Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Krajský přebor _ 1. A třída 9. kolo 6. – 7.10 . 2012

 

KRAJSKÝ  PŘEBOR -  MUŽI  

 

SUŠICE MÁ JEDNO DERBY ODLOŽENÉ A DRUHÝ JÍ ČEKÁ

 

Mezi  taháky pro diváky v Pošumaví bylo 9. kolo krajského přeboru  mělo být  derby dvou nováčků v Lubech. Z důvodu nezpůsobilého terénu byl souboj Luby – Sušice odložen na náhradní termín. Pro Sušici je to nepříjemný herní výpadek . Jedno derby má tedy odložené , ale další , pootavské jí čeká již v příštím kole čeká s FK Horažďovice doma . Jejich soupeř z Horažďovic jim poslal vizitku v podobě bezpečného vítězství doma nad Horšovským Týnem. Případné zaváhání lídra tabulky SK Klatovy na které jak druhé  Horažďovice a třetí exdivizní Koloveč čekají se nekonalo. Klatovy znovu potvrdily vítězstvím na hřišti nebezpečných Příkosic, že mají na podzim výbornou formu . Zajímavostí je, že mimo Horažďovic v prvním kole a Klatov v tomto kole se žádnému soupeři na hřišti tohoto soupeře nepodařilo bodovat.   


 

PŘÍKOSICE – KLATOVY  2:4 (1:2)

Martin Janda

Doslova za sedmero horami a sedmero řekami jsme se postavili v netradičním čase soupeři, který na naše mužstvo ztrácel pouhé tři body. Na malém hřišti a za neustálého řevu domácích „fandů“ se hrál fotbal se šancemi na obou stranách. Nejprve zahrozili domácí, ale místo do prázdné branky mířili jen do boční sítě. Na tuto šanci odpověděl Hanzlík, který ve slibné šanci rozvlnil také pouze boční síť. Domácí se snažili hrát důrazný fotbal, který dělal našemu týmu potíže. Po jednom z našich faulů a následném trestném kopu Příkosic, se balón otřel o břevno. Skóre jsme však otevřeli my. Dobrý presink obou našich útočníků využil gólovou střelou kanonýr Hanzlík – 0:1. Druhou branku jsme přidali po rohovém kopu, kde se v následném závaru prosadil hlavičkující Dytrt – 0:2. Po tomto gólu naše tempo opadlo a soupeř toho využil gólem do šatny. Na 1:2 snížil po rohovém kopu, když hlavičkujícího hráče dostatečně nepohlídal Janda. Po změně stran dokázaly Příkosice stav utkání dokonce vyrovnat. Po zmatcích v obraně srovnaly na 2:2. V 78. minutě přišla rozhodující akce. Kadlec skvěle prostrčil na Hanzlíka a ten tváří v tvář obstřelil gólmana – 2:3. Konečnou podobu výsledku dal v 83. minutě Jiří Matějka, když po faulu na Gyorgyho zahrával pokutový kop – 2:4. Prodloužili jsme tak vítěznou sérii na šest zápasů po sobě.  

Branky: Hanzlík 2x, Dytrt, Matějka Jiří (PK)

Sestava: Beke – Vítovec, Veselka, Meszároš, Matějka Jirka – Sýkora, Janda, Kadlec, Matějka Tomáš – Dytrt, Hanzlík

Střídali: Lužný, Gyorgy, Brož, Moravec, Skala, Matějka Daniel

Trenéři: Vašica, Dlesk   

 

LUBY – SUŠICE  NEHRÁNO

Utkání nebylo sehráno pro nezpůsobilý terén.

 

HORAŽĎOVICE  - HORŠOVASKÝ TÝN   3 : 0 (2 : 0)

Hráno na těžkém , podmočeném terénu na kterém se často tvořily louže. Domácí zápas od úvodních minut měli ve své režii a dvěma góly v prvnáích dvaceti minutách prakticky rozhodli o výsledku. V 11. minutě Chod po rohovém kopu otevřel brankový účet domácích, který v 19. minutě za první půli uzavřel po ideálním uvolnění od Beránka Kotrba. V úvodu druhé půle si oba hráči role vyměnili a Beránek střelou k tyči zvýšil na 3:0. V závěru utkání mohli domácí ještě své vítězství zvýraznit, ale střely Čadka a Nauše skončily na tyči branky hostů a neskóroval ani Mičkal, který z nařízeného pokutového kopu poslal míč nad svatyni hostů.

Myslím si, že tentokráte kluci splnili roli favorita . Pokud by byli přesnější v koncovce, mohlo být naše vítězství daleko vyšší. Nicméně  body zůstaly doma a nyní již myslíme na další zápas, kterým bude příští  neděli  derby v Sušici.  

Branky:  11. Chod, 19. Kotrba, 52. Beránek

Sestava Horažďovice : Kozlík, Chod (74. Pintíř), Čadek, Betnaru (46. Nauš), Cihlář, Šafanda, Beránek, Stulík, Mičkal, Kotrba  (60. Sova).

 

OSTATNÍ VÝSLEDKY :

Rapid  -  Stod 2: 3 ( 1: 1)

Branky: Hodaň, Hucl - Dlouhý, Karlíček, Pleisner; ŽK: 1:4

 

SK ZČE  - Domažlice B 2: 3 ( 2: 1)  

Branky: Macht, Vohrna - Haute, Hošek, vlastní; ŽK: 1:3

 

Přeštice -  Chotíkov 3: 1 ( 0: 0)

Branky: Mastný 2, Přibáň - Scheinherr; ŽK: 3:2

 

Holýšov  - Koloveč 1: 3 ( 0: 1)  

Branky: Dostalík - Došek T., Milota, Rejthar; ŽK: 5:2   

 

 

 

 

  1. Klatovy 1898    9   7   2   0   32 :  9  23

  2. Horažďovice     9   7   1   1   16 :  7  22

  3. Koloveč         9   6   1   2   20 : 12  20

  4. Přeštice        9   6   1   2   31 :  9  19

  5. Chotíkov        9   5   2   2   23 : 12  19

  6. Příkosice       9   5   1   3   15 : 13  17

  7. Vejprnice       9   5   0   4   16 : 16  15

  8. Rapid Plzeň     9   3   3   3   15 : 16  13

  9. SK ZČE Plzeň    9   3   1   5   17 : 15  11

 10. Holýšov         9   3   1   5   10 : 19  11

 11. Stod            9   2   2   5   11 : 23  10

 12. Sušice          8   1   4   3    6 : 12   9

 13. Horní Bříza     9   1   4   4    7 : 19   8

 14. Dyn.H.Týn       9   2   1   6   12 : 27   7

 15. Domažlice B     9   1   2   6   11 : 22   6

 16. Luby            8   1   0   7   10 : 21   3

 

 

 

1.  A  TŘÍDA  - MUŽI

 

SVÉRADICE DOMA OPĚT BEZ BODŮ  

 

Ani v 9. kole 1.A třídy se dvojici zástupců z Pošumaví v 1.A třídě doma nepodařilo naplno bodovat. V součastné době asi svoje maximum z klání s bodově úspěšným a brankově štědrým soupeřem z Rozvadova udělalo na svém hřišti Nýrsko .Soupeř Okuly který v posledních dvou kolech skóroval dvanáctkrát tentokráte se trefil v Nýrsku pouze jednou a tato branka měla hodnotu jednoho bodu, když v penaltách již na ně další bod nečekal.  Bohužel k neprospěchu Svéradic na tento tým nezbyl v duelu doma se Zručí bod žádný a s pouhou dvacetiprocentní bodovou úspěšností na svém hřišti se propadly v tabulce na předposlední místo.  


 

SVÉRADICE -  ZRUČ 2: 3 ( 1: 1)

Svéradice - Zruč 2:3 (1:1)

Dušek Václav

Velmi rušný zápas se hrál za pěkného sobotního počasí ve Svéradicích s hořkým koncem pro domácí. Domácí odhlodaní protrhnout špatnou sérii začali lépe a brzy šli do vedení, když se hlavou prosadil po zranění se vracející Makovec. Domácí i dále diktovali tempo ale jejich psychiku značně nahlodala zvláštní situace z 27.minuty. Domácí stoper Racek byl v pokutovém území zasažen prudce míčem do hlavy, načež se skácel k zemi, domácí hráči nevěděli, zda pomáhat zraněnému spoluhráči nebo se koncetrovat na pokračující akci soupeře. A když ani hlavní rozhodčí hru nepřerušil, hosté situaci nakonec dohráli až do gólové hlavičky Noska. Domácí se přesto oklepali, na začátku druhého poločasu opět soupeře přitlačili a svou převahu korunovali v 55.minutě, když Vosyka přešel přes několik soupeřů, včetně brankáře a když mohl zakončovat do prázdné branky, byl zezadu faulován brankářem hostů. Domácí dostali možnost pokutového kopu, ale ke zděšení domácích příznivců brankář hostů nebyl vyloučen za zmaření dosažení branky! Kapitán Herout pokutový kop proměnil, ale v tento moment si nikdo nepřipouštěl, že by domácí nezvítězili. Bohužel v následných momentech byl právě výborný (nevyloučený) brankář hostů hlavní oporou svého týmu a skvěle pochytal mimo jiné přímý volný kop Herouta, který měl gólové parametry. A tak platilo nedáš - dostaneš a udeřilo na druhé straně, hosté se prokombinovali z pravé strany až k vyrovnávajícímu zakončení Hucla. Domácí hráli až do konce na vítězství, což se jim nakonec stalo osudným, když po ztrátě míče na hranici šestnácky soupeře následoval rychlý brejk, který zakončil Karpíšek tečovanou střelou mimo dosah brankáře Soukupa. Domácí už pak vyrovnat nedokázali a po druhé za sebou zratili vyhraný zápas se soupeřem, kteří se prostě musejí porážet.

Branky: 4.Makovec Stanislav, 56.Herout Miroslav PK - 27.Nosek Vladimír, 68.Hucl Petr, 82.Karpíšek Petr

Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - Kulhánek Milan, Pressl Václav, DS: Bureš Jiří, ŽK: 1:5, Diváků: 120

Sestava Svéradic: M.Soukup - Brůha, Racek, Greger, Prokopec - Vosyka, Sova, Herout, Vachuška (84.J.Vonášek) - Mikeš (78.Suchan), Makovec

 

NÝRSKO  - ROZVADOV 1: 1 ( 1: 1)  PK 4:2

Vstup do utkání se domácímu mužstvu moc nepovedl. Ve 2.minutě 'měli hosté šanci,když chybu Kohouta na polovině hřiště nepotrestal Landrgott vstřelením branky situaci musel řešit s obtížemi Ludvar. Odpovědí na to byla v 6 .minutě akce Bastl-Výtisk-György, kterou proměnil posledně jmenovaný ve vedoucí gól.

Ve 12.minutě fauloval zbytečně Koutník,hosté kopali přímý kop který skončil ve zdi, domácí hráči nedůsledně odkopli míč a hráč hostů Čížek vyrovnal na 1:1.

Do konce poločasu se hrála obě mužstva aktivní fotbal,ale skoré se už neměnilo.

Na začátku druhého poločasu kopali hosté trestný kop ,ale Slowikovu střelu zlikvidovala domácí obrana. Ve 46.minutě velkou šanci domácích zmařil svým váháním Výtisk. V 53.minutě rozehrál György trestný kop ,Brožova hlavička skončila vedle branky. V  60.minutě po akci Brož-Bastl  Výtisk přestřeluje branku.V  64.minutě nastřeluje skala hostujícího brankáře. Další velkou šanci domácích zahazuje Kalivoda, když už překonal brankáře hostí, ale jeho slabou střelu vykopává na brankové čáře obránce hostů. Do dalších šancí se dostávají domácí Skala a György, ale skoré zůstává stále stejné. To všechno se nemuselo domácím vyplatit, protože v 78.minutě s velkými obtížemi likviduje Ludvar střelu Slowika,kterou vyráží nohama na roh.O osudu utkání mohl rozhodnout Korschinský který v 86.minutě zahodil obrovskou šanci domácího mužstva.

Utkání skončili nerozhodně a následovala střelba pokutových kopů ve které bylo úspěšnější domácí mužstvo 4 : 2, když úspěšnými exekutory za Okulu byli Koutník, Brož, Šteiner a Bastl.

U obou mužstev vynikali brankáři  Ludvar a Benda,a pochvalu za předvedený výkon si u domácích zaslouží Bastl, György, Brož a Skala.

Branky: 6. György -12.  Čížek; ŽK: 0:1 , 100 diváků.

Sestava  Nýrsko: Ludvar - Kolář,Tykal,Šteiner,Bastl ,Skala (81. Bureš) , Kohout(46. Kalivoda Ml., Koutník, Brož, György, Výtisk (72.  Korschinský). Trenér: Kalivoda St.

 

 

OSTATNÍ VÝSLEDKY

M.Touškov  - Nýřany 3: 3 ( 2: 2) PK 6:5

Branky: Bouzek, Janda, Schveinert - Cvachouček 2, Zdvihal; ŽK: 3:2; ČK: 0:2

 

Dl.Újezd  - Rokycany B 2: 1 ( 2: 1) 

Branky: Bydžovský, Houda - Černý; ŽK: 2:4; ČK: 0:1

 

Sp.Poříčí - Žihle 0: 2 ( 0: 1)

Branky: Brož, Majer; ŽK: 6:5; ČK: 1:1

 

Černice  - Nepomuk 4: 1 ( 2: 0)

Branky: Stoilov 3, Vlk - Ptáček; ŽK: 2:3

 

Bolevec  - Chlumčany 5: 3 ( 2: 1)   

Branky: Humpál 2, Pelnář 2, Kohout - Nohava 2, Dušek; ŽK: 2:2

 

Stříbro -  T.Přimda 1: 1 ( 0: 1) PK 5:4

Branky: Kohút - Sopko; ŽK: 5:4

 

 

 

 1. FK Nepomuk      9   6   1   2   22 : 12  19

 2. Bolevec         9   5   3   1   25 : 13  18

 3. Černice         9   4   3   2   23 : 13  18

 4. Dlouhý Újezd    9   5   2   2   27 : 23  18

 5. Rozvadov        9   4   3   2   22 : 16  17

 6. Zruč            9   5   1   3   16 : 15  17

 7. Chlumčany       9   4   2   3   25 : 14  14

 8. Nýřany          9   3   4   2   21 : 23  14

 9. Žihle           9   3   2   4   19 : 26  13

10. Rokycany B      9   4   0   5   24 : 16  12

11. Spálené Poříčí  9   2   3   4   12 : 16  12

12. M. Touškov      9   3   1   5   18 : 24  11

13. Stříbro         9   3   1   5   14 : 21  11

14. Nýrsko          9   2   2   5   16 : 28   9

15. Svéradice       9   2   1   6   14 : 26   7

16. Tatran Přimda   9   1   3   5   13 : 25   6

 

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku