Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PŘÍPRAVNÝ FOTBAL 18. – 19.8.

PŘÍPRAVNÝ FOTBAL  18. – 19.8.

 

HORAŽĎOVICE – ŽICHOVICE  6 : 0 (2 : 0)

Radim Šiška

Ve vloženém přípravném zápase  který se hrál uprostřed týdne jsme na soupeře nestačili a zaslouženě prohráli. Rozdíl ve skóre však nemusel být tak vysoký, kdyby některou ze svých možností proměnil v gól Karel Brož či další.

 

ŽICHOVICE – KLADRUBY  3 : 2 (1 : 1)

Radim Šiška

Generálka na start sezóny se nám příliš nevydařila. Částečně byla na vině únava ze středečního zápasu a částečně velmi tvrdě hrající jihočeši. Vyhráli jsme, ale po nejhorším výkonu ze všech přípravných zápasů a navíc jsme přišli o Honzu Beneše, který po jednom zákroku soupeře putoval rovnou na chirurgickou ambulanci.

Branky: R.Beneš, Brož, Jiřík

 

KOLOVEČ B – STRÁŽOV  3 : 1

Utkání dvou účastníků krajské 1.B třídy hrané o místní pouti ke kterému nastoupili hosté bez pěti hráčů základní sestavy skončilo zaslouženou výhrou domácích.

Jedinou  branku za hosty dal Jiří Hosnedl.

 

MOCHTÍN - MRÁKOV  5:1 (3:0).

Karel Šot

Pro oba týmy to byla generálka před další mistrovskou sezonou v I.B třídě. Za úmorného vedra byli v úvodu zápasu aktivnější hosté. Pak ale inkasovali, Mochtín zlepši herní projev, dával i branky a tak hosté nakonec odjeli s vysokou porážkou. Hrálo se slušně za řízení rozhodčího Vl.Habady, ŽK 0:0, branky Mochtína : Jiří Dolejš 3, Petr Sysel, Jaroslav Cihlář po 1.

 

SLAVOJ DVOREC - SOKOL PAČEJOV  3 : 3 / 0 : 3/

Tomáš Cihlář

Generálka se Pačejovským vydařila pouze na 50%. Trenér Baran mohl být plně spokojený s výkonem týmu jen v prvním poločase. To jeho svěřenci dobře kombinovali a dostávali se často do střeleckých příležitostí. Už ve 3.minutě pěkně pronikl domácí obranou Jirka Fiřt a otevřel skóre zápasu. Svou převahu vyjádřil Pačejov v závěru poločasu. Ve 43.minutě zvyšoval na 2 : 0 Vašek Klásek a o minutu později po pěkné přihrávce Petra Bokra se podruhé trefil Jirka Fiřt.

Po změně stran musel ze hry odstoupit v sobotním zápase v Myslívě zraněný Josef Ticháček. Pačejov překvapivě odpadl a tempo zápasu začali diktovat probuzení domácí. Na 1 : 3 snížili vlastní brankou Petra Lávičky, poté se ještě trefil Ondra Havlíček a Petr Panc. Remiza se vzhledem k průběhu zápasu jeví jako spravedlivá. Utkání v úmorném vedru s přehledem řídil rozhodčí Velíšek.

Sestava Pačejov:Boř – Lávička – Baran – Hosnedl – Polena – Ticháček J. – Pavelec – Klásek – Bokr – Mrázek – Fiřt. Střídali:  Kalčík, Strolený, Kába





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku