Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY , TURNAJE 3. – 4. BŘEZNA 2012

 

PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY   3. – 4. BŘEZNA 2012

 

 

 

M U Ž I

 

 

Písek B – SK Klatovy  1898  4 : 2 (0 : 1)

Po Sušici a FK Horažďovice byly Klatovy třetím týmem z Pošumaví, který zamířil za herní přípravou na UMT do Písku. Domácí rezerva   má svojí  fotbalovou kvalitu , o čemž nejlépe hovoří druhé místo v krajském přeboru  jihočeského kraje na kterém přezimovala.

První půle patřila hostům kteří tuto část zápasu vyhráli brankou Sýkory.

Klatovským hráčům  vyšel i vstup do druhé půle kdy ve 49.minutě gólem Hanzlíka zvýšili své vedení na rozdíl dvou branek.  „Po dalším příchodu nových hráčů v 58.minutě  se nám již tak herně nedařilo, nezachytili jsme tempo hry  a   během posledních půl hodiny hry jsme čtyřikrát inkasovali“ uvedl k průběhu druhého poločasu  trenér Klatov Lubomír Vašica. Ten byl naopak spokojen s průběhem prvních 45 minut hry:  „ V prvním  poločase jsem byli   lepší, dařila  se nám  kombinace,  měli jsem více ze hry i  brankových příležitostí. Vzhledem  k průběhu hry mělo být naše vedení po této části zápasu  nejméně  o dvě branky vyšší. “.

Klatovský kouč  pro jehož tým to byla poslední prověrka   na  první mistrovské utkání , které ho čeká  v neděli 11.března  doma s Horažďovicemi  byl s utkáním v Písku  spokojen . „Soupeř  byl silný,  věkově  složený obdobně jako náš celek  Byla to pro nás  dobrá generálka “ dodal Luboš Vašica.

Branky: 25. Sýkora, 49. Hanzlík

Sestava  Klatovy : Herman – Veselka (52. Homolka), Ulrych (46. Štengl), Meszáros, Vítovec, Janda, Matějka T., Ditrt (46. Brož), Sýkora, Matějka D.(58. Skala), Hanzlík (58. Lužný).

 

Horažďovice – Sušice  1 : 3 (0 : 0)

Utkání hrané na Tatranu Velké Hydčice , který byl ve velmi dobrém stavu a umožnil oběma soupeřům kvalitní přípravu na první soutěžní jarní kolo, které je čeká již o příštím víkendu.

Oba celky  se prezentovaly kvalitním výkonem , Domácí , kteří nastoupili bez Beránka, Choda a Gregera patřila první dvacetiminutovka. Po té  se hra vyrovnala , ale branky se diváci do poločasu nedočkali. Do vedení šli Horažďovice gólem  Kotrby z trestného kopu. Fyzicky velmi dobře připravená Sušice  po obdržené brance převzala iniciativu a třemi góly  z rychlých brejků výsledek obrátila zaslouženě ve svůj  prospěch. Navíc ještě Sládkem neproměnila penaltu, která skončila na tyči Kozlíkovy branky.

Branky : Kotrba – Klíma, Králík a Fuchs

Rozhodčí: Petrželka František.

Sestava Horažďovice : Rojík (46. Kozlík) – Čadek, Stulík, Křivanec, Šedivý (46. Janouškovec), Šafanda, Kotrba, Melka(Řiský), Mičkal, Koc a Nauš.

 

  

 Foto z utkání Horažďovice - Sušice  David Kojan Klatovský deník

 St. Martin – Žichovice  4 : 4 (2 : 2)

Na umělé trávě ve Strakonicích  sehrály Žichovice  kvalitní utkání se soupeřem z Rakouska s českými hráči Kočím a Šedivým. Zápas přinesl mnoho šancí na obou stranách a skončil zaslouženou remízou. Branky za Žichovice  dali Jan Beneš, Špírek, Brož a Švehla.

 

Žichovice – Dražejov  5 : 0 (2 : 0 )

V dalším přípravném zápase se domácím podařilo svojí převahu vyjádřit střelecky , když autorty jejich branek byli dvakrát Brož , po gólu přidali Hozman a Špírek a jedna branka byla vlastní.

 

Bolešiny – Strážov B  1 : 2 (1 : 2)

Branky: Zahálka – Vlček L., Kiesenbauer L.

 

Dlouhá Ves - Mochtín  3 : 3 (0 : 0).

Karel Šot

Tradiční soupeři v přípravě odehráli svůj vzájemný zápas na hřišti v Žichovicích za pěkného počasí a na kvalitním terénu. Utkání bylo vyrovnané, ale bez větších šancí na obou stranách. Střelci se probudili až ve II. poločase. Nejdříve dal dva slepené góly mochtínský Jiří Dolejš, ale pak během 12 minut otočil čistým hattrickem skóre ve prospěch domácího Tatranu Petr Páleník. Na spravedlivou remisu 3:3 srovnával v 87.minutě za hosty Jaroslav Cihlář. Rozhodoval Petr Bala, branky : Páleník 3 - Ji.Dolejš 2.

 

Měcholupy - Mochtín "B" 1:2 (0:1).

Tento duel se odehrál na hřišti v Bílukách a hráči obou celků měli potíže s rozbahněným terénem. Úvod patřil domácím, ale pak převzali iniciativu hosté, kteří přijeli s řadou dorostenců v sestavě. Ve 30. a 60.minutě se trefil Jan Voráč, Mochtín vedl 2:0, domácí snižovali v 80.minutě po rohovém kopu dorážkou na 1:2.  

 

Nepomuk (komb.) -  Pačejov  2 : 4 (0 : 2)

Tomáš Cihlář

Na závěr vydařeného zimního soustředění v nepomuckém sportovním areálu sehráli pačejovští hráči přípravné utkání s kombinovaným celkem FK Nepomuk. Zápas se hrál většinou v poklidném tempu na hřišti u školy.

Branky za Pačejov:   Kába František, Brůha Václav,  Ticháček Josef, Kodýdek Jan

V dresu Pačejova se střídali tito hráči:Kalčík, Pavelec, Kába, Hosnedl, Lávička, Kolařík, Ticháček, Klásek, Brůha, Marek, Mrázek, Havlíček, Kodýdek

 

Luby A - Spartak Klenčí 4:2 (1:2)

Branky za Start :  Švec, Čížek, Koželuh a Švátora.

 

Luby B - Sokol Vrhaveč 3:0 (0.0)

Branky za domácí rezervu  Šůs ,  Havlovic a vlastní..

 

Nalžovské Hory – Spůle   1 : 4 (0 : 3)

Branky: Jedlička D. – Soušek, Zavřel, Petr, Soušek.  Diváků: 30.

 

Zimní turnaj Sokola Blatná

(výsledek  z minulého víkendu)

Bělčice – Měčín  1 : 3 (1:1)

 Branky:Hanzlík K. – Němec D. 2x, Čejka L.

Rozhodčí:Jiří Bernas

Bělčice zahrály dobře pouze první půlhodinu a v dalším průběhu utkání výkon jejich upadal . Měčín , který se výrazně zlepšil po změně stran dokázal chyby soupeře trestat a zaslouženě dotáhl zápas do vítězného konce.

Sestava Měčína:  Šimek – Eliáš, Šlais, Krotký Z., Malán, Štampach, Krotký J., Němec, Čejka, Šlajch, Duchek . Střídali:  Klíma, Kubík.

 

D O R O S T

 

Domažlice - TJ Sušice 2 : 2 (1:2) 

O cenou remízu  svěřenců trenéra staršího dorostu  TJ Sušice  Josefa Sovy  se na UMT v Domažlicích  postaral autor obou branek  I. Varga. 

 Sestava Sušice : P.Janda,L.Šoural,L.Kodýdek,R.Chmelík,P.Trčan, T.Mužík,F.Matějka,J.Skuhra,  Jan Chudý, I.Varga, A.Kůs,Jiří Chudý, O.Skrbek.

 

Domažlice - TJ Sušice 1 : 2 (0:2)

Duel mladšího dorostu skončil výhrou sušických hráčů za které skórovali  A. Kůs  a Jiří Chudý

Sestava Sušice: J.Volák,J.Brabec,F.Blažek,O.Skrbek,F.Dlouhý,Š.Svoboda,A.Kůs,Jiří Chudý,F.Dryje,  F.Havránek,P.Švec.

 

Zimní turnaj Sokola Blatná

(výsledek  z minulého víkendu)

Chanos Chanovice – FK Nepomuk  0 : 1 (0:0)   

 Urputný boj ve středu hřiště s řadou nepřesnosatí na obou stranách. Chanos  na využitou šanci soupeře již nedokázal stejným způsobem odpovědět.

Branka:Tomka M.

Rozhodčí:Karel Stejskal;

Sestava Chanosu:  Soukup K. – Mrázek, Prýmas, Šulc, Klásek J., Klásek M., Zoubek, Šebek, Rada, Beránek, Lukeš . Střídali:  Soukup P., Skuhravý, Kovář, Sivák.

 

Bělčice – Měčín  5 : 2 (2:1)

Branky:10´, 38´, 71´ Ježek A., 54´, 78´ Říský D. – 36´ Duchek L., 89´ Šindelář R.

Rozhodčí:Vladislav Linhart

První poločas byl vyrovnaný a po té kdy  Měčín před přestávkou neproměnil penaltu skončil těsným výsledkem 2:1. Bělčice i přes absenci několika hráčů v sestavě , ale ve druhé půli ve které dominovaly dokázaly  tento  duel zvládnout s  přehledem. Navíc Měčín  v závěru odešel fyzicky.

Sestava  Měčína:    Břach – Duchek P., Mašek, Petrželka, Klíma, Duchek J., Šindelář, Kubík, Šlajch, Mazanec, Hřebec  . Střídali:   Bauer, Duchek L.

 

Ž Á C I

 

 

Strakonice - FK Horažďovice 1:14 (1:6)

Přípravný zápas  starších žáků  hraný na UMT ve Strakonicích.

Branky Horažďovic: Hlaváč 6x, Motl 4x, Šašek 2x, Chalupný, Vaněček Sestava FK Horažďovice: Panuška, Jedlička, Rejšek, Pikeš, Stulík, Vaněček, Chalupný, Šašek, Boček, Motl, Hlaváč

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku