Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
ŽICHOVICE V PŘÍPRAVĚ LADÍ STŘELECKOU FORMU

ŽICHOVICE V PŘÍPRAVĚ LADÍ STŘELECKOU FORMU 

Radim Šiška

Po úspěšném návratu v minulém ročníku kde  se Žichovice zabydlily v 1.B třídě se již pilně připravují na nový ročník ve kterém nechtějí hrát rozhodně druhé housle.  Na oslavy  50.výročí založení klubu plynule navázaly sehráhráním několika přípravných zápasů s těmito výsledky.

BUDĚTICE – ŽICHOVICE 0 : 5 (0 : 4)

V prvním přátelském zápase ještě před oficiálním startem přípravy jsme v Rabí nastoupili proti nově se tvořícímu týmu Budětic. Soupeř s několika hráči se zkušenostmi z vyšších soutěží byl zdatným soupeřem, paradoxně byl jeho výkon lepší v první půli, kdy inkasoval čtyřikrát.

Branky: Beneš R 2, Jiřík 2, Polan

ŽICHOVICE – BĚLČICE 6 : 0 (2 : 0)

V další přípravě jsme narazili na tradičního soupeře z jižních Čech, se kterým jsme zatím většinou prohrávali. I tento zápas se mohl vyvíjet jinak, kdyby hosté proměnili své šance v úvodu zápasu. Pak jsme se však výrazně zlepšili a zápas dovedli k jasnému vítězství.

Branky: Beneš R 4, Jiřík, Polan

KASEJOVICE – ŽICHOVICE 2 : 4 (1 : 1)

O kasejovické pouti jsme se proti dobře hrajícím domácím dlouho trápili a naše hra nebyla dobrá. O vítězství rozhodli bratři Benešové až v závěrečné půlhodině, kdy se naše sestava už vůbec nepodobala té zahajovací.

Branky: Beneš R. 2, Beneš J. 2

MALÝ BOR – ŽICHOVICE 1 : 7 (1 : 3)

V dalším tréninkovém zápase jsme na maloborském hřišti prohrávali, ale Robert Beneš odpověděl střelou z poloviny hřiště. Domácí ještě v průběhu zápasu trefili dvakrát břevno, ale na hře i výsledku se nakonec projevil hlavně kondiční rozdíl mezi mužstvy 1.B třídy a III. třídy.

Branky: R.Beneš 5, Špírek, Šedivý





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku