Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 23. kolo 26.-27.5.2012

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

 

LÍDR DOMA OPĚT  NEVYHRÁL

 

V posledních čtyřech zápasech neměl lídr tabulky Sokol Vrhaveč na domácím hřišti lehkých soupeřů. Na první tým v tabulce se vždy chce každý vytáhnout a letos se to hostujícím celkům ve Vrhavči daří. Platí to i o duelu  ve 23. kole , kdy si bod za remízu a druhý bod z penaltového rozstřelu odvezla sušická rezerva, která se tímto bodovým ziskem dostala na 3. místo. Pro Vrhaveč je to již po remíze se Sokolem Týnec a   s Dlouhou Vsí , které ještě předcházela prohra se Startem Luby B je další bodová ztráta, která může v závěrečném účtování v tabulce scházet.

Už také proto, že Dlouhá Ves po výhře venku nad Sokolem Běšiny se přiblížila k prvnímu místu na rozdíl jediného bodu. Prakticky poslední svojí velkou šanci na praktickou  naději záchrany pohřbil dlouholetý účastník okresního přeboru Tatran Velké Hydčice v souboji dvou posledních týmů tabulky . Vzhledem k negativnímu vývoji v tabulce 1.B třídy , ze které je více než pravděpodobný sestup minimálně jednoho( sestupují přímo bez ohledu na případné další sestupy minimálně dva celky s nejmenším počtem bodů) jsou nadále vážně ohroženy Žihobce a Mochtín B. Ještě se hraje o devět bodů a tak nic jisté  nemají ani Týnec a Velký Bor.   

 

JANOVICE - NEZAMYSLICE  4 : 2(2 : 1)

Václav Slivoň

Dukla chtěla odčinit nepovedený zápas v Dlouhé Vsi a nutno říct , že hlavně v prvním poločase se jim to i dařilo , protože předváděli velmi pěkný fotbal , který bavil ochozy . Domácí tým od úvodu měl oproti hostům výraznou převahu . Překvapením tak trochu bylo , že právě hostující tým se z první vážnější situace prosadil jako první.To ve 12 min rychlostně nedal šanci domácí obraně M.Soutor a pohlednou akci zakončil střelou k tyči 0 : 1. Dukla odpověděla velmi brzy , když ve 14 min skóroval V.Slivoň 1 : 1. Rychlý obrat ve výsledku dokonal domácí tým v 17 min , pěknou kombinaci zakončoval D.Kološ střelou z 8 metrů k tyči 2 : 1. Dukla do poločasu si vypracovala dalších 5 velmi slušných příležitostí , bohužel zakončení již nemělo gólovou příchuť.Ve druhém poločase Nezamyslice přidaly a opticky srovnaly krok s domácím týmem. Uklidnění do domácích řad přinesl v 61 min P.Petruška , který pěkným lobem překonal hostujícího brankáře 3 : 1 . Definitivní jistotu dal domácím v 74 min V.Valečka kuriózním gólem , to z původně zamýšleného centru se vyklubal pěkný oblouček , míč po odrazu od tyče trefil hostujícího brankáře a od něj se míč odrazil do branky 4 : 1. Dukla mohla další branku přidat v 80 min z penalty , bohužel pro domácí M.Urban trefil pouze tyč. Hosté kosmeticky upravili výsledek v 86 min, kdy se po pěkné kombinaci trefil O.Musil 4: 2.

Diváci odcházeli z janovického stadionu spokojeni , protože viděli pěkný fotbal .

Sestava domácího celku – K.Šnejdar  – J.Macura – T.Suk ( 46 R.Holý )  , D.Kološ ( K ) , R.Mandák –  J.Müller ( 70 R.Diviš )  ,P.Petruška , M.Urban, V.Valečka  – V.Slivoň, M.Hájek

Branky:14.Slivo Václav,17.Kološ David,61.Petruška Patrik,74.Valečka Václav,-12.Soutor Mar., 86.Musil Ondřej.  Rozhodčí: Mazanec Marek . ŽK: 1:3. Diváků: 50.

 

VRHAVEČ - SUŠICE  B   0 : 0 (0 : 0) PK 2:4

Jindřich Pacner

V předposledním utkání na domácím hřišti v tomto ročníku OP přivítala Vrhaveč celek Sušice“B“.Hostující tým přijel pouze v deseti lidech a tak se zdálo,že utkání bude jednoduchou záležitostí pro domácí hráče,ale bohužel tomu tak nebylo.Hostující tým se soustředil především na defenzivu a sporadicky vyrážel do rychlých protiútoků po domácích chybách.I když se hrálo prakticky na jednu bránu,tak se domácí hráči nemohli dostat k pořádnému zakončení,protože střed hřiště hostující hráči dobře zahustili a centry které přicházely ze stran neměly potřebnou razanci a pokud ano,tak si s nimi poradila obrana hostů společně s gólmanem.Hostující hráči měli v I.poločase dvě 100% šance na vstřelení gólu,ale i ty zůstaly nevyužity.Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Obraz hry ve II. poločase se víceméně podobal tomu z I.poločasu.Domácí stále hráli do plných a hosté opět spoléhali na nějaký ten brejk.V tomto duchu se nesla zbývající část zápasu. Domácím se nepodařilo najít recept na zhuštěnou obranu hostů a tak utkání skončilo nerozhodně . Diváci se tak mohli těšit na střelbu pokutových kopů ve kterých  měli více štěstí hosté a dva získané body je vynesli v tabulce na  3.místo.

SestavaVrhaveč: O .Pressl - J.Potužník(K), V.Mayer, V.Tomaka, V.Hrach - L.Lorenc - M.Skřivánek, P.Reitmajer,  T.Jandečka- T.Vejskal,M.Minařík. Střídali: L.Vacovský, D.Hrach, J.Skřivánek, J.Pacner

Rozhodčí: Pastyřík Vladimír. ŽK: 1 : 0. Diváků: 70.

 

HRÁDEK - ŽELEZNÁ RUDA 4 : 2(2 : 0)

Branky: 20.Kutil Libor,33.Adamec Tomáš,51. Mareš Karel,57.min Švelch Jakub - 68. Gajdůšek David,85. Lehečka Jakub ,  Rozhodčí: Hájek Zdeněk,Brůha Radek,Cihlář  Jan.  ŽK: 2 : 2. Diváků: 50 

 

TÝNEC  - MOCHTÍN   3 : 1 (0 : 1)

Branky : Fait Zbyněk,Fraus Michal,Mužík Radek - Potužník Jan

Rozhodčí  : Javorský, Bína, Hovorka . ŽK: 2 : 2. Diváků: 40.

 

VELKÝ BOR –  LUBY B  1 : 1 (1 : 1) PK 4:3

Miloslav Kolář

V očekávaném zápase s lubskou rezervou si domácí bodovým ziskem chtěli pojistit nesestupové umístění v tabulce. A tak v úvodu zápasu zatlačili hosty na vlastní polovinu a vytvářeli si herní převahu. V 8‘ šla střela Turka ze šestnáctky po zpětné přihrávce Šimanovského těsně nad,  ale ve 14‘ se Šimanovský z PK po faulu na něj samotného již nemýlil. Poté hra znervózněla a když se hostům ve 40‘ také z PK podařilo vyrovnat, odcházeli soupeři do šaten s nerozhodným výsledkem. Na začátku druhé půle zachránila po rohovém kopu hostů domácí tyč a vzápětí naopak hosté také po rohovém kopu vykopávali střelu Kulhánka z brankové čáry. Domácí přidali důraz  a mohli jít do vedení, ale po faulu na Červeného v 60‘ Šimanovský nepřijal výzvu v podobě neproměněného PK – tyč! V nervózně dohrávaném utkání se sérií ŽK si šance vytvářela mužstva na obou stranách, tu poslední hostů v závěru utkání bravurně kryl Václavík. V penaltovém rozstřelu se štěstí přiklonilo k domácím, když nejprve domácí Kopal dal vedle, ale čtvrtého exekutora hostů Václavík vychytal a pátý trefil tyč. Domácí se tak po zásluze za bojovnost mohli radovat ze zisku důležitých dvou bodů.

Branky:  14.Šimanovský Robert(PK)  – 40. Smolík Pavel (PK)

Rozhodčí:Petržilka Jiří,Hessová Tereza, Špindlerová Zuzana;ŽK:5 : 5.Diváků :60

 

ŽIHOBCE - VELKÉ HYDČICE   1 : 0 (1 : 0)

Rozhodčí:Harmady M., Hessová T.,Petrželka F. Branka:  20.  Drobný Milan. ŽK: 4 : 3. Diváků: 80.

 

BĚŠINY - DLOUHÁ VES  1 : 2 (0 : 1)

Branky: 53. Matějka Václav - 45. Páleník, 56. Hubený. Rozhodčí: Bureš Jiří. ŽK: 2 : 1.  Diváků: 50.

 

 

 1.  Vrhaveč           23  14   7   2   40: 22    53

 2.  Dlouhá Ves        23  16   3   4   64: 21    52

 3.  Sušice  B         23   9   8   6   50: 36    41

 4.  Nezamyslice       23  12   3   8   51: 40    41

 5.  Hrádek            23  11   4   8   39: 34    40

 6.  Železná Ruda      23  11   4   8   55: 50    39

 7.  Běšiny            23   8   9   6   37: 28    38

 8.  Janovice          23   8   7   8   55: 47    35

 9.  Luby B            23   7   9   7   43: 34    32

10.  Velký Bor         23   7   3  13   43: 55    27

11.  Týnec             23   7   3  13   47: 58    26

12.  Mochtín B         23   6   3  14   30: 55    23

13.  Žihobce           23   5   6  12   29: 65    22

14.  V. Hydčice        23   2   7  14   19: 57    14

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

 

JANOUŠKOVEC STRŮJCEM VELHARTICKÉHO DEBAKLU

 

Dvacáté třetí kolo III. třídy přineslo rekordní výsledek v podobě vysoké , dvouciferné výhry horažďovické  doma nad hosty z Velhartic. Hlavním strůjcem jejich debaklu byl kannonýr Janouškovec, autor šesti branek lídra tabulky. Remízou v Hradešicích si Bolešiny zdramatizovaly cestu za postupem . Největší soupeř o druhé postupové místo Bolešin Sokol Měcholupy si doma poradil se Sokolem Neznašovy a dotáhl se před nedělním  přímým soubojem Bolešiny – Měcholupy na svého nejbližšího soupeře na rozdíl jediného bodu.  

MYSLÍV - STRÁŽOV B  0 : 1 (0 : 1)

Vaněk Josef

Domácí od úvodních minut nastoupili pouze z 10 hráči v poli a hosté si vytvořili převahu, která vyústila ve 14 min. v branku a jak se později ukázalo ve vítěznou. Z levé strany odcentroval Kreibich K. do pokutového území a tam Kalista R. prostřelil domácího brankáře 0 : 1. Ve 32 min. již byli domácí kompletní, ale do konce poločasu měli převahu hosté.Ve druhém poločase se hra vyrovnala. domácí měli v 80 min. velkou šanci na vyrovnání, ale střela skončila mimo branku. V závěru utkání měl dvě šance Franc J.kdy šel sám na domácího brankáře. V prvním případě ho vychytal brankář a ve druhém byl v pokutovém území faulován a tak se k zakončení nedostal. Zápas skončil výhrou hostů, ale výkon mužstva nebyl zrovna ideální.Velké množství nepřesných přihrávek do finální fáze útoku i ve hře znamenalo, že jsme vstřelili pouze jednu branku. K utkání jsme nastupovali bez 3 zraněných hráčů Hosnedl J., Kollross P., Soušek J., kteří přibyli k ostatním zraněným hráčům a také nemohl nastoupit Weber P., který měl povinnosti u hasičů.Tolik hráčů mimo hru v závěru soutěže mužstvo ve své historii ještě nemělo.                   

Branka: 15. Kalista Robert.  Rozhodčí: Blaheta Josef. ŽK: 0 : 1. Diváků: 50.

Sestava - Vaněk L., Janda V., Kalista K., Hosnedl M., Švůgr T., Míšek L., Franc J., Kalista R., Kreibich K., Vlček L., Koláček O. 

 

VEŘECHOV - BEZDĚKOV   1 : 1 (0 : 1)

Jaromír Hnídek

Domácí nastoupili opět v silně kombinované sestavě kvůli zranění hráčů, výsledek považuji za dobrý. V prvním poločase měli hosté převahu, branku vstřelili po chybě stopera. Ve druhém poločase domácí zlepšili svůj výkon, bojovností dosáhli zaslouženého vyrovnání. Na obou stranách hráči neproměnili několik šancí.

Branky:85. Hlaváč Jaromír – 19. Tuček Tomáš. Rozhodčí:Lažánek KarelŽK: 2:1.Diváků : 60.                 

 

FK HORAŽĎOVICE „B“ – VELHARTICE   13 : 0  (6 :0 )             

Branky:48., 54., 57., 60., 75., 82. Janouškovec, 2., 7. Hanzal,  17., 38. Lávička, 10., 72. Mičkal, 6. Augustín  . Rozhodčí: Staněk Luděk; ŽK:1: 2;Diváků :60.

 

HRADEŠICE B  - BOLEŠINY  0 : 0(0:0)

Rozhodčí: Koura Radim. ŽK 3 : 1. Diváků: 70.

 

NALŽOVSKÉ HORY - HARTMANICE 4:2(2:0)

Branky: 11.,59.(oba PK), 83.  Vaněk Luděk 30. Štěch Petr - 35. Drha Marek , 90. Matoušek Rudolf .

Rozhodčí: Javorský Josef, ŽK: 0:2. diváků: 60.

 

MALÝ BOR – HORY MATKY BOŽÍ  6 : 0 (1: 0)             

Josef Chalupný

Domácí hráči za celých devadesát minut nepustili hosty do gólové příležitosti a sami ještě krom branek pětkrát nastřelili konstrukci branky a zahodili řadu velmi dobrých příležitostí.

S přehledem odřídil mladý rozhodčí Mazanec.

Branky: 6., 76.Kocum Pavel, 50.Dvořák Václav, 60., 65.Jára Karel, 67.Hozman Václav. Rozhodčí:Mazanec Marek; ŽK:0:4; Diváků : 80.

 

MĚCHOLUPY - NEZNAŠOVY 6 : 2 (1 : 1)

Branky: 27. Blahouš Lukáš, 46., 60. Valečka Miroslav, 53. , 67. Tvrdík Ivan, 80. Kaňák Jan - 38. Langmajer Vladimír 70. Uldrych Kamil . Rozhodčí: Bureš Michal. Diváků: 50.ŽK: 0 : 4. ČK: 0 : 1 (63. Mundl Martin) .

 

 

 

 1.  Horažďovice B     23  20   2   1   84: 16    62

 2.  Bolešiny          23  14   7   2   69: 23    49

 3.  Měcholupy         23  15   3   5   61: 24    48

 4.  Bezděkov          23  12   4   7   50: 43    40

 5.  Malý Bor          23  12   1  10   62: 32    37

 6.  Strážov B         23  12   1  10   47: 45    37

 7.  Velhartice        23  10   4   9   42: 54    34

 8.  Hartmanice        23  10   3  10   42: 40    33

 9.  Hradešice B       23  10   2  11   42: 52    32

10.  Nalž. Hory        23   9   1  13   48: 60    28

11.  Veřechov          23   8   3  12   43: 50    27

12.  Neznašovy         23   7   2  14   40: 62    23

13.  Myslív            23   1   5  17   19: 59     8

14.  H. M.  Boží       23   1   2  20   16:105     5

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku