Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
ÚSPĚCHY FOTBALOVÝCH NADĚJÍ STARTU LUBY

FOTBALOVÉ MLÁDÍ STARTU LUBY V TOMTO ROČNÍKU  DOMINOVALO  

Fotbalový klub  Startu Luby se má v končícím soutěžním ročníku 2011/2012 s čím chlubit. Dlouholetá práce s hráčským potěrem od těch nejmenších po starší žáky  se vrací a letos začala sklizeň plodů práce řady nejmenovaných funkcionářů a trenérů, kterým se jim při jejich fotbalovém růstu věnovali a dosud věnují. Ti kteří před sedmi , osmi roky  začínali s těmi nejmenšími nyní jsou již v té nestarší věkové kategorii starších žáků . Sahají po druhém místu a v příštím ročníku nebudou z důvodu postupu chybět mezi účastníky krajské soutěže žáků.

Ti kteří je do tohoto týmu budou posilovat byli strůjci prvního úspěchu  lubské kopané , mladší žáci, kteří s převahou vyhráli okresní přebor  mladších žáků.

V Lubech se činili i mladší a starší přípravy, když mladší zvítězili ve finálovém turnaji v Mochtíně .  Starší přípravka Startu Luby si počínala v průběhu celého soutěžního ročníku suverénně , když nenašla na podzim ani na jaře přemožitele a zcela po zásluze získal v OP této věkové kategorie  1. místo.  Lubská mladší i starší přípravka po  vítězství ve svých kategoriích byla nominována STK OFS Klatovy k reprezentaci fotbalu Pošumaví v krajském finále , které se koná příští sobotu 23.6. v Tachově a my oběma kolektivům  přejeme aby si to tam užily a co nejlépe fotbalové talenty kteří vyrůstají nadále v Pošumaví reprezentovaly .

Taková medailová žeň, ta se zase tak často v jednom klubu neopakuje. Ke vzpomínaným úspěchům  kolektivů  Startu Luby,  všem hráčům i funkcionářům blahopřejeme !

 

 
 




Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku