Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Rovněž odvetné utkání play off vyhrál favorizovaný Zlín

TIVEL V  PLAY OFF  FUTSALOVÉ LIGY  ZTROSKOTAL NA ZLÍNU

 

Odvetné utkání čtvrtfinále Play off  závěrečné části letošního ročníku futsalové ligy  mezi Trivelem Klatovy a SMR plus Zlín hrané v Luhačovicích skončilo stejně jako duel před týdnem hraný v Klatovech úspěchem favorizovaného Zlína. Loňský finalista ligy  ve SC Radostova v  největších moravských lázní Luhačovicích v sobotu 18. února  mimo hráčského umu měl v odvetě na své straně i notnou dávku štěstí . Hrdinou obou zápasů byl jejich vynikající brankář Soukeník. Svatyni kterou střežil byla pro reprezentanta Pošumaví doslova zakletá.  První zápas v Klatovech vyhrál Zlín 4 : 1.

 

SMR plus Zlín vs Trivel Klatovy - čtvrtfinále   4:2

 

Oba týmy se do sebe zakously od úvodní minuty  a domácí zásluhou faulu Valenty  si připsali první faul.  Ve 3.minutě  si první šanci vytvořili hosté Kočím, kterého  zastavil faul Světlíka navíc oceněný žlutou kartou. Domácí na aktivitu Klatov  odpovídají Ulmanem, který se prosadil svojí pravačkou a střelou po zemi z první vážnější akce Zlína překonává poprvé brankáře hostů Hromadu. Domácí se uklidnili,  naopak od hostů, které tato branka zaskočila  za tohoto stavu  velela  povinnost tlačit se dopředu. To se také stalo, Trivel  zvýšil obrátky, vytvořil si  několik šancí  a po ruce Hrančíka měl možnost vyrovnat z pokutového kopu, kterou však Kočí neproměnil , penaltu mu Soukeník chytil.  Hosté dále bojují jako lvi , utkání má spád, hraje se nahoru dolů a domácí drží nad vodou ve strhujícím  utkání brankář Soukeník . Vysvobození  pro Zlín přinesla 13.minuta kdy jejich kanonýr Haloda zvýšil na 2:0. O minutu po té zachránilo brankáře Soukeníka po střele Štancla břevno a domácí gólman vyšel vítězně i ze souboje  s hostujícím Urubou.  V 15.minutě přesto musel Soukeník kapitulovat, kdy nestačil odvrátit  střelu Petrželky , který zaslouženě pro hosty zabezpečil návrat ve hře o výsledek 2 : 1.

Vzápětí dostává za faul žlutou kartu na straně hostů Kopecký. Závěr první půle přinesl vítězný souboj pro klatovského brankáře Hromadu s Halodou. Domácí drží míč a ještě v závěru této části zápasu nastřelují Valentou tyč. Trivel kontruje , byl blízko k vyrovnání , ale poločas nakonec končí 2:1 pro domácí.

Druhá půle začala pro Klatovy velmi nešťastně. Již  ve 13 . sekundě zvyšuje  se štěstím zlínký kanonýr  Julina pro svůj tým na 3:1. Hosty  rychlá branka zaskočila, přesto se nevdávají,  Soukeníka ohrozili  Mezsaroš a Kočí. Zlín má v této fázi velké problémy v obraně, ale  vysvobození pro ně naservíroval jako na zlatém podnose Ulman, když  zvyšuje na 4:1 a zadává poslední hřebíček do rakve Trivelu. Klatovy se  nechtějí s tímto stavem smířit, šanci má Kopecký, po jejich další příležitosti  si domácí málem dali vlastní branku, Soukeník  je však mezi tyčemi k nepřekonání.  Na straně druhé Hromada vychytal Ulmana, hostům nelze upři snahu, . Konečně o sobě nechává vědět i jejich kanonýr Kočí  ve 35.minutě , ale střelecky se opět neprosadil.  Zlín má dostatečný náskok , hraje chytře, nikam nespěchá. V výbornému výkonu se  rozehrává haloda, Soukeník stále vytahuje výborné zákroky a je jedním ze strůjců vedení týmu z města obuvi.  V čase  38:19  snižuje Kopecký po hezké kombinační akci na 4:2 .  Drama se již nekoná.  Domácí drží míč a v  době kdy zazněl závěrečný klakson  se stejně jako v Klatovech před týdnem  stávají  vítězem zápasu  a zaslouženě postupují mezi nejlepší čtyři týmy , které mezi sebou rozhodnou o mistru ligy pro soutěžní ročník 20111/2012.

Sestavy Trivelu Klatovy : Hromada,Uruba, Štancl, Kopecký, Janda, Mezsároš, Kočí, Petrželka

Rozhodčí: Sýkora Pavol,Tománek Rudolf, Frajt Oldřich

Delegát: Belžík Jiří

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku