Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní přebor ; III. třída 5. kolo 8. – 9. 9 . 2012

 

OKRESNÍ  PŘEBOR    

 

PŘESTŘELKA V ŽELEZNÉ RUDĚ  VE KTERÉ DOMINOVAL    HORAŽĎOVICKÝ ONDŘEJ KOC   

 

O každém zápase který se odehrál již v pátém kole podzimní části okresního přeboru by se slušelo zmínit v úvodníku k tomuto kolu. Přesto je jeden zápas, který stojí bezesporu za zmínku. hrál se v Železné Rudě a byl kuriózní nejen brankovou přestřelkou jejíž výsledkem bylo devět gólů, ale nebývalý koncert  zkušeného, třicetiletého Ondřeje Koce . Tento hráč, který patří mezi opory součastného lídra krajského přeboru výrazným způsobem napomohl nováčkovi OP k třem bodům  tím, že sám byl autorem všech  branek host. Na tom by zase tak nebylo nic zvláštního, kdy těch gólů nebylo hned půltucet!

Z dalších zápasů zaujal bezbrankový výsledek  v derby  dvou rezerv v Lubech ze kterého si odváží cenný bod mochtínské béčko, které tak po výborném rozjezdu zastavilo sérii dvou proher za sebou. Domácí mohou být spokojeni snad jen s tím, že si udrželi svojí neporazitelnost, ale také alespoň úspěšností v penaltovém rozstřelu. 

Kvalitní zápasem byl  k vidění v  ve Vrhavči, který rovněž skončil  stejně jako ten v Lubech  pro domácí úspěšně v penaltovém rozstřelu. Exúčastník 1.B třídy HAAS Chanovice se na vrhavečském trávníku představil ve velmi dobrém světle a dokonce po přestávce měl režii zápasu ve své moci.

Janovická Dukla dokázala na domácím hřišti navázat na vysoké vítězství z minulého kola, kdy deklasovala v Mochtíně domácí rezervu. Její soupeř hrádecký Svatobor se tak podruhé z venku vrací bez bodů a také se špatnou vizitkou v koncovce, když zatím na hřišti  soupeře nevstřelil ani branku.

Nezamyslice v duelu s nováčkem z Bolešin doma potvrdily roli favorita a jejich přetahovaná o roli lídra tabulky na skóre se sušickou rezervou tak má další pokračování.

Nutno dodat, že ta se na své očekávané vítězství nad Velkým Borem pořádně po prohraném  prvním poločase doma nadřela. Ještě že má na podzim nového kanonýra, kterým je nejlepší střelec přeboru Imrich Varga, autor obou branek do sítě Velkého Boru.


    

LUBY B - MOCHTÍN B  0 : 0 (0 : 0) PK 3 : 1

Karel Křížek

Domácí rezerva zatím drží neporazitelnost a tak nastupovala do utkání v roli  favorita. Od začátku utkání měla mírnou převahu, ale do vyložených šancí je hostující obrana příliš nepouštěla. Největší šanci domácích v prvním poločasu prohospodařil  Přemek Voráček.

Druhý poločas měli domácí výraznou převahu, ale vůbec se nedařilo v koncovce. Hosté jen sporadicky ohrozili domácího brankáře Kodeše střelecky dobře disponovaným útočníkem Voráčem.  Jinak celý druhý poločas bránili a domácí nenašli recept  na její překonání. Nešlo jim to ze hry, ani ze standardních situací, a tak za stavu 0 : 0 došlo na pokutové kopy. Domácí hráči měli pevnější nervy a vyhráli 3 : 1, když úspěšnými exekutory  na straně domácích byli Pavel Smolík, Jiří Nový a Petr Papay, za hosty překonal brankáře Kodeše pouze  Voráč.

Rozhodčí  : Śpindlerová Zuzana   ; ŽK: 1 : 2  , diváků 100 .

Sestava domácích: Kodeš, Pikhart, Nový, Heřman, Sýkora, Smolík V., Smolík P., Papay, Voráček P., Havlovic a Sydorenko, střídali Nešpor, Kurc a Johánek

                                                          

 

ŽEL. RUDA – HORAŽĎOVICE  B  3 : 6 (2 : 3)

David Greiner

Pohledné utkání bohaté na branky rozhodl nejlepší hráč utkání  a autor všech šesti gólů hostů Ondřej Koc. S přehledem řídil Koura Radim.

Branky: 20.Velacký Pavel,25.Greiner David,49.Bechyně Petr - 6.,22.,44.,58.,84.,90. Koc Ondřej.

Rozhodčí  : Koura Radim   ; ŽK:  5 : 1 , diváků 100.

 

NEZAMYSLICE – BOLEŠINY  5 : 0 (3 : 0)          

Janda Milan

K  dalšímu utkání na domácím hřišti nastupovali domácí proti mužstvu z Bolešin po nevýrazném výkonu ve Velkém Boru oslabeni o některé hráče a tak musel na lavičku 42letý Josef Hanzlík a na trávník ne zcela zdraví  tři hráči Soutor, Aschenbrenner a Hupka. Začátek   lépe zvládli domácí . Již ve druhé minutě po kolmici středem hřiště  šel domácí kanonýr Martin Soutor sám na brankáře  a nezaváhal. O tři minuty  později se akce opakovala jako přes kopírák, ale zastavil ji hvizd  rozhodčího pro údajný faul. Hosté se postupně zlepšovali a několikrát ohrozili branku  domácích. Ve 23.minutě se uvolnil v pokutovém území Martin Soutor a hosté ho zastavili faulem. Nařízený PK s přehledem  proměnil sám faulovaný hráč. Ve 39. minutě  po pěkné kombinaci zprava přihrál na třetí branku Aschenbrenner dorážel Michal Hupka . Do kabin šli domácí s tříbrankovým náskokem, ale že by byl zápas rozhodnut  to si nikdo nedovolil tvrdit. Jejich poslední slabé  výkony ve druhých poločasech v předcházejících  zápasech varovaly.

Tentokráte se ale tento jev neopakoval. Zodpovědný výkon obrany v čele s brankářem Martinem Rittrem  potěšil  nejen domácí diváky, ale i trenéry. Když v 58. minutě  po pěkné akci  zvýšil na 4:0  Jan Aschenbrenner bylo o bodech rozhodnuto  a trenér  domácích  dal  příležitost hráčům z lavičky. Nejdříve v 65. minutě   šel na hřiště 19letý Josef Jiřík a na posledních 10. minut nastoupil 42letý Josef Hanzlík, který v 86. min potzěšil sám sebe i diváky, když využil krásnou přihrávku od Soutora a uzavřel skóre utkání na 5:0. S přehledem řídil utkání Lubomír  Kurc.                                                                                                              

Branky: 2. a 23.(PK) Martin Soutor, 39. Michal Hupka, 58.  Jan Aschenbrenner,  86.  Josef Hanzlík . Rozhodčí  : Kurc Lubomír ; ŽK: 1:3, diváků 80 .

Sestava domácích: Ritter Martin- Brejcha, Ritter František, Pavelec (K), Rejšek, Pánek, Drýk, Musil, Hupka(80. Hanzlík)- Soutor, Aschenbrenner (65. Jiřík)

 

VRHAVEČ – CHANOVICE  2 : 2 (2 : 2) PK 6 : 5

Jindřich  Pacner

Do Vrhavče přijel exúčastník I.B třídy Chanovice a je třeba uznat,že to byl zatím nejkvalitnější soupeř se kterým se domácí tým utkal.Od úvodního hvizdu se hrálo ve velmi svižném tempu z obou stran a utkání mělo spád.Jako první se do listiny střelců zapsal již v 8.min. M.Minařík,který hlavou poslal domácí do vedení 1:0.Z toho se ovšem neradovali dlouho a již za 2.min. bylo srovnáno zásluhou Pavlovského,který rozehrával rohový kop a domácí obrana si srazila míč do vlastní sítě 1:1.Ve 21.min. se ovšem opět dostali domácí do vedení po velmi pěkném a pohotovém zpracování a následné střele P.Reitmajera z velkého vápna 2:1.Když už se zdálo,že do kabin půjdou spokojenější domácí,tak bohužel přišla ztráta míče na polovině hřiště čehož využili hosté k rychlému protiútoku,který vyústil v souboj v pokutovém území a faulem domácí obránce po kterém následoval pokutový kop,který s přehledem proměnil Skuhravý 2:2.

Ve II.poločase už utkání nemělo takovou kvalitu jako v prvním především častými ztrátami míčů domácích již při rozehrávce,které se později zcela vytratilo a bylo k vidění spíše nakopávání balónů.Hosté byli v této fázi utkání lepším mužstvem,protože měli častěji míč na svých kopačkách a to hlavně ve středu hřiště,ale byla spíše platonická,protože si žádnou vážnou brankovou příležitost nevypracovali.Do konce utkání se již stav nezměnil a tak přišli na řadu penalty.Až do páté série byli všichni střelci 100%,až v šesté se blýskl domácí gólman P.Vítovec, který hosty vychytal a následně s trochou štěstíčka zajistil domácím bod navíc M.Skřivánek.Hosté tak odjíždějí s bodem,ale je třeba sportovně uznat,že v některých fázích utkání a především ve II. poločasu byli lepším mužstvem.K hladkému průběhu utkání také přispěl velmi dobrý výkon hlavního rozhodčího Jiřího Dolejše.

Sestava domácích : P.Vítovec - L.Lorenc, V.Mayer, V.Hrach , M.Skřivánek,  T.Jandečka, P.Reitmajer,  J.Pacner,  J.Potužník(K) ,  T.Vejskal,  M.Minařík.  Střídali: L.Malenka,  J .Skřivánek,  D.Hrach

Branky: 8. Minařík , 21. Reitmajer – 10. Pavlovský, 44. Skuhravý(PK)

Rozhodčí  :  Doleš Jiří  ; ŽK: 2 : 1 , diváků 60 .

 

 

JANOVICE – HRÁDEK  3 : 0 (2 : 0)

Václav Slivoň

Domácí tým nabuzený vysokou výhrou z minulého kola vstoupil do zápasu aktivně , nicméně v úvodu si nedokázal vypracovat nějakou gólovou příležitost . A tak určité uklidnění na domácí kopačky přinesla 18 minuta, to proměnil PK D.Kološ 1 : 0. Branka Dukle pomohla a začala být nebezpečnější i u branky hostů . V 25 minutě se šikovně ve vápně uvolnil M.Urban a zvýšil z pohledu domácích na 2 : 0. Hosté se hlavně dostávali do slibných situací ze standartních situací ,  domácí brankář K.Šnejdar si však vše pohlídal . Ke konci prvního poločasu se dostal do 100% šance domácí V.Valečka , nicméně hostující brankář si s jeho lehkým obloučkem poradil .

Ve druhém poločase byla znát na domácím celku v úvodu chuť dát 3 branku , která by patrně již dala jistotu na zisk 3 bodů . Nakonec po několika pološancích se opět v 65 minutě předvedl ve velmi dobrém světle dnes nejlepší hráč na hřišti M.Urban , který vykličkoval  hostujícího obránce a střelou k tyči nedal brankáři šanci 3 :0 . Hrádek  se ve druhé půli snažil s výsledkem něco udělat , opticky ve středu hřiště byl vyrovnaným celkem domácí Dukle, nicméně mu dnes hlavně chyběla kvalitnější finální fáze a tak po 90 minutách si připsal domácí brankář druhé čisté konto v tomto ročníku.

K dobrému utkání přispěl kvalitním výkonem i rozhodčí V.Habada, byť musel dnes vytáhnout  z kapsy sedm žlutých karet.

Sestava domácího celku – K.Šnejdar  – J. Hájek ( K ) – T.Suk ( 46 R.Diviš )  ,  A.Mach ( 64 P.Mikulec ), R.Holý ( 60 P.Šobek ml ) –  J.Müller  , D.Kološ, M.Urban, V.Slivoň, V.Valečka -  M.Hájek

Branky:  18. Kološ David(PK), 25. a 64. Urban Miroslav

Rozhodčí  : Habada Vladislav  ; ŽK: 3 : 4 , diváků 70 .

 

SUŠICE B – VELKÝ BOR   2 : 1 (0 : 1)

Branky : 50´ a 86´ Varga  -  15´ Šimanovský

Rozhodčí: Pressl Václav. ŽK: 0 : 2. Diváků: 120.

Sestava TJ Sušice:Karel Gill - Jiří Bešta, Tomáš Marek, Martin Šlais, Jaroslav Šimeček - Josef Farták, Pavel Hubáček, Marek Halas (72´ Lukáš Blažek), Miroslav Bachroň (60´ Václav Žežulka) - Tomáš Klíma (75´ Jan Kasík) a Imrich Varga (86´ Jakub Novák)

 

BĚŠINY – TÝNEC  2 : 1 (0 : 0)

Branky: 3. Vališ M., 75. Kolář Z. ml. – 47. König.

Rozhodčí  :Bureš Jiří  ; ŽK: 3 : 2, ČK: 1 : 0(Vališ M.)  , diváků 50 .

 

 

 

 

 1.  Sušice  B          5   4   1   0   18:  4    13

 2.  Nezamyslice        5   4   1   0   18:  8    13

 3.  Horažďovice B      5   3   2   0   18:  7    12

 4.  Luby B             5   3   2   0   12:  7    12

 5.  Vrhaveč            5   3   1   1    8:  4    11

 6.  Janovice           5   3   0   2   17:  7     9

 7.  Mochtín B          5   2   1   2   12: 15     7

 8.  Běšiny             5   2   0   3   10: 12     6

 9.  Velký Bor          5   1   1   3    6:  9     5

10.  Chanovice          5   0   3   2   11: 15     5

11.  Žel.  Ruda         5   1   1   3    8: 12     5

12.  Bolešiny           5   1   1   3    6: 17     4

13.  Hrádek             5   1   0   4    5: 12     3

14.  Týnec              5   0   0   5    5: 25     0

 

 

 

 

III. TŘÍDA   

 

SOUBOJ O PRVNÍ MÍSTO VYHRÁLA KLATOVSKÁ REZERVA

 

Souboj o čelo tabulky má po pátém odehraném kole III. třídy za sebou další  dějství. magnetem kola byl bezesporu zápas který se hrál v Klatovech , kde v tabulce druhá domácí rezerva SK Klatovy 1898 hostila vedoucí malý Bor. Přímý souboj se skončil výhrou klatovského béčka, které tak jako jediné v tomto ročníku pokračuje bez porážky a ve staronové roli lídra tabulky.  V pohledu boje o čelo tabulky se hrál důležitý duel  ve Velkých Hydčicích ve kterém slavila úspěch domácí zkušenost nad mládím prezentovaném nováčkem   Kašperských Hor.

Ve Velharticích nastupovali domácí k duelu se Strážovem B s mizernou bilancí z předcházeních čtyř zápasů . Dva z nich doma a dva  venku skončili  pro ně bez bodového efektu. S vědomím, že na Strážov to doma umí  se pustili do soupeře, který je letos na hřištích naprosto neškodný s cílem uspět a to se jim také podařilo.

Hartmaničtí fotbalisté se nezachovali ke svým hostitelům Sokolu Nalžovské Hory v době jejich svátečního víkendu o místní pouti vlídně, když jim nedělní pouťovou pohodu pokazili pětibrankovou porážkou.

Další v pořadí již čtvrtou prohru za sebou mají na svém kontě po domácím neúspěchu s Veřechovem Měcholupy a z tohoto pohledu jsou zatím největším zklamáním v úvodu této soutěže.


V. HYDČICE - KAŠPERSKÉ HORY  3 : 0 (2 : 0) 

Branky: 28. Stulík Tomáš, 31. a 71. Kropáček Ladislav

Rozhodčí  : Hessová Tereza; ŽK: 1 : 2 , diváků 70 .

                                                          

 

VELHARTICE - STRÁŽOV B 5 : 0 (3 : 0)

Vaněk Josef

 Hned ve 3 minutě se mohly hosté dostat do vedení, ale pěkná střela Míška L. z 25 metrů skončila na břevně. Poté se hrálo vyrovnané utkání, ale větším nasazením a důrazem domácích a zbytečnými ztrátami míčů ve středu hřiště domácím pomohly se dostat do vedení. V 16 minut po zbytečném faulu v rohu pokutového území domácí proměnili penaltu 1 : 0. Tímto se domácí uklidnili a ještě do konce 1. poločasu vstřelili dvě branky na 3 : 0. Ještě v závěru poločasu pěkná střela Koláře M. skončila těsně vedle tyče. Začátek 2. poločasu začal náporem hostů, ale v 52 minutě po chybě hostujícího brankáře vstřelili branku na 4 : 0. V 62 minutě běžel sám na brankáře domácích Opatrný M. ale brankáře nepřekonal. Potom ještě Janda V. nastřelil břevno a z dorážky také míč neskončil v síti, ale i domácí nastřelili tyč. V 83 minutě hostující brankář váhal z rozehrávkou a domácí toho využili a vstřelili branku na konečných 5 : 0. Nejen z výsledku, ale i s předvedenou hrou jsem velice zklamán!!!

Takovým přístupem k utkání a malou bojovností se utkání vyhrávat nedají. Domácí nás jasně předčili větším nasazením a vůlí jít za vítězstvím. Je zarážející, že jsme již k druhému utkání venku odjížděli bez brankáře a také bez útočníka  Petra Webera, který je na  dovolené.

Branky:   Polednik Pavel 2, Rendl Kamil (PK), Antonovics Andrei, , Bejvl Josef

Rozhodčí  : Bala Petr ; ŽK:  1 : 1 , diváků 70 .

Sestava Strážova B : Kiesenbauer L., Janda V., Kreibich K., Kollross P., Kolář M., Plíhal M., Míšek L. ( 68min. Rendl P.), Kalista R., Koláček O., Hosnedl J., Opatrný M. 

 

NALŽ. HORY – HARTMANICE   1 : 5 (0 : 2)

Branky: 67. Štěch P. – 14.,22.,60. Sládek P. 62. Šimek M., 75. Šmíd J.

Rozhodčí  : Veverka Jan ; bez karet , diváků70 .

 

                                                          

HRADEŠICE B – BEZDĚKOV  3 : 0 (0 : 0)          

Branky: 50.  64. Šmrha Lukáš, 63. Mácal Martin.

Rozhodčí  : Kurc Lubomír; ŽK: 0 : 2 , diváků  70.

           

NEZNAŠOVY - ŽIHOBCE   1 : 4 (0 : 2)

Branky: 55.  Žák  Miroslav (PK) - 11. Šikl René, 42, Šimáček Jindřich, 48. Mička Bohumil a 94. Lemberger Martin.

Rozhodčí  : Habada Vladislav  ; ŽK:3 : 1  , diváků 40 .

           

MĚCHOLUPY – VEŘECHOV  0 : 1 (0 : 1)          

Branky: 37. Richter Mil

Rozhodčí  : Koura Radim; ŽK: 4 : 2, ČK: 1 : 0 (87. Gašpar Ivan) , diváků 60 .

           

KLATOVY  B - MALÝ BOR   3 : 0 (1 : 0)

Kouč hostů Josef Chalupný : "Domácí hráči  vyhráli zaslouženě a kromě dvacetiminutovky v závěru prvního poločasu byli lepším mužstvem. Naši kluci sice dřeli, ale bohužel bez efektu.Na obou stranách převyšovaly obrany útok. Klatovští pojistili vítězství až v závěru když jsme hru zcela otevřeli.Pochvalu zaslouží i HR Lažánek."

Branky: Kvítek, Bilíček, Jánský

Rozhodčí  :Lažánek Karel; ŽK:  1 : 1 , diváků 80 .

Sestava Klatovy B : Herman - Marek, Vacovský, Rendl, Kotáb Zdeněk - Votípka, Šlechta, Kvítek, Bilíček - Marek Lukeš, Frous Michal Střídali : za Lukeše Jánský, za Kotába Kodýtek, za Kvítka Jindřich Sojka.

Sestava Malý Bor: Petřík, Trubač, Michálek, Sládek, Chodl, Dvořák, Vodička, Melka Václ., Šipla M. Kocum, Jára ( Hlaváč, Šipla D., Kodýdek, Melka Voj.)

 

                                                          

 

 

 

  1.  Klatovy 1898 B     5   4   1   0   15:  3    14

  2.  Malý Bor           5   4   0   1   16:  5    12

  3.  V. Hydčice         5   3   1   1   12:  5    11

  4.  Hartmanice         5   3   1   1   13: 11    10

  5.  Bezděkov           5   3   0   2   11:  9     9

  6.  Žihobce            5   2   1   2   10: 11     8

  7.  Kašp. Hory         5   2   1   2    7:  6     7

  8.  Nalž. Hory         5   2   1   2    8: 13     7

  9.  Veřechov           5   2   0   3    7:  5     6

 10.  Strážov B          5   2   0   3   13: 14     6

 11.  Hradešice B        5   2   0   3   10: 13     6

 12.  Velhartice         5   1   0   4    7: 10     3

 13.  Měcholupy          5   1   0   4    2: 11     3

 14.  Neznašovy          5   1   0   4    7: 22     3

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku