Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní přebor ; III. třída 6. kolo 15. – 16.9 . 2012

 

OKRESNÍ  PŘEBOR    

 

V DERBY NA TÝNCI ZVÍTĚZIL FAVORIT

 

Šest kol,  nula bodů, v tabulce pravdy mínus 9 bodů a nelichotivé skóre 6:30 . To je bilance po 6.kole okresního přeboru poslednímu celku tabulky Sokolu Týnec u Klatov. Pod  šestou prohru  Týnce se podepsaly v místním derby  Janovice , když se pod přesvědčivé vítězství Dukly podepsal posledními dvěma góly tohoto duelu  Miroslav Urban, který  tak znovu potvrdil, že patří stále mezi talentované hráče s výbornou koncovkou .

V dalším seriálu OP skončila většina výsledků podle papírových předpokladů. Překvapilo vítězství Svatoboru Hrádek v Mochtíně  a remíza Bolešin doma s béčekem Sušice, která touto bodovou ztrátou přišla o první místo. Funkci nového lídra tabulky  tak převzali svěřenci trenéra Milana Jandy  z Nezamyslic  .

Velmi těžké rozlosování v prvním polovině přeboru má Sokol Velký Bor. Mimo duelu v Železné Rudě  ve kterém  zvítězil v dalších klání ho čekali  nejtěžší soupeře aspirující na čelo tabulky. Po prohře v tomto kole se Sokolem Vrhaveč si věrní příznivci velkoborské kopané na první tříbodový zisk svého týmu musí doma ještě počkat. Ikdyž ale, neboť  tím soupeřem bude Dukla Janovice a ni tento duel nebude žádná procházka rozkvetlým sadem.

Fotbalové drama v Chanovicích se rozhodovalo po bezbrankovém prvním poločase Až ve druhém dějství , které rozřešil tři minuty před koncem třetím gólem v síti Běšin domácí Michal Polena. 

Nedělní duel v Lubech ve kterém se utkaly rezervy Lub a Horažďovic byl předpremiérou zápasu mezi oběma kluby v krajském přeboru , které se bude hrát v následujícím kole a skončil vítězstvím béčka domácího Startu.   


 

MOCHTÍN B – HRÁDEK  0 : 3 (0 : 2)

Karel Šot

Domácí nekompletní tým svému soupeři body doslova daroval. Po individuelních chybách mochtínských hráčů vedl Svatobor v 15.minutě již 2:0 a kontroloval hru. Hned po přestávce přidal další lacinou branku a bylo po zápase. Domácí se pak snažili alespoň o čestnou branku, golman Václav Ryba v brance Svatoboru však byl proti.

Branky : Holeček Radek 2., Kutil Libor

Rozhodčí : Pastyřík Vladimír. ŽK  1:4,  30 diváků.

 

TÝNEC – JANOVICE   1 : 5 (0 : 0)

Branky : 59 Kubový Petr - 21 Hájek Matěj, 61.  Kološ David, 68 Hájek Matěj, 72. a 75. Urban Miroslav

Rozhodčí : Dolejš Jiří.  ŽK 1 : 4 , 40  diváků.

 

CHANOVICE – BĚŠIINY  3 : 1 (0 : 0)

Oldřich Šebek
V prvním poločase nabídly obě mužstva divákům nezáživný zážitek. Hráčům obou týmů se nedařilo kombinovat, ve hře bylo mnoho nepřesností. Za zmínku stojí pouze výborně zahraný přímý kop, který hostující brankář vyškrábnul z vinkle. Do druhého poločasu ovšem vlétlo domácí mužstvo s nasazením a chutí. Týmu prospělo poločasové střídání a střídající Jirka Šulc dělal hostující obraně velké problémy. Ihned po začátku druhé půle se domácí ujali vedení po akci Šulce a zakončujícího Ondry Srba. I nadále měly Chanovice více ze hry, ale i ty nejvyloženější šance nedotáhly do gólu. V 68.minutě domácí odvraceli vysoký míč, který se odrazil k Jaroslavu Vališovi, který ho dokázal přes hráče umístit přesně k tyči. S domácími tento vyrovnávací gól nezamával, naopak ještě zvýšili svůj tlak a efekt se dostavil. Znovu se trefil Ondra Srb a těsně před koncem domácí zvýšili na 3:1.

Branky : 47.  a 75.  Srb, 87.  Polena Michal  -  68.  Vališ Jaroslav

Rozhodčí : Špindlerová.  ŽK  5 : 3, 90 diváků.

 

VELKÝ BOR – VRHAVEČ  0 : 2 (0 : 0)

Miloslav Kolář

Do utkání domácích s ambiciózní Vrhavčí nastoupili lépe hosté a v první desetiminutovce musel 3x zasahovat  domácí Václavík. Domácí se poté chtěli dostat do hry, ale jejich střely šly vesměs mimo branku. Následující minuty se hra dostala do průměru, ale hosté měli míč pod kontrolou a možnost většího prostoru pro hru, jejich svatyni domácí ohrožovali z ojedinělých protiútoků, nebo standartních situací. Do kabin se tak odcházelo s bezbrankovým výsledkem. Do druhé půle vstoupili lépe hosté, když centrovaný balon šťastně přes obránce hlavou k tyči umístil Minařík, a v 61 minutě po tečované střele svůj náskok Reitmajerem ještě navýšili. Druhá obdržená branka domácí nakopla a ti dostali chuť do hry, vázla ale finální přesnost  přihrávek. V 75‘ zachránilo po krásné střele Turka z přímého kopu hosty břevno a následně z podobné situace šla jeho střela těsně nad. A tak i přes snahu domácích v posledních minutách utkání si všechny body odváží spokojení hosté.

Branky : 48.  Minařík Michal, 61.  Reitmajer Petr

Rozhodčí : Kurc Lubomír.  ŽK  1 : 2,  80 diváků.

 

ŽELEZNÁ RUDA – NEZAMYSLICE  1 : 3 (0 : 1)

Branky : Loos - Aschenbrenner  , Soutor, Hupka

Rozhodčí : Petržilka Jiří.   ŽK 1 : 1 , 50  diváků.

 

BOLEŠINY – SUŠICE B  0 : 0 (0 : 0) PK 1 : 2

Rozhodčí: Lažánek Karel, ŽK:1 : 2 , 60 diváků.

 

LUBY B – HORAŽĎOVICE B  3 : 1 (2 : 1)

Karel Křížek

Domácí  rezerva  v souboji s rezervou Horažďovic  měla více ze hry, vytvořila si více  brankových příležitostí a měla nebezpečnější standardní situace, z nichž vytěžila všechny své vstřelené branky a zaslouženě tak vyhrála.  Už v 5. minutě si přesně naběhl na rohový kop Miroslav  Křížek a přesnou střelou otevřel skóre utkání na 1 : 0. Ve 12. minutě hosté odpověděli stejným způsobem, kdy po rohovém kopu  míč poletoval před brankou domácích a Pintíř Pavel hlavou srovnal  na 1 : 1. Hned  o tři minuty později měl velkou šanci Josef Voráček, ale z vyložené pozice střílel nad branku. V závěru prvního poločasu, ve 40. minutě, zahrávali domácí rohový kop, který si srazil obránce do vlastní branky a domácí tak vedli 2 : 1.  Ve druhém poločasu domácí přidali ještě jeden gól, který vstřelil hlavou Radek Pikhart opět po rohovém kopu.  V závěru utkání měli ještě velké příležitosti Petr Hodl a Vasyl Sydorenko, ale na stavu 3 : 1 se už nic nezměnilo.                   

Branky: 5. Křížek Miroslav, 40. vlastní, 60. Pikhart Radek  -  12. Pintíř Pavel

Rozhodčí: Bureš Jiří. ŽK:2 : 1 , 100 diváků.

Sestava domácích: Kodeš Petr, Heřman Štěpán, Pikhart Radek, Křížek Miroslav, Sýkora Filip, Švec Radek, Smolík Vladislav, Papay Petr, Voráček Josef, Havlovic Marek, Smolík Pavel, střídali Sydorenko Vasyl, Hodl Petr, Nešpor Jakub, Kurc  Vojtěch a Čížek Aleš.

 

 

 

  1. Nezamyslice     6   5   1   0   21 :  9  16

  2. Sušice  B       6   4   2   0   18 :  4  15

  3. Luby B          6   4   2   0   15 :  8  15

  4. Vrhaveč         6   4   1   1   10 :  4  14

  5. Janovice        6   4   0   2   22 :  8  12

  6. Horažďovice B   6   3   2   1   19 : 10  12

  7. Chanovice       6   1   3   2   14 : 16   8

  8. Mochtín B       6   2   1   3   12 : 18   7

  9. Běšiny          6   2   0   4   11 : 15   6

 10. Hrádek          6   2   0   4    8 : 12   6

 11. Velký Bor       6   1   1   4    6 : 11   5

 12. Žel.  Ruda      6   1   1   4    9 : 15   5

 13. Bolešiny        6   1   2   3    6 : 17   5

 14. Týnec           6   0   0   6    6 : 30   0

 

 

III. TŘÍDA   

 

V KAŠPERSKÝCH HORÁCH PADLO JEDNADVACET BRANEK

 

V  šestém kole III. třídy   to vedoucí tandem soutěže Klatovy B a Malý Bor  neměl na hřištích soupeřů snadné . Nicméně  vyšel z těchto soubojů docela se ctí,  když dva body zachraňoval lepší úspěšností z penaltových soubojů. V krátkodobé historii těchto kopů které rozhodují při nerozhodném výsledku o dalším bodu pro vítěze penaltového rozstřelu padl první rekordní skóre.  Zatím co ve Strážově klatovskému béčku „postačilo“ šest úspěšných kopů k zisku bodu, v  Kašperských Horách  jich potřeboval  k vítězství Malý Bor nad domácím nováčkem stoprocentních zásahů  deset! Na tom  všem viděli nejvíce v K. Horách diváci, neboť  viděli drama až do posledního kopu a  celkem  jednadvacet branek.

Po té kdy dosud třetí Velké Hydčice prohrály v Nalžovských Horách a kdy ztráceli i další favorité tohoto zaváhání využily Hartmanice, které postoupily na  3. místo a na druhý Malý Bor ztrácí již pouze jediný bod.

V tomto kole se konečně probudili také střelci TJ Měcholupy. Po počáteční výhře v úvodním kole doma v dalších čtyřech kolech  se ani jednou prosadili  a mají na svědomí také součastné nelichotivé umístění potencionálního jednoho ze spolufavoritů soutěže. Tuto střeleckou smůlu prolomili až na hřišti v Žihobcích  se soupeřem, který se zdál, že se ze sestupu z okresního přeboru otřepal a po třech úspěšných výsledcích v posledních kolech  začíná nabírat dech k útoku na první polovinu tabulky.


 

KAŠPERSKÉ HORY – MALÝ BOR   1 : 1 (0 : 0) PK 9:10

Josef Chalupný

Zasloužená dělba bodů,  když domácí byli důraznější a naši kluci zase techničtější.Branka domácích padla po náhodné teči,  kdežto naše branka padla po pěkné kombinační akci.Na podmáčeném terénu se nehrál moc pohledný fotbal.

Velkým dramatem byl penaltový rozstřel když se na obou stranách vystřídalo všech jedenáct hráčů a z 22 penalt bylo 19 úspěšných exekutorů.Štěstěna se přiklonila na stranu hostů.

Branky : 54 . Tomek Petr ml.-  72 . Hlaváč   Milan

Rozhodčí : Holeček Miroslav .  ŽK 1:1,  70 diváků.

Sestava M.Boru Petřík, Trubač, Michálek, Chodl, Sládek, Dvořák, Vodička, Šipla M., Melka Václav, Jára, Kocum, ( Kodýdek, Šipla D. Hlaváč, Kulda, Melka V.)

 

STRÁŽOV B – KLATOVY B   2 : 2 (1 : 2) PK 5 : 6

Josef Vaněk

Utkání strážovské a klatovské rezervy přineslo kvalitní a pěkný fotbal. Hned ve 3. minutě po nedorozumění v obraně a váhání s odkopem vstřelil branku Michal Frous 0 : 1. První část 1. poločasu patřila hostům a domácí se potom začali zlepšovat a vytvářeli si šance. Ve 33. minutě se dočkali vyrovnání kdy unikl po pravé straně Robert Kalista  a jeho centr proměnil Martin Plíhal 1 : 1. Ovšem hosté  se dostali opět do vedení ve 44. minutě kdy proměnil bezpečně penaltu Vacovský V. 1 : 2. Domácím se hned na začátku 2. poločasu podařilo vyrovnat kdy ve 49. minutě centr Míška L. sklepl Hosnedl J. na Plíhala a  ten s přehledem vyrovnal na  2 : 2. Nadále se hrálo vyrovnané utkání kdy si šance vytvářeli obě mužstva. V závěru utkání si domácí vytvořili tlak, ale bohužel bez brankového efektu. Utkání skončilo spravedlivou remízou a proto muselo následovat rozhodnutí v penaltách. O výsledku se rozhodlo v 6. sérii kdy domácí penaltu neproměnili a následnou hosté bezpečně proměnili a v penaltách vyhráli 5 : 6. Domácím hráčům bych chtěl poděkovat za předvedený výkon a nasazení v tomto utkání.  

Sestava Strážov B:  Franc J., Janda V., Kreibich K., Kolář M., Koláček O., Míšek L., Faltín T., Hosnedl J., Kalista K. ( 70min. Rendl P. ), Plíhal M., Kalista R.

Branky : 33.  a 49.  Plíhal Martin  - 3. Frous Michal,  44. Vacovský Václav .

Rozhodčí :  Habada Vladislav.  ŽK 3 : 1,  100 diváků.

 

ŽIHOBCE – MĚCHOLUPY  0 : 2 (0 : 1)

Branky : 19., a 82. Kaňák Jan.

Rozhodčí : Veverka Jan .   ŽK 2 : 0, 30 diváků.

 

HARTMANICE – HRADEŠICE B  4 : 1 (2 : 1)

Branky : 3. Koryťák Ondřej, 36. a 76(PK) Sládek Josef, 76. Zetocha František

Rozhodčí : Javorský Josef .   ŽK 1 : 3,  10 diváků.

 

NALŽOVSKÉ HORY – VELKÉ HYDČICE  2 : 1 (0 : 0)

Branky :70. (PK) Vaněk Luděk, 82. Štěch Petr – Marek Luděk

Rozhodčí : Balák Michal .   ŽK 0 : 3 ,  100 diváků.

 

VEŘECHOV – VELHARTICE  1 : 3 (1 : 1)

Vít Želíska

Zasloužené vítězství hostů po slabém výkonu domácího mužstva. Navíc ještě k tomu neproměnil Petr Šíp pokutový kop.

Branky : 42. Želíska Jan (PK) -  21.Bejbl Josef,  50. Rendl Kamil (PK),  57. Poledník  Pavel

Rozhodčí: Staněk Luděk, ŽK: 2 : 1 ,  60 diváků.

 

BEZDĚKOV – NEZNAŠOVY  2 : 0 (0 : 0) 

Branky : 53.,56. Zhvakin Konstantin

Rozhodčí: Petrželka František, ŽK: 5 : 2 , ČK: 1 : 0 (Zhvakin Aleksandr)  ,  50 diváků.

 

 

 

  1. Klatovy 1898 B       6   4   2   0   17 :  5 16

  2. Malý Bor             6   4   1   1   17 :  6 14

  3. Hartmanice           6   4   1   1   17 : 12 13

  4. Bezděkov             6   4   0   2   13 :  9 12

  5. V. Hydčice           6   3   1   2   13 :  7 11

  6. Nalž. Hory           6   3   1   2   10 : 14 10

  7. Kašp. Hory           6   2   2   2    8 :  7  8

  8. Žihobce              6   2   1   3   10 : 13  8

  9. Strážov B            6   2   1   3   15 : 16  7

 10. Veřechov             6   2   0   4    8 :  8  6

 11. Velhartice           6   2   0   4   10 : 11  6

 12. Hradešice B          6   2   0   4   11 : 17  6

 13. Měcholupy            6   2   0   4    4 : 11  6

 14. Neznašovy            6   1   0   5    7 : 24  3

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku