Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY 28. – 29.7.

 

PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY 28. – 29.7.

MALÝ BOR - PAČEJOV  1 : 2 (0 : 0)

Tomáš Cihlář

K utkání nastoupily oba týmy bez několika hráčů. Pačejovu scházeli například Baran, Pavelec /štando/, Boř, Brůha, Hlůžek. Navíc se po deseti minutách vážně zranil testovaný Jarda Kubaň, takže lavička náhradníků zela prázdnotou. V prvním poločase si překvapivě více příležitostí vytvořili domácí, ale brankář Kuba Kalčík byl vždy na místě. Po změně stran konečně hosté začali hrát svůj kombinační fotbal a výsledkem byla krásná  vedoucí branka Vaška Kláska po přihrávce od Ondry Němce. Krátce nato zvýšil Pepa Ticháček po centru Jirky Mrázka. Řada dalších příležitostí zůstala nevyužita, a tak se zaslouženého gólu dočkali i domácí. Jeho autorem byl Pavel Kocum. Zápas řídil rozhodčJeho autorem byl Pavel Kocum. Zápas řídil rozhodčí Kulík.

Sestava Pačejova:Kalčík – Lávička – Němec – Hosnedl – Kába – Ticháček J. – Polena – Klásek – Bokr – Mrázek – Kubaň /Ticháček P./

 


 

 

SOKOL SEDLICE - SK KLATOVY 1898  1:5 (1:1)

Martin Janda

V neúplné sestavě zajížděl náš tým na půdu jihočeské Sedlice, která postoupila v minulé sezóně z 1. A třídy. Zranění nedovolilo nastoupit Györgymu, Tomášovi Matějkovi, Jandovi a Štenglovi. Kvůli pracovním povinnostem se pak nemohl dostavit ani kanonýr Hanzlík a Daniel Matějka.

  Zápas se hrál na podmáčeném hřišti, které před výkopem zalila vydatná průtrž mračen. Ještě než se soupeř stačil rozkoukat, už jsme vedli po krásné akci Brože s Matějkou. Druhý jmenovaný namazal Lužnému na penaltu a ten prostřelil domácího brankáře – 0:1. Poté se hrál vyrovnaný fotbal, ale šance měl spíše soupeř. Ve 20. minutě přetavil svou snahu ve vyrovnávací gól, když naše obrana nedokázala odvrátit centrovaný balón – 1:1. Do poločasu se mohl prosadit znovu Lužný, jeho pokus o lob však skončil kousek vedle. Stejně jako první poločas jsme začali i ten druhý a už ve třetí minutě se prosadil z centrovaného balónu Brož – 1:2. O jedenáct minut později už to bylo o dvě branky, když akci jako přes kopírák tentokrát zakončoval Dytrt – 1:3. Druhý poločas jsme soupeře přehrávali ve všech směrech, ten se snažil hrát agresivně, někdy až za hranicí únosnosti. Čtvrtý gól přidal deset minut před koncem Veselka, který po skrumáži ve vápně napálil nekompromisně míč do branky – 1:4. Na konečných 1:5 upravil dvě minuty před koncem po individuální akci Sýkory zakončující Jiří Matějka.

  Kolem sedmdesátky diváků, tak vidělo jednoznačný průběh utkání. Klatovský tým nyní čeká středeční přípravné utkání v Písku s místní rezervou a o víkendu poslední přípravné utkání, ve kterém bude na hřišti ve Starém Plzenci soupeřem plzeňská Doubravka.

Branky: 3´Lužný, 48´Brož M., 59´Dytrt, 79´Veselka, 88´Matějka J.

Sestava: Beke (35. Moravec 70. Herman) – Homolka (60. Skala), Veselka, Meszároš, Matějka J. – Skala (45. Sýkora), Vítovec, Kadlec, Brož M. – Lužný, Dytrt  

 


 

 

KVÍČOVICE -  MOCHTÍN 1 : 6 (0:1)

Karel Šot

Mochtínské áčko mužů zahájilo letní herní přípravu na Chodsku a to pod vedením nové trenérské dvojice Stanislav Jarabica, Jaroslav Cihlář mladší. Svůj první přípravný zápas odehrálo na hřišti v Kvíčovicích s místním Slovanem, účastníkem okresního přeboru.

Mochtín měl po celé utkání více ze hry, ale svoji převahu dokázal vyjádřit goly hlavně až po přestávce. Domácí podali dobrý výkon, měli výborného golmana, ale v závěru již jim docházela síla.

Branky : Pavlík - Jiří Dolejš 3, Cihlář, Voráč, Flodr.

Příští neděli čeká na Mochtín těžší soupeř - Luby. Zápas bude odehrán na hřišti Startu od 17,00 hodin.


 

 

HRÁDEK – STRÁŽOV    3 : 3 (1 : 2)

Oba tymy nastoupily  z důvodu dovolené a marodky hráčů v silně kombinovaných sestavnách. Devět hráčů hostů doplnili ještě další dva domácího  Svatoboru a jeden z nich Bigasz se dvakrát zapsal do listiny střelců. .

Branky: 14. Denk, 44. a 80. Bigasz – 24. Kutil L., 53. a 62. Král.

Rozhodčí: Abraham.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku