Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní přebor ; III. třída 2. kolo 18. – 19.8. . 2012

 

OKRESNÍ  PŘEBOR    

 

                 POUZE ČTYŘLÍSTEK POKRAČUJE S PLNÝM POČTEM BODŮ

 

Poslední dvě podzimní kola kterými zahájil nový ročník okresní přebor ponechala pouze  čtyři celky s plným počtem bodů . Se šesti body se na čele tabulky usadily trojice záložních týmů z Mochtína, Sušice a Lub . Těm  sekundují Nezamyslice , které jako jediné odehrály oba zápasy se stoprocentním bodovým ziskem na hřištích soupeřů. Naopak na konci tabulky bez bodů jsou překvapivě v minulém ročníku úspěšné Běšiny, Hrádek a také Ž. Ruda. Tabulku pak uzavírá Týnec, který po boji o místní pouti podlehl soupeři patřící již několik let mezi absolutní špičku přeboru Pošumaví. OP  má za sebou také první penaltový rozstřel, když očekávané derby v Chanovicích skončilo remízou a po té  se z druhého bodu radovali domácí. 

HRÁDEK – SUŠICE B   1 : 4 (0 : 3)

Martin Mataše

Sušická rezerva odjížděla k zápasu s obavami,neboť neměli brankáře a tak se do brány postavil trenér Blažek a na střídání byl pouze jeho asistent Novák.

Ovšem od začátku se vše vyvíjelo jinak a loňští dorostenci v útoku Varga s Klímou zařídili do 35.min.vedení 0:3.

Na začátku druhé půle hosté polevili a domácí kapitánem Kodýdkem snížili na 1:3. Hosté po čtyřech minutách přidali Vargou čtvrtou branku a bylo o výsledku prakticky rozhodnuto.

Sestava Sušice "B" :  Blažek - Bešta,Kodýdek Luk.,Marek Tom.,Šimeček - Žežulka,Hubáček (K),Halas,Fuchs - Klíma,Varga (náhradníci:Novák,v průběhu utkání se dostavil Sachr).

Branky: 52. Kodýdek Zdeněk –  1. Fuchs Tomáš, 32. a 56, Varga Imrich, 36. vlastní.

Rozhodčí: Blaheta. ŽK: 1 : 0. Diváků: 150.

Trenér hostů Blažek zápasu dodal: "Utkání se nám herně velice povedlo což je výsledkem našich společných tréninků s "A" týmem.Chtěl bych poděkovat všem za obětavý výkon,zejména kapitánu Hubáčkovi který po celý zápas spolehlivě řídil všechny mladíky v dresu Sušice."

 

BOLEŠINY - ŽELEZNÁ RUDA   3 : 2 (2 : 0)

Branky: 22. Šmolc Jiří, 29. Hess Martin, 74. Hodl Jiří - 69. Loos Martin, 86. Lehečka Jakub (PK). Rozhodčí: Špindlerová Zuzana , ŽK 2 : 2, diváků 60.

 

JANOVICE – VRHAVEČ  1 : 0 (0 : 0)

Václav Slivoň

V sobotu za úmorného vedra přivítal domácí tým Vrhaveč. Úvod zápasu lépe vyšel hostům a z několika standardních situací se pokusili hráči Vrhavče ohrozit domácího golmana Karla Šnejdara. Po 10 minutách se Dukla také dostala do hry a byl k vidění oboustranně svižný fotbal . Domácí hráči si vypravovali do poločasu 2 velmi dobré šance , nicméně v koncovce byli dost nepřesní a tak se šlo do šaten za bezbrankového stavu.Druhý poločas neubral na kvalitě . V 60 minutě mohl dát první branku utkání velmi aktivní útočník Vrhavče T.Vejskal , který na dvakrát zakončoval , poprvé se předvedl dobrým zákrokem domácí brankář , z druhé střely se balon nevešel mezi tyče . Domácí tým též měl 2 slušné šance,nicméně bez gólového vyjádření . Až v 71 minutě se diváci dočkali . To z VPK za vydatného přispění hostujícího brankáře se trefil V.Slivoň. Hostující hráči přidali na obrátkách, vsadili vše na útok a snažili se srovnat , to na druhé straně dávalo větší šance domácím na nějaký brejk. V 83 min právě z brejku měl pojistku pro domácí na kopačkách M.Urban , který se od poloviny hřiště hnal na hostující branku zcela osamocen. Bohužel pro Duklu byl domácí hráč vychytán hostujícím gólmanem. Ke konci zápasu měla Vrhaveč nadějnou standartku , domácí obrana s brankářem si už čisté konto vzít nedala a tak Dukla připsala první 3 body v letošním ročníku.

Obě mužstva , byť nenabídla žádné gólově vydatné menu , dnes předvedla velmi kvalitní fotbal a tak diváci odcházeli ze stadionu spokojeni.

Sestava Dukly: K.Šnejdar  – J.Macura  – T.Suk  , D.Kološ ( K ) , A.Mach –  R.Holý ( 56´J.Müller )   ,L.Hořejší, M.Urban, V.Slivoň, R.Diviš -  M.Hájek

Branka: 71. Slivoň Václav. Rozhodčí: Abraham Josef. ŽK: 1 : 1, diváků 50.

 

TÝNEC – NEZAMYSLICE  3 : 4 (0 : 2)

Branky : 68. Fait Zbyněk, 89.  Mužík Radek, 90.  Janoušek Karel -  6. Jeřábek Josef, 34. Jan Aschenbrenner, 49.  a 31. Ondřej Musil

Rozhodčí : Habada.  Diváků : 60. ŽK 2 : 0.

 

BĚŠINY – MOCHTÍN B  3 : 4 (1 : 3)

Branky: 29. Mayer Filip, 70. Vacovský  M.(PK), 87. Vališ Jar. – 15. vlastní (Vališ Jar.), 30. Novák , 43. Voráč, 50. Křivánek (PK). ŽK: 3 : 2, diváků: 30. Rozhodčí: Křen z Přeštic.

 

HAAS CHANOVICE -  HORAŽĎOVICE "B"  3 : 3 (1 : 2) PK 4 : 3

Jiří Štěrba

Domácí v premiéře v okresním přeboru, měli za soupeře velice silný celek, který vyhrál před týdnem 7 : 0. Celý zápas Chanovice se vyrovnali zkušenějšímu soupeři. Hosté vždy vedli, ale Chanovice bojovali a vyrovnali a v penaltovém rozstřelu vybojovali druhý bod. Rozhodující penaltu neproměnil velice zkušený hráč hostů Michal Šedivý.      sestava domácích: Soukup, Ladman /83"Soukup Petr/, Harenčák,Šulc, Skuhravý, Srb, Šebek, Pavlovský, Polena, Mrázek/62"Vivatenko/, Klásek/89"Lukeš/

Branky : 13. Šebek, 53. Polena, 87.  Pavlovský (PK) -  12. Augustýn, 20. Nauš, 58 Forman J.,

(PK). Rozhodčí: Pastyřík Vladimír, diváků: 60, ŽK: 1 : 1.

 

VELKÝ BOR –  LUBY B   2 : 4   (1 : 2)

Miloslav Kolář

Po oboustranně opatrném začátku se do první šance dostali v 7‘ hosté, když po minele domácího gólmana na okraji pokutového území napodruhé úspěšně dorážel do prázdné branky Smolík. Tato branka vlila hostům do žil krev a na branku rozhozených a trochu bezmocných domácích se valil jeden útok za druhým. Ti se dostali do hry vyrovnávací brankou v 18‘ R. Šimanovským z PK. Hostům se ale před koncem poločasu podařilo chytrým lobem přes vyběhnuvšího Václavíka jít opět do vedení. V prvním poločase domácí nedokázali najít chuť do hry, nedařila se kombinace.Ve druhém , příchodem T.Brůhy, se hra oživila, a domácí jí začali postupně ovládat, byli aktivnější a vytvořili si několik slibných šancí. Byli to ale opět kombinačně lepší hosté, kteří po průniku Javorského a střele k tyči svůj náskok navýšili. Domácí ještě před koncem zápasu vykřesali naději v podobě vlastního gólu po přímém kopu Turka, ale na víc už neměli, protože je opět srazila do kolen rychlá gólová odpověď hostů. Na závěrečný tlak domácí už neměli časový prostor a tak domácí publikum nepotěšili bojovným výkonem a bodovým ziskem z kola minulého .

Branky: 18‘ Robert Šimanovský (PK), 86‘ vlastní – 7‘, 88‘ Smolík Pavel, 39‘, 72‘ Javorský Josef

Rozhodčí:Bureš Michal;ŽK:2:2;Diváků : 60.

 

 

 

 

 

  1. Mochtín B       2   2   0   0   10 :  4     6

  2. Sušice  B       2   2   0   0    5 :  1     6

  3. Luby B          2   2   0   0    8 :  5     6

  4. Nezamyslice     2   2   0   0    7 :  5     6

  5. Horažďovice B   2   1   1   0   10 :  3     4

  6. Vrhaveč         2   1   0   1    1 :  1     3

  7. Janovice        2   1   0   1    1 :  1     3

  8. Velký Bor       2   1   0   1    3 :  4     3

  9. Bolešiny        2   1   0   1    4 :  8     3

 10. Chanovice       2   0   1   1    6 :  7     2

 11. Běšiny          2   0   0   2    3 :  5     0

 12. Žel.  Ruda      2   0   0   2    2 :  4     0

 13. Hrádek          2   0   0   2    3 :  7     0

 14. Týnec           2   0   0   2    3 : 11     0

 

 

 

III. TŘÍDA   

 

STRÁŽOVSKÝ WEBER DAL HRADEŠICÍM PĚT BRANEK

 

Ve druhém podzimním kole III. třídy  si přišli diváci na své. Ve Strážově viděli devět branek z toho sedm v síti hostů z Hradešic. V tomto duelu se výrazně střelecky prosadil domácí kapitán  Petr Weber, který sám dokázal překonal pětkrát obranu hostů  . O branku méně viděli diváci v Malém Boru, kde střelecký koncert domácích ozdobil hattrickem Pavel Kocum.  

Duel mezi dvěma exúčastníky okresního přeboru v Žihobcích skončil stejně tak jako ten na jaře v okresním přeboru(0:1) ale tentokráte výraznějším rozdílem   výhrou  Tatranu Velké Hydčice. Úspěšní byli  i oba nováčkové soutěže   TJ K. Hory a SK Klatovy B .

 

VELHARTICE  - KAŠPERSKÉ HORY  0 : 2 (0 : 1)

Branky: 23. Uxa L., 60. Tomek . Hráno bez karet. Rozhodčí Bala, diváků 50.

 

ŽIHOBCE - VELKÉ HYDČICE  0 : 4 (0 : 0)

Branky: 57. Hlaváč Jaromír, 59. Kropáček Ladislav, 84. a 89. Šatra Jiří

Rozhodčí: Kurc Lubomír, ŽK 0 : 1, diváků 60.

 

MALÝ BOR – NEZNAŠOVY  7 : 1  (4 : 0 )      

J.Chalupný

Pohledné utkání v němž měli domácí hráči převahu po celých devadesát minut. Hráči hostí přesto utkání nevypustili  a svojí aktivitou přispěli k tomu , že se bylo opravdu na co dívat. Kvalitní výkon podal i rozhodčí Petrželka a tak diváci odcházeli spokojeni neboť při krásném slunečném počasí viděli osm branek.Výborný výkon podtrhl třemi brankami mladík Pavel Kocum.

Branky:9.Chodl František, 35., 37. a 63 (PK) Kocum Pavel, 40´a 70´Šipla Miroslav, 74´Jára Karel; 79´(PK) Žák Miroslav.

Rozhodčí:Petrželka František, ŽK:1 : 0 , diváků  70.

Sestava domácího celku:  Petřík Trubač Michálek Chodl Sládek Kodýdek Vodička Melka Šipla Kocum Jára ( Hlaváč Melka V. Kulda Bláha)

 

STRÁŽOV B - HRADEŠICE B 7 : 2 ( 3 : 1)

Josef Vaněk

Hosté vstoupili do utkání lépe a od 12min. se ujali vedení 0 : 1 Domácí se po obdržené brance pomalu zlepšovali , ale vytvořené šance nedokázali proměnit. Až ke konci prvního poločasu se ve 38min. pěknou střelou z 20 metrů k tyči prosadil Helm L. a odstartoval obrat v utkání. Ve 42min. po pěkné přihrávce od Presla A. bezpečně proměnil Weber P. a ještě ve 44min krásnou střelou z 25 metrů z přímého kopu vstřelil branku Janda V. Na začátku druhého poločasu se hned ve 48min. prosadil Weber P., který obešel brankáře a bezpečně proměnil na 4 : 1 a tím vlastně rozhodl o osudu utkání. V 58min. se opět Presl A. proměnil v nahrávače a uvolnil Webera P. který zvýšil na 5 : 1 Hosté, ale v 61min. snížili Gabrielem  J. na 5 : 2  V závěru utkání domácí vstřelili ještě dvě branky a obě byli podobné kdy šel sám na brankáře Weber P. a ukázkově v obou případech přehodil brankáře takže utkání skončilo vysokým vítězstvím domácích 7 : 2. Střelcem utkání se z 5 brankami stal Weber P. k tomu mu všichni gratulujeme. Domácí zvládli první domácí utkání na výbornou a připsali si první 3 body do tabulky. Utkání se hrálo  za úmorného vedra velice slušně a bez problému ho odřídil rozhodčí Blaheta. 

 Sestava - Vaněk L., Janda V., Helm L., Kollross P., Koláček O. ( 60min. Kolář M.), Plíhal M. ( 80min. Kiesenbauer L.), Uruba O. ( 73min Kreibich K.), Hosnedl J. ( 73min Čermák J.), Kalista R. ( 63min Švůgr T.), Weber P., Presl A.

Branky:  41.,48., 57.,83. ,89.  Weber Petr, 38.  Helm Lukáš, 44.  Janda Václav – 12. Nauš Pavel , 61.  Gabriel Jan .

Rozhodčí : Blaheta Josef, ŽK 1:1 , diváků 100.

 

VEŘECHOV – NALŽOVSKÉ HORY  0 : 1 (0 : 0)

Jaromír Hnídek

Vyrovnané utkání rozhodl  rychlý protiútok hostů zakončený vydařenou střelou jejich kanonýra .

Branka : Petr Štěch. Rozhodčí Bala Petr, ŽK: 0 : 1, diváků 60.

 

SK KLATOVY 1898 B - TJ MĚCHOLUPY 3 : 0 (1 : 0)

Branky : Marek Lukeš 41. min., 71. min. Votípka, 87. min. Sojka

Rozhodčí : Karel Lažánek, ŽK 0 : 1, diváků 100.

Sestava SK Klatovy 1898 B: Herman - Bilíček, Hošek, Vacovský, Kotáb - Votípka, M. Brož, Šlechta, Skala - M. Lukeš, Frous. Střídali: Lužný, Sojka, J. Brož, M. Janda

 

BEZDĚKOV - HARTMANICE 4 : 0 (1 : 0)

V neděli se odehrálo v Bezděkově za parného počasí celkem pohledné utkání. Ve 23 minutě využil zaváhání hostující obrany Jindřich Tuček a když již mohl jít sám na brankáře byl faulován a hostující hráč Koryťák dostal rovnou červenou kartu (Sudí Javorský: Zmaření jasné brankové příležitosti podražením soupeře ze strany při souboji o míč). Od této chvíle domácí jasně ovládali hru. A když ve 39. minutě hostujícímu brankáři vypadl míč před sebe, neměl domácí Tomáš Tuček problém vstřelit branku. 1:0. Ve 49. minutě kopali domácí rohový kop na zadní tyč, kde byl Pavel Ouda ml. a ten vrátil na volného Ondřeje Tesku, který se nemýlil. 2:0. V 64. minutě zkoušeli domácí rychlý přechod do útoku, který zastavil hostující brankář včasným vyběhnutím, ale k jeho smůle se míč odrazil až na půli hřiště, kde ale byl volný Ondřej Teska, který krásným lobem trefil do růžku branky kam už se vracející brankář nedotáhl 3:0. Branku na 4:0 pak přidal Alexandr Zhvakin, který udělal brankáři kličku a ač byl faulován uklidil míč do sítě.

Sestava TJ Bezděkov: Hráský Pavel - Karlubík Karel, Bohatý Martin, Šperer Zdeňek, Ouda Pavel ml. (Nadymáček Petr) - Teska Ondřej, Novák Václav, Šlágl Jan (C), Zhvakin Kostynantin (Bohatý Miroslav) - Tuček Jindřich (Zhvakin Alexandr), Tuček Tomáš (Břečka Miroslav).

Branky: 39.Tuček T., 49., 64. Teska O.,  76. Zhvakin Alex.

Rozhodčí: Javorský Josef, ŽK: 2 : 1, ČK 0 : 1 (23. Koryťák)., diváků 30.

 

 

  1. Klatovy 1898 B    2   2   0   0    9 :  1     6

  2. Malý Bor          2   2   0   0    9 :  1     6

  3. V. Hydčice        2   2   0   0    5 :  0     6

  4. Kašp. Hory        2   2   0   0    5 :  0     6

  5. Nalž. Hory        2   2   0   0    4 :  2     6

  6. Strážov B         2   1   0   1    9 :  5     3

  7. Bezděkov          2   1   0   1    4 :  3     3

  8. Měcholupy         2   1   0   1    2 :  3     3

  9. Hartmanice        2   1   0   1    3 :  6     3

 10. Veřechov          2   0   0   2    0 :  2     0

 11. Velhartice        2   0   0   2    0 :  4     0

 12. Žihobce           2   0   0   2    2 :  7     0

 13. Hradešice B       2   0   0   2    2 :  9     0

 14. Neznašovy         2   0   0   2    2 : 13     0

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku