Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1.B třída – skupina B 1.kolo 25. – 26.8. 2012

 

1.  B TŘÍDA   

 

ÚVODNÍM KOLE 1.B TŘÍDY TO NEMĚLI DOMÁCÍ LEHKÉ  

Nažhavení vesměs domácí diváci  byli hned v úvodním kole 1.B třídy svědky toho, že po loňské velké vyrovnanosti účastníků této soutěže se mají také v novém ročníku na co těšit. První kolo snad jen mimo debaklu Švihova potvrdilo, že domácí prostředí zisk bodů samo o sobě nezaručuje. Z kolektivů kterým se poštěstilo v něm získat plný počet bodů se podařilo pouze Měčínu a Žakavé. V dalších duelech již domácí naplno nebodovali nebo na body nedosáhli vůbec. Strážov doma zachránil dva body po zlepšeném výkonu ve druhé půli a vítězném penaltovém rozstřelu. Penalty se po té, kdy se diváci branek nedočkali  kopaly rovněž v  Žichovicích. V místním derby příznivci obou táborů měli o drama postaráno . Z vítězství 6:7(!!) se radovali hráči  z Hradešic, kteří  tak prodloužili úspěšnou  bilanci z posledních vzájemných zápasů.

Nečekané body si přivezly ze hřišť soupeřů  dva celky z Pošumaví. Pačejovu se podařil husarský kousek v Losiné. Po prohrané první půli 2 : 0  přidal do sítě domácích po přestávce tři branky , které měly tříbodovou hodnotu. To také potvrdilo derby v Mochtíně . Tři góly v domácí brance  tři body pro hosty a tím dalším šťastným byla Dlouhá Ves . Domácí se museli rozloučit s prvním bodovým ziskem v souboji s nováčkem a to i přes oslabení domácích rovněž nečekalo.

    


 

 

 

MĚČÍN – BLOVICE 1 : 0 (0 : 0)

Evžen Veselý

Utkání se hrálo v obráceném pořadí na domácí půdě Měčína.  V prvém poločase bylo utkání vyrovnané a obě mužstva si vytvořila dvě golové příležitosti ale skoré se neměnilo. V druhý poločas byl odrazem prvého.  Jediná branka padla po úniku Dušana Němce a jeho přesné přihrávce na Jirku Kroupu, který zaznamenal vedoucí a jak se později ukázalo  také rozhodující branku.

Branka: Němec Dušan. ŽK: 2 : 2. Diváků: 100

 Utkání řídil rozhodčí Komanec na čarách Ruda a Pálek před návštěvou 100 diváků.

 

LOSINÁ – PAČEJOV  2 : 3 (2 : 0)

Tomáš Cihlář

     Oba týmy se přesvědčily o tom, že utkání se hraje 90 minut. Premiéra tedy vyšla Pačejovu bezvadně a potěšil nejen konečný výsledek, ale i hra, kterou jeho hráči předvedli.

     Přitom měla trenérské dvojice Baran a Voska starosti se sestavou, scházela posila Jirka Fiřt /zuby/, Fanda Kába /dovolená/,  na lavičce zůstal zraněný Bokr. Vstup do samotného zápasu vyšel lépe hostům a během 1.minuty si vytvořili dvě velmi dobré příležistosti. Nejprve po centru Josefa Ticháčka jen těsně minul hlavou Jirka Mrázek, vzápětí se do nadějné situace dostal Vašek Strolený. První dvacetiminutovka jednoznačně patřila Pačejovu. V 17.minutě postupoval z úhlu sám na brankáře Strolený, ale ten jeho přízemní střelu kryl. Losiná se do první příležitosti dostala v 18.minutě a její kanonýr Radek Veleman se v těchto okamžicích nemýlí.  Poté převzali taktovku hry do rukou domácí a výsledkem byla druhá branka v Bořově síti, když ve 40.minutě po rozehraném trestném kopu hostující obrana zaspala a nekrytý Pavel Novotný pohodlně zvyšoval na 2 : 0 pro Losinou.

     Hosté však nerezignovali a v druhém poločase bojovali s maximálním nasazením o zvrat. Už ve 47.minutě spálil 100% šanci Marek Baran, když po rohovém kopu  na malém vápně sám před brankářem nezpracoval míč.  Týž hráč však své zaváhání napravil v 67.minutě a z podobné situace snížil na

 1 : 2.  Brance předcházel  Ticháčkův trestný kop po faulu na Kubu Kalčíka, který coby klasický brankář v hráčské nouzi zaskakoval na hrotu útoku. Domácí se začali strachovat o výsledek a zatáhli se do obrany. O výsledku rozhodla 71.minuta, když domácí útočník v brejku postupoval sám na branku, obešel i brankáře Miloše Boře, ale nepochopitelně trefil jen tyč jeho prázdné branky. Domácí urazili štěstěnu a hosté trestali. V 75.minutě po dalším Ticháčkově centru vyrovnal hlavou Jirka Mrázek. Ale to nebylo zdaleka všechno!  V 79.minutě dlouhý Bořův výkop prodloužil Mrázek hlavou právě na Kubu Kalčíka a ten svůj brejk chladnokrevně proměnil ve vítěznou branku Pačejova.

     O zasloužené výhře hostů rozhodla jejich větší vůle po vítězství.  Pačejov byl po většinu zápasu lepším týmem a úvodní tři body z Losiné mají svou váhu!

Branky: Novotný, Veleman - Beran, Kalčík, Mrázek; ŽK: 2:2 . Diváků: 70.

Sestava Pačejov:Boř  – Baran – Pavelec  – Hosnedl  – Lávička –  Ticháček J. – Polena    Klásek   – Němec –  Strolený  - Mrázek  . Střídali: Kalčík – Bokr – Ticháček P.

 

STRÁŽOV - SK ZČE PLZEŇ B  2 : 2 (0 : 2) PK 4:3

Petr Presl

První utkání podzimní části nového soutěžního ročníku přivedlo na strážovský trávník neznámého nováčka z Plzně.Ten se ukázal jako mladý houževnatý soupeř, který zaskočil domácí hráče v úvodu i konci první půle dvěma brankami. Po poločasové přestávce domácí zlepšili pohyb a tlak na obranné řady hostí a to přineslo po deseti minutách druhé půle vyrovnání po dorážce D. Kološe a hlavičce kapitána B. Mayera. Bohužel tlak domácích v závěru už rozhodnutí nepřinesl a tak zasloužený druhý bod z penaltového rozstřelu získali strážovští hráči. Nejlepším hráčem domácí sestavy byl premiérově Lukáš Míšek na postu předstopéra a v penaltové loterii čarující Michal Javorský v brance. Pochvalu zasluhují všichni hráči za zlepšenou hru a nasazení ve druhém poločase utkání.

Branky: 47. Kološ David, 55. Mayer Bronislav  - 5. vlastní(Čížek), 44. Mundl Karel .

PK za domácí proměnili Míšek, Kološ, Čížek a Uruba. Brankář domácích Michal Javorský hostům první dvě série PK zlikvidoval.

Rozhodčí: Lukáš Kamil. ŽK: 1 : 2, ČK: 90. Will Jan. Diváků: 120.

Sestava Strážov : Javorský - Míšek, Franc, Helm, Kološ , Čížek, Uruba, Denk (87. Hosnedl Jiří), Mayer (70. Jánský ).

Sestava hostů: Pfleger Tomáš - Jíra Václav(55. Bledý Ladislav) , Kalaš Petr(75. Němeček Miroslav),Mundl Karel, Rous Luděk, Will Jan, Klečka Václav, Levý Jaroslav, Bendl Petr (64. Zoubek Lukáš), Macht Pavel, Janča Tomáš

 

ŽICHOVICE-HRADEŠICE  0 : 0,  PK 6:7

Radim Šiška

Pro první zápas sezóny nemohl nový trenér Cimrhanzl počítat s dlouhodobě zraněným Janem Benešem, ani s Barborkou, Švehlou a Polanem. K nim po prvním poločase přibyla jediná žichovická letní posila Šedivý. Proti nepříjemnému soupeři až příliš mnoho komplikací hned v úvodu sezóny.

Během prvního poločasu se před pěknou kulisou nehrál fotbal, ale kopaná. Hosté měli navrch a Žichovice neprohrávaly jen díky výborným zákrokům Sládka. Světlých momentů domácích bylo poskrovnu. Jeden z nich přišel ve 20. minutě, kdy Robert Beneš trefil z přímého kopu břevno hradešické branky. Standartní situace pomáhaly domácím udržet se ve hře, rohový kop zakončoval hlavou Jiřík, ale brankář Hradešic byl připraven. První poločas tak skončil bez branek.

Ve druhém poločase se žichovičtí hráči snažili o kombinace po zemi, což vedlo i k šancím. Obraz hry se změnil, Hradešice sice hrozily z rychlých protiútoků, ale více ze hry měli domácí. Velké šance neproměnili po centrech Malého hlavičkující Špírek a Brož, brankář hostů zneškodnil i střely Pillera a Šišky. Největší příležitost pro domácí přišla v nastaveném čase. Centr Malého prošel podél brankové čáry až k Robertu Benešovi, který nedokázal dostat míč do prázdné branky Hradešic. Doklepnout ho z metru do odkryté branky mohli i další hráči, ti však místo toho signalizovali rozhodčímu hraní rukou hostujícího obránce.

V penaltovém rozstřelu se prvních šest střelců z obou stran nemýlilo (za domácí proměnili Šiška, Malý, Špírek, Frýzek, Jiřík a Brož). V sedmé sérii trefil Robert Beneš podruhé břevno a hosté se radovali z bodu navíc. S přehledem řídil pan rozhodčí Čermák, kterému na čarách pomáhali pánové Sirový a Petrželka. Zápasu přihlíželo 120 diváků.

Sestava Žichovic: Sládek - Frýzek, Šedivý (Piller), Mourek, Štěpán - Brož, Malý, Jiřík, Šiška - Špírek, R.Beneš

 

MOCHTÍN  - DLOUHÁ VES 1: 3 ( 0: 2)  

Karel Šot

Hosté si odvezli z Mochtína nečekaně, ale zaslouženě všechny tři body. Byli důraznější, rychlejší, těžili z chyb domácích hráčů v rozehrávkách, z následných brejků stříleli důležité goly. A nebýt výborných zákroků domácího golmana P. Rajtmajera, mohla Dl.Ves odjíždět s ještě výraznějším vítězstvím. Omluvou pro domácí je jen skutečnost, že v sestavě chybělo několik hráčů, navíc se domácím útočníkům vůbec nedařilo v konce. Rozhodčí Michal Bureš, Radek Brůha, Milan Hovorka, ŽK 1:1, 100 diváků, branky : Dolejš Jiří (72. min.) - Páleník Petr (11.), Hubený Jan (13.), vlastní (Sysel - 82.)

 

ŽÁKAVA  - ŠVIHOV 7: 0 ( 4: 0)  

Branky: Drugda 3, Bláha, Huňáček, Silovský, Smazal; ŽK: 1:1. Diváků: 80.

 

ST.SMOLIVEC  - ŠTĚNOVICE   0 : 1 ( 0: 1)  

Branky: Tovstyy; ŽK: 3:5; ČK: 1:0. Diváků : 100.

 

 

 

   1. Žákava             1   1   0   0    7 :  0     3

   2. Dlouhá Ves         1   1   0   0    3 :  1     3

   3. Pačejov            1   1   0   0    3 :  2     3

   4. Měčín              1   1   0   0    1 :  0     3

   5. Štěnovice          1   1   0   0    1 :  0     3

   6. Strážov            1   0   1   0    2 :  2     2

   7. Hradešice          1   0   1   0    0 :  0     2

   8. SK ZČE Plzeň B     1   0   1   0    2 :  2     1

   9. Zichovice          1   0   1   0    0 :  0     1

  10. Losiná             1   0   0   1    2 :  3     0

  11. St. Smolivec       1   0   0   1    0 :  1     0

  12. Blovice            1   0   0   1    0 :  1     0

  13. Mochtín            1   0   0   1    1 :  3     0

  14. Švihov             1   0   0   1    0 :  7     0

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku