Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída – skupina B 3. kolo 8. – 9. 9 . 2012

 

1.  B TŘÍDA   

 

NOVÝ LÍDR  1. B TŘÍDY JE Z DLOUHÉ VSI

Třetí kolo 1. B třídy dost výrazně zamíchalo dosavadním pořadím v tabulce. V jejím čele byl po dvou kolech Měčín, který naprosto propadl v derby v Mochtíně  a ve vyrovnané tabulce rázem klesl na sedmé místo.  Pošumaví ale o lídra tabulky nepřišlo. Pomyslný štafetový kolík určený pro neúspěšnější kolektiv převzal Tatran Dlouhá Ves , který se po dvou zápasech venku poprvé představil doma ve vítězném derby nad Sokolem Pačejov.   

Nečekaně znovu ztratily doma body  Žichovice  po kruté prohře s béčkem plzeňských energetiků . Nejvíce diváků , 180 přišlo tentokráte na utkání do Strážova , kde viděli sice upracované, ale o to cennější vítězství domácích nad kvalitními  hosty ze Štěnovic.

 


 

LOSINÁ HRADEŠICE 0: 0 ( 0: 0) PK 6:5

Milan Černík

Hosté byli v 1. poločase lepším týmem a vytvořili si 3 velké šance, ale ani jednu z nich V. Kotiš neproměnil. Ve 20.´ vystřelil po pěkném zpracování Hnojského centru na prsa prudkou střelu k tyči, ale domácí bek ji skluzem v poslední chvíli vyrazil na roh. O 2 min. později prodlužoval V. Kotiš Šmrhův centr ze slibné pozice jen vedle branky, ve 25.´ běžel zcela sám na branku domácích, ale míč poslal ve snaze přehodit brankáře přímo do jeho náruče.

Ve 2. poločase se hra již vyrovnala a šance byly na obou stranách. Ve 49.´ střílel po rozehrávaném rohu zblízka D. Novák, jeho střelu odvrátili z branky domácí obránci a dorážka kapitána hostů Fr. Šaška skončila na tyči domácí branky. V 65.´ se zaskvěl v brance hostů Fr. Míček, který včasným pádem pod nohy zlikvidoval samostatný nájezd domácího útočníka. V 73.´ vstřelili hosté J. Formanem branku, kterou hlavní rozhodčí Cheslava nejprve uznal, ale na pokyn asistenta Formánka ji pak pro údajný předchozí šlapák hostujícího hráče odvolal. Zápas tak skončil bezbrankovou remízou a v penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí, když Fr. Šašek trefil v 1. sérii břevno, poté proměnili P. Melka, M. Hlaváč, L. Melka, J. Forman a D. Novák. Fr. Míček zlikvidoval penaltu domácímu V. Hajšmanovi, ale M. Florian v 7. sérii trefil jen nohy domácího gólmana a tím rozhodl o tom, že si hosté odvezli z Losiné pouze 1 bod.

Sestava Hradešic: Fr. Míček-J. Forman, L. Melka, L. Šmrha, P. Řezáč, Fr. Šašek, M. Hlaváč, O. Starec (M. Florian), J. Hnojský, D. Novák, V. Kotiš (P. Melka)

 

STRÁŽOV – ŠTĚNOVICE  1 : 0 (1 : 0)

Na 180 přihlížejících diváků bylo svědkem vyrovnaného  zápasu  ve kterém si více brankových příležitostí vypracovali hosté . To co promarnili hlavně první části zápasu jim nakonec ale chybělo . Oslabený domácí  kolektiv si připsal cenné tři body zásluhou vydařené akce z jedenácté minuty, kdy střelu Ondřeje Uruby usměrnil pohotovým skluzem do branky hostů kapitán domácích Broňa Mayer.V přibývajícím časem nervozita na hřišti narůstala a to hlavně na straně hostů . V závěru na to také  doplatil jejich kapitán Chaluš, který za své extempore v přerušené hře musel v 82. minutě předčasně po červené kartě pod sprchy.   

Branka:  11.minuta Broněk Mayer.

Rozhodčí: Liškutín Antonín. ŽK: 2 : 2 , ČK 0 : 1 (82. Chaluš Petr). Diváků 180.

Sestava Strážov : Javorský Micghal – Michel Jan, Franc Jiří, Helm Lukáš, Kološ David, Míšek Lukáš, Uruba Ondřej (42. Presl Aleš), Faltín Tomáš, Denk Milan, Mayer Bronislav (91. Hosnedl Jiří), Jánský Ondřej (79. Oparný Martin).

 

DLOUHÁ VES – PAČEJOV  2  : 1 (1 : 0)

Josef Krůs

 V prvních „seznamovacích „minutách byl zápas vyrovnaný- na posledních 30 min. 1.pol. se předvedli domácí jako  aktivnější  a měli více ze hry. To vyústilo v závěru poločasu ve vedoucí branku domácích o kterou se zasloužili Petr Páleník, který poslal přesnou přihrávku P.Hasenohrlovi, jenž se díky své rychlosti a technice zbavil dotírajícího obránce hostů a po krátkém sprintu s balónem umístil střelu vedle vyběhnuvšího brankáře k jeho pravé tyči. Ve druhém poločase (48.min.) uniká opět P.Páleník po pravé straně a nasměruje přesnou přihrávku na nabíhajícího Martina Krejčího , pro kterého už nebyl problém střelu přesně umístit vedle brankáře (2:0). Vše se ale začalo pro Dlouhou Ves komplikovat od 55.min, kdy se nechal zbytečně vyloučit P.Sperl. Nic na tom nezměnilo ani to, že totéž postihlo krátce na to hostujícího hráče. Pačejovští získávají převahu a domácí mají plné nohy práce, aby výsledek ubránili zvláště, když hosté v 66. min. hráčem Havlíčkem snížili na 1:2. Tento kontaktní gól dodal v odpoledním horku nové síly hostům a domácí se spolu s diváky nakonec radovali, že potvrdili dobré výsledky ze 2 zápasů venku.

Branky:41.min.Hasenohrl Petr a  48.min. Krejčí Martin - 66.min. Havlíček Ondřej

Rozhodčí:Šiška Pavel,as. Král Václav a Ježek Petr;ŽK:5:3;ČK: 1:1;Diváků : 110.

 

ŽICHOVICE - ZČE PLZEŇ B  2 : 5 (0 : 5).

Karel Sládek

Pořádnou facku, navíc na domácím stadionu, uštědřili zelenobílým fotbalistům hráči rezervního týmu SK ZČE Plzeň. Domácí, povzbuzeni vysokou výhrou z minulého kola ve Švihově, nastoupili aktivně a hned v úvodu střetnutí postupoval na hostujícího gólmana Špírek, jenže prováhal vhodný okamžik ke střele a nakonec se nedostal ani k zakončení. Na druhé straně při šanci hostů zachránil překonaného brankáře Doubka na brankové čáře kapitán Frýzek. Skóre se ale měnilo zanedlouho. Hosté získali míč po špatné rozehrávce ve středu domácí obrany a přízemní ranou z vápna získali vedení 0:1. Další hrubici v domácí defenzivě plzeňští potrestali, když hostující útočník vystihl nepříliš povedenou malou domů a po kličce Doubkovi to bylo 0:2. Snížit mohl na druhé straně Špírek, ale se svou možností naložil stejně jako v úvodu střetnutí. Dvacetiminutovka hrůzy skončila pro domácí třetím gólem po dalekonosné bombě halfvolejem pod břevno Doubkovy svatyně. Domácí nesložili zbraně, jenže Benešovu ránu hlavou z bezprostřední blízkosti bravurně vyrazil hostující brankář. Další velká šance v podobě Jiříkovy hlavičky skončila na tyči hostující branky. Domácí do konce poločasu dokázali vyprodukovat ještě několik závarů před plzeňskou brankou, ale chyběl jim větší důraz a i štěstí. To na druhé straně plzeňští hráči potrestali nejistou domácí defenzivu do půle ještě dvěma brankami a všem bylo jasné, že k obratu jako ve Švihově tentokrát asi nedojde.

Ve druhém poločase hosté trochu polevili v napadání, přenechali aktivitu zelenobílým, kteří dál zahazovali šance. Korigovat výsledek se povedlo jen Jiříkovi precizně kopnutým trestným kopem do šibenice a na 2:5 z pohledu domácího celku uzavřel gólový účet utkání útočník Špírek.

Branky za domácí: Jiřík, Špírek. Rozhodčí: Holeček. Diváků: 100.

Sestava Žichovic: Doubek - Frýzek, Mourek (46. Piller), Barborka, Štěpán - Brož, Jiřík, Šiška, Polan - Robert Beneš, Špírek.

 

MOCHTÍN - MĚČÍN  5 : 1 (4 : 1).

Karel Šot

Hosté odjeli z derby zápasu s vysokou porážkou. Chybovali především v obranné činnosti, mochtínští fotbalisté je za to nekompromisně trestali. Další golovky navíc zlikvidoval hostující golman Radek Šlajch, vychytal především domácího střelce Jaroslava Cihláře, který měl na svých kopačkách několik golových šancí. Rozhodčí Hovorka, Orlík, Kovářík, ŽK 1:3, branky : Jiří Dolejš 2, Jiří Flodr, Petr Švátora, Tomáš Babka - Martin Malán, 70 diváků

 

BLOVICE  - ŠVIHOV 3: 1 ( 0: 1)

Branky: Rous 2, Bečvář - Kudjak; ŽK: 0:1. Diváků:  100 

 

OSTATNÍ VÝSLEDKY:

Žákava  - St.Smolivec 3: 2 ( 1: 1)

Branky: Drugba 2, Smazal - Strejc J., Strejc O.; ŽK: 2:7; ČK: 0:1. Diváků:  120 

 

 

 

 

  1.  Dlouhá Ves         3   2   1   0    6:  3     8 (  4)

  2.  SK ZČE Plzeň B     3   2   1   0    8:  4     7 (  4)

  3.  Žákava             3   2   0   1   10:  3     6 (  0)

  4.  Mochtín            3   2   0   1    8:  5     6 (  0)

  5.  Hradešice          3   1   2   0    4:  2     6 (  2)

  6.  Strážov            3   1   2   0    4:  3     6 ( -1)

  7.  Měčín              3   2   0   1    5:  7     6 (  0)

  8.  Žichovice          3   1   1   1   10:  9     4 ( -2)

  9.  Štěnovice          3   1   1   1    2:  2     4 (  1)

 10.  Blovice            3   1   0   2    5:  6     3 (  0)

 11.  Pačejov            3   1   0   2    5:  6     3 (  0)

 12.  Losiná             3   0   1   2    4:  6     2 ( -5)

 13.  St. Smolivec       3   0   1   2    3:  5     2 ( -5)

 14.  Švihov             3   0   0   3    5: 18     0 ( -3)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku