Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
FOTBALISTÉ LUB SI DNES ZAHRAJÍ PRVNÍ BARÁŽOVÉ UTKÁNÍ O POSTUP

FOTBALISTÉ LUB SI DNES ZAHRAJÍ PRVNÍ BARÁŽOVÉ UTKÁNÍ O POSTUP

Jitka Kilbergerová –redaktorka Klatovský deník


Fotbalisté Startu Luby umějí pořádně zamotat hlavy svým fanouškům. Poté, co jim v minulých letech potrápili nervovou soustavu v baráži o udržení se v 1. A třídě, letos je budou napínat znovu, ale mnohem příjemněji – baráží o postup do krajského přeboru.

Lubský Start skončil po podzimní části 1. A třídy ročníku 2011/2012 na 13. místě tabulky se ziskem devatenácti bodů. Ale během zimní přestávky lubské fotbalisty asi někdo polil živou vodou a nastartoval parádní druhou část ročníku – na jaře vybojovali 36 bodů a stali se asi největším překvapením druhé nejvyšší krajské soutěže, když v konečné tabulce obsadili 4. místo, které znamená možnost zahrát si baráž o postup do krajského přeboru.

Do baráže jim los určil soupeře z Bolevce a první duel je na programu dnes od 17 hodin na hřišti v Lubech. Odveta se hraje v neděli 24. června od 17 hodin na hřišti Bolevce.

„Samozřejmě se všichni moc těšíme, je to pro nás něco nového. V komentářích v Deníku po skončení letošního ročníku bylo uvedeno, že baráž o postup je pro Luby třešnička na dortu po vydařené jarní sezoně, a přesně tak to vnímáme. Budeme se snažit. Když to vyjde, vyjde, když to nevyjde, nevyjde. Měli bychom nastoupit v kompletní sestavě kromě dvou hráčů, Martina Vejskala a Míry Šůse,“ řekl Deníku lubský trenér Pavel Bečka.

 

 

 



 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku