Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
KATOVICE – HORAŽĎOVICE 1 : 4 (0 : 2)

KATOVICE – HORAŽĎOVICE  1 : 4 (0 : 2)

Po třech tréninkových jednotkách,  kterými v týdnu zahájil třetí tým minulého ročníku krajského přeboru z Horažďovic letní přípravu na podzimní sezónu absolvoval v sobotu na skvěle připravené náhradní hrací ploše v Katovicích k první přípravný  duel. Proti domácímu soupeři, čtvrtému týmu 1.A třídy jihočeského regionu nastoupli svěřenci trenéra M. Čadka bez pěti hráčů základní sestavy ve  které chyběli z různých důvodů Beránek, Čadek, Stulík, Greger a Chod.

Po první půlhodině hry se hosté do konce první půle dvakrát střelecky prosadili , když dvoubrankový náskok do kabin zajistili Křivanec a Melka. Po přestávce zvýšil  Kotrba na 0 : 3. Domácím se podařilo snížit na 1:3 z přímého kopu, ale poslední slovo měl pět minut před koncem Mičkal, který využil chby domácího gólmana a upravil na konečných 1:4.

„. Využili jsem  nepřítomnosti zkušených hráčů   k tomu , aby dostali příležitost další  hráči  širšího kádru. Zápas měl všechny znaky přípravy a byl pro naše hráče kvalitním tréninkem“ uvedl k utkání manažer hostů Milan Koželuh. „V příštím týdnu se bude náš tým připravovat v domácích podmínkách a další herní přípravu absolvuje v neděli v Blatné, kde se od 13:00 hodin koná fotbalový turnaj“ dodal k nejbližšímu programu reprezentantů horažďovické kopané jejich manažer.

Branky: Křivanec, Melka F., Kotrba, Mičkal.

Sestava Horažďovice : Macloun (Kozlík) – Pintíř, Forman J., Šafanda, Cihlář, Křivanec, Janouškovec, Jůda, Kotrba, Mičkal, Melka, Nauš, Koc, Sova.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku