Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Semifinále krajského poháru mužů: KLATOVY NEPŘEŠLY PŘES PŘEŠTICE

 KLATOVY NEPŘEŠLY PŘES PŘEŠTICE

Jitka Kilbergerová – Klatovský deník

Účast v krajském poháru skončila pro fotbalisty SK Klatovy 1898 ve středu ve čtvrtfinále. Klatovy prohrály v souboji dvou týmů, hrajících krajský přebor, v Přešticích 3:4.

„Bylo to klasické pohárové utkání. Dali jsme přednost hráčům z lavičky, soupeř také nenastoupil v plné síle. Ale přesto úroveň zápasu byla velmi dobrá, hrál se fotbal nahoru, dolů,“ uvedl klatovský trenér Lubomír Vašica.

Klatovy se ujaly vedení v 5. minutě brankou Lužného a do konce poločasu si vypracovaly dvě velké šance, které však gólem neskončily.  Přeštice v první půli branku Klatov kromě standardních situací výrazně neohrozily. Také druhý poločas začal lépe pro hosty. V 50. minutě zvýšil na 2:0 pro hosty dalekonosnou střelou Jiří Matějka. „Druhý gól nás malinko ukolébal, soupeř převzal iniciativu a během pěti minut vyrovnal po našich hrubkách, které se stávat nesmějí,“ zlobil se Vašica. Přeštice se pak trefily ještě dvakrát, jeden gól daly po hrubé chybě klatovského gólmana Moravce. Hosté stačili Lužným snížit, ale přes obrovský tlak, a podle slov trenéra přes tisícinásobné šance, se jim vyrovnat nepodařilo. „Utkání splnilo účel, vyzkoušeli jsme další hráče,“ dodal Vašica.  

 






Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku