Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
NA JAŘE BUDE VÝBĚR Z POŠUMAVÍ OBHAJOVAT DRUHÉ MÍSTO

NA JAŘE BUDE VÝBĚR   Z POŠUMAVÍ OBHAJOVAT DRUHÉ MÍSTO

 

Ve středu 10. října se  v Klatovech na hřišti místního klubu SK 1898 hrál první ze dvou turnajů krajských výběrů hráčů U 12  Danone cup 2012/2013. Suverénním vítězem se stal výběr okresního fotbalového svazu Tachov , který absolvoval všechny zápasy bez jakéhokoliv klopýtnutí.    O druhém místu domácího výběru OFS Klatovy   se rozhodlo až v posledním zápase celého turnaje ve kterém porazil OFS Rokycany. Shodou okolností o druhém místě rozhodlo poslední utkání celého turnaje,ve kterém náš výběr změřil síly s výběrem OFS Rokycany.

O celkovém vítězi tohoto ročníku Danone Cup v kraji rozhodne až   druhý turnaj, který se bude konat na jaře příštího roku. Výsledky obou  turnajů a získané body se z obou turnajů sčítají. Šestibodový náskok  OFS tachov, ale již předurčuje jasného favorita, když o další pořadí ještě bude sveden velký boj.

 

Výsledky výběru OFS Klatovy:

 

OFS KLATOVY – TACHOV   0 : 2

První utkání sehrál výběr OFS Klatovy s týmem OFS Tachov,celkovým vítězem turnaje a po nemastném,neslaném výkonu kluci prohráli 0:2.

 

OFS KLATOVY – OFS PLZEŇ město  3 : 1

Na druhý zápas nastoupili hráči našeho výběru   daleko více nažhaveni a od prvního hvizdu rozhodčího se s chutí pustili do soupeře, kterého   prakticky  k ničemu nepustili. Svojí převahu korunovali i třemi brankami,o které se zasloužili Petrmichl Kevin,Vacek Adam a Pivoňka Matěj.

 OFS KLATOVY – OFS PLZEŇ sever   3 : 0

V dalším utkání naše naděje narazily na výběr okresu Plzeň-sever.Od začátku pokračovali ve výborném výkonu z předešlého zápasu a s pěknou kombinační hrou  přišly i hezké góly. Tentokrát se trefil dvakrát Vacek a jednou Petrmichl. Když se k tomu přidala bezchybná hra obrany a po celý turnaj výborně chytající brankář Petr Hanč,zrodil se výsledek 3:0.

OFS KLATOVY – OFS DOMAŽLICE  0 : 1

Hráči domácího výběru nastoupili do zápasu trochu vlažněji než bylo zdrávo a soupeř je za to potrestal vstřelením branky. Druhou polovinu utkání, ale již měli trvalou  převahu, ale bohužel těsný náskok soupeř dokázal uhájit.

OFS KLATOVY – OFS PLZEŇ jih   1 : 0

Proti výběru okresu Plzeň-jih přestože měl náš celek v úvodu dvě velmi slušné šance, byl další průběh  velice vyrovnaný. O  osudu utkání rozhodla situace těsně před koncem utkání,kdy bránící hráč soupeře zahrál v pokutovém území rukou a byl nařízen pokutový kop. Odpovědnost na sebe vzal náš nejlepší střelec Adam Vacek a bezpečně vstřelil vítěznou branku.

 

OFS KLATOVY – OFS ROKYCANY    2 : 0

Vítězství nad výběrem z Plzně Jihu rozhodlo o tom, že  v  posledním zápase s OFS Rokycany  se hrálo o konečné umístění na 2. a 3. místě. Utkání nemělo vyloženého favorita,ale v jeho průběhu se projevila fyzická vyspělost našich borců.Po většinu utkání Klatovy  míč pod kontrolou a vítězství 2:0 bylo pro ně zaslouženou odměnou. Obě naše branky vstřelil ofenzivní šikula , odchovanec sušické kopané  Koloman Šťastný.

 

Tabulka turnaje:

1.

OFS TACHOV

13 : 1

18

2.

OFS  KLATOVY  

  9 : 4

12

3.

OFS ROKYCANY

  5 : 4

 8

4.

OFS DOMAŽLICE

  5 : 6

 6

5.

OFS PLZEŇ  město

  6 : 9

 5

6.

OFS PLZEŇ  jih

  2 : 6

 5

7.

OFS PLZEŇ  sever

3 : 11

 4

 

Člen VV OFS Klatovy  , místopředseda TMK  Miroslav Šmrha  řekl na závěr vydařené akce která proběhla za účasti nejlepší fotbalových talentů v kraji : „ Předně bych chtěl poděkovat  našemu výběrů složenému z hráčů z Pošumaví který hrál ve složení :  Hanč Petr,Šťastný Koloman,Holeček Lukáš,Krouský Michal, Němec Václav,Vacek Adam,Berka Petr,Petrmichl Kevin,Baxa Dominik,Bilíček Radomír,Krejčiřík Zdeněk,Pivoňka Matěj, Maňas Vít a Hnídek Tomáš . Velkou zásluhu na tom, že nakonec skončil náš okresní výběr v silné  konkurenci na druhém místě  má jejich trenér Josef Juraši. Všichni dohromady  se podíleli na vzorné reprezentaci OFS Klatovy.  Své role se velmi dobře zhostila trojice rozhodčích Josef Blaheta, Tomáš Míšek a Zdeněk Říha. K hladkému průběhu a celkovému zajištění  přispěla dvojice funkcionářů místního klubu Václavu Kopřivovi a  Ludvíku Fremutovi “.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku