Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Krajský přebor _ 1. A třída 4. kolo 1. – 2. 9 . 2012

 

KRAJSKÝ  PŘEBOR -  MUŽI  

 

       SUŠIČTÍ STŘELCI SE NEPROBUDILI DOMA ANI O POUTI

 

Na 350 diváků se o sušické pouti přišlo podívat na druhý domácí podzimní duel nováčka krajského přeboru . Ti kteří přišli na podzim podruhé byli svědky podobného průběhu hry jako v prvním zápase se Stodem a stejně jako v něm se ani tentokráte branek nedočkali. Sušičtí hráči stále hledají přesnou střeleckou mušku , ale jejich snažení v posledních třech kolech bylo nulové, když za 240 minut neposlali ani jediný míč za záda soupeřova gólmana. Z tohoto pohledu úspěšnější byli doma střelci Klatov i Startu Luby se třemi přesnými zásahy. Nicméně zatím co hráčům z města pod Černou věží jim tři trefy stačili k vítězství, hráčům z předměstí Klatov ani tento počet vstřelených branek doma na bodový zisk s rozjetým Holýšovem nestačil.

Magnetem kola byl duel v Horažďovicích ve kterém si podruhé v letošním roce na svém hřišti poradili domácí se stále se lepšícím soupeřem z Přeštic. Ten kdo přišel na toto utkání určitě nelitoval. Na poměry krajského přeboru se zde hrála zásluhou obou soupeřů vysoce kvalitní kopaná , které se musela líbit a podle papírových předpokladů přinesla plný bodový zisk domácím fotbalistům. Po čtyřech kolech jsou Horažďovices deseti body v tabulce na druhém místě se ztrátou jediného bodu na exdivizní Koloveč, Klatovy s osmi body jsou čtvrté, Sušice se čtyřmi body je desátá . Luby mají o jeden bod méně a patří jim 14. místo.


 

  SK KLATOVY -  SLAVIA VEJPRNICE   3 : 1 (0:1)

Ján Gašpár

Utkání velmi dobré úrovně na mokrém terénu. Domácí v utkání měli navrch a výsledkově jej zlomili až ve 2. poločase po velmi drtivém tlaku a po řadě zahozených brankových příležitostí. Za stavu 2:1 hosté neproměnili pokutový kop.

Branky : 64.Tomáš Matějka, 67. Hanzlík, 89. Kadlec - 35. Volena

Rozhodčí : Jakub Hodek. ŽK: 0 : 1. Diváků: 150

Sestava Klatovy: Beke - Janda, Mészáros, Veselka, Jiří Matějka - Sýkora, Tomáš Matějka, Kadlec, Skala - Lužný (57.min. Vítovec), Hanzlík

 

LUBY - HOLÝŠOV   3 : 4  (1 : 2)

Karel Křížek

Další mistrovské utkání krajského přeboru před vlastním publikem sehráli domácí se soupeřem z  Holýšova.  Od úvodu utkání měli hosté herní převahu, domácí předčili v rychlosti, technice i přesnosti kombinace.  Už v 6. minutě utkání dokázal využít zaváhání domácích hráčů hostující Patrik Gabriel, který se ocitl nekrytý v trestném území a prostřelil brankáře Kalaše – 0 : 1.  Další gól přidali hosté ve 22. minutě, kdy se dostal k míči Petr Dostálík a přesnou střelou zvýšil stav na 0 : 2 pro hosty. Domácím se podařilo hned ve 27. minutě vstřelit kontaktní gól ze standardní situace, kdy Josef Javorský rozehrál přímý kop na Přemysla Voráčka,  který trefil přesně k tyči a snížil stav utkání na 1 : 2. Hosté pak do konce poločasu měli ještě dvě vyložené šance, ale nejprve Panuška z hranice pokutového území netrefil branku a potom Vrba unikl po pravé straně, ale mířil jen do tyče Kalašovy branky. Ve druhém poločasu domácí zlepšili kombinaci a přidali na důrazu před brankou a v osobních soubojích a podařilo se jim srovnat skóre utkání, když v 56. minutě centroval před branku hostů Karel Švátora, přetažený míč vrátil Ondřej Kostolanský  přesně na Přemka Voráčka, který zblízka vyrovnal na 2 : 2. Hned v 59. minutě měl velkou šanci znovu Přemek Voráček, ale z dobré pozice střílel mimo branku soupeře. Vzápětí hosté potrestali domácí za chvilkový výpadek v napadání a obsazování hráčů dvěma slepenými brankami, jejichž autorem byl Tomáš Panuška v 59. a 61. minutě utkání, kdy upravil na 2 : 4 a prakticky tak rozhodl o osudu utkání.  Domácí ještě v závěru utkání zmobilizovali síly a podařilo se jim v 84. minutě snížit nepříznivý stav na 3 : 4, autorem gólu byl Karel Švátora. Na víc už ale nedosáhli a tak si tři body odvezl soupeř z Holýšova.

Branky: 27. a 56.Voráček Přemysl, 84. Švátora Karel  -  59. a 61. Panuška Tomáš, 6. Gabriel Patrik, 22. Dostálík Petr

Rozhodčí: Schneider Josef, Homr Michal, Pecl Václav;ŽK:  3 : 3; Diváků : 200

Sestava domácích: Kalaš Jan, Turner Václav, Křížek Miroslav, Javorský Josef, Koželuh Vojtěch, Šnour Daniel, Voráček Přemysl, Mlejnek Aleš, Kostolanský Ondřej a Čížek Aleš, střídali Pivoňka Marek, Denk Milan, Švec Radek.

 

HORAŽĎOVICE – PŘEŠTICE 2 : 1 (1 : 0)

V Horažďovicích se hrál zápas velmi dobré úrovně ve kterém patřilo šedesát minut zcela domácím. Hosté po vstřelení kontaktní branky ožili, ovládli střed hřiště ale do dalších vyložených šancí je s přehledem hrající domácí obrana již nepustila. 

Skóre  zápasu otevřel ve 20. minutě Kortba , který se po přihrávce od Choda protáhl středem přeštické obrany a nekompromisně zavěsil. Další šance do který se dostal Mičkal s Beránkem zůstaly nevyužity a tak do druhé půle nastupovala obě mužstva za jednobrankového vedení domácího týmu. To ale již po první minutě druhé půle neplatilo. Mičkal ve 46. minutě využil nepřesnosti v rozehrávce hostů, svým důrazem vybojoval míč, který naservíroval Beránkovi a ten s přehledem technickou střelou zvýšil na 2:0. Po této brance domácím narostla křídla a další branka v síti hostů byla na spadnutí. Křídla domácím přistřihli hosté v 59. minutě, kdy z brejku našel míč Zoubka a ten z bezprostřední blízkosti Kozlíkovy svatyně se nemýlil na snížil na 2 : 1. Hosté ožili,  byli aktivní, předčili domácí ve středu hřiště, ale  v obranné činnosti pracoval domácí tým bezpečně a do vážnější šance hosty již nepustil a vítězství si pohlídal.

Branky: 20. Kotrba, 46. Beránek – 59. Zoubek. Rozhodčí: Kopejtko. ŽK: 3 : 1. Diváků: 160.

Sestava Horažďovice : Kozlík – Chod(78. Sova), Čadek, Křivanec, Cihlář, Šafanda, Beránek (87. Greger), Stulík, Mičkal(64. Melka), Jůda, Kotrba.

 

SUŠICE – RAPID PLZEŇ  0 : 0 na PK 4 : 1

Vratislav Krulich

V prvním poločase byla hra vyrovnaná s mírnou převahou domácích, ale byli to hosté, kteří si dokázali vypracovat více gólových šancí. Pro sušické mladíky bylo štěstím, že žádná z nich neskončila v síti. V klíčových momentech je podržel domácí ghólman Jarolím.

V poločasové přestávce domácí trenér Staněk sáhl k trojnásobnému střídání. A že to bylo správné rozhodnutí potvrdil průběh druhé půle. Sušičtí postupně zatlačili soupeře z Plzně do hluboké defenzivy a zdálo se, že je jen otázkou času, kdy strhnou vedení na svoji stranu. Plzeňské v této fázi hry podržel brankář Štrunc, který spolu s defenzivou Rapidu dokázal i přes značnou převahu sušických udržet čisté konto. A tak ani ve čtvrtém duelu neokusili domácí vítězný pocit. Ütěchou jim může být skutečnost, že tentokráte byli úspěšnější ve střelbě pokutových kopů a tak prémiový bod zůstal na Šumavě.

Rozhodčí:  Krutina - Burda, Šimek. Diváků:  350

Sestava TJ Sušice:František Jarolím, Martin Kalný, Jakub Melka, Václav Jech, František Hrach, Jiří Kysilka, Milan Prchlík (46´ Marek Halas), Jakub Syedmák (46´ Lukáš Kodýdek), Miroslav Vrhel (81´ Josef Farták), Radek Kočí (90´ Marek Budil) a Tomáš Fuchs (46´ Imrich Varga)

 

Hor.Bříza  - Příkosice 2: 2 ( 1: 0)   PK 1:4

Branky: Paukner 2 - Lisý, Pešek; ŽK: 2:2

 

Horšovský Týn  - SK ZČE 0: 3 ( 0: 0)  

Branky: Feiferlík, Kočí, Vohrna; ŽK: 0:3; ČK: 1:0

 

Chotíkov  - Domažlice B 4: 1 ( 0: 1) 

Branky: Puchmertl 2, Otýs, Prokopec - Hartl; ŽK: 0:1

 

Koloveč -  Stod 4: 2 ( 1: 1)

Branky: Došek T. 2, Černohorský 2 - Karlíček, Snášel; ŽK: 2:1. Diváků : 340 

 

 

    1. Koloveč         4   3   1   0   10 :  4    11

    2. Horažďovice     4   3   1   0    8 :  2    10

    3. Holýšov         4   3   0   1    7 :  8     9

    4. Klatovy 1898    4   2   2   0   11 :  5     8

    5. Chotíkov        4   2   1   1    9 :  5     8

    6. Příkosice       4   2   1   1    6 :  5     8

    7. Rapid Plzeň     4   2   1   1    8 :  6     7

    8. Přeštice        4   2   0   2   12 :  4     6

    9. SK ZČE Plzeň    4   1   1   2    5 :  6     5

   10. Sušice          4   0   3   1    1 :  2     4

   11. Domažlice B     4   1   1   2    5 :  8     4

   12. Horní Bříza     4   1   1   2    5 :  8     4

   13. Stod            4   0   2   2    4 :  8     4

   14. Luby            4   1   0   3    8 : 11     3

   15. Vejprnice       4   1   0   3    4 : 12     3

   16. Dyn.H.Týn       4   0   1   3    5 : 14     1

 

 

 

1.  A  TŘÍDA  - MUŽI

 

MÍSTO BODŮ PŘIVEZLI DESET BRANEK

 

Podruhé v průběhu nového ročníku 1.A třídy zajížděly oba zástupci Pošumaví v této soutěži na hřiště soupeřů. Nýrsko se stejně jako z prvního klání z Černic vrátilo se šesti góly a když čtyři branky inkasovaly venku i Svéradice, celkem si místo bodů přivezly oba dohromady deset branek, čím více méně naplnily papírové předpoklady, které jim nedávaly velké naděje na bodový zisk .


 

  CHLUMČANY - NÝRSKO 6: 2 ( 3: 1) 

Stanislav Steiner

Do utkání vstoupili lepé hosté. Ve 4' zahrával trestný kop výtisk,jeho střelu vyrazil brankář na roh. V 10'po akci Kohouta se ke střele dostal György,ale nastřelil pouze brankáře. Ve 13' Kolář přes celu šířku hřiště našel Brože, ale ten ve velké šanci nezpracoval balon. Při dalším útoku zbytečně ztratil balon Kohout a domácí toho využili a vstřelili vedoucí branku. Následně rozehrávají roh,brankář hostů se srazil s obráncem a domácí zvyšují na 2:0. Do další šance se dostávají domácí v 21',kdy neproměňují velkou šanci.  Ve 35'po ose György-Výtisk-Koutník, posledně jmenovaný snižuje na 2:1. Ve 41'přihrává Kalivoda Koutníkovi a ten tutovou šanci, po zmatcích domácí obrany,zahodil. Vzápětí se potvrzuje nedáš-dostaneš Kalivoda fauluje na hranici pokutového území a domácí Milota střelou přes zeď upravuje na 3:1.

V 50'po akci Koutníka jde Brož sám na brankáře,ale šanci neproměňuje. V  53'György vypichuje míč domácí obraně a kohout uvolňuje Výtiska,který je sám před brankářem a šanci opět neproměňuje. V  64'po rohu hostí a střele Kohouta domácí vykopávají míč z brankové čáry.v 74'po akci dvojice György-Kohout,brankář domácích vyráží míč a Bureš snižuje na 3:2.

V 78'střílí domácí Holý branku v okamžiku kdy stál on a jeho 2 spoluhráči v ofsajdu, který pomezní rozhodčí velkoryse přehlédl. V 82'nastřelil Bureš tyč domácí branky.

V 84. minutě  se dostává do šance hostující Kohout,ale toho strhávají domácí obránci v pokutovém území na zem , rozhodčí nechává pokračovat ve hře a domácí využívají nekoncentrovanosti mužstva hostí a střílí pátou branku. V  88'upravuje svojí brankou domácí  Hodan skóre na  konečných 6:2.

Co jsou platná slova vedoucího mužstva domácích, který po zápase prohlásí "to jste si za předvedený výkon nezasloužili". Fotbal se hraje na góly a těch dali domácí víc.

Branky:15'HAVLÍČEK, 16'NOHAVA, 43'MILOTA, 74'HOLÝ, 85'KRAUS, 88'HODAN - 35'KOUTNÍK, 72' BUREŠ

Rozhodčí  : KŘÍŽ-VOLF,JANDA,  DS-LEGÁT

Diváků : 50. ŽK: 62'HOLÝ,81'TISOT - 81'KALIVODA st,84'KALIVODA ml,89'ŠTEINER .

Sestava Okuly : UDVAR - HVĚZDA st.,TYKAL,  KALIVODA st., KOLÁŘ,  ŠTEINER, KOUTNÍK /81.  KALIVODA ml./ BROŽ/60.  BUREŠ/, GYORGY, KOHOUT, VÝTISK /69.  BASTL/

 

ŽIHLE  - SVÉRADICE 4 : 1 ( 1: 0)

Václav Dušek

Hosté na severu Plzeňska podali nejhorší výkon v sezóně. Domácí na UMT povrchu působili lepším dojmem a po většinu utkání měli více ze hry. Hosté za stavu 1:0 trefili Sovou břevno, definitivní zlom v zápase nastal po té, co domácí vstřelili dvě slepené branky v úvodu druhého poločasu. Svéradice dosáhly čestného úspěchu za stavu 3:0 po proměněném PVK kapitánem Heroutem.

Branky: Sklenička 2, Hora, Majer – Herout.  ŽK: 2:3 . Diváků: 110 

Rozhodčí: Pohančeník Pavel - Plzák Martin, Rubáš Jaroslav, DS: Jindra Jiří

Sestava Svéradic: M.Soukup - Dom.Vonášek, Petrášek, J.Vonášek (79.Martínek), Prokopec - L.Soukup (56.Brůha), Sova, Herout, Vachuška (63.Suchan) - Vosyka, Mikeš

 

Zruč - Sp.Poříčí 2: 0 ( 0: 0)  

Branky: Lauko, Mašek; ŽK: 4:1

 

Černice - Stříbro 5: 1 ( 1: 1) 

Branky: Stoilov 3, Kluc, Šlajs - Růžek; ŽK: 3:5; ČK: 1:1

 

Bolevec - Dl.Újezd 2: 3 ( 0: 1)   

Branky: Edl, Kohout - Bučan, Mrázek, Petraška; ŽK: 3:3

 

T.Přimda - Nýřany 1: 4 ( 0: 3)   

Branky: Hečko - Cvachouček 2, Cink, Sláma; ŽK: 3:2; ČK: 2:1.

 

Rokycany B  - Rozvadov 0: 2 ( 0: 1) 

Branky: Dravecký, Horáček; ŽK: 5:1

Nepomuk - Město Touškov  odloženo pro nezpůsobilý terén

 

 

 

 

  1. Zruč            4   4   0   0    9 :  3    12

  2. Dlouhý Újezd    4   3   1   0   11 :  7    10

  3. Chlumčany       4   3   0   1   16 :  5     9

  4. FK Nepomuk      3   3   0   0   11 :  2     9

  5. Bolevec         4   3   0   1   10 :  5     9

  6. Žihle           4   2   1   1    8 :  8     8

  7. Černice         4   2   1   1   13 :  7     7

  8. Rokycany B      4   2   0   2   10 :  4     6

  9. Rozvadov        4   1   1   2    6 : 10     5

 10. Nýřany          4   1   1   2    5 : 11     4

 11. M. Touškov      3   1   0   2    4 :  6     3

 12. Spálené Poříčí  4   1   0   3    5 :  9     3

 13. Stříbro         4   1   0   3    6 : 11     3

 14. Svéradice       4   1   0   3    4 : 10     3

 15. Tatran Přimda   4   0   1   3    3 : 12     1

 16. Nýrsko          4   0   0   4    6 : 17     0

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku