Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PŘEDALY SE POHÁRY A UŽ SE LOSOVAL NOVÝ FOTBALOVÝ ROČNÍK

PŘEDALY SE POHÁRY A UŽ SE LOSOVAL NOVÝ FOTBALOVÝ ROČNÍK

 

Jitka Kilbergerová  - Klatovský deník

Předání pohárů třem nejlepším fotbalovým  týmům dospělých a mládeže, které v minulé sezoně hrály v okresních soutěžích, blahopřání a předání ocenění jubilantům k jejich životním výročím a rozlosování okresních soutěží pro ročník 2012/2013 bylo tradiční náplní letního losovacího aktivu, který se uskutečnil v úterý v Klatovech.

Letos bylo na aktivu při příležitosti významných životních jubileí oceněno pět funkcionáři – Pavel Vacek ze Sokola Běšiny, Vojta Marek ze Sokola Nalžovské Hory, Stanislav Pavlovský z Chanosu Chanovice, Vladimír Peksa z SK Bolešiny a Stanislav Steiner z Okuly Nýrsko.

Nový fotbalový ročník se již pomalu blíží, krajský přebor, 1. A třída a všechny okresní soutěže mužů startují již 11. srpna. Kluby se již začínají připravovat, ale na aktivu byl čas i na hodnocení ročníku 2011/2012.

„Myslím, že s minulým ročníkem můžeme být spokojeni. Kluby v působnosti Okresního fotbalového svazu Klatovy se na rozdíl od minulých ročníků chovaly hodně disciplinovaně, což se odrazilo na výši pokut a postihů, které byly uděleny. Samozřejmě ale pořád přetrvávají drobné nedostatky. Spokojeni jsme i s tím, že soutěže se obešly bez větších problémů. Týmům, které postoupily do vyšších soutěží, blahopřejeme a přejeme jim, aby to zvládly,“ zhodnotil fotbalový ročník 2011/2012 předseda sportovně technické komise Okresního fotbalového svazu Klatovy Vratislav Krulich.

I když to ke konci ročníku hlavně v 1. B třídě, skupině B vypadalo na katastrofický scénář, že sestoupí víc klubů z Pošumaví a to se odrazí i na okresních soutěžích, nakonec se to naštěstí nestalo, z 1. B třídy sestoupily jen Chanovice. „Z toho, že nakonec z této soutěže nesestoupilo víc mužstev z Pošumaví, jsme měli radost, počet našich týmů v ní zůstal prakticky zachován. Věříme, že Dlouhá Ves, dlouholetý účastník 1. B třídy, se ze sestupu poučila a že nyní v této soutěži vydrží delší dobu. Co letos bude asi hodně zajímavé, bude krajský přebor, ve kterém je Pošumaví zastoupeno hned čtyřmi týmy – Horažďovicemi, Klatovy, Sušicí  a Luby. Těší nás to, budou derby, tím také větší návštěvy a ušetříme na cestovném,“ dodal se smíchem Krulich.

Foto z aktivu   ZDE  

Rozlosování jednotlivých soutěží, ve kterých budou v nastávajícím ročníku kluby z Pošumaví bojovat o body a pozice je k dispozici již nyní na web. stránkách OFS  (vyberte na tomto odkaze druh soutěže a v pravé listě pak část LOS SOUTĚŽE) .





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku