Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
DO KLATOV MÍŘÍ ZÁSTUPCI FOTBALOVÝCH KLUBŮ

  DO KLATOV MÍŘÍ ZÁSTUPCI FOTBALOVÝCH KLUBŮ

Na úterý 10. července svolal Okresní fotbalový svaz letní aktiv zástupců fotbalových klubů v působnosti OFS Klatovy . Program aktivu  který se koná od 16:30 hodin  v kavárně hotelu Rozvoj v Klatovech  bude rozdělen do dvou částí. V první části proběhne vyhodnocení uplynulého soutěžního ročníku 2011/2012  předáním diplomů a pohárů které obdrží první tři kolektivy v soutěžích mužů a dorostu . V této slavnostní části převezmou jubilanti při příležitosti svých  životních výroční ocenění , které jim udělil výkonný výbor OFS.

V druhé části proběhne rozlosování nového soutěžního ročníku 2012/2013. Do něho se přihlásilo v soutěžích dospělých  a dorostu stejný počet družstev jako do ročníku předešlého. V OP  a III. třídě bude startovat 14 družstev, ve dvou skupinách IV. třídy pak po třinácti kolektivech. V tomto ročníku bude mít svojí premiéru nově založený klub FK Budětice 2012 který bude hrát své domácí zápasy na hřišti v Rabí. V OP dorostu startuje znovu osm celků, když Sokol Mochtín a Chanovice , týmy které postoupily  do krajské soutěže nahradí nově vytvořené dorostenecké kolektivy Sokola Švihov a SRK Železná Ruda.  Obě žákovské kategorie v OP starších  a mladších žáků  budou mít po 12 účastnících. Ve starších žácích  nově přibyl  Sokol Měčín a TJ Sušice B. OP mladších žáků zaznamenal oproti předcházejícímu ročníku nárůst o dva nové týmy  N. Hory a FC  Švihov.

VV OFS Klatovy na návrh sportovně technické komise a trenérské rady schválil, že již tento ročník v kategorii starších a mladších přípravek se bude hrát po vzoru mladších přípravek turnajovým způsobem. Z tohoto důvodu také uzávěrka přihlášek pro tyto dvě věkové kategorie je stanovena  na 15. srpna 2012.STK na losovacím aktivu proto nepřipustí jakékoliv snahy vyvolaných z řad některých klubů o revizi tohoto rozhodnutí. Systém , kterým se budou soutěže přípravek hrát je již dva roky úspěšně testován v podmínkách OFS Klatovy a  bude od příštího ročníku 2013/2014 povinný pro všechny kluby organizované  ve FAČR !!!!

Prezence účastníků aktivu a pozvaných hostů je v místě jeho konání  od 16:00  - 16:20  hodin . Při prezenci prokážou  kluby prostřednictvím svých zástupců písemným dokladem (výpisem z účtu, poštovní poukázkou), že mají provedenu úhradu pohledávek za I.pol. 2012 a vklady do nového ročníku (pouze dospělí).Součastně předloží požadavky na vyhotovení rozpisů soutěží pro potřeby klubů s tím, že jeden výtisk obdrží každý klub zdarma. 

O zařazení družstev do nového ročníku a jeho rozlosování  budeme naše čtenáře následně informovat.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku