Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
V MOCHTÍNSKÉ HALOVÉ TURNAJE ŽACTVA

 

V MOCHTÍNSKÉM HALOVÉM TURNAJI ŽACTVA

SI VYBOJOVAL PRVENSTVÍ  STAŇKOV A LUBY

Karel Šot

 

       Zimní turnaj mladších a starších žáků v halové kopané uspořádala TJ Sokol Mochtín v neděli 19.2.2012 ve sportovní hale Čapkova v Klatovech za účasti deseti družstev. Patronem byl mikroregion Střední Pošumaví a MAS Pošumaví, k vidění byly vyrovnané souboje mladých fotbalistů z okresů Klatovy, Domažlice a Plzeň-jih.

 V obou kategoriích se hrálo systémem každý s každým, prvenství si nakonec v mladších žácích vybojovali kluci ze Staňkova,svěřenci trenéra Josefa Drudíka,  ve staršících si pak pohár za prvenství odváželi domů kluci Startu VD Luby, vedeni trenérem Miroslavem Křížkem.

 

TURNAJ MLADŠÍCH ŽÁKŮ

 

Turnaj mladších žáků měl favorita v družstvu SK Kdyně 1920, které obhajovalo loňské prvenství. Svěřenci trenéra Bohumíra Hranáče hráli kvalitní sálovku, ale prohráli těsně dva klíčové zápasy 0:1 se Staňkovem a Mochtínem a bylo po nadějích. FK Staňkov po remise 0:0 s Mochtínem pak vyhrál všechny další zápasy a nečekaně, ale  zaslouženě si z Klatov odvezl celkové vítězství.

 

Nejlepším brankářem zde byl vyhlášen a oceněn Pavel Jiřinec z Lub, nejlepším obráncem Michal Šobek ze Kdyně, nejlepším útočníkem Tomáš Velek z Mochtína a nejlepším hráčem turnaje pak Robin Hranáč ze Kdyně. Nejlepším střelcem této kategorie se stal Michal Pomahač ze Staňkova, nejmladším účastníkem turnaje byl Marek Kutka, ještě ne devítiletý klučina ze Sokola Nalžovské Hory.

 

Konečná tabulka

 

1. FK Staňkov            5:0    10 bodů

2. Sokol Mochtín         3:1     7 bodů

3. SK Kdyně 1920         3:0     6 bodů

4. Start VD Luby         5:5     3 body

5. Sokol Nalžovské Hory  1:11    3 body

 

 

TURNAJ STARŠÍCH ŽÁKŮ

 

Turnaj starších žáků byl ve znamení souboje o prvenství mezi pořádajícím Mochtínem, který obhajoval loňské prvenství a Startem VD Luby. Mochtínští kluci, vedení trenérem Stanislavem Bejvlem, však nepodali vyrovnané výkony, zbylo na ně "jen" 2.místo. To první si zaslouženě vybojovali lubští žáci ziskem 9 bodů, když prohráli těsně 0:1 jen se Kdyní, která si domů nakonec odvezla bronzové medaile.

               Zde byl nejlepším gólmanem vyhlášen Karel Přibyl z Nalžovských Hor, nejlepším obráncem Jan Žiak z Mochtína, nejlepším útočníkem Tomáš Javorský z Bolešin, nejlepší hráčkou turnaje Lucie Šleglová ze Kdyně a nejlepším hráčem turnaje Vítězslav Brunner z Lub. Nejlepším střelcem se stal Viliam Pretzelmayer z Mochtína.

 

Konečná tabulka

 

1.Start VD Luby          6:1   9  bodů

2. Sokol Mochtín         4:3   7  bodů

3. SK Kdyně 1920         3:2   6  bodů

4. SK Bolešiny           2:4   4  body

5. Sokol Nalžovské Hory  2:7   3  body

 

 

Turnaj měl hladký průběh a to i zásluhou hlavního rozhodčího, kterým byl zkušený arbitr Karel Lažánek z Klatov, každý tým obdržel věcnou cenu a diplom, na ty nejlepší čekaly medaile.  Podobný turnaj mají mochtínští připravený na neděli 26.února opět v hale ZŠ Čapkova v Klatovech se začátkem v 9,00 hodin, tentokráte bude určen starším přípravkám.

 

 

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku