Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní přebor dorostu 6. kolo 16. – 17.6.2012

 

OKRESNÍ PŘEBOR   DOROSTU

 

VE  SVÉRADICÍCH NENAŠLI TRENÉRA, DOROST KONČÍ 

 

Posledním šestým kolem skončila druhá , finálové část okresního přeboru dorostu.Ta byla rozdělena podle umístění v základní části do dvou skupin. V té první o 1. – 4. místo dominovaly stejně jako v celém ročníku kolektivy Sokola Mochtín a Chanos Chanovice. Nestává se často, aby dva týmy si udržely takovou výkonnost i vyrovnanost od podzimu do závěrečného kola jako tomu bylo u těchto klubů. Přesto z tohoto souboje musel vzejít vítěz a tím byli   svěřenci mochtínského trenéra   Jaroslava Pavlíka. Základem jejich prvenství bylo vítězství na domácím hřišti nad svým největším rivalem z Chanovic. Oba kolektivy , jak již jsme uvedli přeboru dominovaly , když Mochtín hrál zodpovědně od obrany, která inkasovala pouhých devět branek  a Chanos zase projevil větší hlad po gólech a čtvrtou brankou v závěrečném kole v Hrádku zakončil svojí gólománii na 90 brankách.

Ve finálové části o 5. – 8. místo  podle očekávání skončil nejlépe Sokol Pačejov a v této závěrečné části se dokázal výtečně zvednout svéradický dorost hrající pod hlavičkou léčka FK Horažďovice, který vyrovnal bodové manko ze základní části  a v posledním kole se odpoutal z posledního místa tabulky. V této souvislosti přišla nečekaná zpráva z tábora FK Svéradice ve které se uvádí, že přestože ve Svéradicích je k dispozici pro příští sezónu přes 20 hráčů dorostenecké kategorie, dorostenecký tým zde končí a nebude pokračovat ani formou rezervy propojené s Horažďovicemi, jako v posledních dvou sezónách. Hlavní příčinou je, že se za dva měsíce nepodařilo sehnat trenéra, který by družstvo vedl, neboť stávající kouč Vlastimil Beránek končí!

Zní to až neuvěřitelně právě z klubu, který o víkendu zakončil úspěšné tažení v 1.B třídě ziskem prvenství a postupem do 1. A třídy, že tým hrající druhou nejvyšší krajskou soutěž nebude mít v příštím ročníku ani žáci a ani dorost  a zachránit tento výpadek nemůže ani případné přihlášení kategorií přípravek. Svéradice byly klubem, který se v mládeži, resp. v žákovských okresních výběrech téměř pravidelně podílel výbornými jednotlivci na okresní žákovské reprezentaci konec konců hráče má, ale nebudou v klubu hrát, neboť nemají trenéra !

 

HRÁDEK - CHANOVICE 1 : 4 (1 : 1)

Branky : 39. Bigasz Robert - 12. Šebek Jan , 52. a 68.min Mrázek Martin ,72. Klásek Jakub .

Rozhodčí: Říha . ŽK 0 : 1. Diváků: 20.

 

MOCHTÍN - MALÝ BOR  9:0 (4:0)

Karel Šot

Souboj medailistů - prvního s třetím týmem tabulky, vyzněl jednoznačně pro domácí Mochtín. Soupeř přijel jen v deseti a  v prvním poločase podal kvalitní výkon. Pak se ale projevila silnější lavička domácího mužstva, které chtělo zakončit svoji úspěšnou sezonu "desítkou". Svěřenci TRENÉRA Jaroslava Pavlíka k tomu měli hodně blízko, ale ve druhém poločase zahodili minimálně dalších osm čistých golových šancí. I tak byla radost nadějných fotbalistů Sokola Mochtín veliká, jejich postup do krajské soutěže je zasloužený.   Branky : Jan More 2,  Zbyněk Smolík, Jaroslav Kanta, Jan Potužník, Jakub Bejvl, Mirek Zajíc, Jakub Rubáš a Radovan Madera , ŽK 1:3, ČK 0:1 (po 2 ŽK Fr. Metlička), rozhodčí Marek Mazanec z Lub, 30 diváků.

 

 

o 1 – 4. místo

 

 

 

1. Mochtín      6   5   1   0   68 :  9    53 

2. Chanovice    6   4   1   1   92 : 21    50 

3. Malý Bor     6   2   0   4   41 : 46    35 

4. Hrádek       6   0   0   6   26 : 49    17 

 

 

POSTUP :  Sokol,Mochtín do krajské soutěže !

 

o 5. – 8. místo

 

HORAŽĎOVICE B - JANOVICE 6 : 0 ( 0 : 0 )

Václav Dušek

Domácí dorostenci se rozloučili vítězstvím a současně odpoutáním od poslední příčky, kterou přenechali svému soupeři. Jen velká škoda, že přestože ve Svéradicích je k dispozici pro příští sezónu přes 20 hráčů dorostencké kategorie, dorostenecký tým zde končí a nebude pokračovat ani formou rezervy propojené s Horažďovicemi, jako v posledních dvou sezónách. Hlavní příčinou je, že se za dva měsíce nepodařilo sehnat trenéra, který by družstvo vedl, neboť stávající kouč Vlastimil Beránek končí.

Branky: 64.,74.,77.Makovec Jaroslav, 65.Prokopius Filip, 85.87.Greger Tomáš. Rozhodčí: Bala Petr, ŽK: 1:2, Diváků: 40

 

HRADEŠICE - PAČEJOV 0 : 1 (0 : 1)

Branka:37. Lukáš Plánička. Rozhodčí: Pena Miroslav : Diváků: 70.  ŽK: 1 : 1. ČK: 0 : 1 (Lukáš Plánička)

 

 

5. Pačejov        6   4   1   1   44 : 23    40 

6. Hradešice      6   1   1   4   29 : 46    21 

7. Horažďovice B  6   4   1   1   40 : 87    20 

8. Janovice       6   1   1   4   38 : 70    19 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku