Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Hráči z města pod Černou věží v Žákavé neproměnili řadu dobrých příležitostí.

Hráči z města pod Černou věží v Žákavé  neproměnili řadu dobrých příležitostí.

KLATOVY PROŠLY V KRAJSKÉM POHÁRU DO DALŠÍHO KOLA

 

V sobotu vstoupili  muži  SK Klatovy 1898  utkáním II.kola  s  FK Žákava do letošního ročníku krajského poháru . Po zaslouženém vítězství brankou Veselky na půdě nováčka 1.A třídy  si zajistili postup do III. kola.

 

FC Žákava - SK Klatovy 1898  0 : 1 (0 : 0)

Václav Kopřiva, M.Sedlmaier

Hosté v prvním poločase neproměnili vyložené příležitosti . Naopak šanci jít do vedení měli domácí, kteří v  36 min. po faulu Urlycha kopali  pokutový kop, která  gólman Klatov  Herman  chytil.

Ve druhém poločase  se obrázek hry nezměnil. Převaha hostů pokračovala a  kdy se naplnila hodina hry rozhodl Veselka po přihrávce D. Matějky o  vstřílí Veselka jedinou branku zápasu. Dan Matějka  v tomto zápase předčasně dohrál, když byl v  72 min.vyloučen . I přes oslabení  si Klatovy vytvořily další  vyložené šance,  Sýkora a Meszároš  však neměli v koncovce štěstí.  V 85. minutě se počet hráčů na hřišti vyrovnal, kdy inkasoval  červenou kartu po  2 ŽK domácí hráč.  Závěr vyzněl pro hosty, kteří byli aktivnější s řadou dobrých brankových příležitostí, ale když  i střela  skončila na břevně získali zaslouženou výhru  favorizovanní hosté, který si zajistili postup do III. kola.

Branka  : Veselka. Rozhodčí : Langmayer. Diváků: 30. ŽK: 3 : 3, ČK: 1 : 1.

 Sestava Klatov:Herman,Ulrych,Meszáros,Veselka,Janda,Vítovec,Lužný(-46 min.Matějka J),Matějka D,Sýkora,Skala(Brož M),Štengl.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku