Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
MILEVSKO - KLATOVY 2 : 1 (1 : 0)

 

MILEVSKO  - KLATOVY  2 : 1 (1 : 0)

Začátek utkání s divizním Milevskem  patřil hostům z Klatov . Klatovští hráči  bylo silní  na míči a  dobře kombinovali . Již v 6. min. po nezištné přihrávce Hanzlíka byl sám před brankařem Lužný, ale vybíhajícího brankáře nastřelil do nohou. Do vedení 1 : 0 šlo klatovské mužstvo ve 26. min. po přihrávce Kadlece brankou Hanzlíka. Jinak herně 1. poločas měl velmi slušnou úroveň, hrálo se v tempu, důrazně a obě mužstva předvedla řadu kombinací. Ve 2. poločase nastal zlom v 60.min., kdy domácím vyšla velmi pěkná akce tři hráčů, přetažený centr z křídla, následně zpětná přihrávka a náběh středem hřiště a koncovka z první, na kterou brankář Moravec neměl nárok. Neuplynula však ani 1 minuta, po chybě naších obránců domácí získali míč a jejich hráč se rozhodl ke střele ze vzdálenosti skoro 30 m a skončilo to v síti brankáře Moravce,když  míč mu prošel mezi nohami. Zbytek utkání již byl v režii domácích, snažili se držet míč, kombinovat a zakončovat střelbou.

„Celkově lze hodnotit utkání jako velmi zdařilé, mělo svou kvalitu a jako přípravné splnilo účel. Přesto naše mužstvo mělo ještě v závěru utkání  tři šance skóre srovnat, hráčům chyběl v koncovce potřebný důraz . Trenér Vašica měl pouze dva hráče na střídání a proti kvalitnímu soupeři, který vystřídal daleko větší počet hráčů to byl určitě velký handicap. “ doplnil k průběhu druhého přípravného zápasu Klatov na jihu Čech sekretář klubu Ján Gašpár.

Sestava SK Klatovy 1898:  Moravec - Vítovec (46.min. Štengl), Mészáros, Veselka, Jiří Matějka - Skala (46. min. Martin Brož), Kadlec, Janda, Tomáš Matějka - Lužný, Hanzlík





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku