Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PŘÍPRAVNÁ UTKÁNÍ 4. – 5. SRPNA 2012

  

PŘÍPRAVNÁ UTKÁNÍ    4. – 5. SRPNA 2012

První srpnový víkend byl pro některé týmy poslední prověrkou před zahájením podzimních bojů o mistrovské body ve fotbalových soutěží.  Za necelý týden vstoupí do nového soutěžního ročníku týmy z Pošumaví  hrající krajský přebor  a 1. A třídu . O zisk první kolekce bodů na podzim  budou usilovat  také  účastníci soutěží v Pošumaví řízen é OFS Klatovy.

Z přípravných zápasů které byly hlášeny zaujala výhra Klatov nad posledním vítězem krajského přeboru a nováčkem divize Senco Doubravkou. Také další dva nováčkové  krajského přeboru své poslední přípravné duely vyhráli.  Start Luby si v generálce na tuto soutěž  poradil doma se Sokolem Mochtín a Sušice vyhrála na jihu Čech v Katovicích.

Horažďovice neuspěly v posledním přípravném zápase v Hluboké. Generálka obou účastníků regionálních přeborů na úvodní kolo nového ročníku vyšla lépe domácí Hluboké.

Další nováček  1.A třídy FK Svéradice i přes značné problémy, kdy tým provázejí nepříjemná dlouhodobá zranění porazil doma v memoriálu S.Pavlovského a J. Smitky  v derby exúčastníka 1.B třídy  , který se představil pod novým názvem HAAS Chanovice.

 Pačejov o místní pouti se doma rozešel nerozhodně s účastníkem 1.A třídy z Černic.

Účastníci 1.B třídy    z Pošumaví svojí soutěž zahájí až o posledním srpnovém víkendu Mimo Pačejova a Mochtína se po dlouhé odmlce doma představil Strážov těsnou výhrou nad dalším týmem ze skupiny A stejné soutěže TJ Staňkov . Měčín na hřišti jednoho ze spolufavoritů nového ročníku okresního přeboru Sokola Vrhaveč  po prohrané první půli uhrál cennou remízu.  

 

Přípravné utkání mužů

 

SENCO DOUBRAVKA - SK KLATOVY 1898   0 : 1 (0 : 0)

Martin Janda

Utkání, které se hrálo ve Starém Plzenci, bylo poslední zkouškou klatovského týmu před novou sezónou. Soupeřem  byla plzeňská Doubravka, která chystá svůj tým na divizní soutěž. Vstup do utkání vyšel lépe domácím, kteří hned ve druhé minutě nastřelili po rohovém kopu břevno. Poté jsme ale převzali otěže zápasu hosté a začali hrozit z rychlých protiútoků. Především dlouhé balony na Sýkoru dělaly domácí obraně potíže. Klatovy mohly skórovat  těsně před odchodem do šatny, ale Meszároš nemířil po rohovém kopu přesně a jeho hlavička skončila vedle. Druhou půli, drželi domácí více balón, ale vážnější šanci si nevypracovali. Buď ztroskotali na výborně hrající stoperské dvojici Meszároš, Veselka nebo hosty  podržel brankář Beke. Ti mohli jít do vedení , ale šance Hanzlíka zůstala ale nevyužita. Gól Jirky Matějky nebyl uznán pro údajný ofsajd a Lužný si neporadil sám před brankářem. Deset minut před koncem dostal Lužný šanci na reparát, když mu prostrkával balón mezi stopery Hanzlík a upravil bezbrankové skóre na konečné 0:1. V poslední minutě mohl tentýž hráč přidat pojistku, ale bohužel netrefil prázdnou branku. A když rozhodčí utkání pan Mudra naposledy foukl do píšťalky, mohli se hosté se radovat z cenného skalpu plzeňského divizního nováčka .

Branka: Lužný.

Sestava: Beke – Vítovec, Veselka, Meszároš, Matějka Jiří – Matějka Tomáš, Janda, Kadlec, Sýkora, Hanzlík, Dytrt. Střídali: Moravec, Brož Martin, Lužný, Skala

 

KATOVICE – SUŠICE    2 : 3  (0 : 2)

Branky za Sušici:  Prchlík, Kočí a Szedmák.

 

LUBY A -  MOCHTÍN  4 : 1 (1 : 0)

Branky:  Havlovic Marek 2, Voráček Přemysl a Švátora Karel - Babka. Rozhodčí Simbartl, diváků 80.                                          

 

Foto z utkání Luby - Mochtín  ,  Jitka Kilbergerová Klatovský deník

HLUBOKÁ – HORAŽĎOVICE   3 : 3 (2 : 0)

Generálka obou účastníků regionálních přeborů sousedních krajů  na úvodní kolo nového ročníku vyšla lépe domácí Hluboké.

Branky za Horažďovice : Beránek a Cihlář.

 

PAČEJOV  -  ČERNICE  2 : 2  ( 2 : 0 )

Tomáš Cihlář

     Další přípravný zápas sehráli v sobotu domácí s týmem Černic. Utkání dvou rozdílných poločasů přivedlo do ochozů slušnou návštěvu. Oba celky nastoupily v kombinovaných sestavách, domácím scházel především kapitán Petr Pavelec, který se právě dnes ženil, a dalších pár účastníků této svatby. V prvním poločasu byli domácí jasně lepším týmem a svou herní převahu dokázali vyjádřit dvěma pěknými góly. Ten první vstřelil hlavou Jirka Mrázek a druhý po sólu  do prázdné branky Ondra Němec. Po změně stran domácí trochu zamíchali sestavou, trenér nechal odpočívat zkušeného Petra Lávičku. Hosté vyrovnali hru a nakonec i skóre zápasu. Autory jejich branek byli Pavel Mastný a Adam Forman. Zápas dobře řídil rozhodčí Míra Holeček.

Foto z utkání Pačejov - Černice - Jitka Kilbergerová Klatovský deník

 

LUBY B -  BOLEŠINY  5 : 2 (2 : 0)

Branky : Sydorenko Vasyl 2, Papay Petr 2, Voráček Přemysl - Šmolc Jiří  a Juřina Roman. Rozhodčí Simbartl, diváků 40.

 

STRÁŽOV - STAŇKOV   1 : 0 (0 : 0)

Branky : 85. Mayer . Rozhodčí:Blaheta.ŽK: 0:1

Sestava Strážova :Javorský,Michel,Čížek,Franc,Kološ,Denk,Míšek,Faltín,Uruba, Jánský,Mayer

Střídali : Presl A., Koláček O.

 

VRHAVEČ - MĚČÍN  4 : 4 (3 : 2)

Jindřich  Pacner

Domácí tým si pozval k přípravnému utkání před blížícím se startem OP účastníka I.B třídy Sokol Měčín. Zápas se hrál ve svižném tempu z obou stran a divákům se musel líbit i proto,že padlo celkem 8 branek.Vrhaveč hrála se svým soupeřem vyrovnanou partii a v některých fázích utkání byla i lepším celkem.Několik svých 100% šancí ještě nedokázala zužitkovat.Utkání splnilo účel a bylo hráno vcelku korektně.Zápas s přehledem rozhodoval Josef Javorský.

Branky za domácí:K.Mundl 2,P.Reitmajer,J.Pacner

Rozhodčí:Josef Javorský,Diváků:70,bez karet.

Vrhaveč:P.Vítovec(O.Pressl)-L.Lorenc(J.Skřivánek),V.Mayer,M.Skřivánek,V.Hrach, (L.Malenka),  -J.Potužník,P.Retmajer,J.Pacner,J.Švátora-T.Vejskal,K.Mundl

 

HRÁDEK - MOCHTÍN  B 2 : 0 (0 : 0)

Branky: Holeček Radek, Kutil Libor . Rozhodčí: Veverka Jan. ŽK: 1 : 1. Diváků: 40

POCINOVICE A - STRÁŽOV B 1 : 1(0 : 0)

Vyrovnané utkání výborně odřídila domácí trojice rozhodčích laiků. Hosté vyrovnávali z penalty po faulu na Martina Plíhala.

Branky: 61.Poupa Jiří - 79 . Janda Václav(PK)

Sestava Strážov B:  Vaněk L., Janda V., Kreibich K., Švůgr T., Rendl P., Kalista R., Plíhal M., Hosnedl J., Kollross P., Weber P., Kiesenbauer L.,   

 

DEŠENICE – TÝNEC   1 : 3

Branku za domácí : Michal Škvarenica. Rozhodčí: Milan Rubáš (laik).

 

TJ START HORY M. BOŽÍ- SVATOBOR HRÁDEK B  2 : 1 (0 : 1)

Přípravný zápas hraný o místní pouti.

Branky za domácí: J.Bulka, P. Mareš. Diváků 120. Rozhodčí Lecjaks.

 

Další výsledky :

MĚČÍN - TJ MĚCHOLUPY 4 : 3 (3 : 1),  MĚCHOLUPY  - TJ PŘEŠTICE B  1 : 1 (0 : 0)

Podrobnosti nehlášeny.


 

 Přípravné utkání staršího dorostu

 

FK HORAŽĎOVICE - SUŠICE  1 : 5 (1 : 1)

Branky: Lukáš Mareš - Ráb 2, Pojar, Skála, Chudý . Rozhodčí:Jiří Petržílka.

 


 

 Přípravné utkání starších žáků

 

TATRAN PRACHATICE - TJ SUŠICE  5 : 2 (1 : 0)

Pavel Hubáček, Václav Nauš

V přípravě na navou sezonu zajížděli žáci Sušice do Prachatic. Příležitost dostali všichni, kdo není na dovolené nebo na různých táborech. První poločas dokázali kluci se soupeřem držet krok. Měli několik příležitostí ke vstřelení branky, ale bohužel žádná brankou neskončila. Domácí se dokázali jednou brankově prosadit.Druhá půlka již tak dobrá nebyla. Po vystřídání několika hráčů se již projevila kvalita domácích.Kluci se již zmohli jen na několik brejků, když jeden dokázali zužitkovat. Kluci si budou muset zvyknout, že v týmu již nejsou Jirka Sedláček,Honza Skála nebo Martin Samek, kteří se podíleli na všech brankách a měli hlavní podíl na úspěchu v minulé sezóně.

Branky Sušice: Tomáš Vichr, Martin Klas

Sestava: Kožmín, Čanecký, Vichr, Hubáček, Brabec, Jurga, Klas Daniel, Hájek, Miškovič , Dohnal, Klas Martin, Löffelmann, Bernátek, Kutil, Jána, Černý, Dryk, Ježek

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku