Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Z KRAJSKÉHO FINÁLE PŘIVEZL OKRESNÍ VÝBĚR BRONZOVÉ MEDAILE

Z KRAJSKÉHO FINÁLE PŘIVEZL OKRESNÍ VÝBĚR BRONZOVÉ MEDAILE

V krajském finále výběrů OFS   U – 13 ,  meziokresní soutěže v rámci PKFS  -  TALENT CUP  2011-2012 který se konal na kvalitně připraveném hřišti ve Vejprnicích se náš výběr musel obejít bez několika nemocných hráčů základní sestavy. I přes tyto problémy se kluci semkli  a předváděli pohledný kombinační fotbal. Po třech úvodních výhrách je čekal zápas o medailové příčky s velmi dobře hrajícím výběrem Domažlicka. V nejkvalitnějším zápase na turnaji se skóre přelévalo z jedné strany na druhou a po vítězství 3:2 se hráči OFS Domažlice radovali  z celkového prvenství na turnaji.

Náš výběr stál tento zápas spoustu sil a to se projevilo hned v následujícím utkání s OFS Plzeň-jih,kde si kluci vybrali jedinou slabou chvilku na turnaji a po bezkrevném výkonu hladce prohráli 4:0. Tento výsledek okresní výběr z Pošumaví  poslal v posledním zápase turnaje do boje o třetí příčku. Po zmobilizování sil, hráči  OFS Klatovy  neponechali nic náhodě a po jednoznačném vítězství 6:0 nad OFS Rokycany si zaslouženě odvážejí bronzové medaile.

OFS Klatovy reprezentovali: Hrachovec František,Bureš David,Vlček Michal,Brož Michael,Jána František,Brabec Jakub,Miškovič Filip,Pivoňka Michal,Skhlyarski Bohdan,Skýpala Jakub . Trenér:Juraši Josef . Vedoucí:Šmrha Miroslav.

Výsledky OFS Klatovy:

OFS Kt-OFS Tachov            1:0 branku dalMiškovič

OFS Kt-OFS Plzeň-město  2:1(Brabec,Pivoňka)

OFS Kt-OFS Plzeň-sever    6:0(Pivoňka 2,Jána,Bureš,Skhlyarski,Brož)

OFS Kt-OFS Domažlice      2:3(Jána 2)

OFS Kt-OFS PLzeň-jih        0:4

OFS Kt-OFS Rokycany       6:0(Skýpala 2,Miškovič,Brabec,Bureš,Pivoňka

Konečná tabulka:

1.OFS Domažlice     33 bodů

2.OFS Plzeň-jih        28

3.OFS Klatovy         24

4.OFS Plzeň-město 22

5.OFS Tachov             7

6.OFS Rokycany        7

7.OFS Plzeň-sever    3

 

Trenér okresního výběru Josef Juraši a vedoucí výpravy Miroslav Šmrha k vystoupení žákovské reprezentace OFS Klatovy uvedli: " Chtěli bychom klukům poděkovat za předváděné výkony a vystupování v celém ročníku Talent cupu. Bohužel ve finálové části tým nebyl ze zdravotních důvodů kompletní a tím přišel o možnost bojovat o příčky nejvyšší. Ale i přes tento  fakt sehráli kluci velice kvalitní zápasy a byli jsme  z jejich výkony velmi spokojeni.Chceme jim popřát co nejvíce  úspěchů v jejich další fotbalové kariéře."





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku