Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní přebor ; III. třída 9. kolo 6.- 7.10. . 2012

 

OKRESNÍ  PŘEBOR    

 

PREMIÉROVÉ VÍTĚZSTVÍ BOLEŠIN NA VRUB DUKLY

 

 

Pracovitost, houževnatost a úsilí kterým se vyznačovaly podzimní výkony nováčka přeboru SK Bolešiny  přinesly konečně první velký úspěch. Na hřišti v Janovicích dosáhl v souboji dvou ambiciózních soupeřů na své premiérové vítězství v okresním přeboru. Již v minulém svém zápase ve Vrhavči byli Bolešinští velmi blízko zisku bodu, ale  tentokráte to vyšlo na vrub Dukly.

Magnetem kola bylo bezesporu očekávané derby ve Vrhavči ke kterému poprvé odjížděla  na hřiště soupeře v roli lídra tabulky lubská rezerva.  Duel dvou sousedních rivalů dopadl lépe pro hosty, kteří zde   stejně jako na jaře(0:3) ,  vyhráli  brankou osmnáctiletého Jakuba Nešpora a tím  si i pojistili první místo  tabulce.  

Železné Rudě , zjevně sedí penaltové rozstřely , což po vítězství v těchto kopech doma nad béčkem Lub a v minulém duelu venku v Sušici prokázala i v Běšinech kde ke druhému bodu odkráčela po skóre 7:8. Až v pátém svém zápase venku  na své první vítězství dosáhly Chanovice na hřišti v Týnci. Domácí  jim tuto jejich úlohu usnadnili tím, že do tohoto zápasu  nastoupili pouze s deseti hráči .

Zápas dvou sousedů ze spodních pater tabulky o šest bodů se hrál v Hrádku. Když brankáři domácích Rybovi se podařilo potřetí na podzim vychytat nulu a střelci Kolář s Kutilem dokázali překonat protějšek Ryby v brance hostů, byla očista Svatoboru za za vysokou prohru před týdnem v Chanovicích na světě. 

V jediném nedělním duelu k derby které bylo předpremiérou utkání A týmů za týden nastoupila horažďovická rezerva v Sušici pouze s deseti hráči a tak se rýsovala šance posíklenému béčku domácích k zisku třech bodů. Tuto šanci i přes značnou herní převahu domácí promarnili a navíc neuspěli stejně jako v posledním domácím klání se Ž. Rudou ani v penaltovém rozstřelu a to bylo pro domácí věrné příznivce docela silné kafe.


 

 

NEZAMYSLICE - MOCHTÍN B 4 : 0 (1 : 0)

Janda Milan

Za krásného počasí přivítali domácí  rezervu Mochtína a čekalo se na potvrzení role favorita utkání. Trenér domácích měl opět  potíže se sestavou , neboť k nemocným Jeřábkovi,Brejchovi  se přidal ještě zraněný Aschenbrenner a František Ritter nastupoval s nedoléčeným zraněním. Úvod utkání patřil domácím, ale již ve 12´ odstoupil František Ritter a hosté se po brejku dostali do první šance, ale gól pro postavení mimo hru nebyl uznán. V 15´po pěkné akci z pravé strany odcentroval Soutor a Michal Hupka  střílí vedoucí banku. Další gól  domácího kanonýrka Soutora nebyl uznán pro postavení mimo hru. Problémy pro domácího trenéra nastaly již po 20´ kdy musel pro zranění střídat obránce Kubovec a na lavičce zůstali staří páni Burda  a Hanzlík. Do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí. Ve druhém poločase se hosté snažili o vyrovnání , ale v 63´ se trefil Martin Soutor a domácí se přestali bát o výsledek  a začala se jim dařit  kombinace a hosté  se v této části utkání většinou jen bránili.Převahu domácí vyjádřili až v samotném závěru utkání,když se nejprve krásnou střelou trefil Ondra Musil a druhý gól přidal také Musil, po závaru před brankou hostů hlavou do prázdné branky. Další šance skončily dvakrát na břevně  branky hostů. Stínem konce zápasu bylo další zranění domácího hráče Michala Hupky, kterého střídal Josef Burda a tak pro příští utkání  s rezervou Sušice  budou mít domácí trenéři hodně starostí. Utkání řídil s přehledem Josef Abrahám.

Branky: 15. Hupka Michal, 63. Soutor Martin,  85. a 89.  Musil Ondřej

Rozhodčí: Abraham Josef , bez karet , 60 diváků.

Sestava domácích:Ritter Martin- Kubovec( Vinický Aleš)  Drýk ,Pavelec (K),Rejšek- Pánek,Musil,Soutor,Hupka(Burda)-   Riter František(kočí), Jiřík(Hanzlík)           

 

VRHAVEČ - LUBY B  0 : 1 (0 : 0)      

Jindřich Pacner

K dalšímu utkání přijel do Vrhavče aktuálně lídr OP rezerva Lub.Tato utkání bývají většinou hodně vyhecovaná a emotivní.Tentokrát byl ovšem zápas odehrán ze strany hráčů obou mužstev velmi korektně a ohleduplně.

V prvním poločase byla o něco lepší Vrhaveč,která měla dvě velmi dobré příležitosti ke skórování ze zahrávaných rohových kopů,které ovšem zůstali bez využití.Také hosté měli šanci ke vstřelení branky,ale ty také zůstaly nevyužity a tak se diváci v prvním poločase branky nedočkali.Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:0.

Do druhého poločasu nastoupili lépe zkoncentrováni hosté,když v rozmezí dvou minut měli dvě obrovské šance s tím,že druhá v řadě již byla gólová.Po špatném odkopu domácího obránce,který nahrál přímo na nohu protihráče a ten přetaženým centrem napříč pok. územím našel Jakuba Nešpora, který přízemní střelou na bližší tyč poslal hosty do vedení 0:1.Hosté byli v této části utkání lepším týmem a domácí se jen těžko dostávali na dostřel hostující svatyně.Od poloviny druhé půle již nebylo co ke koukání z důvodu častého přerušování hry.Domácím se již nepodařilo srovnat skóre a hosté si tak díky vítězství udrželi průběžné první místo v tabulce OP.

Branky: 47.Nešpor Jakub

Rozhodčí: Habada Vladislav  , ŽK  7:3, ČK 0:1 (90. Johánek Marek po 2 ŽK) ,  80 diváků.

Sestava Vrhavče: O.Pressl- M.Skřivánek, V.Mayer, V.Hrach, J.Švátora- J.Potužník(K), J.Pacner, P.Reitmajer, T.Jandečka-K.Mundl,  M.Minařík.  Střídali:L.Lorenc,D.Hrach,J.Skřivánek

 

BĚŠINY – ŽEEZNÁ   RUDA 1 : 1 (1 : 0) PK 7:8        

Hosty očividně nakoplo cenné vítězství v minulém kole doma nad Vrhavčí a z Běšin si odvezli dva body. Druhý získaný bod ukončil maraton penaltových rozstřelů , který se zastavil na skóre 7:8 v neprospěch domácího týmu, který si připsal na své podzimní konto první domácí remízu. 

Branky: Vališ  Miroslav  -Loos

Rozhodčí: Dolejš Jiří , ŽK 2:1 ,  50 diváků.

 

JANOVICE – BOLEŠINY 0 : 4 (0 : 0)  

Václav Slivoň

Domácí tým se chtěl po prohře ve Velkém Boru vrátit na vítěznou vlnu . Byť sestava Dukly postrádala 4 stabilní hráče základní jedenáctky, měly být  3 body proti předposlednímu celku tabulky samozřejmostí. První poločas však již ukázal , že hráči Dukly hrají naprosto nepovedený zápas .Hra v kombinaci vázla, povětšinou osobní souboje vyhrávali hráči z Bolešin , o nějaké převaze domácích ve hře nemohla být řeč. První velmi dobrou šanci na skórování měl hostující tým , střela ze střední vzdálenosti skončila na břevně . Dukla mohla odpovědět v 30 minutě , ve velmi dobré šanci se ocitl Václav Valečka , nicméně zakončení bylo hodně podprůměrné  . Po nevýrazné 45 minutovce se šlo do šaten za bezgólového stavu, zvláště domácí hráči zůstali svým výkonem hodně za očekáváním.

Druhý poločas byl už gólově úplně o ničem jiném , avšak k údivu domácích fanoušků padaly branky pouze do domácí sítě . První výstrahu Dukle dal po vydařeném brejku již v 48 minutě dnes střelecky velmi aktivní Jan Roháč 0 : 1 . Domácí celek se snažil vrátit do hry , nicméně jeho hra byla hodně upracovaná, bez pohybu  a naprosto bez gólových šancí . To Bolešiny si ve druhém poločase počínaly před domácí svatyní naprosto suverénně.V 55 min křížnou střelou zvýšil na 0 : 2 Petr Hess. V 65 min další brejkovou situaci s přehledem proměnil Jan Roháč 0 : 3 . Domácí tým pokračoval v matném výkonu, i když opticky se hrálo více na polovině hostů ,  tlak domácích byl hodně bezzubý .Bolešiny se radovaly ještě jednou , to k matnému výkonu domácího týmu se přidal v 86 minutě  i brankář a nabídnul svou chybou  v rozehrávce  Roháčovi dokončení hattricku  0 : 4. Překvapivé vítězství hostujícího týmu je dnes naprosto zasloužené, protože domácí celek si dnes za předvedený výkon opravdu body nezasloužil.

Domácí tým tak působil v posledních dvou kolech jako pověstný Jánošík , kdy dvěma celkům ze dna tabulky daroval plný počet bodů . Fanoušci  Dukly tak doufají, že v jánošíkovské tradici budou hráči pokračovat , protože do konce podzimu je čekají soupeři hlavně z předních příček tabulky.

Branky: 48., 65.a 86.Roháč Jan, 55.Hess Petr

Rozhodčí: Pastyřík Vladfimír , ŽK 0:2 , 50 diváků.

Sestava Dukly :  K.Šnejdar  – J. Hájek ( K ) – R.Holý ,  A.Mach ,P.Mikulec    R.Diviš  , M.Urban, V.Slivoň, L.Hořejší , T.Suk ( 65 P.Jelínek ) - V.Valečka

 

HRÁDEK - VELKÝ BOR    2 : 0 (0 : 0)

Když domácí brankář  Václav Ryba potřetí na podzim vychytal čistou nulu a střelci domácích Kolář s Kutilem dokázali překonat protějšek Ryby v brance hostů, byla očista za vysokou prohru před týdnem v Chanovicích na světě.   

Branky: Kolář Miroslav ,Kutil Libor

Rozhodčí: Koura  Radim , ŽK 3:4 ,  100 diváků.

 

TÝNEC - CHANOVICE 1 : 2 (0 : 2)

Domácí  chtěli s favoritem hrát vyrovnanou partii, ale početní oslabení, kdy nastoupili pouze s deseti hráči jim dovolilo pouze snížit dvoubrankové vedení, ale tomu, aby poprvé na podzim bodovali jim ještě krůček chyběl. 

Branky:  60. Kubový Petr -  21. Srb Ondřej, 36.  Šedivý Milan

Rozhodčí: Javorský Josef , ŽK  1:2,  40 diváků.

 

SUŠICE  B - HORAŽĎOVICE B    1 : 1 PK 2:4

Branky: 30. Kalný Martin – 27. Forman Michael

Rozhodčí: Bureš Jiří , ŽK  0:1 ,  60 diváků.

 

 

 

 

    1. Luby B          9   6   3   0   23 : 12    23

    2. Nezamyslice     9   6   2   1   27 : 13    20

    3. Horažďovice B   9   4   4   1   24 : 13    19

    4. Sušice  B       9   4   4   1   22 : 11    17

    5. Vrhaveč         9   5   1   3   12 :  8    17

    6. Janovice        9   5   0   4   29 : 17    15

    7. Chanovice       9   3   3   3   22 : 22    14

    8. Běšiny          9   4   1   4   19 : 21    13

    9. Hrádek          9   4   0   5   18 : 18    12

   10. Žel.  Ruda      9   2   3   4   14 : 17    12

   11. Mochtín B       9   3   2   4   18 : 24    11

   12. Velký Bor       9   2   1   6   13 : 19     8

   13. Bolešiny        9   2   2   5   12 : 22     8

   14. Týnec           9   0   0   9    8 : 44     0

 

 

 

III. TŘÍDA   

 

STŘELCI SE POSTARALI O BOHATOU BRANKOVOU ÚRODU

 

V pořadí již deváté kolo III. třídy  přineslo s celkovým počtem 32 gólů nebývalou brankovou úrodou. Mimo utkání v Měcholupech ve kterém domácí znovu prohospodařili šanci bodovat si v dalších šesti zápasech diváci přišli na své. Ve  čtyřech duelech viděli po šesti brankách a v dalších dvou padly čtyři góly. Poněkud z normálu se vymykal i počet vyloučených v utkání. V Klatovech viděli tři hráči hostujícího Bezděkova  červenou kartu a stali  se tak v tomto ročníku rekordmany v počtu vyloučených v jediném utkání a navíc se červenalo také v Hradešicích  i ve Strážově kde dohrávaly  hostující týmy o deseti.

 

MĚCHOLUPY - V. HYDČICE  0 : 1 (0 : 1)     

Zdeněk Bárta

Domácí pokračovali ve svém pro ně stejném scénáři, ve kterém nechybí  opět jejich  impotence v zakončení. Přestože i v tomto duelu si dokázali vytvořit dostatek brankových příležitostí nebyli schopni ani jednou skórovat.

V  prvním poločase se snažili o kombinaci, ale ta měla velké trhliny ,  byla někdy zbytečně složitá a spousta míčů odevzdali soupeři. V jedenácté minutě po nedorozumění Ivana Gašpára a Davida Kanty šel sám na bránu hostující  Zbyněk Zelený a snahu Zdeňka Zadražila se mu povedlo vsítit v celkovém sumáři utkání vítěznou branku.

Ve druhém poločase se hra Měcholup zpřesnila a dařila  se i kombinace. Domácí se tlačili do zakončení, ale i přes několik slibných šancí se nepovedlo vsítit branku.

Branky : 11. Zelený Zbyněk

Rozhodčí:  Blaheta Josef, ŽK  1 : 3,  50 diváků.

Sestava Měcholupy: Jakubec David – Gašpár Ivan – Zadražil Zdeněk, Dražka Petr, Kanta David – Kroupa Luboš (Bečka Stanislav), Vrba Jindřich, Kanta Michal (1986), Moscovici Dragos-Cristian (Blahou Lukáš) – Bálek Dušan (Valečka Jan), Kaňák Jan (Danescu Constantin)

 

VELHARTICE – HARTMANICE  0 : 4 (0 : 1)  

Domácí i přes velké odhodlání  se nepodařilo zastavit rozjetý podzimní expres  s cílovou destinací Sokol Hartmanice  a ten ve Velharticích  dokončil svojí další úspěšnou cestu za tříbodovým ziskem.

Branky: 32. a  83.  Koryťák O.,   77. a  88. Sládek  J.

Rozhodčí: Vondráček, ŽK  1:1,   60 diváků.

 

HRADEŠICE B – KAŠPERSKÉ  HORY  2 : 4 (1 : 3)

Branky: 29.Křesák P., 62.Melka Fr. st. - 2. a 18.Šuba Vladimír ,31. a 76.Kolář Miroslav

Rozhodčí: Kurc, ŽK 1:1, ČK: 0:1 (Šuba Vladimír) ,  50 diváků. 

              

NEZNAŠOVY – NALŽOVSKÉ  HORY  1 : 5 (1 : 3)     

Branky: 43. Martin Mundl -  9.,19. a  88. Vaněk Luděk, 31. Kareš Kamil, 64. Jedlička Antonín.

Rozhodčí: Koura , ŽK 1:3, 30 diváků. 

 

MALÝ BOR – ŽIHOBCE  6 : 0 (4 : 0)

Josef Chalupný

Na pohled pěkné utkání v němž domácí byli od první minuty lepší a zaslouženě vyhráli, když jejich branky padaly po krásných kombinacích.Hosté jen přihlíželi, ale nelze jim upřít snahu.

Branky: 8. Vodička František, 16. Dvořák Václav, 20. a 73. Šipla Miroslav, 26. Kocum Pavel, 80. Melka Václav

Rozhodčí: Bala, ŽK 1:1,  80 diváků. 

Sestava M.Boru :  Petřík, Trubač, Šipla D. Chodl, Sládek, Dvořák, Šipla M., Vodička, Kocum, Jára, Melka, ( Kodýdek, Hlaváč, Bláha, Polena)

         

 

KLATOVY  B – BEZDĚKOV  4 : 0 (2 : 0)       

Branky: 25. Kotáb, 32. Lužný, 80. Lukeš, 83.  Votípka

Rozhodčí: Petrželka, ŽK 2:8, ČK 0:3 – Nadymáček Vlastimil., Karlubík Karel a Hráský Pavel) ,  60 diváků.

Sestava Klatovy B: Herman - Marek (46. min. Ježek), Hošek, Vacovský (46. min. Sojka), Homolka (85. min.J. Brož) - Votípka, Sýkora (46 .min. Janda), Šlechta, Kotáb (73. min. Zedek) - Lužný, Marek Lukeš

         

STRÁŽOV B – VEŘECHOV  6 : 0 (3 : 0)

Josef Vaněk

V utkání kde nastoupili sousedé ze spodních pater tabulky se hrálo o důležité body. Úvod utkání byl vyrovnaný, ale moc šancí si obě mužstva nevytvořila, od poloviny 1. poločasu se domácí začali zlepšovat a ve 30 minutě centr Čermáka J. trefil k tyči Míšek L. 1 : 0. Ve 33 minutě pronikal stoper Franc J. přes celé hřiště až k pokutovému území kde byl faulován a byl nařízený pokutový kop který s přehledem proměnil Janda V. a za tento faul byl hostující hráč vyloučen. A ještě jednou se měnil stav do konce 1. poločasu kdy ve 39 minutě se pěkně uvolnil Míšek L. a bezpečně při brankáři proměnil 3 : 0. Ve 2. poločase hosté o deseti hráčích neměli mnoho šancí na úspěch a domácí si vytvořili převahu. Hned ve 48 minutě Presl A. pěkně uvolnil Čermáka J. který zvýšil na 4 : 0. V 54 minutě pěkný centr od Hosnedla J. zpracoval Čermák J. a po uvolnění přes obránce střelou pod břevno zvýšil na 5 : 0. Naposled se měnil stav utkání v 76 minutě kdy opět centroval do pokutového území Hosnedl J. a na jeho pěkný centr si krásně vyskočil Presl A. a hlavičkou k tyči zvýšil na 6 : 0. V domácích utkáních se nám daří, ale jak vyjedeme ven tak jsme zcela neškodní. Doufám, že do konce podzimní části tuto bilanci na venkovních hřištích zlepšíme.

Branky: 30. a 39. Míšek Lukáš,  48.  a 54. Čermák Josef,  33.  Janda Václav z PK,  76.  Presl Aleš.

Rozhodčí: Diviš , ŽK 1:3 , ČK 0:1 (32. Košnar Stanislav), 80  diváků.

Sestava - Nový J., Janda V., Franc J. ( 68 min Kreibich K.), Kollross P., Kolář M., Plíhal M., (46 min  Presl A.)  Kalista K., Hosnedl J., Rendl P., Míšek L., Čermák J.              

 

 

 

  1. Klatovy 1898 B   9   7   2   0   31 :  5    25

  2. Malý Bor         9   7   1   1   34 :  7    23

  3. Hartmanice       9   7   1   1   34 : 13    22

  4. V. Hydčice       9   6   1   2   24 : 11    20

  5. Kašp. Hory       9   5   2   2   18 : 10    17

  6. Bezděkov         9   5   0   4   17 : 16    15

  7. Nalž. Hory       9   4   2   3   18 : 19    14

  8. Žihobce          9   3   1   5   11 : 23    11

  9. Strážov B        9   3   1   5   23 : 29    10

 10. Měcholupy        9   3   0   6    7 : 17     9

 11. Hradešice B      9   2   1   6   17 : 29     8

 12. Velhartice       9   2   0   7   11 : 20     6

 13. Veřechov         9   2   0   7    8 : 23     6

 14. Neznašovy        9   1   0   8   11 : 42     3

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku