Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
POHÁR STAROSTY ZŮSTAL V MĚČÍNĚ

POHÁR STAROSTY ZŮSTAL V MĚČÍNĚ

 

V  Měčíně jsou velice pyšní na letošní úspěchy svých mladší žáků, kteří v silně obsazeném okresním přeboru v konkurenci  deseti týmů dokázali získat  na krásné druhé místo zasloužené stříbrné medaile. Právě pro tuto věkovou kategorii Sokol Měčín  na svém hřišti pod patronací starosty města Měčín  Stanislava Skaly  uspořádal uplynulou sobotu celodenní  turnaj O pohár starosty města Měčín.V úvodu je třeba připomenout, že tento  turnaj měl vysokou úroveň díky kvalitě týmů, které divákům předvedli opravdu pěkné   a napínavé fotbalové zápasy.

V dopoledních hodinách proběhla dle rozlosování série zápasů ve kterých se rozhodovalo o účasti v souboji o konečné umístění. O přestávce, po odehrání základní části, vystoupily mažoretky Modern  z Klatov. Bylo to příjemné zpestření pro hráče i diváky. Zároveň probíhala dovednostní  soutěž (hlavičky, nožičky), které se zúčastnili vždy dva zástupci z každého týmu. Pro tři nejlepší pak byly připraveny pěkné ceny.

Po čtvrtfinálových zápasech zavládla někde radost, jinde zklamání, ale to ke sportu patří.

Po bojích o umístění, se naplno rozjely napínavé semifinálové zápasy a bylo opravdu na co koukat! Následovaly  zápasy o 5. a 7. místo a po nich se hrálo o pořadí na stupních vítězů.

Utkání o 3. místo :

SK KDYNĚ 1920 -  SK ZČE PLZEŇ  0:0.

Po penaltovém rozstřelu  3:4 se z 3. místa radoval tým  Kdyně.

Finále :

BANÍK STŘÍBRO - SOKOL MĚČÍN 0:2

Pořadatelé  turnaje neskrývali radost, že do finálového zápasu se probojoval  domácí Sokol Měčín . Druhému  týmu  letošního ročníku okresního přeboru ve své věkové kategorii po  vyrovnaném souboji s dalším finalistou  ze Stříbra se podařilo v samotném závěru  utkání dvakrát skórovat a tím vybojovat pro svůj klub 1. místo a přidat tím další vavřín na vrub tohoto kolektivu.

Vítěz turnaje Sokol Měčín

Pořadí nejlepších týmů: 1. Měčín, 2. Stříbro, 3. Kdyně, 4. SK ZČE Plzeň.

Závěrečný ceremoniál, proběhl ve skvělé a přátelské atmosféře a tak to má ve sportu být. Ceny, poháry a medaile předal starosta města Měčín Stanislav Skala.Sokol Měčín zvládl roli pořadatele turnaje ke spokojenosti všech zúčastněných  , kterým děkuje za účast a také děkuje  všem partnerům kteří se na této akci jakýmkoli způsobem podíleli, realizačnímu týmu turnaje a  to zejména  R. Votípkovi, který celou akci věcně a vtipně moderoval, dále R. Žižkovi a L. Sládkovi, kteří jsou zároveň  trenéry vítězného týmu.

  





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku