Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní přebor ; III. třída 3. kolo 25. – 26.8. . 2012

 

OKRESNÍ  PŘEBOR  

25. – 26.8.2012 - Kolo : 1.(3.hrané)

 

BRANKOVÁ PŘESTŘELKA V BĚŠINECH

 

Program v pořadí třetího hraného kola podzimní části nového ročníku okresního přeboru měl na programu duely ve kterých nebyla noze o branky ani zajímavé výsledky.

Po dvou kolech bez bodového zisku Železná Ruda hostila mochtínskou rezervu, která naopak dosud neklopýtla. Také v Železné Rudě k třetímu úspěchu nebyla daleko. Domácím se podařilo otočit výsledek až v posledních minutách  dvěma góly Jakuba Lehečky.

Prohra béčka Mochtína nahrála Sokolu Nezamyslice. Ten se po dvou kolech ve kterých získal šest bodů na hřištích soupeřů poprvé doma představil v zápase se zdatným soupeřem HAAS Chanovice. Hosté s omlazeným kolektivem sice budili respekt, ale to bylo málo na  domácího kanonýra Aschenbrennera, který hattrickem zařídil, že body zůstaly doma. Nezamyslice tak znovu potvrdily, že budou společně s rezervními týmy  Sušice, Lub a Horažďovic patřit mezi největší favority přeboru. Na opačném pólu tabulky po dvou debaklech, v  Horažďovicích a v tomto kole v Sušici je Týnec, který zřejmě bude mít co do činění s tím, aby se zařadil mezi ty celky, které budou mít co do činění se záchranou.

Mimo devíti branek v Sušici viděli stejný počet branek rovněž diváci v Běšinech. Na rekonstruovaném hřišti, které v minulém kole sice přineslo domácím po těsné prohře s Mochtínem B první zklamání padlo devět branek, z toho sedm v prvním poločase !

Poměrně nečekaně jsou v tabulce bez bodů nadále fotbalisté Svatoboru Hrádek , kteří nechali další body ve Vrhavči. 

 


 

 

 

ŽELEZNÁ  RUDA  - MOCHTÍN B   2 : 1 (0 : 1)

 

Rudolf Pavel

Domácí mužstvo čekalo na vítězství až do třetího kola. Rodilo se těžce. Mužstvo začalo tradičně náporem. Ani jedna střela Davida Greinera ,a bylo jich dost,nemířila mezi tyče brankáře hostí Švátoru.Naopak byli to hosté, kdo v 17.min. využil zaváhání domácí obrany. Zdeněk Novák chybu trestal vedoucí brankou (0:1). Střelecky se nedařilo ani Jakubovi Lehečkovi. 

Druhý poločas byl jednoznačně v režii domácího celku.Diváci se rozhodně nenudili. Byli svědky silného náporu domácích.Ale také zahazování šancí.Jakub Lehečka se několikrát zastřeloval.Mladík v dresu domácích Hynek Nguyen se dostal celkem 3 krát do blízkosti branky Mochtína..Jednou trefil ruce brankáře a dvakrát jen těsně minul branku . Osud utkání vzal nakonec do rukou nejlepší hráč na hřiště Jakub Lehečka.    V 81.min.dotlačil centr Davida Greinera za brankovou čáru (1:1) .Trápení domácích ukončil    v 90.min. Napřáhl z hranice pokutového území a trefil nejenom šibenic  i bezmocného brankáře,ale také zasloužené 3 body pro domácí tým. K utkání kterému přihlíželo 100 diváků rozhodoval Josef Blaheta z Klatov. Ve slušně hraném utkání udělil jednu žlutou hostujícímu týmu.

Branky: 81. a 90. Jakub Lehečka – 17. Zdeněk Novák.

Rozhodčí: Blaheta Josef . ŽK: 0 : 1 , diváků:100 .

 

NEZAMYSLICE -  CHANOVICE  4 : 1 (2 : 0)

Janda Milan

V Nezamyslice hostily  na svém hřišti mužstvo z Chanovic, které po sestupu z B třídy nezačalo  v přeboru nijak oslnivě. Domácí trenér měl téměř kompletní sestavu,chyběl pouze omluvený Štěpán Antonín a tak domácí fanoušci očekávali potvrzení dobrých výsledků  ze zápasů na hřištích soupeřů.Úvod zápasu patřil domácím, kteří se již ve 12. minutě ujali vedení ,po pěkné akci střílel  Jan Aschenbrenner. Hosté po obdržené brance zlepšili hru a hrozili hlavně z brejků.Vyrovnání  zabránil výborným zákrokem brankář Martin Ritter. Domácím se v této fázi nedařilo, ale po přesné přihrávce Martina Soutora přehazuje ve 42. min Aschenbrenner hostujícího brankáře a do kabin se jde za stavu 2:0 .V prvním poločase ještě nahradil zraněného Josefa Jeřábka  Lukáš Brejcha.

Do druhého poločasu nastoupili  domácí s odhodláním dobře rozehraný zápas dovést do vítězného konce.Dobrá hra a další šance se museli domácím fanouškům líbit a když v 57. min po přihrávce Michala Hupky se po třetí trefil Jan Aschenbrenner nikdo nepochyboval že tři body zůstanou doma.V 72. min vystřídal Tomáš Velkoborský autora hetriku Aschenbrennera a hned za minutu  po přihrávce Pánka zvýšil na4:0. Hosté pouze v 83min po nedorozumění domácí obrany střelili Michalem Polenou čestný úspěch.

Sestava domácích: Martin Ritter,-Jeřábek(30)Brejcha) František Ritter,Pavelec(K),Rejšek- Hupka, Drýk ,(78´Jiřík), Musil,Pánek-Aschenbrenner,(72 Velkoborský),Soutor

Branky  12.,42.,57. Aschenbrenner Jan,74. Velkoborský Tomáš-  83. Polena Michal

Rozhodčí: Kurc. ŽK:1:2. Diváků:70

 

VRHAVEČ  - HRÁDEK   2 : 0 (1 : 0)

Jindřich Pacner

Do Vrhavče přijel soupeř kterého by člověk čekal spíše figurovat v horních patrech tabulky a ne na předposledním místě OP.Domácí šli i přesto do utkání s respektem k soupeři,ale také s vidinou odčinit nepovedený zápas z minulého kola,který se nevydařil jak výsledkově tak herně.Od úvodního hvizdu na svého soupeře zatlačili již v zárodku rozehrávky což jim dělalo značné problémy a během prvních 20.min.měli domácí čtyři výborné brankové příležitosti ke skórování,ale bohužel bez využití.Ve 35.min. se domácí konečně dočkali po rohovém kopu T.Jandečky se míč odrazil na hranici velkého vápna ke staronové akvizici J.Švátorovi a ten tečovanou střelou poslal domácí do vedení 1:0.Ve 43.min. měli hosté největší příležitost ke skórování po VPK a odraženém balónu se ocitl jeden z hostů sám na malém vápně a odkrytou svatyní,ale touto šancí pohrdl,kterou nezužitkoval a byla zřejmě největší šancí hostů za celý zápas.Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí za stavu 1:0.

Ve II.poločase se obraz hry příliš nezměnil a i nadále měli domácí více ze hry a častěji míč na svých kopačkách.Odměnou jim byla v 60.min. druhá branka kterou vsítil dnes velmi dobře a aktivně hrající T.Jandečka,který se nejlépe zorientoval ve velkém vápně a zvýšil na 2:0.Po této brance měli domácí ještě další šance ke skórování z nichž největší J.Skřivánek,ale z těžkého úhlu se mu nepodařilo navýšit skóre tohoto utkání.Do konce tohoto zápasu se již skóre nezměnilo a domácí si tak připsali zcela zaslouženě 3 body do tabulky.Velmi dobré utkání odehráli v domácím dresu D.Janda a T.Jandečka.Utkání s přehledem odřídil V.Pastyřík.

Sokol Vrhaveč: O.Pressl - M.Skřivánek, V.Mayer, J.Švátora, V.Hrach - L.Lorenc, D.Janda , J.Potužník (K) ,T.Jandečka-T.Vejskal,M.Minařík. Střídali: J.Skřivánek,D.Hrach,L.Malenka

Branky: 35. Švátora Jiří, 60. Jandečka Tomáš.

Rozhodčí :Pastyřík Vladimír.   ŽK:2 : 2 , diváků:50  .                                              

 

BĚŠINY  - JANOVICE   5 : 4 (4 : 3)

Branky: 9.,24.,44. Kolář Zdeněk ml., 19. Vališ Jaroslav, 55. Vacovský Milan (PK) – 7., 38. a 48. Urban Miroslav, 40. Kološ David (PK).

Rozhodčí : Habada  . ŽK: 3 : 1, diváků: 80 .     

 

HORAŽĎOVICE B - VELKÝ BOR   1 : 0 (0 : 0)

Branka:70. Lavička Miroslav.

Rozhodčí: Abraham Josef. ŽK: 2 : 1 ,  diváků: 60 .                                     

 

SUŠICE  B -  TÝNEC  9 : 0 (7 : 0)

Branky:4.,30.,44. a 85. Varga, 17. a 35. Klíma, 3. Halas , 22. Skuhra a 89. Hanula.

Rozhodčí : Bureš  J. ŽK: 0 : 1, diváků: 50 .

   

LUBY B   - BOLEŠINY   3 : 1 (1 : 1)

Branky: Voráček Přemysl, Smolík Pavel a vlastní (Roháč Petr) -  Zahálka Pavel.

Rozhodčí: Mazanec Marek.  ŽK:3 : 2 , diváků: 100 .                                   

 

 

 

   1. Sušice  B       3   3   0   0   14 :  1     9

   2. Luby B          3   3   0   0   11 :  6     9

   3. Nezamyslice     3   3   0   0   11 :  6     9

   4. Horažďovice B   3   2   1   0   11 :  3     7

   5. Mochtín B       3   2   0   1   11 :  6     6

   6. Vrhaveč         3   2   0   1    3 :  1     6

   7. Běšiny          3   1   0   2    8 :  9     3

   8. Janovice        3   1   0   2    5 :  6     3

   9. Žel.  Ruda      3   1   0   2    4 :  5     3

  10. Velký Bor       3   1   0   2    3 :  5     3

  11. Bolešiny        3   1   0   2    5 : 11     3

  12. Chanovice       3   0   1   2    7 : 11     2

  13. Hrádek          3   0   0   3    3 :  9     0

  14. Týnec           3   0   0   3    3 : 20     0

 

 

 

III. TŘÍDA

25. – 26.8.2012 -  Kolo : 1.(3.hrané)    

 

BEZDĚKOV V DEVÍTI OTOČIL VÝSLEDEK VE V. HYDČICÍCH

 

Podruhé v průběhu třech kol zajížděl Bezděkov na hřiště soupeřů na Horažďovicko. Zatím co v prvním kole ho deklasoval na domácí půdě značně posilněný  B tým Horažďovic, z druhého klání z Velkých Hydčic se překvapivě nevrátil s prázdnou. Přestože na hřišti exčastníka okresního přeboru ve V. Hydčicích čekali domácí lační po dalším plném bodovém zisku, tak se nakonec bodů , ikdyž  měl od páté minuty na vítězstvím dobře našlápnuto nedočkal. Hosté kteří od 61.minuty hráli o deseti a od 73. minuty dokonce bez vyloučených dvou hráčů dokázali dvěma góly výsledek otočit a doslova vyválčit z tohoto duelu  cenné tři body!

Po  zaváhání V. Hydčic  a prohře Kašperských Hor v Hartmanicích tak zůstaly na čele tabulky pouhé dva týmy Malý Bor a  nováček z Klatov s plným bodovým ziskem. Mimo  tohoto vedoucího tandemu  je ještě v  soutěži bez porážky Sokol  Nalžovské Hory. Ten se  o další bod doma připravil v neúspěšném penaltovém rozstřelu s TJ Žihobce . Naopak  pro hosty to byly první dva body. Poprvé si do tabulky připsaly v novém ročníku také Neznašovy  a hned tři po výhře doma nad strážovskou rezervou.  Na ty zatím v novém ročníku  marně čekají Veřechov a  Velhartice .

 


 

 

 

 

HARTMANICE   - KAŠPERSKÉ HORY    2 : 1 (0 : 1)     

Petr Buzin

V Hartmanicích se odehrálo dlouho očekávané derby. Před skvělou diváckou kulisou se odehrál zapas dvou rozdílných poločasů. V prvním poločase byli aktivnější  hosté, kteří  se zaslouženě ujali vedeni brankou V.Šuby. V druhem poločase převzali iniciativu domácí, kteří zapas otočili dvěma brankami J. Sládka, nové hráčské akvizice která přišla ze Sušice, když  tento kanonýr další dvě gólovky ještě neproměnil.

Branky :47. a 84. Sládek Josef – 16. Šuba Vladimír

Rozhodčí: Bína Roman. ŽK: 2 : 1. Diváků:120.                                

 

V. HYDČICE -  BEZDĚKOV  1 : 2 (1 : 0)       

Pavel Grassl(Bezděkov)

Už sešlost hráčů na bezděkovském náměstí říkala, že se do V. Hydčic jede pro 3 body, neboť se nepojede do takové dálky pro bod, ne-li žádný. Domácí se ujali  vedení už v 5. minutě. Ve 25. minutě proběhlo  u hostů střídání bratrů Zhvakinů a za jednobrankového vedení šly oba soupeři  do šaten.

Do druhé půle hosté vystřídali, za Břečku šel J. Ouda. V 61. minutě  po druhé ŽK 61' odešel předčasně do sprch J. Tuček a hned po dvanácti minutách ho následoval také  A. Zhvakin. Hosté hráli v 9 hráčích a to pořád měli domácí hráče z Hydčic pod velkým tlakem, neustále se hrálo na jejich polovině. V tom se prosadil Pavel Hráský po trefě z první a srovnal skóre na 1:1. V následném nastavení hrací doby  Karel Karlubík dostal lobem přihrávku, a poradil si se vším co mu stálo v cestě a vstřelil vítěznou branku tohoto duelu.

Sestava TJ Bezděkov: Martínek Michal - Karel Karlubík, Martin Bohatý, Petr Panuš (75' Pavel Hráský), Petr Nadymáček - Kostyantyn Zhvakin (25' Aleksandr Zhvakin), Josef Dulka (c), Václav Novák, Ondřej Teska - Miroslav Břečka (45' Jan Ouda), Jindřich Tuček

Branky :5. Hejpetr Ladislav – 83. Nadýmaček Petr, 90. Karbulík Karel.

Rozhodčí: Bala Petr. ŽK: 1 : 7 , ČK: 0 : 2 (61. Tuček Jindřich, 73. Žhvakin Alexandr). Diváků:                                             

NALŽ. HORY -  ŽIHOBCE  1 : 1 (0 : 1) PK 2 : 4

Branky : 53. Štěch Petr – 40. Mička Bohumil.

Rozhodčí: Javorský Josef. Hráno bez karet. Diváků: 60.                                        

 

HRADEŠICE B - VEŘECHOV   3 : 1 (1 : 1)

Branky :6. Nauš Pavel, 54. a 90. Hnojský Jan  – 22. Šíp Petr (PK).

Rozhodčí: Koura Radim . ŽK: 1 : 3 , ČK: 0 : 1 - Podzimek (2x ŽK) . Diváků: 50.                                          

MĚCHOLUPY  - MALÝ BOR   0 : 3 (0 : 0)

Branky : 65. Kocum Pavel, 70. Melka Václav, 72. Vodička František.

Rozhodčí: Brůha Radek . ŽK:1 : 2 , ČK: . Diváků: 60.                                  

 

VELHARTICE   - KLATOVY 1898 B  1 : 2 (0 : 1)   

Branky:   Bejvl Miroslav – Votípka  Jan, Brož Jan.  

Rozhodčí: Vondráček Václav . ŽK:2 : 1 , diváků : 60 .                                 

 

NEZNAŠOVY  - STRÁŽOV B  4 : 0 (1 : 0)         

Daň v podobě tří bodů zaplatilo oslabené béčko v derby v Neznašovech ve kterém se muselo obejít bez svých opor Míška a střelce Petra Webera, když oba museli zaskakovat v prvním týmu Strážova v duelu s rezervou ZČE Plzeň.

Branky :44. a 49. Mundl Martin, 83. Kocum Lukáš, 85. Voráček Pavel.

Rozhodčí: Bína Roman . ŽK: 0 : 2.  Diváků: 30.                               

 

 

 

 

    1. Malý Bor          3   3   0   0   12 :  1     9

    2. Klatovy 1898 B    3   3   0   0   11 :  2     9

    3. Nalž. Hory        3   2   1   0    5 :  3     7

    4. V. Hydčice        3   2   0   1    6 :  2     6

    5. Kašp. Hory        3   2   0   1    6 :  2     6

    6. Bezděkov          3   2   0   1    6 :  4     6

    7. Hartmanice        3   2   0   1    5 :  7     6

    8. Strážov B         3   1   0   2    9 :  9     3

    9. Měcholupy         3   1   0   2    2 :  6     3

   10. Hradešice B       3   1   0   2    5 : 10     3

   11. Neznašovy         3   1   0   2    6 : 13     3

   12. Žihobce           3   0   1   2    3 :  8     2

   13. Veřechov          3   0   0   3    1 :  5     0

   14. Velhartice        3   0   0   3    1 :  6     0

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku