Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OSLAVY 75 LET FOTBALU V BĚŠINECH SE VYDAŘILY

OSLAVY 75 LET FOTBALU V BĚŠINECH SE VYDAŘILY

Pavel Vacek, Miroslav Sedlmaier

Víkendovou akci v Běšinech začal úvodním proslovem, přivítáním všech účastníků, všech hostů a sponzorů rekonstrukce hřiště stávající starosta Sokola Luděk Malát ml.Přestřižení slavnostní pásky k otevření hřiště se chopili bývalý kanonýr a legenda Josef Mayer se sekundujícím nejaktivnějším tahounem všech akcí Luďkem Malátem st.

Oslavy běšinské kopané pokračovaly připraveným turnajem mužů. Do něho se domácím vstup vydařil, když vyhráli soupeřem z Plzně – Litic 1:0 zařídil autor jediné branky dorážkou Martin Ceplecha. V dalším průběhu tohoto duelu Běšiny nevyužily ani výhody navýšení skóre z PK ani z dalších vyložených šancí.

Ve druhém duelu SV Schaufling ( SRN ) ve vyrovnané utkání ve kterém hosté z Německa dokázali využít každou šanci a zaslouženě po vítězství nad FK Chelčice 3:0 postoupili do finále.

Zápas o 3.místo mezi Plzeň-Litice a FK Chelčice skončil bezbrankovou remízou a tak přišly na řadu pokutové kopy. V nich byly šťastnější Litice a i díky nejlepšímu brankáři turnaje Jakubovi Tihlaříkovi vyhráli 7:6.

Ve finále pak Běšiny porazily SV Schaufling 3:1, když musely obracet nepříznivý stav 0 : 1 . V dalším průběhu brankami Jaroslava Vališe, Martiny Ceplechy a Stanislava Vítovce si nenechaly ujít první úspěch na svém, domácím zrekonstruovaném stánku v Běšinech.

V individuálním vyhodnocení byl nejlepším hráčem celého turnaje vyhlášen domácí Václav Matějka. Na hladkém průběhu turnaje se podílela bezchybným rozhodováním trojice rozhodčích Josef Javorský, František Petrželka, Tomáš Míšek . Turnaj navštívilo na 200 spokojených diváků.

Běšinský víkend s fotbalem zakončilo nedělní utkání SG Sokola Běšiny s ženským týmem Sokola Neznašovy které skončilo skórem 5:1 pro domácí fotbalové veterány . Bran ky .

Góly obstarali za hosty Martina Kolářová, za domácí SG vyrovnával otec střelkyně Zdeněk Kolář, po té se ještě prosadili Petr Bohuslav, Václav Matějka, Roman Jahoda, Pavel Vacek. Rozhodčími tohoto duelu byli Ladislav Lecjaks, Jindřich Štrasser, Adam Vacek.

Foto 4x : Jitka Kilbergerová - redaktorka Klatovský deník





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku