Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 17. kolo 14.-15.4. 2012

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

DLOUHÁ VES ZEŠTÍHLILA ČELÁ TABULKY

Šlágrem kola byl zápas v Dlouhé Vsi . V něm se střetli  soupeři kteří zaujali svými jarními výsledky  a které  je posunuly v tabulce na druhé, resp. čtvrté místo v tabulce. Vítězstvím se domácí Tatran prakticky postaral o zúžení   potencionálních kandidátů na celkové vítězství a postup do 1.B třídy. Trio ve složení Vrhaveč, Nezamyslice i D.Ves to bude mít ještě velice těžké. Jednak je čekají náročné vzájemné zápasy (D.Ves i Vrhaveč čekají doma Nezamyslice, navíc D.Ves  hraje svůj duel s vedoucím Sokolem Vrhaveč v sobotu 12.5. na hřišti soupeře. Přitom může třeba vedoucí trojice uvíznout s sítích na jaře velice úspěšného Svatoboru Hrádek, případně třeba i  nevyzpytatelné Dukly Janovice,  která se blýskla v tomto kole dvoucifernou výhrou nad TJ Žihobce . Pro Nezamyslice již v následujícím kole a pro Vrhaveč začátkem května to může být třeba také  úskalí v podobě těžko dobyvatelné půdy v Železné Rudě. 

Již překvapení ve Vrhavči kde dokázal o záchranu usilující Týnec získat v tomto kole bod signalizuje, že to nemusí být na jaře  zdaleka překvapení poslední.        

 

NEZAMYSLICE - LUBY 2 : 1 (0 : 1)

Janda Milan

K  dalšímu utkání na domácím hřišti nastupovali domácí oslabeni o útočníka Martina Soutora, který se zotavuje po tvrdých zákrocích ze Žihobec a nebude  hrát ani v příštích zápasech. Hosté řijeli se zkušeným mužstvem a v prvním poločase překvapili jak domácí hráče ,tak i diváky dobrou kombinační hrou.Domácí byli u všeho pozdě a hosté se již v 15´ujali vedení po chybě na půlící čáře a rychlém brejku ,přesně do pravého horního rohu zakončil Voráček Josef. Hosté po této brance měli i nadále více ze hry a domácí se do šancích dostali až v samotném závěru,ale střelu Josefa  Kopačky   do prázdné branky po chybě hostujícího brankáře  vykopl obránce, Do druhého poločasu  nastoupili domácí s jednou změnou, když zraněného  Skuhru vystřídal Brejcha. Hra  domácích  se z přesnila a vytvořili si převahu, ale ta byla až do 65´neplodná. Po zahrání PVK Martinem Drýkem se dostal v pokutovém  území k míči František Ritter  a tvrdou střelou vyrovnal na 1:1. Po této brance hosté přestali kombinovat a pouze odkopávali míče a to byla voda na mlýn domácích. V 75´po rychlé rozehrávce na Aschenbrennera a jeho přesném centru se opět nemýlil jarní střelec František Ritter a domácí šli do vedení. Posledních 15´se hosté snažili o vyrovnán

í a otevřeli hru, ale skóre se již   nezměnilo . Hosté po zaváhání jinak dobře chytajícího Martina Rittery nastřelili z úhlu  břevno a šance domácích pochytal  hostující brankář.  S přehledem rozhodoval Josef Abrahám Sestava domácích: Ritter Martin- Skuhra (45´Brejcha), Drýk, Pavelec(K), Rejšek- Pánek, Kopačka, Musil, Aschenbrenner- Jiřík(85´Kočí), Ritter František.                     

Branky: 65.,75. Ritter František, - 15. Voráček josef

Rozhodčí: Josef Abrahám. ŽK 2:0. 30 diváků

 

HRÁDEK  -  MOCHTÍN B   4 : 1 (2 : 1)

Branky: 6. 9. 47. 60.min. Holeček Radek - 30.min. Sysel Petr

Rozhodčí  Pastyřík Vladimír  , ŽK 2 : 3 . Divákůl: 60

 

VRHAVEČ – TÝNEC 2 : 2 (1 : 1) na PK 3 : 1

Jindřich Pacner

Ve 4.kole jarní části přivítala Vrhaveč na svém hřišti soupeře,který se drží v pásmu mužstev ohrožených sestupem.I proto by se chtělo říci,že podle papírových předpokladů by měl být zápas jednostrannou záležitostí pro domácí hráče,ale opak byl pravdou.Od úvodu zápasu se hrálo převážně od vápna k vápnu z celou řadou nepřesností na obou stranách.Jako první dali o sobě vědět domácí,když T.Jandečka zachytil chybnou rozehrávku hostující obrany,zbavil se obránce a přesným centrem našel L.Lorence,který poslal domácí do vedení 1:0.Dalo by se říci,že tento gól by měl přinést trochu klidu na domácí kopačky,ale bohužel se tak nestalo.Vázla kombinace a vypadalo to jakoby domácím chyběla šťáva a důraz v osobních soubojích ve kterých byli úspěšnější převážně hostující hráči.To se jim také vyplatilo ve 32.min.,kdy po faulu v pok.území domácích ukázal rozhodčí na značku pok.kopu.K tomu se postavil T.Hromada a srovnal na 1:1.
Do II.poločasu vstoupili lépe hostující hráči,kteří kopali několik standartek a rohových kopů což pramenilo z jejich lepšího pohybu a důrazu.Dobrých cca.20.min. byli lepším mužstvem na hřišti za což přišla odměna v podobě branky na 1:2.,kterou vsítil opět T.Hromada a poslal po zásluze hosty do vedení.Za tohoto stavu by to byly pro hosty zlaté 3 body do tabulky,ale to by se nesměl postavit v 86.min. k VPK D.Hrach,který i s trochou štěstíčka srovnal na 2:2.Do konce se již stav nezměnil a tak přišly na řadu penalty.V těch se ukázal O.Pressl a zajistil tak pro domácí bod navíc.
Branky: 22. Lorenc Libor, 86. Hrach David – 32.(PK) , 73. Hromada Tomáš. ŽK 1 : 1.

Rozhodčí: Blaheta Josef. Diváků: 60.

Sestava Vrhaveč:O.Pressl, L.Lorenc ,V.Mayer, V.Hrach V.Tomaka,  P.Reitmajer, M.Skřivánek, J.Potužník(K),  T.Jandečka, M.Minařík, T.Vejskal ;   střídali:D.Hrach,J.Skřivánek

 

JANOVICE -  ŽIHOBCE 10 : 2 ( 4 : 1 )

Václav Slivoň

Kdo přišel do sportovního areálu v Janovicích , musel být naprosto spokojen . Od 14 hod si poradil v 1 lize celek nohejbalistů NK Janovice s týmem Přerova  6 : 2  a tak fanoušci janovických míčových sportů byli zvědavi , co předvede od 16.30 fotbalová Dukla , která přivítala Žihobce . Domácí celek chtěl hlavně odčinit prohru doma  s Hrádkem , kterou tak přišel o domácí neporazitelnost v tomto ročníku.

Úvodních 15 minut se oba celky spíše oťukávaly a hra rozhodně nenaznačovala , že se dnes diváci dočkají gólových hodů ze strany domácích hráčů. Navíc první branka utkání v 21 min padla do domácí sítě , kdy hostující celek předvedl pěknou rychlou akci , kterou zakončoval M.Lamberger přízemní střelou k tyči 0 : 1 . Branka dostatečně probudila domácí celek a ten pak do konce utkání jasně dominoval na hřišti . K srovnání došlo velmi rychle , to ve 24 min zůstal osamocený V.Slivoň v malém vápně a po centru hlavou upravil výsledek na 1 : 1 . Domácí dále produkovali velmi útočný fotbal a tak ve 30 minutě se dostali do vedení po pěkné střele z 25 metrů J.Müllera  2 : 1. Do konce poločasu se prosadil dvakrát M.Urban a tak se šlo do šaten za již rozhodnutého stavu  4 : 1 .

Ve druhém poločase k radosti domácích fanoušků i trenéra hráči Dukly nepolevili ve střeleckém apetitu a usadili se na polovině hostujícího celku . Od 58 minuty měl střeleckou 10 minutovku V.Slivoň , kdy docílil čistého hattricku . Jednou se prosadil ze hry , jednou z VPK a jednou z PK . Tj. v 68 minutě bylo na stavu ukazatele 7 : 1. V 70 min se z VPK prosadil hostující R.Mach a kosmeticky upravil výsledek na 7 : 2. Nicméně obdržená branka nijak nezastavila rozjetý domácí tým a v 73 min se po několikáté chybě hostující obrany v tomto utkání radoval T.Suk 8 : 2. Tento stav a hlavně předváděná hra vyburcovala domácí fanoušky a začali se dožadovat desítky v síti hostujícího celku .V 78 min se prosadil ze samostatné akce R.Holý 9 : 2 a tak v 88 min byla prosba ochozů vyslyšena. To do sítě hostů padla 10 branka a jednalo se opravdu o výstavní kousek J.Müllera .To centr ze strany si zpracoval na prsa a z druhé nůžkami z úrovně vápna překonal hostujícího brankáře 10 : 2 .

Po zápase trenér Dukly Ivan Petličarovský poděkoval hráčům , protože dnes jejich výkon byl přesně dle jeho představ a fotbalem svého týmu se spolu s diváky poprvé na jaře 100% bavil.

Sestava Dukly Janovice :  K.Šnejdar  – A.Mach  – R.Mandák ( 45´ J.Macura )  , D.Kološ ( K ) , V.Keřlík –  R.Holý,  M.Urban, J.Müller, T.Suk  – V.Slivoň, V.Valečka

Branky: 24., 58., 68., 62.(PK) Václav Slivoň, ,30,88 J. Müller, 37,42 M. Urban,73 T. Suk, ,78 . R.Holý  -  21 . M.Lamberger,70 R.Mach

 ŽK  4:6,diváků 50, rozhodčí  Hovorka M.

 

DLOUHÁ VES - ŽELEZNÁ RUDA  4 : 0  (2 : 0) 

Josef Krůs

  Po několikaminutovém oťukávání s nevynucenými chybami na obou stranách vybojoval ve 13.´míč H.Hubený,přešel několik  bránících hráčů a přesně přihrál na střed nabíhajícímu P.Páleníkovi, který si díky svojí rychlosti udělal prostor a neomylně skóroval k levé tyči.Po této brance se domácí uklidňují,mají více ze hry a vytváří několik  gólových šancí. Ve 33.´se ke zvýšení na 2:0 hlásí stejná dvojice.Tentokrát H.Hubený po individuální akci střílí tvrdou přízemní střelu ze střední vzdálenosti.brankář vyráží a P.Páleník střílí podél host.brankáře.

2.poločas – hraje se fotbal hodně „na tělo“ – hosté přitvrdili,ale domácí si nenechají nic líbit. V 78.´ vytváří M.Krejčí šanci opět pro P.Páleníka a ten po souboji s brankářem (klička) dává třetí gól do prázdné branky. A nakonec skóruje i M.Krejčí, který si za svoji aktivitu a fotbalovou práci tu branku po přihrávce od P.Hasenohrla opravdu zaslouží.

Pochvalu však  zaslouží  všichni chlapci za jejich nasazení, krásné akce a kolektivní přístup k důležitému zápasu.

Branky:13.´,33.´a 78.´Petr Páleník , 82.´Martin Krejčí

Rozhodčí: Klička Jiří, Hessová ,Petrželka;ŽK:1: 4 ;ČK:0:1(65. Bechyně Petr);Diváků : 100

 

BĚŠINY – VELKÝ BOR  5 : 1 (3 : 1)

Branky: 3. Kolář Zdeněk , 30.  Mayer Filip (PK) , 43.  Ceplecha , 57.  Vališ Jaroslav , 70. Matějka Václav  - 31.  Šimanovský Robert (PK) , diváků: 50. ŽK: 1 : 4.  Rozhodčí: Bureš Jiří.

 

TJ  SUŠICE  "B"  -  TATRAN  VELKÉ HYDČICE     6  :  0  ( 3  :  0 )

Hrálo se na UMT za stálé převahy domácí rezervy.

Branky: 36´ a 89´ (PK) Lukáš Blažek, 9´ Tomáš Klíma, 23´ Josef Farták, 72´ David Hanula a 80´ Pavel Hubáček

ŽK:  1  :  3. Diváků:  50. Rozhodčí: Marek Mazanec

 

 

 

  1. Vrhaveč             17  12   4   1   33 : 15    43  ( 13)

  2. Dlouhá Ves          17  12   2   3   47 : 10    39  ( 11)

  3. Nezamyslice         17  11   3   3   43 : 27    38  (  9)

  4. Sušice  B           17   7   7   3   41 : 24    33  (  1)

  5. Železná Ruda        17   9   3   5   43 : 33    32  (  6)

  6. Hrádek              17   9   3   5   27 : 19    32  (  3)

  7. Běšiny              17   8   4   5   28 : 18    29  (  1)

  8. Janovice            17   5   5   7   38 : 36    22  ( -4)

  9. Luby B              17   4   6   7   29 : 30    20  ( -6)

 10. Mochtín B           17   4   3  10   21 : 40    17  (-12)

 11. Žihobce             17   4   4   9   24 : 54    17  ( -8)

 12. Velký Bor           17   4   1  12   31 : 45    14  (-11)

 13. Týnec               17   3   2  12   28 : 47    12  (-13)

 14. V. Hydčice          17   2   3  12   14 : 49     9  (-15)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

 

VELHARTICE JSOU Z NEJHORŠÍHO VENKU

 

Staronový účastník III. třídy ARBO Velhartice , který se vrátil do této soutěže ze IV. třídy  na jaře e úspěšně vykročil   za splněním svého cíle. Tím bylo , vybudovat si  letošními výkony v tabulce takovou pozici  zajišťující účast v ní i pro následující soutěžní ročník. Velmi důležitým mezníkem bylo vítězství v tomto kole nad Sokolem Hartmanice. Zatím co Velharticím tyto starosti se záchranou ubyly a mohou si ještě polepšit v následujícím kole v derby v H.M.Boží , Hartmanickým  naopak přibyly.   V posledním kole III. třídy potvrdily na jaře rozjeté Měcholupy svojí střeleckou formu, když  po vysoké výhře nad Sokolem N. Hory 8:0  na domácím hřišti také stejným debaklem vyprovodily dalšího soupeře rezervu Sokola Hradešice . Navíc doma již ve třech zápasech nedostal v součastné době druhý celek tabulky ani branku. Obdobně úspěšné jsou také o dva body v tabulce zpět třetí Bolešiny a Bezděkov, týmy které byly úspěšné v tomto kole na hřištích soupeřů a zřejmě budou společně s Měcholupy největšími aspiranty na druhé postupové místo.

 


 VELHARTICE - HARTMANICE 3 : 1 (2 : 1)

 

Rozhodčí:  Veverka,  hráno bez karet. Diváků: 40.

Branky: 28. Antonovics PK, 42. Kupka, 87. Kopacka Viktor - 25. Sládek

 

MYSLÍV - NALŽOVSKÉ  HORY  2 : 4 (2 : 1)

Branky: 10.,40.Jan Sládek-30.,90.Ant. Jedlička,69.Pavel Racek,80.Petr Štěch. Diváků 60.

Rozh. Stainbach.ZK-1:1.

 

VEŘECHOV - HORAŽĎOVICE B   1:3(0:0)

V prvním poločase vyrovnaná hra. V druhém poločase hosté zvýšili tlak a zaslouženě vyhráli. Čestný gól domácích vstřelil nejstarší  hráč na hřišti  48 letý Josef Švarc.

Branky: 70' Švarc Josef - 48',60' Janouškovec Jiří 56' Mičkal Petr.

Rozhodčí: .Abraham Diváků :50, ŽK: 1:1

 

MALÝ BOR – BOLEŠINY  0 : 4  (0 : 1) 

J.Chalupný

Hosté byli po celých devadesát minut lepším mužstvem a zaslouženě vyhráli, když domácí byli jen odvarem toho co je ctilo na závěr podzimu.

Branky:4´Slováček David, 49´Zahálka Pavel, 85´a 88´Roháč Jan.

Rozhodčí:Staněk Luděk;ŽK:0:1;Diváků : 90.

 

STRÁŽOV B – HORY MATKY BOŽÍ  4 : 0  ( 3 : 0 )

Vedoucí a trenér Josef Vaněk

Domácí nastoupili do utkání bez 3 hráčů zakladní sestavy kteří byli zraněni a to Janda V., Kalisty K. Kalisty R. a úvod utkání  jim vyšel na výbornou, Hned ve 2 minutě střelu Vlčka L. hostující brankář vyrazil, ale na následnou střelu Hosnedla  J. už nestačil 1 : 0. V 9 minutě z rohového kopu Hosnedla M. se  snesl míč na zadní tyč  a pohotovou dorážkou bratra Hosnedla J. se domácí dostali do vedení 2 : 0.Od té doby bylo prakticky o osudu utkání rozhodnuto, protože hosté působili slabím dojmem.Domácí přes převahu na hřišti a přes šance které si vytvořili nemohli vstřelit další branky a potěšit diváky. To se povedlo až v závěru prvního poločasu ve 37 minutě, kdy se střelou z levé strany prosadil Míšek L. a zvýšil na 3 : 0. Do druhého poločasu hosté ještě více zahustili prostor před jejich brankou a domácí se přes územní převahu a šance nemohli prosadit. Až v 65 minutě po pěkné přihrávce od Míška L. zvýšil pěknou střelou k tyči Hosnedl J. Tímto uzavřel hattrick a zvýšil na 4 : 0, tímto mu k němu gratuluji. Další branky již nepadli i přes šance, které si domácí vytvořili a tudíž se zrodilo povinné vítězství nad posledním celkem tabulky.

Branky:  2., 9., 65. Hosnedl Jiří,  37. Míšek Lukáš

ŽK:  2 : 1  . Diváků: 70.  Rozhodčí: Vondráček Václav.

Sestava Strážova :  Vaněk L., Kreibich K., Koláček O. ( 79min. Kalista R.), Kollross P., Kolář M., Míšek L., Presl A., Hosnedl M.,Švůgr T. ( 63min. Soušek J.), Hosnedl J. ( 67 min. Kiesenbauer L.), Vlček L.

  

MĚCHOLUPY – HARDEŠICE  B  8 : 0 (2 : 0)

Branky: 32. Kaňák  Jan, 35., 49., 60., 65., 82. Bálek Dušan, 47. Vrba Jindra, 86. Dražka Petr . ŽK 0:2, diváků: 40, Rozhodčí : Hájek Zdeněk

 

NEZNAŠOVY – BEZDĚKOV  1 : 3 (0 : 1)

Michal Karlubík

Hosté od začátku potvrzovali roli favorita a snažili se překonávat obranu domácích. Což se jim dlouho nedařilo. Až po půl hodině hry předvedli hráči z Bezděkova nádhernou akci, kdy míč putoval nejprve na jedné straně přes bratry Zhvakiny na druhou k volnému Teskovi, kterého střelu vyrazil brankář pouze před sebe. Volný míč uklidil za brankářova záda Pavel Hráský 0:1. Tak i skončila první půle. Druhá půle pokračovala v podobném duchu, ale s lepší předvedenou hrou. Když už se domácí dostali do útoku, odpověděl Bezděkov v 55. minutě protiútokem, když A.Zhvakin patičkou vyslal Jana Šlégla, který prošel několik hráčů a zavěsil míč pod víko 0:2. Hosté zvýšili stav zápasu po hrubé chybě domácího brankáře v 75. minutě, když mu vypadl nakopnutý míč z dálky přímo pod nohy Pavla Hráského, který se včas zorientoval a opět uklidil míč do branky 0:3. Domácí přece jen alespoň zkorigovali stav zápasu, když zaváhala v 80. Minutě trestuhodně propadl míč vápnem až k Štraserovi, který snížil na konečných 1:3.
Branky: 33. 75. Hráský, 55. Šlégl – 80. Štraser.

ŽK. 3:3.  Diváků: 20. Rozhodčí Javorský Josef.

Sestava TJ Bezděkov: Martínek Michal – Panuš Petr, Dums Petr, Netál Miroslav, Ouda Jan – Zhvakin Kostyantin, Šlégl Jan ©, Novák Václav, Teska Ondřej – Zhvakin Alexandr, Hráský Pavel

(Čížek Václav)  

 

 1. Horažďovice B   17  15   2   0   59 : 11    47  ( 20)

 2. Měcholupy       17  11   2   4   43 : 17    35  (  8)

 3. Bolešiny        17   9   6   2   50 : 17    33  (  9)

 4. Bezděkov        17  10   3   4   40 : 30    33  (  9)

 5. Strážov B       17  10   1   6   38 : 34    31  (  1)

 6. Malý Bor        17   9   0   8   46 : 26    27  ( -3)

 7. Velhartice      17   8   2   7   33 : 31    26  ( -1)

 8. Hradešice B     17   8   0   9   37 : 46    24  ( -3)

 9. Nalž. Hory      17   7   0  10   37 : 48    21  ( -3)

10. Veřechov        17   6   1  10   30 : 35    19  (  7)

11. Neznašovy       17   6   1  10   31 : 44    19  ( -8)

12. Hartmanice      17   5   3   9   28 : 34    18  ( -9)

13. Myslív          17   1   4  12   15 : 47     7  (-20)

14. H. M.  Boží     17   1   1  15   13 : 80     4  (-20)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku