Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní přebor ; III. třída 8. kolo 29. – 30.9 . 2012

 

OKRESNÍ  PŘEBOR    

 

 

NOVÝM  LÍDREM PŘEBORU JE LUBSKÁ REZERVA

 

Magnetem posledního  kola OP bylo derby dvou týmů z čela tabulky na hřišti v Lubech. Podle předpokladů byla ve výhodě domácí rezerva, která na rozdíl od hostů(áčko v té době hrál doma s Veprnicemi)  využila širšího kádru a přesvědčivým vítězstvím se probojovala do čela tabulky. Obdobně jako rezerva Sušice dopadly i Nezamyslice v Horažďovicích a proti kvalitě domácích  nedokázaly odolat a ztrátou bodů přišly o první místo.

Po nadějném  výsledku v prvním kole nového ročníku okresního přeboru , kdy Velký Bor vyhrál v Železné Rudě musel čekat dalších sedm kol na to, aby se radoval z dalšího vítězství. To přišlo po dvou  domácích  prohrách s kvalitními soupeři béčkem Lub a Sokolem Vrhaveč v osmém kole nad ambiciózní Duklou Janovice. Na rozdíl od  Velkého Boru si ani v tomto kole nepolepšil Týnec a zůstává nadále jako jediný bez bodů. Tento tým výrazným způsobem nezvládá druhé poločasy.  Důkazem toho jsou předcházející zápasy kdy s výjimkou minulého Hrádku(prohrával již 3:0). jak  doma s Duklou Janovice, venku v Běšinech a nyní v Mochtíně po bezbrankové první části utkání v druhém dějství těchto zápasů hodně inkasuje a odchází z nich  bez bodů.    

Velkým povzbuzením které Chanovice již potřebovaly , zejména po té, kdy se z Janovic vracely s pětibrankovým přídělem je pro ně bezesporu výrazné vítězství nad Svatoborem Hrádek. Pět branek padlo i na jejich hřišti, ale tentokráte jen do sítě hostujícího Svatoboru. Vítězství které se pro HAAS nerodilo snadno nakonec mohlo být ještě výraznější, ale výborný brankář Hrádku Ryba byl proti.

Své si již na domácím hřišti protrpěli na podzim železnorudští fotbalisté a s nimi i jejich věrní příznivci. Po dvou prohrách  s výbornými soupeři z Horažďovic a Nezamyslic  se ale v tomto kole navzájem potěšili vítězstvím, které musí nad dalším kvalitním týmem Sokolem Vrhaveč a to by je mělo nastartovat na  cestě za úspěšnější druhou polovinou podzimu . Další duel ale nebude lehký, neboť je čeká doma Sokol Běšiny, který si odvezl z hřiště nováčka Bolešin , pro kterého je to první prohra doma tři body.

  


 

 

MOCHTÍN B  -TÝNEC  4 : 0 (0 : 0)  

Karel Šot

 V prvním poločase byli plných 30 minut hosté lepším týmem. Lépe kombinovali, ale do šancí se dostávali jen z VPK. Domácí, s řadou dorostenců v sestavě, se postupem času zlepšovali, Jan Voráč dvakrát nastřelil břevno týnecké branky. Rozhodl až druhý poločas, ve kterém mochtínští útočníci vsítili soupeři čtyři branky. Rozhodčí Josef Blaheta, ŽK 1:0, branky: Jan Voráč 2 (64.a 73.min.), Jakub Rubáš 2 (58. a 80. min.), diváků 40.

Branky: žč. a 73. Voráč Jan, 58. a 80. Rubáš Jakub.

Rozhodčí: Blaheta Josef . ŽK: 1 : 0  , 40 diváků .

 

CHANOVICE - HRÁDEK   5 : 0 (2 : 0)

Oldřich Šebek

První poločas byl zcela vyrovnaný. Domácí se dostali do šance již ve 2.minutě kdy nastřelili tyč hostující branky. Hostující tým kontroval protiútokem,kdy zachránil skórování domácí brankář Hermaschak. V první půli obě mužstva hrála útočný fotbal, pouze domácí však dokázali své protiútoky proměnit. Zejména Ondřej Srb dělal hostující obraně svojí rychlostí velké problémy a spolupráce s Michalem Polenou přinášela své ovoce. První gól padnul po spoluprácí těchto dvou hráčů, kdy Ondra Srb přešel přes protihráče, posunul na nabíhajícího Michal Polenu a ten neminul. Druhý gól padnul po sklepnutí míče na Ondřeje Srba a ten obešel jak posledního hráče soupeře, tak brankáře a zvýšil na 2:0. Za tohoto výsledku se oba soupeři odebrali do kabin. Další branka, ihned po začátku poločasu z rychlého protiútoku, kdy zavěsil hlavou Milan Šedivý už hosty definitivně zlomila. Poté byla převaha domácích již drtivá a jen výborný brankář Svatoboru Ryba zabránil ještě větší prohře.  

Branky: 13.  a 87. Polena Michal, 32.  Srb Ondřej, 51.  Šedivý Milan, 70.  Polena Josef

Rozhodčí: Hovorka Milan. ŽK: 1 : 6,   80 diváků .

Sestava domácích: Hermanchak, Ladman /73. Mrázek/, Harenčák,Vivatenko/77. Prýmas/, Skuhravý Ondřej, Srb Ondřej, Šulc Jiří, Pavlovský David, Polena Michal, Šedivý Milan, Polena Josef.                   

Sestava hostů: Ryba, Mareš, Oliva, Holeček, Liška, Kolář, Brabec/70.Kodýdek/, Kojzar, Kutil/60.Adamec/, Holeček/75.Švelch, Matějka

 

VELKÝ BOR - JANOVICE  4 : 2 (4 : 1)

Miloslav Kolář

Do utkání s ambiciózními Janovicemi nastoupili domácí bez respektu, ale i hosté měli chuť hrát, a tak byl v první čtvrthodině utkání k vidění svižný fotbal. Tu domácí dokázali během pěti minut  v pohodě  úspěšně  završit nejprve  po standartní situaci po ose Kodýdek, Červený, Šimanovský, poté Turek Kulhánek a následně po nešťastné malé domů a minele golmana hostů, třígólovým přídělem.  S přehledem hrající obrana domácích včetně golmana dokázala odvracet útoky hostů, a tak jim byla po zásluze odměnou čtvrtá branka, když na mokrém trávníku po chybě hostujícího golmana dokázal z hodně těžkého úhlu skórovat Šimanovský. V závěru poločasu domácí ve hře polevili, dostali prostor hosté, a těm se také Kološem podařilo skórovat. Přesto odcházeli domácí do kabin s luxusním náskokem 4:1. Do druhého poločasu domácí, uklidnění vedením, nastoupili ne příliš koncentrovaní, a tak i přes nastřelenou tyč Kulhánkem dostali prostor ke hře hosté. Ti nejprve nastřelili břevno a poté Valečkou před koncem zápasu dokázali snížit. To bylo ale vše, konečně při troše štěstí a zásluhou bojovnosti zůstávají vytoužené a potřebné body doma!

Branky: 10‘ 36‘ Šimanovský Robert, 14‘ Kulhánek Štěpán, 16‘ Vlček Jakub - 39‘ Kološ David, 88‘ Valečka Václav

Rozhodčí: Abraham Josef. ŽK: 1 : 4  , 80 diváků .

  

BOLEŠINY  - BĚŠINY   2 : 3 (1 : 2)

Branky: 5. Šmolc Jiří, 72. Roháč Jan - 41. a  50. Kolář Zdeněk, 45. Mayer David,

Rozhodčí: Koura Radim. ŽK: 2 : 8 , ČK: 0 : 1 (Mayer Filip) , 40 diváků .

  

ŽELEZNÁ  RUDA - VRHAVEČ   3 : 0 (2 : 0)

David Greiner

Utkání hrané v režii domácího borce Jirky Malého a znovuzrozeného střelce jaroslava Dudy. Na podmáčeném terénu se hrálo bojovné, pohledné a hlavně fair play utkání. Přispěli k tomu svým výkonem obě mužstva a arbitr Dolejš Jiři. Domácí se snad již probrali z krize,která je potkala začátkem sezony a jejich výkony mají vzestupnou tendenci. Hostům z Vrhavče přejeme mnoho sportovních úspěchů v dalších kolech.

Sestava Ž.Rudy :Lehký-Kazmirčík,Kroupa,Malý,Hanzlík-Bechyně,Loos,Greiner,Hájek-Duda Pscheidt

Branky: 4. Hájek Vítězslav.,31. a  61.Duda Jaroslav

Rozhodčí: Dolejš Jiří . ŽK: 2 : 0  , 60 diváků .

 

LUBY B - SUŠICE  B   5 : 2 (1 : 0)

Karel Křížek

Domácí rezervě se na podzim daří a potvrdila to i v domácím utkání s rezervou Sušice.  Střelecky se blýskl Přemek Voráček, autor čtyř gólů.  Úvod utkání byl vyrovnaný, domácí měli ale více brankových příležitostí. Gól ale padl pouze jediný, když ve 40. minutě po centru Karla Křížka poprvé rozvlnil síť hostující branky Přemek Voráček. Ve druhém poločasu měli více ze hry domácí hráči, problémy hostující obraně dělali po stranách rychlonozí Havlovic a Křížek. V 65. minutě zvyšoval hlavou  na 2 : 0 Přemek Voráček po přesném centru Sydorenka.  V 80. minutě se po centru dostal za záda domácí obrany  hostující Farták a snížil stav utkání na 2 : 1. Domácí ale bleskově odpověděli třemi rychlými góly a prakticky rozhodli o osudu utkání. V 81. a 83. minutě přidal další dva góly Přemek Voráček,  v 84. minutě  ještě přesně zamířil  Vasyl Sydorenko a zvyšoval již na 5 : 1.  V závěru utkání, v 90. minutě, korigoval výsledek utkání  povedenou střelou z trestného kopu Hubáček a stavil tak konečný výsledek na 5 : 2.

Branky: 40., 65., 81. a 83. Voráček Přemysl, 84. Sydorenko Vasyl  -  79. Farták, 90. Hubáček.

Rozhodčí: Habada Vladislav. ŽK: 4:4  ,80 diváků .

Sestava domácích: Kodeš Petr, Pikhart Radek, Smolík Pavel, Švec Radek, Sýkora Filip, Křížek Karel, Voráček Josef, Smolík Vladislav, Havlovic  Marek, Sydorenko Vasyl a Voráček Přemysl, na střídání byli připraveni Čížek Aleš, Heřman Štěpán a Vlach Karel.

 

 

HORAŽĎOVICE B – NEZAMYSLICE  2 : 0 (1 : 0) 

Branky: 29. a 38. Mičkal Petr

Rozhodčí: Javorský – Hessová   a  Koura . ŽK: 2:2 , 60 diváků .

 

 

 

 1. Luby B         8   5   3   0   22 : 12 20

 2. Horažďovice B  8   4   3   1   23 : 12 17

 3. Nezamyslice    8   5   2   1   23 : 13 17

 4. Vrhaveč        8   5   1   2   12 :  7 17

 5. Sušice  B      8   4   3   1   21 : 10 16

 6. Janovice       8   5   0   3   29 : 13 15

 7. Běšiny         8   4   0   4   18 : 20 12

 8. Chanovice      8   2   3   3   20 : 21 11

 9. Mochtín B      8   3   2   3   18 : 20 11

10. Žel.  Ruda     8   2   2   4   13 : 16 10

11. Hrádek         8   3   0   5   16 : 18  9

12. Velký Bor      8   2   1   5   13 : 17  8

13. Bolešiny       8   1   2   5    8 : 22  5

14. Týnec          8   0   0   8    7 : 42  0

 

 

III. TŘÍDA   

 

HRADEŠICKÁ REZERVA V DERBY POPRVÉ VENKU BODOVALA

 

Osmé kolo III. třídy mělo největší náboj v derby dvou rivalů které se hrálo v Nalžovských Horách. Vzájemné zápasy bývají výsledkově hodně vyrovnané. Hradešické rezervě se po domácí prohře v minulém ročníku  1:2 již letos na jaře rehabilitovala výhrou v N. Horách 1:0 a na tomto  hřišti byla úspěšná také na podzim kdy si bodu připsala také druhý z penaltového rozstřelu. Pro hradešické béčko to byly první body získané v novém ročníku venku. Další zápasy již skončily kromě duelu v Žihobcích kde uspěl lídr tabulky  skončily úspěchy týmů majících výhody domácího prostředí  bez překvapení. Snad jen pět branek v síti Měcholup v Hartmanicích je na tým, který šel do soutěže s vyššími ambicemi docela dost.  Nicméně je pravdou, že Hartmanice své soupeře vůbec nešetří  a naznačují, že v souboji o druhé postupové místo budou chtít sehrát důležitou roli.  


 

 

KAŠPERSKÉ  HORY - STRÁŽOV B  5 : 1 (1 : 1) 

Vedoucí Strážova Josef Vaněk : „ Od úvodních minut byli aktivnější hosté a vytvořili si šance v 15 minutě střela Míška L. vypadla domácímu brankáři z ruky a ten ji na poslední chvíli chytil na brankové čáře. Jen dvě  minuty poté domácí svou šanci také neproměnili, když na brankové čáře odkopával míč Kollross P. V 18 minutě se hosté dočkali kdy Čermák  pěkně uvolnil Míška  a pro toho již nebyl problém vstřelit branku 0 : 1. Jenže paradoxně od tohoto momentu se hosté zatáhli do obrany a nechali domácí hrát a ti toho využili. Ve 27 minutě ještě jenom nastřelili tyč a tak se dočkali ve 34 minutě kdy podle mého názoru po přísně posouzeném faulu proměnili pokutový kop 1 : 1. Hosté zahrozili ve 44 minutě kdy krásný centr Jandy V. ve vyložené šanci hlavou trefil míč nad branku Kalista K. Jestliže s prvním poločasem panovala u hostů spokojenost tak ve druhém to bylo o mnoho horší. Domácí začali hosty přehrávat a výsledek se dostavil v 54 minutě kdy ze standartní situace dali vedoucí branku na 2 : 1.Hosté se potom snažili o vyrovnání a vytvořili si šance, ale bohužel bez úspěchu. Rozhodnutí padlo v 70 minutě kdy opět podle mého názoru padla branka z jasného ofsajdu na 3 : 1. Tímto se nechci na nic vymlouvat, protože v této části utkání již byli domácí lepší, ale bohužel takové momenty rozhodují utkání. Po této brance hosté otevřeli hru ve snaze vstřelit kontaktní branku a jak to bívá domácí je za to trestali v 76 a 87 minutě brankami na konečných 5 : 1. Stále se musím opakovat, ale soupeři nás přehrávají hlavně v nasazení a větší bojovnosti. S této pro nás nelehké situace se musíme co nejdříve dostat a věřím , že další domácí utkání z Veřechovem zvládneme. Kladným momentem utkání pro nás bylo nastoupení hráče Čermáka J. po dlouhém zranění.“

Branky: 35. (PK) a 73 . Šuba Vladimír, 53 . Tomek Petr, 67 . Kašák Tomáš, 81 . Dolhý Lukáš - 18. Míšek Lukáš     

Rozhodčí: Říha Zdeněk. ŽK:2 : 2 , 60 diváků .

  

ŽIHOBCE - KLATOVY  B   0 : 4 (0 : 3)

Branky: 12.  a 88. Matějka D.  27.  29. Lukeš Marek.

Rozhodčí:Staněk Luděk . ŽK: 3 : 4  , 40 diváků .

 

BEZDĚKOV - VELHARTICE 4 : 1 (1 : 1)

Branky: 44. a 80.Tuček Jindřich, 52. Zhvakin Konstantin, 60. Břečka Miroslav -  6.  Bejvl Josef

Rozhodčí: Pastyřík Vladimír . ŽK: 1 : 4 , 30 diváků .

  

HARTMANICE - MĚCHOLUPY 5 : 1 (3 : 1)

Branky: 4. Koryťák Ondřej 18. a 60.  Hasenöhrl Petr, 39. Sládek Josef, 51.  Drha Marek – 11.  Vrba Jindřich

Rozhodčí: Hessová Tereza. ŽK:2 : 2 , 110 diváků .

  

V. HYDČICE - NEZNAŠOVY 5 : 3 (3 : 2)

Branky: 18. Korda Pavel, 29.  Zelený Zbynek, 32. a 75. Hlaváč Jaromír,  82 Stulík Tomáš - 24. a 80. Žák Miroslav 42 Mundl Martin.

Rozhodčí: Brůha Radek. ŽK:  4 : 1, 40 diváků .

 

NALŽOVSKÉ HORY - HRADEŠICE B  3 : 3 (2 : 1) PK 6:7

Branky: 14. a 50. Štěch  Petr, 21. Štěpánek Jindřich – 8. Křesák P., 68. Nauš V., 87. Melka P. Rozhodčí: Javorský Josef . ŽK: 2 : 2  , 50 diváků .

 

VEŘECHOV - MALÝ BOR  0 : 3 (0 : 2)

Jaromír Hnídek

Hosté zaslouženě vyhráli,byli po všech stránkách lepší.Domácí zahodili dvě šance,ale hosté nejméně pět.

Branky: 20.  Šipla David, 44.  Kocum Pavel, 59. Melka Václav

Rozhodčí: Kurc Lubomír . ŽK:  , diváků .

  

 

 

 

     1. Klatovy 1898 B  8   6   2   0   27 :  5  22

     2. Malý Bor        8   6   1   1   28 :  7  20

     3. Hartmanice      8   6   1   1   30 : 13  19

     4. V. Hydčice      8   5   1   2   23 : 11  17

     5. Bezděkov        8   5   0   3   17 : 12  15

     6. Kašp. Hory      8   4   2   2   14 :  8  14

     7. Nalž. Hory      8   3   2   3   13 : 18  11

     8. Žihobce         8   3   1   4   11 : 17  11

     9. Měcholupy       8   3   0   5    7 : 16   9

    10. Hradešice B     8   2   1   5   15 : 25   8

    11. Strážov B       8   2   1   5   17 : 29   7

    12. Velhartice      8   2   0   6   11 : 16   6

    13. Veřechov        8   2   0   6    8 : 17   6

    14. Neznašovy       8   1   0   7   10 : 37   3

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku