Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
JUBILANT JINDRICH KNÖDL SLAVÍ 80. NAROZENINY

JUBILANT JINDŘICH KNÖDL  SLAVÍ 80. NAROZENINY

 

Neuvěřitelných 80 let plodného života slaví 13. června Jindřich Knödl z Klatov. Svůj život zasvětil tělovýchově a sportu a sportovci a tělovýchovní funkcionáři na něj nezapomínají. Sám byl v mládí všestranným sportovcem , hrával nohejbal, tenis, malou  kopanou , ale učaroval ho fotbal. V něm vynikal jako výborný útočník a hlavně střelec. Jeho éra začala v žácích, pokračoval přes dorost až do mužstva dospělých. Oslavenec byl jedním z klatovské fotbalové jedenáctky, která vybojovala v roce 1956 postup do divize. Byl také prvním střelcem divizního gólu v Klatovech.

Po skončení sportovní kariéry začal trénovat mládežnická družstva a pracoval i jako trenér u mužstev dospělých. Jeho fotbalovou školou prošla celá řada dobrých hráčů. Svoji kamarádskou povahou si získával vždy lidi na svoji stranu.

K jeho 80. narozeninám mu blahopřejí bývalí spoluhráči a kamarádi. S blahopřáním přicházejí členové mateřského  SK Klatovy 1898 a široká sportovní veřejnost a k blahopřání se také připojuje OFS Klatovy i návštěvníci  našich webových stránek.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku