Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
LOS KRAJSKÝCH FOTBALOVÝCH SOUTĚŽÍ

 

LOS KRAJSKÝCH FOTBALOVÝCH  SOUTĚŽÍ   NOVÉHO ROČNÍKU  NA WEBOVÝCH STRÁNKÁCH OKRESNÍHO FOTBALOVÉHO SVAZU  KLATOVY  !

 

Vážení  návštěvníci mých webových stránek  !

Okurková sezóna která nastala mezi skončeným starým ročníkem 2011/2012 a  zahájením nového  2012/2013  který začne již na konci první dekády měsíce srpna  bude období dovolených, prázdnin a také přípravy na novou podzimní část  fotbalových soutěží.   

Po stránce funkcionářské nelze  ale vůbec na  nějaký odpočinek pomýšlet.  Z pozice sekretáře OFS  Klatovy o tom vím své a z pozice autora těchto webových stránek  prakticky  jde o permanentní práci tak, aby byli návštěvnici  stránek Fotbal – Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko  na  www.sumavanet.cz/fotbal  stále v obraze o nejaktuálnějším dění v našem regionu.

Dalším důkazem je  následující informace. Jen několik hodin po včerejším rozlosování krajských fotbalových soutěží nového ročníku 2012/2013 které proběhlo v Plzni mají možnost se příznivci fotbalu seznámit s rozlosováním všech krajských soutěží s účastí týmů z působnosti OFS Klatovy .

Rozlosování jsem zpracoval na základě  získaných , dostupných podkladů  a věřím, že můj počin  přispěje k rychlé informaci klubů, jejich funkcionářů  a všech fotbalových příznivců  z Pošumaví  a je k dispozici ! Stačí si jen několikrát kliknout a jste v obraze, jak to asi na podzim bude vypadat. V této souvislosti je třeba připomenout, že v termínech rozlosování(hracích dnech a začátcích) může dojít ke změnám. Kluby mají možnost využít  následujících cca dvou týdnů k tomu, aby si hlášenkami upravily začátky a termíny utkání podle potřeb zabezpečení koordinace startu všech svých týmů  v průběhu podzimu 2012. Obdobně tomu bude po provedení rozlosování okresních soutěží.

 

Stejně tak bych rád provedl i zveřejnění rozlosování okresních soutěží  nového ročníku, který proběhne na letním losovacím  aktivu OFS Klatovy v úterý 10. července 2012 od 16:30 hodin v hotelu Rozvoj v Klatovech.

Miroslav Sedlmaier





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku