Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída – skupina B 4. kolo 15. – 16.9 . 2012

 

1.  B TŘÍDA   

 

PRVNÍ PODZIMNÍ BODY ŠVIHOVSKÝCH FOTBALISTŮ

 

Ve čtvrtém kole nového ročníku 1.B třídy se konečně usmálo štěstí  na fotbalisty FC Švihov. Ti po předcházejících třech zápasech bez bodového zisku tentokráte doma v důležitém zápase vyhráli a hostující Losiné předali pomyslného černého Petra soutěže.

Z pohledu na čelo tabulky mohl hodně ovlivnit výsledek utkání v Měčíně. Hostující Tatran své vedení alespoň udržel do neděle , ale po vítězství Žákave ve Strážově ho na prvním místě vystřídal tento exúčastník 1.A třídy.

Doma neuspěly ani Hradešice, které si překvapivě nechaly odvést všechny body do Mochtína  a bez bodů se vrátil  Pačejov ke hřiště favorizovaných Štěnovic.

Debakl který utrpěly Žichovice v minulém kole doma od rezervy energetiků z Plzně  asi zanechal na tomto týmu následky a neuspěl ani na hřišti dosud nevýrazného St. Smolivce .

 


 

  MĚČÍN  -  DL.VES  1 :  1 (1 : 0) PK 3 : 2

Rozhodující PK zaznamenal  domácí David Šlajch.

Branky:  Čejka  - Krůs (PK).

ŽK: 3 : 3, 100 diváků.

 

ŠVIHOV -  LOSINÁ 3: 1 ( 0: 1)

Branky: Havlíček, Kašpárek, Zdráhal - Veleman; ŽK: 3:2 , 40  diváků.

 

ST.SMOLIVEC - ŽICHOVICE 3: 1 ( 1: 0) 

Branky: Rus 2, Stour - Beneš; ŽK: 3:4; ČK: 0:1 , 60 diváků.

 

ŠTĚNOVICE -  PAČEJOV 2: 0 ( 0: 0) 

Tomáš Cihlář

     Zdá se to už poněkud stereotypní. Pačejov hraje ... soupeř vyhrává. Dnes ve Štěnovicích byli hosté lepším týmem, ale co je to platné, když i ty největší příležitosti nedokázal proměnit.  Co jsou platná pozápasová slova uznání od hráčů soupeře, od domácích fanoušků, když se bodový zisk opět rovná nule.

     Do zápasu vstoupil Pačejov velice aktivně a první šance se narodila už v 8.minutě, když Jirka Fiřt krásně uvolnil Jirku Mrázka, ten postupoval sám na brankáře, který však jeho střelu vyrazil na roh. Ve 14.minutě střela agilního Vaška Kláska ze střední vzdálenosti jen těsně minula branku. Brankář Kuba Kalčík si pořádně sáhl na míč až ve 22.minutě, kdy bravurně vyrazil tvrdou střelu z dálky. Další možnost ke skórování měli hosté o minutu později, kdy si dezorientovaná domácí obrana srazila centr z levé strany – bohužel opět těsně vedle. Ve 30.minutě šel Jirka Fiřt sám na brankáře, ale přestřelil.

Pačejovské šance měly své pokračování i po přestávce. V 59.minutě byl Fiřt u míče dříve než vybíhající brankář, ale míč z jeho nohy opět minul svůj cíl a v 73.minutě po velkém závaru v pokutovém území Kláskovu střelu na poslední chvíli zablokoval domácí obránce. A pak se stalo, to co se asi muselo stát. V 79.minutě zahrávali domácí trestný kop a vyražený míč dotlačil Boček do sítě. Vzápětí mohli hosté srovnat, ale Josef Ticháček nepřehodil  vybíhajícího brankáře. Druhá branka domácího kapitána Nového do otevřené obrany dala již jen pečeť nad smolným zápasem Pačejova ve Štěnovicích. Za svůj výkon a nasazení by si dnes totiž zasloužili minimálně bod.

     Světlým momentem byl výborný výkon mladého rozhodčího Jandy.

Branky: Boček, Nový; ŽK: 1:1. Diváků170.  

Sestava Pačejov:Kalčík – Lávička – Kába – Baran – Bokr – Polena – Klásek – Ticháček – Pavelec – Fiřt – Mrázek. Střídali:  Hamberger a Havlíček

 

HRADEŠICE  - MOCHTÍN 1: 2 ( 1: 2) 

Milan Černík

Smolné utkání pro domácí, do něhož nemohli nastoupit nemocný J. Forman a zranění L. Šmrha s P. Křesákem a v jeho průběhu se zranili ještě další 4 hráči. Domácí byli na rozdíl od jiných domácích zápasů lepší v úvodu utkání a šli do vedení gólem O. Starce již v 10.´ po pěkné kombinaci Hlaváč, Novák, Hnojský. Místo uklidnění hry však právě střelec branky chyboval v rozehrávce ve středu hřiště a hosté po 3 minutách nekompromisně trestali vyrovnávacím gólem. Ve 44.´ včasným výběhem zmařil šanci hostujícího Cihláře domácí gólman Fr. Míček, ale o minutu později byl již bezmocný po další chybné rozehrávce domácích a zakončení hostujího kanonýra, kterého nestačil pokrýt P. Melka.

Přes hlasitou domluvu o poločase se výkon domácích hráčů příliš nezměnil a nutno dodat, že k tomu zřejmě přispěla i zranění domácích hráčů, když v 57.´ musel střídat P. Řezáč, v 63.´ V. Nauš a v 70.´ J. Hnojský. Tím bylo trenéru domácích  znemožněno vystřídat hráče, kterým se nedařilo a zraněný O. Starec dohrál na nezvyklém místě stopera. Hosté, jejichž velmi dobrému výkonu škodilo jen zbytečné simulování a brekot, si výhru již bez problémů pohlídali. Doufejme, že zranění hráči budou moci co nejdříve nastoupit a že zejména zranění J. Hnojského nebude po jeho nedávné operaci kolenních vazů opět dlouhodobé.

Branky: 10´ Starec - 14´ Staněk, 45´ Cihlář. Rozhodčí: Král-Velíšek, Hessová, ŽK 3:4, 100 diváků Sestava Hradešic:Fr. Míček-L. Melka, V. Nauš (J. Sekyra), P. Řezáč (J. Kopal), P. Melka, Fr. Šašek, M. Hlaváč, O. Starec, J. Hnojský(P. Nauš), V. Kotiš, D. Novák

 

STRÁŽOV -  ŽÁKAVA 3: 4 ( 1: 2)

Petr Presl

Strážov vstoupil do utkání velmi špatně a po zbytečných individuálních chybách prohrával už v 5.minutě 0:2. Po několika minutách , kdy se značně kombinovaný tým oklepával z šokujícího úvodu, se hra vyrovnala a domácí vrátil do utkání pohotovým zakončením kapitán B.Mayer. Druhá půle již byla za strany domácích výrazně lepší a hráči donutili favorizovaný tým Žákavy obávat se o výsledek. Strážov dokázal dokonce vyrovnat stav utkání na 3:3 a ještě měl další příležitosti k úplnému zvratu. Pět minut před koncem zápasu však hosté z brejku strhli vítězství na svou stranu. Zajímavé utkání shlédla slušná divácká návštěva a k větší spokojenosti chybělo i trochu více štěstí. Nezklamali ani hráči rezervního týmu M.Plíhal a J.Hosnedl, kteří měli v nohách sobotní náročné ulkaní s rezervou Klatov.

Rozhodčí:Ježek.ŽK: 3:2. Diváků: 200

Branky : 40. Mayer, 65.Janský, 72.Kološ (PK)- Drugda, Nekola, Skala, Smaza

Strážov-sestava:Javorský, Franc, Michel, Helm, Míšek, Kološ, Denk, Plíhal ( 65.Hosnedl J.),Mayer,  Janský, Opatrný

SK ZČE B  - Blovice 0: 0 ( 0: 0)   PK 4:1

ŽK: 4:2; ČK: 1:0

 

 

 

  1. Žákava           4   3   0   1   14 :  6   9

  2. Mochtín          4   3   0   1   10 :  6   9

  3. SK ZČE Plzeň B   4   2   2   0    8 :  4   9

  4. Dlouhá Ves       4   2   2   0    7 :  4   9

  5. Měčín            4   2   1   1    6 :  8   8

  6. Štěnovice        4   2   1   1    4 :  2   7

  7. Hradešice        4   1   2   1    5 :  4   6

  8. Strážov          4   1   2   1    7 :  7   6

  9. St.Smolivec     4   1   1   2    6 :  6   5

 10. Žichovice        4   1   1   2   11 : 12   4

 11. Blovice          4   1   1   2    5 :  6   4

 12. Pačejov          4   1   0   3    5 :  8   3

 13. Švihov           4   1   0   3    8 : 19   3

 14. Losiná           4   0   1   3    5 :  9   2

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku