Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
LUBY NA UMĚLCE V SUŠICI PODRUHÉ ZA SEBOU S NULOU

LUBY NA UMĚLCE V SUŠICI PODRUHÉ ZA SEBOU S NULOU

 

 předehrávce  5. kola  O pohár starosty  města Sušice v duelu dvou účastníků 1.A třídy zvítězily Luby  na sušické UMT dvěma góly Josefa Javorského. Luby po té, kdy v minulém zápase porazily Hradešice 3:0   znovu neinkasovaly  a připsaly si do tabulky o konečné 5. – 8. místo   tři body.  Naopak Okula po brankových hodech proti Švihovu(vyhrála 7:3) tentokráte vyšla střelecky naprázdno.

 

Start VD  Luby  - SKP  Okula  Nýrsko  2 : 0 (1 :0)

Branky:               33´ a 72´ Josef Javorský. ŽK: 1 : 1.

Rozhodčí:František  Petrželka

Sestavy:

START VD  LUBY:Jan Kalaš, Václav Turner, Josef Javorský, Vojtěch Koželuh, Martin Vejskal, Oldřich Juřina (K), Přemysl Voráček, Aleš Mlejnek, Miroslav Šůs, Karel Švátora a Marek Pivoňka ; střídali: Miroslav Křížek, Ondřej Kostolanský, Radek Švec a Petr Kodeš

SKP Okula  NÝRSKO:Rostislav Šteiner, Miroslav Bastl, Tadeáš Kohout, Tomáš Valenta (K), Jiří Kadlec, Tomáš Lev, Martin Tykal, Ivo György, Ondřej Jánský, Lukáš Korschinský a Karel Kalivoda ml.;střídali: Jakub Raiser, Jiří Hvězda, Ondřej Kadlec, Radek Lepší a Martin Šlehofer

Turnaj pokračuje v pátek další předehrávkou 5.kola ve které se od 19:00 hodin se na sušické UMT představí dosud neporažené týmy  Sušice a Strážov , přičež pro hosty to bude poslední zápas letošního ročníku zimního turnaje se další zápasy .

Zbývající zápasy III. ročníku zimního turnaje v Sušici:

Utkání  o 1. – 4. místo  :  sobota  25.února    v 18:45 hod. Mochtín – Nepomuk   a v úterý  28.února  v duelu který začíná v 18:00 hodin se s konečnou platností o pořadí na prvních čtyřech místech i vítězi turnaje rozhodne po odehrání posledního utkání v zápase Sušice – Nepomuk .

O pořadí na   5. – 8. místě zbývá sehrát tyto zápasy  : v sobotu  25.února v 11:00 Švihov – Luby, od 13:00 Nýrsko – Hradešice a ve čtvrtek 1. března   letošní ročník uzavře duel Hradešice - Švihov, který se hraje od 18:00 hodin.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku