Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
GENERÁLKU NA NOVÝ ROČNÍK SI ODBUDE STRÁŽOV V KOLOVČI

GENERÁLKU NA NOVÝ ROČNÍK SI ODBUDE STRÁŽOV V KOLOVČI

SK Kovodružstvo Strážov po podzimní části minulého soutěžního ročníku kdy přezimoval  v tabulce na osmém místě si na jaře ještě polepšil o dvě místa . Před začátkem jarní části prohlásil trenér Strážova a nový předseda klubu Petr Presl, že by byl spokojen s umístěním  do pátého místa. Jeho svěřenci tak skončili jeden stupínek od vysněného cíle. Šesté místo vzhledem k velké vyrovnanosti soutěže místo  je proto není pro nově se tvořící omladěný tým , který se blýskl  např. výhrou na hřišti nakonec postupujícího celku do 1.A třídy ve Spáleném Poříčí je pro nový ročník příslibem.

Podzimní část nového ročníku 1.B třídy  kterou zahájí Strážov  v prvním kole  26. srpna na domácím hřišti, kdy  přivítá nově zařazený tým do této skupiny rezervu SK ZČE Plzeň. vyplní Strážov  krátkou tréninkovou přípravou  jehož součástí budou tři přípravné zápasy.

Podle informací získaných od kouče  Petra Presla k prvnímu duelu zajíždí Strážov  dne 29. července do Hrádku u Sušice, druhý přípravný zápas  se koná týden později  ve Strážově. Soupeřem kováků  bude v neděli 5. srpna účastník 1.B třídy sk.A FK Staňkov . V generálce na premiérový soutěžní zápas nového ročníku s plzeňskými energetiky nastoupí SK Kovo Strážov v Kolovči proti dalšímu účastníku 1.B tř. sk.A Slavoji Koloveč B.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku