Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
FOTBALOVÝ TURNAJ PROLOV CUP SE KVAPEM BLÍŽÍ

Fotbalový turnaJ Prolov Cup se kvapem blíží

Michal Frous

Na přelomu června a července proběhne další ročník největšího fotbalového turnaje v malé kopané v plzeňském kraji. V termínu 30.6. - 1.7. 2012 se na fotbalovém hřišti v Neznašovech u Klatov utká několik desítek týmů o pohár pro vítěze a zároveň hodnotné ceny pro nejlepší celky. V loňském roce se do Klatov sjelo 50 družstev z celé republiky!

Hraje se dle pravidel malého fotbalu (5 hráčů + brankář), na hřištích o rozměru 40 x 20 metrů. Čas jednoho zápasu je 2x12 minut. Všechna utkání řídí kvalifikovaní rozhodčí.

Kvalitní sportovní program není to jediné, co je pro návštěvníky připraveno. Organizátoři jsou si vědomi, že turnaje se zúčastní velké množství družstev, kteří sice přijedou za dobrým sportovním zážitkem, ale zároveň chtějí v průběhu víkendu další doprovodný program. Ten je na Prolov cupu skutečně bohatý. Přítelkyně či manželky, kamarádi a všichni ostatní fanoušci a příznivci se mohou v průběhu celého víkendu těšit na dovednostní soutěže, atrakce pro děti, vodní fotbálek či nabídku výborného jídla a pití uvnitř v areálu. Celý víkend bude moderovat známý DJ Andale a v sobotu večer proběhne opět přímo areálu zábava pod taktovkou kapely Ukradený Vjecy. Pro účastníky je vstup zdarma.

Vzpomínky z celého víkendu pro vás zachytí profesionální fotograf.

V neděli turnaj vyvrcholí vyřazovacími boji a v odpoledních hodinách bude znám vítěz dalšího ročníku. Více informací naleznete na www.prolovcup.cz, neváhejte svůj tým přihlásit co nejdříve, kapacita turnaje je omezena. Jste srdečně zváni.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku