Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní přebor, III. třída - 5. kolo - 22. - 23.9. 2012

 

OKRESNÍ  PŘEBOR    

 

NEPORAŽENÍ ZŮSTALI NADÁLE NEPORAŽENÝMI

 

Šlágrem kola bylo utkání v Nezamyslicích ve kterém proti sobě nastoupily dva týmy, které se mohou pyšnit svojí dosavadní podzimní neporazitelností. Ani jeden ze soupeřů nechtěl prohrát  . Domácí kteří vedli museli po přestávce dohánět jednobrankový náskok lubské rezervy.  To se jim podařilo až tři minuty před koncem překrásnou střelou z 25 metrů  přímo do šibenice svátečním střelcem Jardou Pánkem. Zápase zůstali tak oba soupeři neporaženi nadále patří k absolutní špičce přeboru Pošumaví. Tam našli cestu zpět také Vrhavečtí , kteří si doma poradili s ambiciozním nováčkem z Bolešin. Bolešiny  zatím doplácí na nevýhodné vylosování, když v sedmi dosud odehraných kolech hrál pětkrát na hřištích soupeřů, ale je jen otázkou času, kdy se začnou prosazovat i venku. 

Velice kvalitní soupeř čekal na další tým který míří mezi špičku přeboru Duklu janovice doma. její soupeř HAAS Chanovice prokázal svojí kvalitu, ale jak ukázal průběh druhého poločasu, jsou hosté většinou v druhé části zápasů více zranitelnější a to také rozhodlo o tom, že z Janovic odjíždí s vysokou porážkou.

V Hrádku se hrál duel , který kdyby se hrál o dvě kola dříve, pak  by byl považován za souboj o černého Petra tabulky. Svatobor se ale v posledních zápasech na rozdíl od posledního Týnce herně i výsledkově zvedá . Svého soupeře porazil rozdílem minimálně třídy  a rázem zamířil po tomto nečekaně vysokém vítězství do první poloviny tabulky.


NEZAMYSLICE - LUBY B  2 : 2 (1 : 1) PK 2:4

Janda Milan

 Nezamyslice hostily  na svém hřišti mužstvo z Lub a čekal je nepříjemný soupeř, který byl v tabulce na 3 místě a v minulém kole porazil  silné Horažďovice.Úvod zápasu patřil domácím, ale velké šance zůstaly nevyužity a tak přišel trest v podobě vedoucí branky hostů ,když se v17´trefil Papaj Petr. Po úvodní brance se domácím přestalo dařit  a zápas ztratil na kvalitě. Až na závěr poločasu se domácí dostali do hry a odměnou jim byla vyrovnávací branka ve42´ kdy přetažený centr  Jana Aschenbrennera zapadl do horního  růžku. Druhý poločas začali domácí velkým tlakem , ale výborný hostující brankář vychytal  několik šancí a tak  přišel opět trest když z cela volný Šůs Miroslav v 55´hlavou poslal  hosty do vedení. Domácí nesložili zbraně a pokoušeli se vyrovnat , ale hostující branka byla jako zakletá a šance končily u hostujícího brankáře nebo  na tyčích. Vyrovnat se domácím podařilo až 87´překrásnou střelou z 25m přímo do šibenice svátečním střelcem Jardou Pánkem. Tři body pro domácí  mohl zařídit Ondra Musil, ale na centr Kočího nedosáhl. Zápas skončil 2:2 a v penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté  2:4. S přehledem rozhodoval Josef Abrahám.                                                                        

Sestava domácích: Ritter Martin- Brejcha(Kočí),Ritter František, Pavelec (K), Jeřábek (Kubovec) - Pánek, Musil, Hubka, Rejšek(Jiřík). Aschenbrenner, Soutor

Branky  : 42´Aschenbrenner Jan, 87´Pánek Jaromír- 17´Papaj Petr,55´Šůs Miroslav                                                         

Rozhodčí: Abrahám Josef,  ŽK: 0:1, diváků  50.

 

VRHAVEČ – BOLEŠINY  2 : 0 (1 : 0)  

Jindřich Pacner

Do Vrhavče zavítal nováček OP celek Bolešin a ukázal se jako dobře fyzicky disponovaný tým,kdy jejich předností byl výborný pohyb a důraz v osobních soubojích.V prvních 20.min. byli hostující hráči o něco aktivnější v pohybu a i z toho pramenila jejich optická převaha z které si ovšem nevytvořili žádnou brankovou příležitost.Postupem času začali přebírat aktivitu domácí a i postupně přicházet i šance ke skórování,když velké problémy dělal hostům výborně hrající rychlonohý T.Vejskal který jim zle zatápěl.Už to vypadalo, že se diváci v I.pol. branky nedočkají,ale přišla 44.min. a pěkná akce domácích kdy D.Janda vyslal po lajně T.Jandečku který svým centrem našel ve vápně kapitána J.Potužníka a ten poslal domácí do vedení 1:0.Spokojenější tak odcházela do kabin Vrhaveč.

Ve II.pol. se situace opakovala a opět byli hosté z Bolešin aktivnější do cca.15.min. po kterých zvýšila Vrhaveč pohyb a odměnou jí byla 69.min.,kdy vybojoval míč T.Vejskal při nedorozumění v obraně hostů pro M.Minaříka,který přehodil obránce a poslal míč do prázdné branky 2:0.Hosté měli po této inkasované brance dvě 100% šance,kdy se řítili sami na domácího O.Pressla,ale ten domácí svými zákroky podržel a obě šance hostů zneškodnil.Posledních 10.min. utkání se domácí již pouze soustředili na udržení výsledku a trochu se zatáhli do obrany.Hostům se již nepodařilo zkorigovat výsledek a odjeli tak bez bodů,ale je třeba dodat,že zde zanechali dobrý dojem a prezentací své hry určitě nepatří na předposlední místo v tabulce.Utkání velmi dobře odřídil Michal Bureš.

Sestava Vrhaveč:O.Pressl-L.Lorenc,V.Mayer,V.Hrach,M.Skřivánek-T.Jandečka,J.Pacner, P.Reitmajer, J.Potužník(K)-T.Vejskal,M.Minařík. Střídali:D.Janda,L.Malenka,L.Taitl

Branky: 44. Potužník Jan ,69. Minařík Michal.

Rozhodčí:  Bureš Michal , ŽK: 1 : 2 ,  60 diváků.     

 

Z utkání  Vrhaveč - Bolešiny. Foto Jindřich Pacner

BĚŠINY - VELKÝ BOR  4 : 3 (2 : 0)

Branky:  25. a 90. Matějka Václav, 36. a 68. Mayer Filip – 56. Ouda, 77. a 80. Šimanovský Patrik. Rozhodčí: Simbartl Václav  , ŽK: 2 : 3 ,  30 diváků.             

           

JANOVICE - CHANOVICE  5 : 1 (0 : 1)

Václav Slivoň

Dukla chtěla potvrdit formu z posledních zápasů a připsat další vítězství. Dnes však byl soupeř hodně kvalitní . Chanovice hrály v loňské sezoně 1.B třídu a to mluví za vše. Úvodní minuty zápasu se oba celky spíše fotbalově hledaly , než by předváděly nějaký pohledný fotbal . S postupem času začal více zlobit hostující tým , který svou mírnou převahu korunoval v 15 minutě brankou 0 : 1 .Autorem byl dnes nejlepší hráč na straně hostů M.Polena. Dukla po inkasované brance mírně přidala na tempu a opticky srovnala krok , nicméně až ke konci poločasu si vypracovala dvě dobré šance , ty však neproměnila a tak šli do šaten spokojenější hráči z Chanovic.

Druhá půle po prostřídání ze strany domácího celku byla o dost kvalitnější a hlavně pro diváky gólově vydatná . V 56 minutě po kombinaci s M.Urbanem vystřelil M.Hájek , gólman hostů neudržel míč a z dorážky do prázdné srovnal stav V.Valečka 1 : 1. Domácí hráče branka nakopla a  měli opticky více ze hry . Vedoucí branky se diváci dočkali v 76 min , to z brejku po přihrávce od M.Hájka se blafákem brankáři dnes poprvé předvedl M.Urban 2 : 1. Hostující celek se snažil vrátit do utkání ze dvou standartek , avšak domácí brankář si počínal v druhé půli velmi jistě . To na druhé straně u hostující branky každá akce zaváněla hodně gólem .Opět zafungovala kombinace  M.Urbana a M.Hájka, druhý jmenovaný zavěsil v 82 min kolem hodně nešťastného gólmana hostů 3 : 1 . Definitivní pojistku proti již lehce rezignovanému soupeři přidal v 86 min hlavou M.Urban . Spokojení fanoušci Dukly se začali dožadovat „ bůra „ . Tuto prosbu vyslyšeli domácí hráči v 89 min , to se trefil pěknou technickou střelou k tyči D.Kološ 5 : 1 . Dukla tak dál pokračuje ve střelecky povedených zápasech , kdy hlavně M.Urban obul na podzim „ střelecké kopačky „ . Chanovice dnes odehrály dva naprosto rozdílené poločasy – v prvním dostály papírovým předpokladům , že dnes nebudou chtít prodat kůži lacino , nicméně ve druhém poločase zvláště ke konci zápasu zůstal výkon hostujících hráčů hodně za očekáváním.

Branky: 56. Valečka Václav, 76.a 86. Urban Miroslav, 82.Hájek Matěj,  89. Kološ David - 15. Polena Michal.

Rozhodčí: Javorský  Josef, ŽK: 3 : 1 ,  70 diváků.     

Sestava domácího celku – K.Šnejdar  – J. Hájek ( K ) – T.Suk ( 64 J.Macura )  ,  A.Mach P.Mikulec ( 46 R.Holý ) –  R.Diviš  , D.Kološ, M.Urban, J.Müller ( 51 V.Slivoň ), V.Valečka -  M.Hájek

           

HRÁDEK - TÝNEC 8 : 1 (3 : 0)

Branky: 2.,49.Kolář  Miroslav,35.,68.Kutil Libor,74.Adamec Tomáš, 40.Holeček Radek, 86.Petrželka František, 88.Matějka Ondřej- 51.Fait Zbyněk

Rozhodčí: Špindlerová Zuzana, Cihlář Jan a  Petržilka Jiří , ŽK: 1 : 3 , ČK 0 : 1 (Kubový Pavel)  , 50  diváků.   

 

HORAŽĎOVICE B  - MOCHTÍN B   2 : 2 (2 : 1)

Branky:  18. Koc Ondřej, 33. Lavička Miroslav – 25. a 69. (PK) Voráč Jan

Rozhodčí: Kurc Lubomír, bez karet , 60  diváků.    

 

Z utkání Horažďovice B - Mochtín B                     Foto: Klatovský deník Rostislav Kutěj

SUŠICE  B - ŽELEZNÁ  RUDA   1 : 1 (1 : 1) PK 4 : 5

V podprůměrném utkání  rozhodl o druhém bodu pro hosty penaltový rozstřel.

Branky: 3. Jaroslav Šimeček  -  24.  David Greiner

Rozhodčí: Lažánek Karel , ŽK: 5 : 3 , 80  diváků. 

 

 

 

 

    1. Nezamyslice   7   5   2   0   23 : 11    17

    2. Vrhaveč       7   5   1   1   12 :  4    17

    3. Luby B        7   4   3   0   17 : 10    17

    4. Sušice  B     7   4   3   0   19 :  5    16

    5. Janovice      7   5   0   2   27 :  9    15

    6. Horažďovice B 7   3   3   1   21 : 12    14

    7. Hrádek        7   3   0   4   16 : 13     9

    8. Běšiny        7   3   0   4   15 : 18     9

    9. Chanovice     7   1   3   3   15 : 21     8

   10. Mochtín B     7   2   2   3   14 : 20     8

   11. Žel.  Ruda    7   1   2   4   10 : 16     7

   12. Velký Bor     7   1   1   5    9 : 15     5

   13. Bolešiny      7   1   2   4    6 : 19     5

   14. Týnec         7   0   0   7    7 : 38     0

 

 

III. TŘÍDA   

 

FAVORITÉ NEŠLI POD  ŠEST BRANEK

 

V sedmém kole III. třídy bylo s výjimkou prvních dvou týmů v tabulce pohromou pro celky které měly výhody domácího prostředí. Favorité své soupeře v tomto kole vůbec nešetřili a zatížili jejich kota úctyhodným brankovým přídělem. První tři týmy nešly po šest branek, když vedoucí Klatovy B vyhrály nad Veřechovem 6:0, druhý Malý Bor a třetí Hartmanice skórovaly dokonce osmkrát. Tuto bilanci úspěšnosti týmů z čela tabulky podtrhly ještě čtvrté Velké Hydčice vítězstvím 5:1 v  Hradešicích.  

 

 

 


 

 

 

 

 HRADEŠICE B – VELKÉ  HYDČICE  1 : 5 (0 : 1)

Branky: 55. Gabriel Jan -  40.  Kropáček Ladislav, 46. a Hlaváč Jaromír, 75. a 76. Hejpetr  Ladislav . Rozhodčí: Hessová , ŽK: 2 : 3,  50 diváků.          

 

VELHARTICE – ŽIHOBCE  0 : 1 (0 : 0)

Branky: Lemberger Martin

Rozhodčí: Kurc  , ŽK: 2:1,  50 diváků.           

 

NALŽOVSKÉ HORY – KAŠPERSKÉ HORY  0 : 1 (0 : 0)

Branky:  68. Šuba Vladimír

Rozhodčí: Bala Petr , ŽK: 0 : 1 , 50 diváků. 

 

NEZNAŠOVY – HARTMANICE  0 : 8 (0 : 2)

Branky:  11., 75. a 89. Rudolf Matoušek, 34. a 71. Michal Šimek,  48. Petr Hasenohrl,  49. Michal Koral,  73. Josef Sládek.

Rozhodčí: Dolejš Jiří , ŽK: 0 : 2,  30 diváků.             

 

MĚCHOLUPY – BEZDĚKOV  2 : 0 (1 : 0)

Branky:  25. Vrba Jindra, 61. Danescu Constantin

Rozhodčí: Pastyřík Vladimír , ŽK:1 : 3 ,  70 diváků.            

 

KLATOVY  B – VEŘECHOV 6 : 0 (2 : 0)

Branky:  Sojka 2, Lukeš M., Janda, Votípka, Bilíček

Rozhodčí:  Hessová Tereza, ŽK: 1 : 0 ,  30 diváků. 

Sestava Klatovy: Herman - Marek, Vacovský, Hošek, Homolka - Votípka, Janda, Šlechta, Skala - Frous, Lukeš M.  Střídali: Sojka, Rendl, Bilíček, Kotáb, Ježek

 

MALÝ BOR – STRÁŽOV   8 : 1 (5 : 0)

Josef  Chalupný M.Bor  : „ Diváci kteří se přišli podívat na dramatický duel o body museli být zklamáni. Ze Strážova přijelo do Malého Boru jen devět hráčů a to předurčilo další vývoj situace na hřišti.Domácí útočili do plných a hosté se bránili co jim síly stačili. Výsledek je milosrdným vyjádřením poměru sil na hřišti.“

Josef Vaněk trenér Strážova B : "  K těžkému utkání do Malého Boru odjelo mužstvo Strážova B jen z 9 hráči. Tímto faktem byl určen vývoj utkání, kdy jsme se po celé pouze bránili. Poločas jsme prohráli 5 : 0 a konečný výsledek byl 8 : 1, když naší vstřelenou branku si dali domácí vlastní. Hráčům kteří nastoupili chci poděkovat za přístup k utkání a v rámci možností v oslabení bojovali a snažili se, aby výše prohry byla co nejniší. Domácím k výhře gratuluji." 

Branky:  9 Trubač Lukáš , 10., 49.  a 80. Jára Karel,  11. a 55.  Kocum Pavel, 21 Melka Václav,  33.  Dvořák Václav,  -  70 . Trubač Lukáš vlastní

Rozhodčí: Staněk Luděk , ŽK: 1 : 1 ,  60 diváků.      

Sestava  Strážov B :  Nový J., Janda V., Kalista K., Kollross P., Kolář M., Kalista R., Koláček O., Rendl P., Hosnedl J., 

sestava M.Boru : Petřík, Trubač, Michálek, Chodlo, Sládek, Dvořák, Vodička, Kocum, Šipla M., Melka Vaclav, ( Kodýdek, Hlaváč, Šipla D., Melka Vojt. )

     

 

 

 

 

 

 

 1. Klatovy 1898 B  7   5   2   0   23 :  5   19

 2. Malý Bor        7   5   1   1   25 :  7   17

 3. Hartmanice      7   5   1   1   25 : 12   16

 4. V. Hydčice      7   4   1   2   18 :  8   14

 5. Bezděkov        7   4   0   3   13 : 11   12

 6. Kašp. Hory      7   3   2   2    9 :  7   11

 7. Žihobce         7   3   1   3   11 : 13   11

 8. Nalž. Hory      7   3   1   3   10 : 15   10

 9. Měcholupy       7   3   0   4    6 : 11    9

10. Strážov B       7   2   1   4   16 : 24    7

11. Velhartice      7   2   0   5   10 : 12    6

12. Veřechov        7   2   0   5    8 : 14    6

13. Hradešice B     7   2   0   5   12 : 22    6

14. Neznašovy       7   1   0   6    7 : 32    3

 

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku