Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída – skupina B 8. kolo 13. – 14.10 . 2012

 

1.  B TŘÍDA   

 

JAKO POSLEDNÍ PADLA DLOUHÁ VES S PŘEDPOSLEDNÍM

 

Průběh podzimní části 1.B třídy dosud mimořádně přál staronovému účastníkovi této soutěže Tatranu Dlouhá Ves. Tento tým pokračoval po jarní spanilé jízdě okresním přeborem i na podzim v krajské soutěži. Sedm kol si držel dosud jako jediný z účastníků svojí neporazitelnost. Ta skončila překvapivě na hřišti dosud nevýrazného, předposledního Starého Smolivce vysokou prohrou. Ne v roli mstitele za porážku Žichovic kterou měli domácí na svědomí v minulém kole v Pošumaví, ale sami za sebe  si do Štěnovic přijely hradešice vyřizovat své účty . Se svým sousedem v tabulce  na jaře na tomto hřišti prohrály hosté  po průběhu, který neodpovídal konečnému výsledku krutě vysoko 6:0. První vzájemný duel  v novém ročníku již vyšel pro Hradešice daleko lépe a odměnou jsou získané dva body. V místní derby ve Švihově ukázalo, že krize domácích pokračuje i nadále. Ani se soupeřem z Měčína se kterým  v předcházejících soutěžních zápasech vždy pravidelně bodovali  na body opět nedosáhli a rozšířili si svojí hrůznou bilanci , když sedm z osmi zápasů prohráli!

také ve zbývajících zápasech které se hrály v neděli všechny celky z Pošumaví bodovaly. Cenné jsou dva body importoval ze hřiště rezervy plzeňských energetiků domů Sokol Pačejov. Žichovice přestože doma neskórovaly s přispěním nebezpečného soupeře z Blovic, který si dal vlastní branku mají cenné tři body . V derby ve kterém doma hostil Strážov lídra tabulky z Mochtína zůstaly pro domácí dva body a pro fotbalově v tomto klání lepší a ve větší pohodě hrající hosty zůstal pouze jeden bod.  


ŠTĚNOVICE -  HRADEŠICE   3 : 3 (1 : 2) PK 5:6

Milan Černík

Přestože Hradešice nastoupily do zápasu bez šesti zraněných nebo nemocných hráčů základní sestavy (ve 30. min. se navíc zranil i V. Kotiš) a na střídání byl kromě 2 hráčů "B" týmu připraven i trenér F. Melka, odehrály ve Štěnovicích výborné utkání. Trenéři obou týmů se po zápase shodli, že na 1. B třídu se hrál zápas nadprůměrné úrovně, který se musel divákům líbit. Drama až do samotného závěru, 6 vstřelených branek a 12 pokutových kopů. Oba týmy si navíc připravili velké množství dalších brankových příležitostí. Přes obdržené 3 branky odchytal výborné utkání Fr. Míček, pochvalu za předvedený výkon zaslouží všichni hráči hostů, střelecky se konečně začíná prosazovat D. Novák, který ve 2 posledních zápasech vstřelil 4 branky a na další svým spoluhráčům přihrává. Přestože obrana Hradešic hraje v každém zápase v jiném složení, mají Hradešice i přes nyní 3 obdržené branky stále nejnižší počet obdržených gólů.

Štěnovice se představily jako vyspělý soupeř s velmi nebezpečným přechodem do protiútoku. Když se ale jejich obrana dostala pod tlak, začala chybovat. Toho snažili hosté využít a zejména D. Novák neúnavně napadal domácí obránce. Zápas lze z pohledu Hradešic hodnotit se smíšenými pocity. V zápase celkem 3 krát vedly a na konečných 3:3 nechaly domácí vyrovnat na konci 93. minuty. Pak ale byly úspěšnější při pokutových kopech, takže získané 2 body, ale zejména předvedený výkon, jsou důvodem k celkové spokojenosti vedení týmu. Z celkem šesti PK za hosty neproměnil P. Křesák a J. Forman, úspěšní byli F. Šašek, M. Hlaváč, V. Hlaváč a L. Melka, výborný F. Míček dokázal domácím zlikvidovat celkem 3 penalty.

Branky: Boček, Krásný, Rud - 18. a 66. D. Novák, 43. J. Kopal ; ŽK: 3:2 , 100 diváků

Sestava hostů: F. Míček-J. Forman, L. Melka, V. Kotiš (M. Melka), M. Šmrha ml., P. Křesák, M. Hlaváč, O. Starec, J. Kopal (V. Hlaváč),  F. Šašek, D. Novák (F. Melka st.)

 

ŠVIHOV  - MĚČÍN    0 : 1 (0: 1)

Branky: Němec; ŽK: 1:2 , 100 diváků

 

ST.SMOLIVEC  - DLOUHÁ VES    5 : 1 (2 : 1)

Petr Pechek

Hosté odjížděli k zápasu s cílem pokusit se bodovat a prodloužit sérii neporazitelnosti. Tyto cíle ale zůstaly nenaplněny po velmi špatném výkonu Dlouhé Vsi. Hostující hráči v tomto zápase vyrobili obrovské množství individuálních chyb, které Starý Smolivec dokázal potrestat a tak zaslouženě vyhrál.

Branky: Krejčík 2, Spour, Strejc, Tupý - Páleník; ŽK: 1:2 , 50 diváků

Sestava Tatranu D. Ves: Hanzl- Pechek, Krůs, Riepl - Švajka (Dryje), Valvoda, Hubený, Goby (Švec) - Kolář (Beránek), Páleník, Krejčí

 

STRÁŽOV – MOCHTÍN  1 : 1 (1 : 1) PK 3:2

Petr Presl

Po propadáku minulý víkend v Losiné  měli domácí hráči co napravovat a naštěstí se to i po zlepšeném výkonu a hlavně přístupu k utkání podařilo v nelehkém duelu s lídrem tabulky z  Mochtína. Kluci bojovali celých 90. minut a odměnou jim byly dva body po penaltovém rozstřelu. Hosté byli asi fotbalovější a určitě v lepší psychické pohodě než domácí hráči, které zase zdobila bojovnost a vůle zvládnout utkání a dokázat si sami, že můžou uspět s kýmkoliv v této krajské soutěži. Torzo ideální sestavy zaslouží tentokráte mou pochvalu kompletně včetně mladých hráčů, kteří naskočili za své zraněné spoluhráče.

Branky: 28. Cihlář Jaroslav – 44. Mayer Broněk, ŽK 1:0, 150 diváků.  

Rozhodčí: König  Vlastislav – Komanec Petr, Krauz Jan.

Sestava Strážov : Javorský – Michel, Franc, Helm, Kološ, Čížek, Dek M., Faltín, Opatrný M.(62. Hosnedl Jiří), Mayer (74. Míšek ), Presl A.

Sestava Mochtín : Rajtmajer Petr – Dolejš T., Špindler , Flodr, Babka, Cihlář Jar., Švátora P., Staněk, Hrudička, Voráč (70. Zahradník V.), Kašpar

 

ŽICHOVICE - BLOVICE 1:0 (1:0)

Branka: vlastni,rozhodci Lukáš, 80 diváků

 

SK ZČE B PAČEJOV 1: 1 ( 0: 1)   PK 2:4

Tomáš Cihlář

Pačejovští  potvrdili starou pravdu, že venku se jim lépe dýchá. V prvním poločase byli jasně lepší týmem. Do zápasu vlétli ve velkém stylu. Už ve druhé minutě Klásek orazítkoval krásnou střelou břevno, ve 4.minutě Fiřt ze stejné pozice střílel těsně nad a famózní pětiminutovku zakončila Kláskova hlavička, která přímo volala po gólu.  Střelecky naladěný Klásek opětovně zahrozil ve 23. a 24.minutě. Ve 42.minutě založil krajní obránce Hosnedl rychlý kombinační  protiútok,  na jehož konci  se ocitl on sám, ale z vyložené pozice opět těsně minul. Nakonec se hosté dočkali i zasloužené branky. V 45.minutě Mrázek pěkně uvolnil do brejku Havlíčka a ten gólem do šatny zajistil Pačejovu vedení. Domácí za celý poločas prakticky vážněji neohrozili brankáře Boře.

Po změně stran se obraz hry změnil a domácí si přece jen počínali daleko aktivněji. Hostům poprvé zatrnulo v 60.minutě, kdy se domácí po zákroku v pokutovém území vehementně dožadovali pokutového kopu. V 71.minutě se za obránce dobře ukrytá střela otřela o levou tyč Bořovy branky. V 77.minutě mohlo být rozhodnuto. Ticháček se dostal do brejku, postupoval z úhlu  na domácího brankáře, ale zakončil střelou vedle. Škoda, že si nevšiml lépe postaveného Kolaříka, který měl před sebou prázdnou bránu. Hned vzápětí se do rychlého protiútoku dostali domácí a Zervosova střela z hranice pokutového území nešťastně trefila Barana, změnila směr  a přelobovala brankáře Boře.  Přesto mohl Pačejov strhnout vítězství na svou stranu, ale Kolaříkova hlavička v 83.minutě jen těsně minula pravou tyč. A tak došlo na penalty.

1.série – Klásek přestřelil          -  domácí proměnili   0 : 1

2.série -  Fiřt proměnil               -   domácí břevno        1 : 1

3.série -  Ticháček  proměnil     -   domácí proměnili 2 : 2

4.série -   Hosnedl proměnil      -   Boř kryl                    3 : 2

5.série -   Kolařík proměnil                                                4 : 2

Pačejov si tak z Plzně odváží cenné, ale plně zasloužené dva body, i když k plnému bodovému zisku bylo tentokrát velice blízko. Zápas řídil s přehledem rozhodčí Václav Špilar

Sestava Pačejov:Boř  – Baran –  Pavelec  – Hosnedl  – Lávička –  Ticháček - Polena –  Klásek  -  Fiřt  – Mrázek  - Havlíček. Střídali: Kolařík, Bokr, Kába

Branky: Vervos - Havlíček; ŽK: 1:2, 40 diváků

 

Žákava -  Losiná   0 : 1 ( 0: 0)  

Branky: Šlajs; ŽK: 1:3

 

 

 

 1. Mochtín          8   6   1   1   23 : 10  19

 2. Měčín            8   5   1   2   17 : 15  17

 3. Dlouhá Ves       8   3   4   1   13 : 12  16

 4. Hradešice        8   3   4   1   14 :  8  15

 5. Žákava           8   4   1   3   19 : 14  14

 6. SK ZČE Plzeň B   8   3   4   1   16 : 12  14

 7. Štěnovice        8   3   3   2   14 : 11  12

 8. Losiná           8   3   1   4   17 : 15  11

 9. Strážov          8   2   3   3   13 : 18  11

10. Blovice          8   3   1   4   13 : 11  10

11. Žichovice        8   3   1   4   17 : 20  10

12. St. Smolivec     8   2   1   5   13 : 15   8

13. Pačejov          8   2   1   5   11 : 18   8

14. Švihov           8   1   0   7   11 : 32   3

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku