Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
DERBY V NEMORIÁLU PAVLOVSKÉHO A SMITKY VYHRÁL FAVORIT

DERBY V NEMORIÁLU PAVLOVSKÉHO A SMITKY

VYHRÁL DOMÁCÍ FAVORIT

 

Memoriál konaný na počest dvou osobností Františka Pavlovského a Josefa Smitky, kterým se mj. podařilo se Svéradicemi postoupit až do tehdejší třetí nejvyšší soutěže a obecně stáli za výrazným vzestupem fotbalu na Horažďovicku především v 80. a 90.letech se již v loňském roce smrskl pouze na 2 účastníky: Chanovice a Svéradice. V letošním ročníku, který se konal 4.srpna na hřišti ve Svéradicích, se v předzápase utkala družstva mladších přípravek a hlavním bodem byl zápas A týmů, který byl současně generálkou na mistrovské boje.

 

FK SVÉRADICE - CHANOS CHANOVICE 7:1 (4:1)

Václav Dušek

Obě družstva nastupovala do generálky citelně oslabena. Pro domácí je velkou nepříjemností, že se k dlouhodobě zraněným zkušenému Jiřincovi a mladému Kábovi (oba chyběli již v závěru jara a v blízké budoucnosti se do hry určitě nevrátí) během letní přípravy přidali na seznam zraněných také Makovec s Petříkem. Při faktu, že na jaře patřili všichni tito hráči do základní sestavy, jde před začátkem mistrovských bojů o citelné oslabení.  V samotném utkání se domácí snažili kombinovat, ale zpočátku naráželi na dobře organizovaného soupeře, která vyrážel do nebezpečných brejků. Jeden z nich zkušeně zakončil mladíček Šulc a hosté šli do vedení. Záhy však bylo vyrovnáno - z penalty nařízené za faul Vivatenka na Suchana srovnal Herout. Domácím se pak podařilo do přestávky brankově odskočit a ve střeleckých hodech pokračovali i ve druhém poločase. Dokázali tak splnit povinnost v podobě vítězství v Memoriálu Františka Pavlovského a Josefa Smitky.  Za týden je však čeká úplně jiný oříšek, když v premiéře v I.A třídě hostí velkého favorita soutěže SSC Bolevec.

Branky: Herout PK, Bouše, Vosyka, Suchan, Prokopec, Petrášek, L.Soukup - Šulc

Rozhodčí: Petržilka Jiří

 

Ml.přípravka:

SVÉRADICE - CHANOVICE 1:12

Nově vznikající celek domácích v premiéře proti sehranějšímu soupeři neměl nárok

Branka za domácí: Korbel Ladislav

Rozhodčí: Pena Miroslav

 


 

 MALÝ  BYL LEPŠÍ NEŽ VELKÝ

 

V sobotu uspořádal Sokol Velký Bor na svém hřišti již 23.ročník memoriálu Karla Hlavatého. Domácí touto akcí pravidelně uctívají  památku jejich  kamaráda a dlouholetého a obětavého hráče a funkcionáře místního oddílu.  Zúčastněná mužstva mohla těsně před zahájením soutěží ještě doladit herní projev.

Cestu za celkovým  vítězstvím v turnaji odstartoval v duelu dvou Borů  Malý Bor  výhrou nad domácím Velkým Borem . Hosté   hrajícící III. třídu byli domácím více než rovnocenným soupeřem. Po bezbrankovém poločase se ve druhém ujali vedení a svůj náskok nad účastníkem okresního přeboru ještě zvýšili. Následně si poradili v  zápase se Sokolem Hradešice B a mohli se tak radovat z celkového vítězství v turnaji.

Naopak domácí v silně kombinované sestavě si v posledním zápase neporadili s s hradešickou rezervou  a obsadili tak poslední 3. turnajové místo.

Při vyhlašování výsledků  vyhodnotili pořadatelé také nejlepší jednotlivce. Cenu pro nejlepšího střelce převzal  Karel Jára Malý Bor, nejlepším brankářem byl vyhodnocen Zdeněk Říha Hradešice a s cena  pro  nejlepšího hráče  zůstala doma, když jí byl odměněn  Jiří Netušil ze  Velký Bor.

 

Výsledky:

VELKÝ BOR - MALÝ BOR  O : 3 (0 : 0)

Branky V.Dvořák,F.Vodička,K.Jára, rozhodčí Říha Zdeněk

MALÝ BOR - HRADEŠICE  2 : 0  (1 : 0)          

Branky: T.Bláha, K.Jára,  rozhodčí Bala Petr

VELKÝ BOR - HRADEŠICE  1 : 1 (1 : 1)          

Branky: R.Šimanovský - V.Melka, rozhodčí Dobrý Jiří

Pořadí:

1.  Malý Bor

2.  Hradešice

3. Velký Bor


BEZDĚKOV ZVÍTĚZIL V  MEMORIÁLU JIRKY  KODEŠE

 

         Za příjemného fotbalového počasí se  pět družstev zúčastnilo memoriálu Jiřího Kodeše v Dlažově.  Vyhrálo sice družstvo Bezděkova , které předvádělo nejlepší fotbal, ale především vyhrála příjemná a přátelská atmosféra, ve které turnaj probíhal.

 

Výsledky  :

Dlažov - Smrk 1:1 , Bezděkov - Pocinovice 1 : 0 , Smrk - Janovice  1 : 6 , Pocinovice - D lažov 0 : 2, Janovice - Bezděkov 1 : 1 , Pocinovice - Smrk  2 : 1 , Janovice  - D lažov  2 : 2, Bezděkov - Smrk  4 : 0 , Janovice - Pocinovice  4 : 0. Dlažov - Bezděkov 0 : 2.

 

Pořadí :

1.  Bezděkov 10 bodů

2.  Janovice      8

3.  Dlažov         5

4.  Pocinovice 3

5.  Smrk            1

Utkání řídil tradiční arbitr    a pravidelný účastník turnaje  Václav Husník.

 

Zpestřením turnaje je i klání v penaltách, do  kterého se přihlásilo 25 hráčů. 

Výsledky v pokutových kopech :

1. Pujol , 2. Martínek Michal .

 

Nejvíc pokutových kopů zneškodnil  brankář  Radek  Mildner

 

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku