Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní přebor ; III. třída 1. kolo 8. – 9.8. . 2012

 

OKRESNÍ  PŘEBOR    

 

NOVÁČEK  ZAHÁJIL S PŮLTUCTOVÝM PŘÍDĚLEM BRANEK

 

Očekávané místní derby mezi V. Hydčicemi a Veřechovem nachystal los nového ročníku III. třídy do které V. Hydčice sestoupily do dlouholetém působení v okresním přeboru hned na úvod . Domácí se ujali vedení gólem již v úvodní čtvrthodince a tento těsný jednobrankový náskok uhájili až do konce.

Také v dalších dvou zápasech dokázali domácí družstva vyhrát s čistým koncem na svém štítě. Nováček z Kašperských Hor si  svojí premiéru ve vyšší soutěži odbyl na výbornou a má  za sebou první skalp, když prvním obětním beránkem byli hosté z Bezděkova.

Jeden z favoritů soutěže TJ Měcholupy se doma nenechaly zaskočit hosty z Velhartic jako na podzim minulého roku, kdy hostům podlehly 1 : 2 . Tentokráte si vítězství doma pohlídala pod novým názvem slavila první vítězství.

Stejně jako v předposledním jarním kole  skončil zápas mezi Sokolem N. Hory a rezervou Strážova těsnou výhrou domácích. Také v tomto zápase se rozhodovalo o výsledku až po přestávce , kdy zkušení domácí harcovníci fotbalových trávníků Petr Štěch a Josef Heřman  svými góly poslali hosty domů bez bodů.

Ve třech utkáních byli úspěšnější hosté. Klatovská rezerva si po postupu ze IV. třídy vedla úspěšně i ve vyšší soutěži , když v Neznašovech nastřílela do branky domácíh šest branek. Hartmanice vyhrály  v Žihobcích a Malý Bor byl úspěšný v derby na hřišti v Hradešicích kde porazil místní rezervu.


 

HRÁDEK – NEZAMYSLICE  2 : 3 (1 : 0)

Milan Janda (Nezamyslice)

K utkání odjíždělo mužstvo hostů oslabené o kanonýra Martina Soutora, ale s odhodláním poprat se o co nejlepší výsledek. První poločas vyzněl lépe pro domácí, měli více ze hry a také se ujali vedení po pěkném zakončením Kutilem..Do druhého poločasu jsme nastoupili v nezměněné sestavě s úkolem vyrovnat a zlepšit kombinaci. Opak byl pravdou, neboť po sporném autu a přísně nařízené penaltě ,šli domácí do dvoubrankového vedení. Až tento moment naše hráče probudil a dvěma brankami dokázali srovnat na 2:2.Závěr utkání se hrál vabank se šancemi na obou stranách. Domácí měli vychýlenou mušku  a ani hostům se nedařilo překonat výborného Rybu v brance domácích. Když už se schylovalo ke spravedlivé remíze  rozhodl v 87. minutě o šťastném vítězství  hlavou Ondra Musil ,autor první a třetí branky hostů. Na 2:2 vyrovnával po rohovém kopu Tomáš Velkoborský.

Trenér hostů Milan Janda : " Na závěr bych chtěl poděkovat všem hráčů za bojovnost a že dokázali otočit pro nás se špatně vyvíjející zápas."

Sestava Nezamyslic: Ritter Martin- Jeřábek,Ritter František,Pavelec(K),Štěpán- Pánek,Drýk,Musil,Rejšek- Aschenbrenner,Velkoborský( Jiřík)- připraveni Skuhra,Kubovec

 Branky: 16.Kutil Libor, 49. Holeček Václav - 57.,87.Musil Ondřej,66.Velkoborský Tomáš. ŽK: 1:3. Diváků? 150.

Rozhodčí: Hovorka Milan.

 

ŽELEZNÁ RUDA - VELKÝ BOR  0 : 1 (0 : 1)

Rudolf Pavel

Dlouho očekávaná premiéra nového soutěžního ročníku se domácím vůbec nevydařila. Nevydařila se ani odveta za jarní porážku (0:5). Začátek utkání ukázal,že obě mužstva nejsou zdaleka v takové formě, aby diváky zvedla ze sedaček. Vlažné tempo,nepřesná rozehrávka a žalostná střelba.To byl průvodní jev celého utkání.První se k ohrožení branky dostali domácí v 13.min. Trestný kop Jakuba Lehečky skončil na levé tyči brankáře hostí.Z protiútoku neproměnil vyloženou šanci hostující Robert Šimanovský. Ideální centr z pravé strany napálil hlavou na břevno . Následovala několika minutová pasáž,kde se nebavili ani hráči ,ani diváci.Vzruch přinesla hlavička Jirky Mareše ve 25.min.Hostující brankář zachraňoval v poslední chvíli na brankové čáře. Zákrok to byl šťastný,ale i ten se počítá.

Zvlášť,když jde o body.Ve 34.min. mohl dostat domácí do vedení David Greiner. Od Jakuba Lehečky dostal ideální pas,přehodil i brankáře .Tomu už podruhé pomohla dobře postavená tyč své branky. Byli to nakonec hosté,kteří vstřelili první branku letošního ročníku.Ve 34.min. se trefil nádherně z trestního kopu Antonín Brůha (0:1). Brankář domácích, František Kačírek, neměl nejmenší šanci. Byl to poslední vzrušující moment v první půli.

   Druhý poločas ,jak se čekalo, začal náporem domácích.Diváci byli svědky přímo drtivého tlaku.Ten ale nepřinesl nic pozitivního do hry domácího týmu.Jedině trestný kop Davida Greinera v 55.min.vystrašil brankáře hostí.Prudká střela skončila jen těsně nad brankou.V dalších minutách tlak domácích polevil.Hosté využívali zejména chytrosti a zkušeností Václava Turka k zakládaní nebezpečných protiútoků.Ty ale končily před pokutovým územím domácího týmu,případně v náručí brankáře Kačírka.V závěru utkání domácí zvýšili tlak na branku hostí.Tu ale chránil vynikající brankář Jiří Václavík. Při hlavičce Pavla Hanzlíka v 84. min.vytáhl míč z brankové čáry. Neprosadil se ani David Greiner. V 90.min. z otočky nastřelil potřetí tyč branky Velkého Boru a završil tak smůlu, která domácí tým provázela celé utkání.Závěr byl zbytečně nervózní. Rozhodčí Josef Javorský z Malé Vísky ale utkání zvládl s přehledem.

Branka:  : 35.Brůha Antonín

Rozhodčí : Javorský Josef. ŽK: 3 : 2. Diváků: 80.

 

MOCHTÍN "B" - BOLEŠINY  6 : 1 (5 : 0).

Karel Šot

Mochtínská záloha dala nováčkovi přeboru lekci z produktivity. Od první do poslední minuty zápasu se hrál útočný fotbal, se spoustou golových šancí na obou stranách. V zakončení ale byli jednoznačně lepší domácí fotbalisté, výborně jim navíc zachytal i golman Petr Rajtmajer, který chytli soupeři i penaltu ! Na druhé straně musel zkušený golman Václav Simbartl (chytával i KP v Kolovči) lovit na úvod sezony šestkrát míč ze své branky. Hrálo se slušně, s přehledem utkání odřídila Zuzana Špindlerová z Bezděkova. Branky : Zdeněk Novák 2, Zdeněk Plánička, Jan Potužník, Jiří Flodr, Josef Křivánek - Aleš Martínek, ŽK 1:0, 90 diváků.

 

VRHAVEČ - BĚŠINY   1 : 0 (1 : 0)

Jindřich  Pacner

V prvním utkání nového ročníku OP přivítala Vrhaveč na svém hřišti celek Běšin.Tomuto týmu se zde povedlo před 14 dny vyhrát turnaj V.Bejvla.Utkání mělo náboj derby ve kterém nechyběl důraz a vše co k derby patří.V I.poločase byla lepším týmem ve všech směrech Vrhaveč a odměnou jí byla branka v 43.min,kterou vsítil Karel Mundl ml. a poslal je do vedení 1:0.Ve zbylých 2.minutách se již skóre neměnilo a domácí tak odcházeli do kabin s jednobrankovým vedením.

Ve II.poločase se domácí trochu příliš zatáhli na vlastní polovinu a přenechali tím herní iniciativu soupeři a také se zbytečně zbavovali míče dlouhými odkopy,které nenacházeli spoluhráče.Do vyložené brankové příležitosti se ovšem hosté nedostali a pokud ano tak hrozili z VPK,které dokázala domácí obrana odvracet a za zády měli v pohodě chytajícího Petra Vítovce.Domácí si tak připsali 3 body a dobrý vstup do soutěže.K hladkému průběhu utkání přispěli velkou měrou rozhodčí,kteří podali velmi dobrý výkon,kdy hlavním byl M.Harmady a na čarách mu asistovali M.Mazanec a T.Míšek.

Sokol Vrhaveč : P.Vítovec-M.Skřivánek,V.Mayer,J.Švátora,P.Jiřinec - D.Janda, P.Reitmajer, J.Pacner, J.Potužník(K) - K.Mundl,T.Vejskal. Střídali:L.Malenka,L.Taitl,M.Lorenc

Branka: 43. Mundl Karel ml. Rozhodčí: Harmady – Míšek, Mazanec. ŽK: 2 : 2. Diváků: 60.

 

FK HORAŽĎOVICE „B“ – SOKOL TÝNEC   7 : 0 (3 :0 )         

Branky: 15´, 52´, 65´ Koc Ondřej, 51´, 83´ Forman Michael, 30´Andrle Richard, 31´Jůda Tomáš           

Rozhodčí:Simbartl Václav. ŽK:5: 2 . ČK:0:1 (73. Kubový Pavel). Diváků : 40.

 

LUBY B - CHANOVICE 4 : 3 (1 : 1)

Karel Křížek

Domácí rezerva se představila v prvním podzimním mistrovském utkání před domácím publikem proti soupeři z Chanovic.  Dramatický zápas plný zvratů s gólovou úrodou s přehledem řídil rozhodčí Abraham, který  během utkání nemusel nikoho napomínat ani jednou kartou. Do utkání vstoupili lépe domácí, kteří se ve 31. minutě ujali vedení 1 : 0 po střele Pavla Smolíka.  Hosté ale dokázali  bleskově odpovědět a ve 35. minutě srovnali na 1 : 1 po střele Václava Zoubka. Do poločasu  si domácí vytvořili ještě dvě veliké šance, ale střela Pavla Smolíka jen orazítkovala břevno a Přemek Voráček mířil nad branku. Začátek druhého poločasu měli navrch hosté z Chanovic, kteří zatlačili domácí hráče na vlastní polovinu, vytvořili si řadu brankových příležitostí, které také dokázali hned v úvodu dvakrát proměnit.    ve 47. minutě se před domácí brankou nejlépe orientoval hostující Jan Šebek  a zvyšoval na 1 : 2, a v 50. minutě po centru usměrnil míč za záda brankáře Kodeše hlavou Michal Polena a zvyšoval už na 1 : 3 . Domácím se vůbec nedařilo, hosté byli v úvodu druhé půle rychlejší, přesnější a důraznější a nastřelili ještě tyč Kodešovy branky.  Když už se zdálo, že si hosté odvezou vítězství ze soupeřova hřiště, nadechli se domácí čtvrt hodiny před koncem utkání k náporu a výsledek ještě dokázali otočit ve svůj prospěch.  Nejdříve v 75. minutě snižoval na 2 : 3 po hezké akci Štěpán Heřman , potom se v 77. a 86. minutě dokázal prosadit před brankou soupeře Petr Papay a dvěma góly tak otočil výsledek utkání na 4 : 3 pro domácí.

Sestava domácích: Kodeš Petr, Sýkora Filip, Javorský Josef, Papay Petr, Švec Radek, Křížek Miroslav, Smolík Vladislav, Heřman Štěpán, Voráček Josef, Voráček Přemysl, Smolík Pavel, střídali Havlovic Marek, Nový Jiří a Vlach Karel.

Branky:  77. a 86. Petr Papay, 31. Pavel Smolík, 75. Štěpán Heřman  -  35. Václav Zoubek, 47. Jan Šebek, 50. Michal Polena.  Rozhodčí:  Abraham Josef, bez karet, 60 diváků..

 

Foto z utkání Luby B - Chanovïce Milan Kilián - Klatovský deník

SUŠICE B - JANOVICE  1 : 0 (0 : 0)

Branka: 83´ Jaroslav Šimeček. ŽK: 1 : 3. Diváků: 70. Rozhodčí: Lažánek Karel. 

 

 

 

 

   1. Horažďovice B  1   1   0   0    7 :  0     3

   2. Mochtín B      1   1   0   0    6 :  1     3

   3. Luby B         1   1   0   0    4 :  3     3

   4. Nezamyslice    1   1   0   0    3 :  2     3

   5. Sušice  B      1   1   0   0    1 :  0     3

   6. Vrhaveč        1   1   0   0    1 :  0     3

   7. Velký Bor      1   1   0   0    1 :  0     3

   8. Chanovice      1   0   0   1    3 :  4     0

   9. Hrádek         1   0   0   1    2 :  3     0

  10. Žel.  Ruda     1   0   0   1    0 :  1     0

  11. Běšiny         1   0   0   1    0 :  1     0

  12. Janovice       1   0   0   1    0 :  1     0

  13. Bolešiny       1   0   0   1    1 :  6     0

  14. Týnec          1   0   0   1    0 :  7     0

 

 

III. TŘÍDA   

 

V PRÁCHEŇSKÉM DERBY POTVRDILY HYDČICE ROLI FAVORITA

 

Očekávané místní derby mezi V. Hydčicemi a Veřechovem nachystal los nového ročníku III. třídy do které V. Hydčice sestoupily do dlouholetém působení v okresním přeboru hned na úvod . Domácí se ujali vedení gólem již v úvodní čtvrthodince a tento těsný jednobrankový náskok uhájili až do konce.

Také v dalších dvou zápasech dokázali domácí družstva vyhrát s čistým koncem na svém štítě. Nováček z Kašperských Hor si  svojí premiéru ve vyšší soutěži odbyl na výbornou a má  za sebou první skalp, když prvním obětním beránkem byli hosté z Bezděkova.

Jeden z favoritů soutěže TJ Měcholupy se doma nenechaly zaskočit hosty z Velhartic jako na podzim minulého roku, kdy hostům podlehly 1 : 2 . Tentokráte si vítězství doma pohlídala pod novým názvem slavila první vítězství.

Stejně jako v předposledním jarním kole  skončil zápas mezi Sokolem N. Hory a rezervou Strážova těsnou výhrou domácích. Také v tomto zápase se rozhodovalo o výsledku až po přestávce , kdy zkušení domácí harcovníci fotbalových trávníků Petr Štěch a Josef Heřman  svými góly poslali hosty domů bez bodů.

Ve zbývajících  třech utkáních byli úspěšnější hosté. Klatovská rezerva si po postupu ze IV. třídy vedla úspěšně i ve vyšší soutěži , když v Neznašovech nastřílela do branky domácíh šest branek. Hartmanice vyhrály  v Žihobcích a Malý Bor byl úspěšný v derby na hřišti v Hradešicích kde porazil místní rezervu.


 

 

 

ŽIHOBCE - HARTMANICE 2 : 3 (1:1)

Branky: 36. Nemrava Oldřich (PK), 62.Mach Radek - 13. Koryťák  Ondřej, 50. Drha Marek, 82. Slopovský Patrik.

Rozhodčí: Diviš Roland. ŽK: 2 : 4 . Diváků: 80.

 

N.HORY "A" - STRÁŽOV "B" 3 : 2 (1 : 1)

Branky: 36. a 55. Štěch Petr, 67. Heřman Josef - Presl Aleš, 56. Míšek Lukáš. Rozhodčí: Cihlář Jan. ŽK: 1 : 3. Diváků: 60.

 

MĚCHOLUPY - VELHARTICE  2 : 0 (0 : 0)

Branky: 72. Kaňák Jan, 76. Bálek Dušan.

Rozhodčí: Brůha Radek. Hráno bez karet. Diváků: 40.

 

TJ KAŠPERSKÉ HORY –  BEZDĚKOV  3 : 0 (1 : 0)     

Tomek Petr

Domácí mužstvo zahájilo novou sezónu ve III. třídě zaslouženým vítězstvím.

Branky:4.Bubela Jan, 70. Uxa Lukáš, 79.Šuba Vladimír  

Rozhodčí: Holeček M.ŽK: 3:1. Diváků: 40

 

VELKÉ HYDČICE - VEŘECHOV  1 : 0 (1 : 0)

Branka: 15. Kropáček Ladislav.

Rozhodčí: Abraham Josef. ŽK: 3 : 3. Diváků: 50.

 

HRADEŠICE B – MALÝ BOR  0 : 2 (0 : 0)

Branky: 65. Sládek Milan, 85. Chodl František.

Rozhodčí: Hájek Zdeněk, ŽK 1 : 3. Diváků: 100.

 

NEZNAŠOVY - KLATOVY B 1 : 6 (0 :3).

Branky : 49.Hanuš Pikhart - 4. Kvítek Patrik, 23. a 55. Marek Lukeš, 38. Frous Michal, 67. Vacovský Václav a 73. Bilíček Štěpán. Bez karet. Diváků : 30. Rozhodčí:  Vondráček.

 

 

 

   1. Klatovy 1898 B  1   1   0   0    6 :  1     3

   2. Kašp. Hory      1   1   0   0    3 :  0     3

   3. Měcholupy       1   1   0   0    2 :  0     3

   4. Malý Bor        1   1   0   0    2 :  0     3

   5. Hartmanice      1   1   0   0    3 :  2     3

   6. Nalž. Hory      1   1   0   0    3 :  2     3

   7. V. Hydčice      1   1   0   0    1 :  0     3

   8. Strážov B       1   0   0   1    2 :  3     0

   9. Žihobce         1   0   0   1    2 :  3     0

  10. Veřechov        1   0   0   1    0 :  1     0

  11. Hradešice B     1   0   0   1    0 :  2     0

  12. Velhartice      1   0   0   1    0 :  2     0

  13. Bezděkov        1   0   0   1    0 :  3     0

  14. Neznašovy       1   0   0   1    1 :  6     0

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku