Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 19. kolo 28. – 29.4. 2012

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

Aktuální výsledky

 

VYHRÁL ŠŤASTNĚJŠÍ TÝM - DLOUHÁ VES DOPLATILA V NEZAMYSLICÍCH NA STŘELECKOU NEMOHOUCNOST

 

Ve šlágru kola okresního přeboru mužů přivítali doma fotbalisté Nezamyslic Dlouhou Ves. Přestože hosté byli po celý zápas jasně lepší, fotbalová štěstěna jim vůbec nepřála. Ani z mnoha šancí nedokázali vstřelit gól, naopak velmi početná divácká obec viděla jednu branku v jejich síti. Úspěšná série Tatranu Dlouhá Ves tak skončila , ale domácí stále pokračuje. Po té kdy doma na body nedosáhla v derby vedoucí Vrhaveč  s  lubskou rezervou  se ještě více srovnalo čelo tabulky . Pokud by Nezamyslice které ztrácí na první místo tři body  by  v příštím kole neklopýtly v Mochtíně a byly úspěšné v dohrávce 8.5. v Železné Rudě, pak by dokonce na čelo tabulky dotáhnout.

 

NEZAMYSLICE – DLOUHÁ VES  1 : 0 (1 : 0)

MILAN KILIÁN – Klatovský deník

Do souboje o druhé místo vstoupili domácí oslabeni o Soutora a další důležité hráče a také od počátku tahali za kratší konec. Již v 7. minutě měl velkou šanci hostující Páleník, ale hlavou mířil nad. Pánubohu do oken vystřelili hosté poté ve slibných pozicích ještě několikrát, a tak po půlhodině hry zazlobili domácí. Pěknou hlavičku Musila nevzali hosté jako dostatečné varování, a tak přišel trest, když krátce poté Aschenbrenner předvedl pěknou individuální akci zakončenou přesnou střelou. Hosté poté přidali, vyrovnání měl na noze Hubený, ale mířil těsně vedle.

Ani po změně stran se hra nezměnila, hosté se tlačili dopředu, ale nikdo z nich nedokázal zamířit do černého. Čtvrt hodiny před koncem vzplály na hřišti i v hledišti značné emoce, když jinak výborní rozhodčí přehlédli zákeřné dupnutí dlouhoveského hráče na domácího fotbalistu, ale pak už zase začali hosté používat jen fotbalové zbraně. Tutovku měl sedm minut před koncem Krůs, který střílel z několika metrů, jenže domácí gólman Ritter se vyznamenal a zachránil tak Nezamyslicím cenné vítězství.

Branka: 33. Aschenbrenner. ŽK: 2:2. Rozhodčí: Petržilka, Vasková, Mazanec. Diváků: 150.

Sestavy :

Sokol Nezamyslice: Ritter, Pavelec, Aschenbrenner, Pánek, Brejcha (59. Skuhra), Jiřík, Rejšek, Kočí, Velkoborský (76. Kubovec), Musil, Drýk. Tatran

Dlouhá Ves: Hanzl, Goby, Valvoda, Rovňan, Krůs, Krejčí, Pechek, Pendl, Hubený, Hasenöhrl, Páleník.

FOTO z utkání Nezamyslice-D.Ves 3X MILAN KILIÁN KLATOVSKÝ DENÍK

 

 JANOVICE – VELKÉ HYDČICE  1 : 1 (0 : 1) na PK 3:2

Branky: 92. Valečka Václav – 18. Hejpetr Ladislav.Rozhodčí: Javorský Josef. ŽK: 2 : 3. Diváků: 70

 

VRHAVEČ – LUBY B  0 : 3 (0 : 2)

Jindřich Pacner
V dalším utkání přivítala Vrhaveč na svém hřišti v derby Luby B  se kterými jsou tato utkání vždy velmi vyhecované a plné emocí. Ze začátku to bylo vyrovnané utkání až do 15 min.,kdy se poprvé měnilo skóre a to zásluhou hostujícího P.Smolíka,který proměnil nařízený pok.kop odpískaný za faul na hostujícího útočníka 0:1.Tato branka jakoby domácí hráče značně poznamenala na celý průběh utkání.Domácí se nemohli dostat pořádně do utkání což pramenilo ze špatného pohybu.Hostující hráči byli u všech balónů o krok dříve,v osobních soubojích důraznější a celkově i lepší na balónu.Odměna jim za to byla 44.min.,kdy po přečíslení 3 na 2 zvyšoval střelou na vzdálenější tyč M.Havlovic 0:2.Za tohoto stavu se odcházelo do kabin k poločasové přestávce.
Do II.poločasu nastupovali domácí hráči s vidinou co nejrychleji vstřelit kontaktní branku a poté se pokusit otočit nepříznivý stav utkání.Tyto myšlenky ovšem utnul ve 48.min. hostující J.Voráček,který zvyšoval již na hrozivých 0:3 z domácího pohledu.Po této brance domácí trenéři udělali změny v sestavě s tím,že změny přinesou oživení do hry a větší agresivitu.To se ,ale příliš nepovedlo.Za dnešní výkon v domácím dresu si za bojovnost zaslouží pochvalu pouze M.Minařík,P.Jiřinec a také střídající J.Skřivánek.Hosté si za dnešní výkon podpořený především dobrým pohybem zaslouženě odváží 3 body.
Sokol Vrhaveč:O.Pressl - M.Skřivánek,V.Mayer,V.Hrach,L.Lorenc - T.Vejskal,P.Jiřinec,M.Minařík (ZK),T.Jandečka - D.Hrach (K)
střídali:
P.Reitmajer,J.Skřivánek,L.Malenka,M.Lorenc

Branky : 15. Smolík Pavel, 44. Havlovic, 48. Voráček Josef.

Rozhodčí: Pastyřík. ŽK: 4:0. Diváků: 100.

 

HRÁDEK – ŽIHOBCE  3 : 1 (1 : 1)

Branky: 1., 68. Adamec Tomáš, 65. Kolář Miroslav – 28. Nemrava Oldřich.

Rozhodčí: Hájek Zdeněk. ŽK: 2 : 2. Diváků: 50.

 

VELKÝ BOR – MOCHTÍN B       1 : 0 (0 : 0)       

Miloslav Kolář

V 19. Kole se utkala mužstva se stejným bodovým ziskem a umístěním ve spodních patrech tabulky OP. Po oboustranně opatrném začátku se v 10‘ do šance jako první dostali domácí, ale po průniku Šimanovského nevyužil šanci sám na brankáře Kulhánek. Ten se neprosadil ani ve 30‘ po centru obětavě hrajícího Němce, když jeho hlavu k tyči golman hostů vyrazil. Následně se dvakrát vyznamenal  parádními zákroky domácí Václavík, když bravurně kryl střely hostů z vápna. Do šaten se odcházelo s bezbrankovým výsledkem, ale hned v úvodu druhé půle se mohl blýsknout domácí Kopal, který si hezky naběhl na pas Brůhy ale přestřelil. A tak se domácí dočkali až v 60‘ po nádherné střele Turka z přímého kopu do šibenice. Diváci očekávali následný tlak domácích, ten se ale nedostavil a naopak to byli hosté, kteří využívali nepřesností domácích a ovládli hru a ve vyrovnání jim zabránilo nastřelené břevno a Václavíkem krytá dorážka. Pojistit výsledek mohl v 80‘ na druhé straně střídající Bláha, ale přihrávku od Šimanovského na malém vápně neproměnil. Hosté podobně v poslední minutě zahodili ještě větší šanci, a tak i když domácí nepodali tak bojovný výkon z minulého kola, zásluhou Václavíka a fotbalového štěstí brali veledůležité body.

Branky: 57. Turek Václav

Rozhodčí:Lažánek Karel;ŽK:4 : 0;Diváků :90

 

BĚŠINY – TÝNEC   2 : 2 (1 : 1) na PK 2 : 3

Branky: 17. Matějka Václav, 75. Bulka Radek – 41. Jelínek Lukáš, 80. Topinka Jan.

Rozhodčí: Abraham Josef. ŽK 2 : 1. ČK 0 : 1 (Janoušek David). Diváků: 60.

 

SUŠICE B – ŽELEZNÁ RUDA   1 : 3 (1 : 0)

Vratislav Krulich

Pohledné utkání, když v prvním poločase byl lepší domácí tým. Po změně stran domácí propadli do podprůměru a hosté naopak projevili větší vúli po vítězství a zaslouženě si ze Sušice odvážejí tři body.

Branky: 23. Tomáš Klíma -  56. Marek Gajdůšek, 78. Martin Loos, 92. Jaroslav Duda

ŽK:3:1. Rozhodčí:Koura .Diváků: 100

Sestava TJ Sušice:Karel Gill - Lukáš Blažek, Jaroslav Sachr, Martin Šlais, Lukáš Kodýdek - Pavel Hubáček, Tomáš Marek, Václav Žežulka - Josef Farták, Tomáš Klíma, David Hanula

Střídali: Petr Chmelík, Miroslav Bachroň a Jakub Novák

 

 

 

 

    1. Vrhaveč             19  12   5   2   33 : 18    44  ( 11)

    2. Dlouhá Ves          19  13   2   4   52 : 13    42  ( 14)

    3. Nezamyslice         18  12   3   3   44 : 27    41  (  9)

    4. Železná Ruda        18  10   3   5   46 : 34    35  (  9)

    5. Hrádek              19  10   3   6   32 : 24    35  (  3)

    6. Sušice  B           19   7   7   5   42 : 30    33  ( -2)

    7. Běšiny              19   8   6   5   31 : 21    32  (  0)

    8. Janovice            19   6   6   7   43 : 39    27  ( -3)

    9. Luby B              19   6   6   7   35 : 30    26  ( -3)

   10. Velký Bor           19   6   1  12   36 : 47    20  (-11)

   11. Žihobce             19   4   5  10   26 : 58    18  (-10)

   12. Mochtín B           19   4   3  12   23 : 46    17  (-15)

   13. Týnec               19   3   3  13   32 : 53    14  (-15)

   14. V. Hydčice          19   2   5  12   15 : 50    12  (-16)

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

HARTMANICE SE POSTARALY O SENZACI KOLA

 

V 19. kole III. třídy se postarali o senzaci fotbalisté Sokola Hartmanice, kteří si odvezli ze hřiště dosud druhého v tabulce Sokola Měcholupy tři body. Výsledek je o to překvapivější, neboť domácí v posledních dvou zápasech za sebou na svém hřišti vysoko vyhrály dvakrát 8 : 0 Naposledy se doma Měcholupy dělily o body po bezbrankovém průběhu   s SK Bolešiny. Shodou okolností největší soupeř Měcholup o druhé postupové místo do  okresního přeboru, který v tomto kole Měcholupy v tabulce přeskočil na druhé místo. . Pokud nenastane nějaký další překvapivý výsledek o jaký se postaraly Hartmanice, pak s největší pravděpodobností může rozhodnout o postupu přímý souboj Bolešiny-Měcholupy, který se hraje o prvním červnovém víkendu v Bolešinech !   


 

 MYSLÍV – HRADEŠICE  B 0 : 1 (0 : 1).

Branky: 8. Miroslav Šmrha. Rozhodčí: Bala Petr. ŽK: 1 : 0. Diváků: 70

 

VELHARTICE – STRÁŽOV B  3 : 1 (1 : 1)

Josef Vaněk

Do utkání  vstoupili lépe hosté a do 20 minuty  měli převahu, ale bez výsledného úspěchu. Poté se hra vyrovnala a domácí po dlouhém autu do pokutového území, kde byl naprosto volný hráč vstřelili úvodní branku 1:0. Ve 30. minutě  pohotově sklepl míč Soušek J. na Webera P. a ten střelou podél brankáře vyrovnal na 1:1. Šance se poté střídaly na obou stranách, ale bez výsledného efektu.

Druhý poločas začal náporem domácích, když už jejich tlak ustupoval a hosté vyrovnali hru, vstřelili domácí branku z trestného kopu 2:1. Těsně před tímto momentem měli hosté velkou šanci, když běžel sám na brankáře Weber P., který se snažil brankáře přelobovat, ale míč skončil mimo branku. V 61. min. házel dlouhý aut do pokutového území Soušek J. a Weber P. hlavou nastřelil břevno.

Pak rozhodčí Holeček přehlédl na polovině hřiště jasný šlapák na hostujícího hráče Kollrosse P., ale kupodivu kopali domácí, kteří nakopli míč do pokutového území, kde byl faulován brankář Vaněk L. a z dorážky domácí vstřelili branku na 3:1. Přes snahu hostů něco s výsledkem udělat se již nic nestalo.

Josef Vaněk: " V naší hře stále přetrvává velké množství nepřesných přihrávek a menší bojovnost než u soupeřů. Hlavním důvodem hry, kterou na jaře předvádíme, je absence hráčů, kteří na podzim tvořili kostru mužstva - zraněný Plíhal M. a Čermák J., z pracovních důvodů Maxa P. a nyní další zraněný Janda V., Kalista K. a také Kreibich K."

Sestava: Vaněk L., Franc J.(46. Kreibich K.), Koláček O., Kollross P., Kolář M., Kalista R., Hosnedl J., Vlček L., Hosnedl M.(46. Presl A.), Weber P., Soušek J.(72. Švůgr T.)

Branky: 50.,58. Suk , 3é., Rendl – 32. Weber. Rozhodčí: Holeček Miroslav.  ŽK: 1:0. Diváků: 70.

 

NALŽOVSKÉ HORY – BOLEŠINY  0 : 2 (0 : 0)

Branky: 78. Roháč Jan, 89. Pytel Jiří. Rozhodčí: Veverka Jan. ŽK: 1 : 1. Diváků: 70.

 

VEŘECHOV – MALÝ BOR   2 : 1 (1 : 1)

Jaromír Hnídek

První poločase se hrál v režii hostů, ale bez brankového efektu. . Ve druhé půli nastoupil za domácí padesátiletý veterán Vít Želísko a strhl mužstvo k bojovnému výkonu a zaslouženému vítězství. Zvláštní  pochvalu zaslouží domácí gólman  Petr Zerzáň , který chytil hostum ,Heřmanovi a Vodičkovi 2 penalty.

Rozhodčí: Mazanec. Diváků: 80. ŽK 4 : 2.

Branky: 2.Hlaváč Jaromír(PK), 55. Hodánek Josef – 28. Heřman Josef.

 

FK HORAŽĎOVICE „B“ – BEZDĚKOV   2 : 1     (2 :0 )  

Branky:6. Petržilka,25. Janouškovec - 80. Bače

Rozhodčí:Cihlář Jan;ŽK:2: 2;Diváků :60

 

NEZNAŠOVY – HORY MATKY BOŽÍ  3 : 0 (2 : 0)

Branky: 10.,39. a 80.min Martin Mundl. ŽK: 0 : 3. Rozhodčí Habada, diváků: 50.

 

MĚCHOLUPY – HARTMANICE 0 : 1 (0 : 0)

Branka: 88. Kotyťák Ondřej. ŽK: 1 : 4. ČK: 0 : 1 (Šperl), Rozhodčí: Javorský Josef. Diváků: 60.

 

 

 

 

  1. Horažďovice B       19  17   2   0   62 : 12    53  ( 23)

  2. Bolešiny            19  11   6   2   56 : 19    39  ( 12)

  3. Měcholupy           19  12   2   5   46 : 19    38  (  8)

  4. Bezděkov            19  10   3   6   42 : 35    33  (  6)

  5. Velhartice          19  10   2   7   39 : 32    32  (  2)

  6. Strážov B           19  10   1   8   41 : 41    31  (  1)

  7. Malý Bor            19   9   1   9   48 : 29    28  ( -2)

  8. Hradešice B         19   9   0  10   38 : 47    27  ( -3)

  9. Veřechov            19   8   1  10   35 : 37    25  (  7)

 10. Hartmanice          19   7   3   9   32 : 35    24  ( -6)

 11. Neznašovy           19   7   1  11   35 : 47    22  ( -8)

 12. Nalž. Hory          19   7   1  11   38 : 51    22  ( -8)

 13. Myslív              19   1   4  14   16 : 51     7  (-23)

 14. H. M.  Boží         19   1   1  17   13 : 86     4  (-23)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku