.

Branky: Němec  -  Závos

Rozhodčí: Havránek  , ŽK 2:3, diváků 100.  

 

LOSINÁ – ŽICHOVICE    6 : 0 (0 : 0)

Podrobnosti nehlášeny.

Branky: Veleman 2, Hajšman, Votípka, Šindělář, Šlajs

ŽK 1 : 0, diváků 80.

 

DLOUHÁ VES  -  STÁŽOV 2  : 1 (1 : 1)          

Josef Krůs

 Pěkné utkání s mnoha kvalitními akcemi na obou stranách. V prvním poločase bylo více brankových příležitostí na straně domácích, ale druhý poločas byl velmi vyrovnaný. Jak padali branky – ve 28.min.využil přesně kopnutý  roh P.Páleník a hlavou umístil míč vedle brankáře hostí. Ve 32.min.byl nařízen PK proti domácím za zbytečný faul na hranici pokutového území, který s jistotou (střelou k tyči) proměnil hostující Martin Koloč.

Ve 2. poločase se hra vyrovnala a bylo jen otázkou času, kdy se skóre změní ve prospěch některého z mužstev. Byli to domácí, kteří využili jednu z několika šancí, když si Martin Krůs  našel v pokutovém  místo,ze kterého opět hlavou upravuje na konečných 2:1.

Dlouhoveští chlapci tak napravili výpadek z minulého kola a udělali radost divákům, kterých se opět sešlo určitě přes stovku.

Branky: 28. Páleník Petr, 71.Krůs Martin  -32.Kološ David (PK)

Rozhodčí:Holeček;ŽK:2:1;Diváků :110.

Trenér hostů Petr Presl : „Utkání v němž padaly branky jen ze standardních situací moc fotbalové krásy nepřineslo. Hosté nedůsledně bránili dvě takové situace a měli pramálo štěstí při zakončení některých slibných akcí. Proto odjeli z Dlouhé Vsi s prázdnou i když už to vypadalo na penaltový rozstřel.“

 

 

MOCHTÍN - ŽÁKAVA  3 : 1 (1 : 0)

Karel Šot

Cenná, ale zasloužená výhra domácích fotbalistů nad kvalitním soupeřem, který nepřijel do Mochtína jen bránit. Právě naopak, hrál aktivně dopředu, diváci proto viděli oboustranně útočný, kvalitní fotbal. Více ze hry však měl od začátku Mochtín, který od 14. do 23.minuty "zahodil" čtyři velké golové šance.  Na druhé straně dobře zakončoval hostující Matěj Boukal, ale domácí golman byl připraven. Do zaslouženého vedení poslal domácí Mochtín Petr Švátora ve 29.minutě pohotovou dorážkou. I ve druhém poločase domácí začali ofenzivně, bohužel, nařízená penalta, kterou v 50.minutě proměnil žákavský Nekola, přibrzdila Mochtín v rozletu. V 66.minutě ale přišel faul na Zd. Pláničku, k volnému přímému kopu se postavil domácí kapitán Jiří Dolejš a ze 20 metrů přesnou střelou přes zeď opět poslal své mužstvo do vedení. Soupeř přidal na aktivitě, chtěl dosáhnout alespoň na remisu, ale té se nedočkal. Naopak, Mochtín v nastaveném čase přidal pojišťující třetí gol, hlavou se trefil opět oslavenec Petr Švátora, který si k pětatřicetinám dal krásný dárek.

Branky: Petr Švátora 2, Jiří Dolejš – Stanislav Nekola

Rozhodoval Marek Janda z Vejprnic, asistovali mu M.Kohout a R.Čech.ŽK 3 : 3, diváků 60.  

 

 HRADEŠICE - ŠVIHOV 3 : 0 (1 : 0)

Milan Černík

Utkání průměrné úrovně skončilo zaslouženým vítězstvím domácích. Ti mohli jít do vedení již v 5. min. utkání, ale P. Křesák mířil zcela sám těsně vedle branky. O úvodní branku se o 2 min. později velkou měrou zasloužil D. Novák, který našel zcela volného O. Starce a ten již snadno trefil odkrytou branku hostů. Ve zbytku nezáživného prvního poločasu zaujala již jen nepřesná rozehrávka hostujícího gólmana, kterou vystihl D. Novák, ale jeho tvrdou střelu hostující gólman vyrazil na roh.

Ve 2. poločase připravil čerstvě střídající P. Melka gólovou přihrávku pro D. Nováka a ten se nemýlil. Na konečných 3:0 upravil M. Šmrha po přihrávce F. Melky a chybě hostujícího obránce. V závěru utkání ještě neproměnil pokutový kop střídající D. Vávra.

Branky: 7. Oldřich Starec, 58. David Novák, 70. M. Šmrha

Rozhodčí: Velíšek-Brůha, Petržílka, ŽK 0:1, 95 diváků

Sestava domácích: F. Míček-J. Forman, L. Melka, P. Řezáč (P. Nauš), L. Šmrha, P. Křesák (M. Šmrha), F. Šašek, M. Hlaváč, O. Starec (P. Melka), F. Melka, D. Novák (D. Vávra)

 

Blovice -  Štěnovice 1: 5 ( 1: 2)

Branky: Rous - Krásný 2, Pelouch, Volf, Winkelhofer; ŽK: 8:0; ČK: 2:0 , diváků 100

 

 

 

 

  1. Mochtín        9   7   1   1   26 : 11  22

  2. Dlouhá Ves     9   4   4   1   15 : 13  19

  3. Hradešice      9   4   4   1   17 :  8  18

  4. Měčín          9   5   2   2   18 : 16  18

  5. SK ZČE Plzeň B 9   3   5   1   17 : 13  16

  6. Štěnovice      9   4   3   2   19 : 12  15

  7. Losiná         9   4   1   4   23 : 15  14

  8. Žákava         9   4   1   4   20 : 17  14

  9. Strážov        9   2   3   4   14 : 20  11

 10. Pačejov        9   3   1   5   12 : 18  11

 11. Blovice        9   3   1   5   14 : 16  10

 12. Žichovice      9   3   1   5   17 : 26  10

 13. St. Smolivec   9   2   1   6   13 : 16   8

 14. Švihov         9   1   0   8   11 : 35   3

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku